Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (22-28 август)

Овен
През седмицата от 21 до 28 август бъдете готови да вземете важни решения и да действате бързо и практивно в дела свързани с пари.

През седмицата може да ви се наложи да поискате помощ или съдействие от страна на роднина или приятел.

Флирт или кратка авантюра може да направи по-интересно ежедневието ви, но не всички ваши приятели ще приемат това с одобрение. Ако сте семейни, не си създавайте допълнителни проблеми.

През тази седмица някои от важните ви планове ще бъдат свързани с деца. Това ще бъде благоприятна седмица за работа свързана с деца.

През тази седмица ще имате по-трудни отношения с жени, които трудно ще променят своето мнение и трудно ще приемат чужди съвети или предложения.

Някои от изненадите през тези седем дни ще бъдат свързани с договор или с документ.

През седмицата може да ви се наложи да промените плановете си свързани с предстоящо пътуване или гостуване.

През тази седмица ще сте склонни да бъдете по-големи оптимисти за развитието на личните си и професионални дела. Благоприятно влияние върху делата и настроението ви може да има човек роден под воден зодиакален знак.

Възможни са неочаквани или планирани ангажименти свързани с вашия дом, като различни подобрения, ремонти, повече домашна работа.

Момчетата и момичетата ще очакват телефонни разговори, срещи, представяния или изпити и въобще важни неща, които ще определят по някакъв начин вашето бъдеще.

Вашите успехи през тази седмица в голяма степен ще зависят от умението ви правилно да си организирате задачите и да не разпилявате вниманието си в различни посоки.

Тези седем дни ще бъдат благоприятно време за пътуване, дори това да бъде на едно кратко разстояние от града, в който живеете. За вас ще бъде важно да осъществите някаква промяна и най-вече да имате по-чест допир с природата.

Мъжете ще са подложени на някакъв стрес поради събитие или задачи, които ще трябва да приключат в кратък срок от време, а ангажираността ви в тях ще е твърде голяма.

Възможно е да сте част от някакво обществено, публично събитие, в което да имате някаква отговорна роля.

През тази седмица може да бъдете свидетели или да научите за някаква драма или инцидент в живота на хора, които най-вероятно познавате.

Предстоят ви и интересни ангажименти с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. През седмицата ще се ангажирате с важни задачи свързани с документи или договори, в които ще има някакви финансови параметри.

Жените ще са склонни да се затворят в себе си, да не споделят с другите своите емоции или преживявания, да се самоизолират от страх да не бъдат наранени от нечии груби думи или обноски.

Има вероятност подобни настроения да бъдат предизвикани от интриги или злонамерени коментари от страна на други хора относно вашия личен живот.

Всъщност, ако успеете да изградите достатъчно защитна стена за подобни влияния и атаки, ще може да преминете през една интересна седмица, в която да си осигурите достатъчно комфорт, особено в любовта.

Телец
През седмицата от 21 до 28 август интересни преживявания могат да възникнат във вашия професионален живот.

През седмицата ще преживеят радостни моменти свързани с покупка, придобиване на собственост, получаване на пари и др.

Тази седмица носи вероятност да получите подарък или някакъв жест на внимание от страна на човек, който ви обича или има симпатия към вас.

Интересно развитие или по-силни емоции може да имате с една нова романтична връзка или среща.

Седмицата ще се запомни с приятно събитие свързано с жена, която е ваша роднина или приятелка.

През тези седем дни ще преживеете неочаквана среща или ще имате виртуален контакт с хора, които са присъствали в миналото ви.

През тази седмица повечето от родените под този зодиакален знак ще са емоционални и нетърпеливи. Ще преживеете неочаквани промени в настроение, чувства или желания.

Качества, като толерантност и дипломатичност ще имат важно значение през тези дни.

Мнозина могат да правят смели планове за бъдещето си и да стартират тяхното осъществяване. Помнете главната промяна трябва да започне вътре във вас. Не игнорирайте опитите на други хора да разговарят сериозно с вас.

Момчетата и момичетата ще се вълнуват от различни събития в живота на момиче, която е ваша приятелка, съученичка, връстничка или колежка. Като цяло през тази седмица ще ви вълнуват повече събития в живота на хората около вас, отколкото това, което се случва във вашия личен живот.

Разбира се, това може да се дължи на липсата на някакви специални преживявания, и вие да търсите емоции извън вашия дом и семейство.

Мъжете ще се наложи да отидат тук и там, на различни места или институции, да се срещнат с различни хора или с представители на някакви фирми, организации и др.

По-динамичното ви общуване през тази седмица няма да бъде свързано с разпиляване на време и енергия, а с целенасочено планирани срещи или разговори, които смятате важни за бъдещата ви реализация.

През тези седем дни ще намирате достатъчно време за любовния си и интимен живот, независимо от семейното ви положение или възраст.

Това ще бъде благоприятна седмица за първа романтична среща или за среща с жена, която живее на някакво разстояние от вас.

Жените ще са склонни да отделят повече време за разговори или преживявания с приятели или с приятни хора. Факта, че сте решили да отделите повече време за социални контакти ще ви се отрази добре и ще ви зареди с една по-добра енергия.

През тази седмица обаче някои от вас ще преживеят раздяла с човек, с когото нямате кръвна връзка, а причините за това могат да бъдат най-различни.

Близнаци
През седмицата от 22 до 28 август различни новини или събития ще ви накарат да се чувствате на моменти подтиснати, изпитвайки желание за самоизолация от околните.

Всъщност вие се нуждаете от време да се освободите от насъбралото се напрежение вътре в самите вас, да заредите батериите си, за да продължите към нови „подвизи“. Колко време ще продължат тези моменти ще е строго индивидуално.

Вероятно юе възникнат грижи свързани със здравето или професионалните проблеми на човек от кръга ви роднини или близки приятели.

От друга страна тази седмица ще бъде един важен период за вашето духовно израстване. Затова изпозлвайте тези дни за занимания свързани с духовна и научна дейност, литература, публицистика, рисуване и др.

Седмицата носи вероятност за пътуване по работа или с друга определена цел.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за развитие на финансовите си дела, но само ако не допуснете определен, целенасочен натиск върху тях.

Ако ви се налагат контакти с учреждения или инстанции, делата ви ще се развият по един добър за вас начин.

През седмицата ще може да разчитате на подкрепа от роднини, ако възникне нужда от такава.

През тези дни бъдете внимателни със съвети или предложения, които получавате от приятели. Възможно е те неумишлено да ви насочат към неразумни действия или разходи.

Новите интимни връзки едва ли ще имат дълготрайно присъствие в живота ви.
Нови познанства с хора от различни разстояния също ще продължат за кратък период от време и в повечето случаи ще са с някаква определена цел/задача.

Момчетата и момичетата ще имат важна среща, която ще бъде съпроводена с по-голямо напрежение или с по-големи очаквания относно резултатите от нея.

През тази седмица е възможно да имате грижи или други ангажименти свързани с болен роднина, приятел, колега. Възможно е вие самите да направите посещение при лекар или зъболекар.

Проблеми ще възникнат в живота на роднина или приятел, който в момента е на далеч от вас.

Добре е да знаете, че неприятностите, които ще ви натоварят през тези седем дни ще намерят своето разрешение вероятно още в рамките на този период. В голяма степен ще разчитате на собствената си интуиция, която ще ви насочва към правилни действия и решения.

През тази седмица ще постигнете успех, който ще премахне от плещите ви тревогите на стар проблем или на неприятни за вас отношения.

Мъжете ще имат разходи през тази седмица свързани със събитие в семейството ви: рожден ден, имен ден, годеж, сватба, раждане и др.

Тази седмица може да предизвика най-различни неприятни или неочаквани промени свързани с пътуване. Ще получите неочаквани новини за хора, които живеят надалеч от вас.

Може да получите съобщение или информация, която ще сложи край на ваше очакване, план, желание свързано с пътуване.

Ако все пак тръгнете на път внимавайте и се съобразявайте с правилата на движение по пътищата.

Жените да избягват да се ангажират с личните проблеми на хора от кръга приятели или роднини. Няма да ги разрешите, но може да провокирате неприятни сблъсъци.

През тази седмица ще имате емоционални и запомнящи се съновидения свързани с хора от Отвъдното.

През тези седем дни ще бъде добре за вас да се фокусирате много по-сериозно и отговорно върху финансовите си дела, източниците си на доходи, върху новите си професионални ангажименти или бизнес сделки.

През тази седмица ще имате нужда и желание за повече любовни и интимни преживявания, независимо от семейното си положение.

Рак
През седмицата от 22 до 28 август ще ви се наложи да следите или да бъдете част от любовните преживявания на ваш роднина или приятел. Може този човек да има нужда да споделя своите мисли и чувства с някой и вие да бъдете правилния човек за това.

През седмицата може да направите погрешен избор на покупка, възможни са битови проблеми в дома или други затруднения от материален характер.

През тази седмица бъдете предпазливи с новите познанства или с контактите си с непознати хора. Преди всичко избягвайте да споделяте лична информация, нещо с което някой може да злоупотреби.

В същото това време избягвайте да се самоизолирате, защото това също няма да бъде във ваша полза.

Конфликт в семейството ще приключи с намирането на добро решение по спорния въпрос. В някои случаи решението може само да се появи от само себе си, без каквато и да е било външна намеса.

Тази седмица ще бъде сложна и напрегната за тези, на които им предстои сватбено тържество. Напрежениетоще може да предизвика конфликтни ситуации, чието развитие ще е непредсказуемо.

Разкриването на тайни или задкулисни действия не само ще постави на изпитание семейни или приятелски отношения, но може да е причина за раздели или сериозно влошаване на отношенията ви.

През седмицата вниманието ви ще ангажира уреждането на един финансов документ.

Възможно е да получите предложение свързано с пари или с допълнителен доход.

Възможно е получаване на пари от човек или институция от друг град или държава.

През тази седмица момчетата и момичетата ще планират или реализират едно важно пътуване. То определено ще е свързано с желанието ви да започнете нещо ново, да реализирате свой нов план или да отидете на място, където не сте били преди.

Като цяло тази седмица ще бъде благоприятно време за пътуване и за срещи с хора от други градове, села или държави.

През тези седм дни мнозина ще разберат за събитие свързано с предишни ваши приятели или с предишна ваша романтична връзка. Дали това ще ви зарадва или не, за всеки ще бъде индивидуално.

В емоционален план тази седмица ще бъде непредсказуем период за мъжете, с вероятност за изпитания и напрежение в настоящата ви връзка.

Едно от неочакваните събития през тези седем дни може да бъде свързано с работата или образованието на човек от семейството. Възможно е да вземете внезапно решение за някакъв ремонт или промяна в дома ви.

Тази седмица ще бъде благоприятно време за развитие на бизнес от дома, за онлайн бизнес и др.

Тези дни ще бъдат благоприятни за вас по отношение развитието на финансовите ви дела. Ще имате възможности за по-добри доходи, за получаване на пари, които са се забавили досега поради някаква причина и др.

През тази седмица жените ще имат интересни отношения с хора от друго населено място или държава. Като цяло сега ще имате полезни разговори или срещи с хора от друго населено място.

Възможна е материална награда или материална печалба от игра на късмета.

През тези седем дни ще сте влюбчиви, чувстителни, което може да ви направи атрактивни за противоположния пол. Не губете обаче почва под краката си, ако събитията в личния ви живот имат развитие, което е противоположно на вашите очаквания.

Събитията през тези седем дни ще изискат от вас да бъдете много по-комуникативни. Развитието на някои ситуации ще изискат повече социални умения от вас. Ще присъствате поне на едно важно събиране през тази седмица.

Лъв
През седмицата от 21 до 28 август ще преживеете неочаквани финансови отношения, с човек когото в момента не познавате, или с когото в момента нямате контакти от финансов характер. Като цяло тази седмица ще бъде интересна за вас във финансов план.

През този период ще можете да вложите пари в нещо ново или да се зарадвате с по-голяма от инвестираното печалба.

Ще се зарадвате на финансов успех или придобивка, която ще дойде чрез ваш брачен или интимен партньор.

През този период може да получите дадени преди време пари на заем като услуга, или други неочаквани пари, които ще имат някаква връзка с миналото ви.

През тези седем дни ще бъде важно да запазите реализма си, да не се залъгвате с илюзии, с очаквания, които е невъзможно да реализирате на този етап.

Ще възникнат изненади на работното ви място, които може да са в основата на различни благоприятни и неочаквани ситуации.

Може да възникне възможност да кандидатствате за нова позиция, за нова работа, да вземете участие в нов проект, специализация и др.

Момчетата и момичетата ще имат доста ангажименти за довършване изостанали поради различни причини през предишните няколко седмици.

Възможно е да преживеете по-чести моменти на колебания или несигурност преди да предприемат конкретни стъпки към промени или нововъведения в живота си. Една неприятна новина може да ви разстрои за дълго време.

Мъжете ще преминат през седмица изпълнена с много ангажименти и задачи, за които ще имате съвсем кратко време за изпълнение.

Необходимостта от организация ще бъде много по-важна отвсякога. Успеете ли да организирате добре ежедневните си задачи, то тази седмица ще ви зарадва с един заслужен успех, включително и във финансов план.

Ще бъде добре въпреки по-голямата си ангажираност да намирате достатъчно време за почивка, за да не възникнат някои неприятни здравословни неразположения.

Жените ще търсят нови начини за реализация, включително с вече започнати ангажименти или проекти. На преден план ще излязат и някои ваши планове свързани с дете или внуче, за тези от вас, които имат такива.

Важността на седмицата ще бъде видима в почти всички сфери от живота ви. Преди всичко влияние върху събитията може да има чрез едно пътуване или чрез хора от различни разстояния.

Не са изключени конфликти, но разбира се както винаги те са нежелателни. През тази седмица някои от тях могат да прераснат в истинска буря и да разрушат неочаквано в живота ви важни досега отношения.

Дева
През седмицата от 21 до 28 август мнозина ще преживеят различни промени свързани с работата си. Възможна е смяна на позицията ви там, лятна отпуска или успех в едно ново начинание, обучение.

Възможно е издигане там, където работите в момента или възлагане на нови по-големи отговорности.

През този период ще ви притесни поведението на човек от кръга ви роднини или приятели. Ще ви объркат решенията, които тази личност ще вземе през тези дни.

Една житейска драма в живота на хора, които познавате лично, ще ви натъжи или ще ви ангажира с някаква помощ. Това събитие ще бъде причина за размисъл върху някои житейски истини, които понякога забравяме.

През тази седмица ще имате грижи или разходи свързани със здравето на роднина.

Мнозина ще се зарадват на неочаквана печалба или на появата на възможност за публична изява.

Любовния ви живот ще е непредсказуем. Ще възникне ситуация, която ще е изпитание за вашите чувства и за доверието помежду ви.

Момчетата и момичетата няма да могат да постигнат много успехи през този период.

През повечето дни ще сте ангажирани с рутинна работа, с ангажименти, които все още са актуални и непреключени.

Някои от вас ще имат желание да прекарат повече време в дома си през тези дни.

Мъжете ще се наложи да проведат сериозен разговор или среща с мъж където ще се обсъждат различни важни за семейството въпроси.

Възможно е да изискате някакви конкретни действия или решения от тази личност, но може да имате нужда от съвет или подкрепа при реализацията на важен за семейството план.

През тази седмица различни събития в живота на хора родени под въздушни или водни зодиакални знаци ще дадат позитивно или негативно въздействие върху вашия живот.

Жените ще преминат през интересна, успешна и запомняща се с различни събития в седмица. Това ще бъде важен период за реализация на ваши планове, тъй като хора и обстоятелства ще бъдат на ваша страна и ще ви помагат по различен начин.

През тези седем дни ще може да разчистите някои стари проблеми, притеснения, да реализирате ваша стара идея или план и др.

Везни
През седмицата от 21 до 28 август трудно ще реализирате една промяна, тъй като различни обстоятелства ще ви принудят да я отложите за по-късно през годината.
Това ще бъде неблагоприятно време за съдебни или юридически дела.

През тази седмица ще имате посещение или телефонен разговор свързан с неприятна новина, която ваши роднини или приятели ще споделят с вас. Всъщност те ще пребързат с нейното споделяне, тъй като през следващите дни събитията ще имат положителен обрат.

Интересно развитие ще имат ваши приятелски или любовни отношения с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

През тази седмица на някои от вас им предстои раздяла с млад човек, поради нов старт в неговия/нейния живот: нова кариера или образование в друг град или държава.

През тази седмица ще възникне неприятен конфликт в дома ви свързан с пари или с финансов документ, плащане, което сте пропуснали или забравили.
През тези седем дни отношенията между различните поколения ще са интересни и полезни и за двете страни. Това особено важи за отношенията между бащи и дъщери, които ще бъдат запомнени със специални преживявания.

Ще присъствате на събиране свързано с човек от кръга ви приятели, където ще отидете с предварително подготвен подарък.

Момчетата и момичетата могат да преживеят завръщане към скоро приключила любов или да имат среща с предишен обожател/интимен партньор, която да се окаже приятна и за двете страни.

Тази седмица ще бъде благоприятна за промени, за тяхното предварително планиране и реализация. В някои случаи те могат да имат връзка с роднина или с ваши лични планове.

Това ще бъде неблагоприятен период за контакти със съдебни, банкови, държавни или юридически институции, ако ви се налагат такива.

Здравето на мъжете Везни ще изиска някакви грижи или съобразяване със здравословен режим на хранене. Възможно е здравословно неразположение, което ще бъде свързано с ваше старо заболяване.

През тази седмица ще вложите голяма част от времето и енергията си в развитието на семейните си дела. Ще използвате този летен месец за отдих и развлечения с хората от семейството си, както и за подготовка за следващия сезон.

През тази седмица ще имате благоприятни възможности за развитие на финансовите си дела. През тези седем дни ще можете да постигнете важни за вас резултати в бизнеса си или в допълнителна работа, от която очаквате някакви приходи.

Жените ще преживеят среща или ще организират събиране в дома си свързано без значение дали имате конкретен повод за това или не.

През този период едно радостно събитие ще ви зареди с така необходимата ви позитивна енергия.

Неприятно въздействие върху семейните ви или брачни отношения ще има чрез намесата на човек извън дома ви. Ще възникнат противоречия, необходимост от обяснения, оправдания и т.н.

Възможно е разкритие на изневяра или друг вид нелоялност в семейството на роднини или приятели.

Скорпион
През седмицата от 21 до 28 август ще ви озадачат и развълнуват необичайни (понякога повтяраящи се) сънища, видения или предчувствия свързани с хора от Отвъдното. Възможно е това да са хора, които са били ваши роднини, приятели, съседи или просто познати.

Здравословното състояние на роднина или приятел ще предизвика безпокойство или объркване. Какъвто и да е проблема, той не е започнал вчера и няма да се разреши утре.

През тази седмица ще имате интересни срещи или контакти с приятел или бизнес партньор, който живее или работи в друго населено място.

Ще имате един благоприятно време за пътуване, особено ако целта му е важна за вас и не е само за почивка.

Тази седмица ще бъде благоприятно време за нова любов или ново романтично запознанство. Не е важно дали има бъдеще, а какво ви предстои да преживеете заедно…

Любовния живот на жена, която е ваша роднина или приятелка, ще бъде повод за разговори и интересни преживявания.

През седмицата ще имате поводи за срещи, събирания с хора, които са ваши роднини, приятели, съмишленници в някаква обществена или политическа кауза. Някой ще ви изненада с присъствието си на едно такова мероприятие.

През седмицата ще бъдете поканени на събитие, което ще изиска подарък или някакви предварителни приготовления.

Ще ви зарадва гостуване в дома ви на хора които не сте виждали от дълго време.

Използвайте тези седем дни за своето професионално стабилизиране и израстване в кариерата.

Сега с лекота ще усвоявате нови знания и умения. Вероятни са възможности за промяна в позицията ви или разширяване на отговорностите и задълженията, които имате в работата си.

За момчетата и момичетата това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова работа или за нова форма на образование.

През тази седмица ще сте съпричастни към семейните проблеми на приятели, които ще преживеят различни трудности. Те могат да бъдат от здравословен характер, да касаят техния начин на живот или да са свързани с някакъв инцидент.

През тази седмица ще разберете, че някои събития от миналото ви, които сте смятали като пропуснат шанс, не са се реализирали за да ви съхранят от неприятности в настоящето.

Мъжете ще имат благоприятно време за уреждане на документи свързани с жилище, в което живеете или което притежавате, за покупка или продажба на имот и др.

Възможно е да получите неочаквана придобивка, наследство или подарък.

В любовния си живот ще трябва да бъдете по-внимателни в отношенията с партньора си и да не изисквате неща, които в момента са невъзможни.

Ако възникнат неприятности, в повечето случаи те ще бъдат плод на вашето желание да контролирате връзката ви, натиск да се изпълни на всяка цена ваше желание и др.

Жените ще могат да се възползват от възникването на нови възможности свързани с кариера или бизнес.

През този период ще ви се наложи да вземате бързи решения и да действате без да отлагате ангажиментите си.

През тази седмица ще срещнете затруднения при разрешаването на някои битови или имотни проблеми. Вероятно за някои от тях ще трябва да изчакате възникването на определени обстоятелства.

Стрелец
През седмицата от 21 до 28 август ще имате нужда от по-сериозен размисъл преди да вземете конкретни решения. А такава необходимост определено ще възникне! Тези важни решения преди всичко ще имат връзка със семейството ви.

Поради тази причина те не трябва да бъдат единствено ваши, а да се обсъдят с всички в дома ви. Не налагайте волята си! Разговаряйте и търсете най-доброто за всеки един от вас.

През седмицата ви предстоят важни събития свързани с роднина или приятел, който живее в друго населено място или зад граница.

Могат да възникнат неочаквани ангажименти с документ или информация свързана с юристи, нотариуси и др.

През седмицата ще преживеете изненада свързана с пътуване. Може неочаквано да тръгнете на път или някой неочаквано да дойде в дома ви.

Ще запомните този период със специално събитие свързано с близки хора, които не живеят с вас.

Ще преживеете среща с приятели, които ще бъдат притеснени около едно неприятно събитие в семейство си.

Нестабилни и деликатни ше бъдат лични или романтични отношения с човек, с когото имате връзка от скоро.

Момчетата и момичетата ще преживеят седмица, която ще остави следа в живота ви. Не се колебайте да грабнете всяка нова възможност или шанс, които живота ще ви предложи.

Повечето от вас ще имат повече професионални, учебни или бизнес задължения. За вас това ще бъде време, в което ще трябва да използвате всяка възможност да стабилизирате позициите в ъчилище, университета или в кариерата си и да докажете способностите си.

Мъжете ще преживеят различни емоции свързани с важна комуникация с хора отблизо или отдалеч.

През седмицата една от големите ви надежди или планове ще бъде свързана с предложение или документ, като тези неща ще имат най-доброто за вас развитие.

Вероятни са неприятности или спорове с дете или млад човек, който живее на разстояние от вас.

Ще преживеете конфликт с роднина или приятели поради възникване на някакво съмнение или недоверие относно определено действие и др.

През седмицата ще имате повод за радост в личен план поради неочаквани финансови приходи, получаване на добри новини свързани с предстоящи доходи, плащания и др.

За жените ще има интересно присъствие в дома на жена или нейните действия ще повлияят благоприятно на домашните ви дела.

През седмицата ще очаквате събиране, което ще изиска подарък или специален жест от ваша страна.

Ще имате възможност да финализирате разговори или да сключите договор от имуществен или имотен характер.

През седмицата ще ви се наложи да довършите под напрежение дела, започнати през последните месеци. Изненадите, които ще възникнат в живота ви през седмицата ще форсират развитието на определени събития.

Мнозина ще планират или ще присъстват на важни срещи, на които ще се дискутират бъдещи действия в семейството или в работата.

Козирог
През седмицата от 21 до 28 август ще възникне напрежение или грижи свързани с родственик. Възможен е неприятен конфликт свързан с друг човек и неговите некоректни или враждебни действия срещу човек от семейството ви.

През тази седмица избягвайте вземането на важни решения, ангажирането със съдебно дело или с юридически казус.

През седмицата ще получите неприятна новина свързана с жена, която познавате.

Въпреки, че започнах моята прогноза негативно, като цяло тази седмица ще бъде период от време, който ще запомните с няколко позитивни и важни за вас събития.

Предстоят ви неочаквани срещи, събирания, запознанства. Динамичния ви социален живот е бъде предпоставка за появата на нови шансове и възможности.

Повечето ваши разходи през седмицата ще изискат от вас по-голямо планиране и обмисляне на нещата, за които ще ви предстои да похарчите пари.

Внимание ще изискат ваши действия свързани с финансови документи, опазването от кражба на лични данни, банкови карти и др.

В семейните ви отношения различни несподелени неща могат да предизвикат съмнение или недоверие в действията на човек от семейството ви.

През седмицата може да преживеете лично удовлетворение от успешното развитие или завършек на един ангажимент, проект или преместване.

В личен план не се скъпете да раздавате любов и ведро настроение на хората около вас. Обратното, което ще получите ще ви изненада приятно.

Момчетата и момичетата от този зодиакален знак ще са емоционално нестабилни през тези седем дни. Причината ще се крие в нестабилна любовна връзка, семейни отношения или някакъв вид турболенция в училище, на работното място и т.н.

Трудно ще реализирате личните си планове, но това не бива да ви обезкуражава, а да бъде причина да покажете воля и амбиция за тяхното осъществяване.

Мъжете ще се наложи да покажат, че могат да бъдат истинска опора за хората от семейството си, тъй като предстоят няколко важни преживявания през тази седмица. Възможно е да възникнат различни поводи за събиране, различни ситуации, които да изискат от вас да дадете мъдър, практичен съвет или да помогнете на някого в нужда.

Жените ще са склонни да действат прибързано, емоционално, необмислено. За някои от вас това може да се окаже добър ход, на за други загубата ще е неприятна.

Съобразявайте се винаги с реалностите около вас и най-вече със собствените си възможности. Вероятни са допълнителни доходи в бюджета ви от различни източници.

Водолей
През седмицата от 21 до 28 август плановете ви за тези седем дни могат да се окажат коренно различни от това, което ви предстои да преживеете. Особено що се отнася до неща свързани с пари.

Научете се да приемате събитията, такива каквито са. Не се натоварвайте с предварителни надежди, които впоследствие да ви разочароват.

През седмицата ще имате повече контакти с хора от близо и далеч.

Ще получите покана или предложение както от личен, така и от делови характер.

Може да възникне възможност за нова работа или допълнителен ангажимент чрез вашите приятелски отношения.

В различните срещи през тази седмица ви предстои да научите важни и полезни за вас неща.

Ако планирате някаква конкретна работа, ремонт или подобрение в дома си, определено ще имате успех.

Нова работа или старт на нов бизнес на човек от семейството ви ще създаде силни емоции от първите успехи или положителни отзиви.

Тази седмица ще бъде благоприятно време за дела свързани с дом, преместване и подобрения.

През седмицата ще срещнете нови интересни хора и ще създадете нови приятелства.

През тези седем дни ще имате финансови постъпления в дома си чрез банка, застраховка и др.

Напрежението в личния ви живот ще е вследствие на неразрешени досега емоционални проблеми и недоразумения.

Момчетата и момичетата ще се зарадват на всеки малък доход в бюджета си, защото изкушенията през лятото ще са големи.

Възможно е да бъдете причина за неприятен конфликт в дома или в работата си, който ще създаде много сложна ситуация в роднински или професионални отношения.
Любовните ви вълнения ще са динамични, понякога твърде емоционални и трудно контролируеми.

За мъжете седмицата носи важни разговори и решения, промени или нововъведения от всякакъв характер. Трудности могат да възникнат за тези от вас, които ще се ангажират с някакво съдебно или юридическо дело.

Една раздяла в живота ви ще бъде необходимост и определено за ваше добро, независимо с какво или с кого е свързана.

Жените ще влязат в тази седмица с по-големи очаквания и надежди. Ще планирате смели, понякога рисковани действия и решения. Влиянието в живота ив на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион ще трябв ада бъде ограничено или контролирано.

Седмицата носи всякакви неочаквани промени в живота ви.

Риби
През седмицата от 21 до 28 август ще получите важно предложение или новина, която ще е свързана с жена.

През седмицата ви предстоят някои важни решения или промени свързани със семейството ви. За съжаление някои от вас ще преживеят лична, роднинска или приятелска семейна раздяла или развод.

През тези дни мнозина ще преживеят радостни събития свързани с по-малък брат или сестра, дете или внуче. Седмицата носи новина свързана с раждането на дете.

През седмицата ще възникне неочаквано разкриване на лъжа, измама и други подобни събития, които може да не ви касаят вас лично, но да са причина за сериозни проблеми в дома на роднини, приятели или познати.

През седмицата бъдете внимателни с кого пътувате и какво транспортно средство използвате.

Мнозина ще се зарадват от радостна новина, която ще получите чрез мъж.

Възможни са също така преживявания свързани с постигането на личен успех, получаване на награда, признание за вашите способности и др.

Момчетата и момичетата ще преминат през трудни моменти, в които от тях ще се изиска да вземат важно решение, да дадат конкретен отговор или ясно (категорично) да реагират в една деликатна ситуация.

Това ще бъде благоприятен период за промени, за развитие на лични дела и за едно ново начало.

Внимание през седмицата ще изискат ваши романтични или приятелски отношения с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Мъжете ще имат интересни и благоприятни възможности за развитие на личния си потенциал, за стабилизиране или прогрес в кариерата.

Разбира се, всичко ще зависи от собствените ви очаквания и способности да се изявявате и реализирате в една нова среда, съобразена с реалността, в която живеем.
През тази седмица ви предстои полезна или важна за вас среща с мъж.

Жените ще се изправят пред необходимостта да вземат важни или отговорни решения.

Тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело нека избягват да разчитат на обещанията на други хора.

Трудности ще възникнат в отношенията ви с нови хора, които ще се появят през тази седмица или с такива, които бегло познавате.

Източник: astro.velida.net