Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12-18 септември)

Овен
През седмицата от 12 до 18 септември ще възникне повече напрежение свързано с различни спорове или противопоставяне. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи, близки хора.

Възможно е да възникнат неочаквани битови или имотни проблеми, които да се окажат сложни за разрешаване през този седем дневен период.

През тези седем дни с воля и търпение ще успеете да се зарадвате за нещо в личен план. Това може да бъде ваш проект или ангажимент, нещо, което ще има важно значение за бъдещето ви.

Изненадите, които ще преживеете през седмицата, ще имат сериозно влияние върху личните ви и професионални планове.

През тази седмица новите познанства и контакти ще бъдат основно с хора, които живеят в друго населено място. Поради тази причина комуникацията ви ще бъде предимно по телефон, имейл и др.

През тази седмица една новина свързана със стари приятели може да ви изненада.

Тези от вас, които са ангажирани с наследствени дела ще имат благоприятно време за тяхното развитие.

Ще успеете да разрешите сложен проблем, да постигнете споразумение или да продадете нещо на изгодна цена.

Момчетата и момичетата ще са склонни към тъжни настроения, които бързо ще отминават. Някои от вас ще имат сериозно преживяване или разговор свързан с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Тази седмица ще бъде важна за подреждане на плановете ви свързани с вашето образование или кариера, върху, които ще сте концентрирани до края на годината.

Мъжете ще обмислят различни планове и промени в живота си свързани с пътуване или с хора отблизо и далеч.

Може да предприемете някакво пътуване през тези седем дни, но най-вероятно то ще бъде по семейни причини или със семейството ви. Някои от вас ще обмсилят преместване или друга някаква имуществена промяна свързана с неща, които се намират в друго населено място.

Жените ще имат достатъчно отговорности свързани с различни финансови или имуществени документи и дела.

Това ще бъде благоприятна седмица за вас да придвижите делата си напред, в посока постигане на добри резултати и успех. Ще успеете да реализирате почти всички всички свои очаквания и планове за тази седмица.

Телец
През седмицата от 12 до 18 септември ще възникнат неочаквани или по-големи разходи в семейството ви. В някои случаи те могат да бъдат свързани с нещо хубаво за дома ви или лично за вас, но понякога могат да бъдат свързани с неприятни задължения, заеми и др.

През седмицата различни новини свързани с дете или с млад човек ще ви ангажират с телефонни разговори или срещи.

Възможно е тези събития да са свързани с успех, с различни промени или с благоприятно завършване на образование, курс или проект.

На работното си място очаквайте напрегнато събитие или преживяване свързано с колега или с клиент.

Не допускайте напрежение в отношенията си с хора, с които работите заедно. В момента е много важно там да се чувствате стабилни и да работите без усложнения.

През тази седмица се опитайте да разрешите с такт и търпение проблеми с колеги или с клиенти.

През тези седем дни мнозина ще имат емоционално преживяване свързано с човек от миналото ви.

Не са изключени различни странни и необясними съновидения.

През седмицата ще искате да направите някои подобрения в дома си. В този план е възможно е да срещнете пречки и затруднения от всякакъв характер. Ако се ангажирате с покупки за дома, са вероятни разногласия с някой около вас.

През тази седмица ще вземете неочаквано решение за почивка, пътуване или за посещение на интересни места и др.

Момчетата и момичетата ще преминат през някои емоционални или любовни неволи, които би трябвало да ви научат на нещо, да ви дадат нови познания и опитности свързани с хора с различни характери, мирогледи или цели в живота.

Може да проявите склонност да подарявате вещи, които вече не използвате, но все още са в добро състояние и годни за употреба.

През тази седмица не игнорирайте думи или действия на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, независимо какви отношения имате с тях.

Мъжете и през тази седмица ще се наложи да покажат, че могат да бъдат опора на семейството си, че могат да осигурят така необходимата стабилност на своите близки. Вероятно е важно събитие или събиране през тези седем дни по най-различен повод.

Хубавите неща през седмицата почти винаги ще се случват във вашия дом, във вашето семейство или в кръга ви от роднини. Седмицата носи повече срещи и контакти, което ще ви обогати с най-разнообразна информация и емоции.

Жените ще имат някои емоционални преживявания с други жени, с които могат да възникнат някои противоречия или разногласия и дори да се стигне до неприятен конфликт.

Тези неща могат много лесно да бъдат избегнати, ако се постигне един нормален диалог по въпроси, които създават напрежение помежду ви. Чрез помощта на жена през тази седмица ще може да постигнете важен за вас успех или да реализирате важен за вас план.

Седмицата носи различни неочаквани събития и преживявания, но те само ще бъдат повод за споделяне на емоциите, които ще ви донесат с приятели или близки хора.

Близнаци

През седмицата от 12 до 18 септември насочете сериозно вниманието си към финансови въпроси, които все още са неразрешени и ви създават притеснения.

Тази седмица ще ви даде възможност да постигнете добри резултати или добри доходи от различни дейности, от търговия на дребно, от реклама и всякаква интелектуална дейност. Добро развитие ще има и ваша почасова (допълнителна) работа, за тези от вас, които са ангажирани с такава.

Успехи може да постигнете ако работите в сферата на търговията, ако пътувате в чужбина или ако работите в някаква държавна, банкова или данъчна институция.

През седмицата ще ви бъде приятно в свободните часове да си бъдете в дома, да четете интересни книги, които ще ви помогнат да обогатите своите знания, да разширите мирогледа си.

Мнозина от вас ще имат желание да направят промени в дома си. В желанието си да се похвалите или да изпъкнете пред роднини или приятели, внимавайте да не похарчите много пари.
През тази седмица именно вие може да бъдете основния двигател при семейни ангажименти свързани с документи, договори и всякакъв вид бумащина.

Момчетата и момичетата ще имат възможност да учат или да работят много, както и ще имат възможност да постигнат много.

Специални преживявания са възможни с хора от зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци или с такъв асцендент. В любовния ви живот едно неочаквано преживяване може да внесе объркване в чувствата и плановете ви.

Мъжете ще преминат през една интересна седмица, в която съдбата ще ви даде възможности да постигнете напредък и прогрес в личните си и професионални дела.

Вероятни са най-различни неочаквани преживявания, които по-скоро ще бъдат положителни и полезни за вас.

През седмицата ще бъдете съпричастни към събитие или новини свързани с мъж от кръга ви роднини или приятели. В някои случаи е възможна неприятна новина свързана с физическия край на мъж, когото познавате.

Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване, независимо от разстояние или посока. В повечето случаи то ще бъде свързано с приятен повод, с приятни преживявания, срещи с приятни хора и др.

През тази седмица могат да ви зарадват новини или общуване с хора от различни разстояния. Интересно развитие през тези седем дни може да има романтична връзка с партньор, който живее в друг град или в друга държава.

Рак
Седмицата от 12 до 18 септември ще бъде интересна за вас и може да ви даде нови възможности да постигнете важни цели и да изпълните отговорни задачи.

Концентрирайте се максимално в ежедневните си задачи и ангажименти. Бъдете сериозни и отговорни, следвайте целите си!

През тези дни ще имате възможност да намерите разрешение поне на една трудна ситуация в живота си.

Някои ваши дела вероятно ще имат по-бавно развитие, по-важното е все пак да постигнете желания от вас резултат.

Споровете могат да бъдат от полза, но съхранете добрия тон и добри маниери.

През седмицата ще ви зарадват новини и събития свързани със семейството ви.

Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с човек от семейството, който може да бъде дете или млад човек.

През тези седем дни ще получите новина свързана със здравето на приятел или роднина.

Седмицата вещае приятни преживявания за родителите родени под този зодиакален знак независимо от възрастта на вашето дете.

Момчетата и момичетата ще могат да постигнат късмет в неща, които досега са им изглеждали несериозни или твърде трудни за изпълнение. Възможно е да очаквате среща или друго важно събитие свързано с момиче или с жена. Любовният ви живот ще е изпълнен предимно с рутина в отношенията ви, отколкото да ви поднесе някакви изненади.

Мъжете ще бъдат по-големи оптимисти за живота и за бъдещето си през тези седем дни. Това ще ви помогне с по-голямо желание или ентусиазъм да изпълнявате своите ангажименти и задачи.

През тези седем дни внимание ще изискат финансови отношения с представители на водните зодиакални знаци. Като цяло финансовите ви дела и действия, могат да се окажат извор на проблеми или неприятности, ако погледнете несериозно или наивно на тях.

Жените ще трябва да намерят по-добър начин да изпълнява домашните си и семейни задължения, без това да дава отражения на работата или на социалните ви контакти.

Добро развитие ще имат кариерите на тези от вас, които работят от офис в дома или имат собствен бизнес.

Някои леки недоразумения, разочарования или неуспехи ще трябва по-бързо да бъдат преодолявани като негативна емоция, без да губите време и да разпилявате енергията си.

Лъв
През седмицата от 12 до 18 септември ви предстои да направите повече разходи или ще възникнат други финансови ангажименти, които няма да търпят отлагане.

Бъдете внимателни с пари или с финансови документи, за да не допуснете тяхната загуба поради разсеяност.

Интересно или емоционално развитие ще имат ваши приятелски отношения с хора, с които работите заедно или живеете в един и същи район, село, квартал.

През седмицата има голяма вероятност да се срещнете или съберете с приятели, като за това в повечето случаи вие сами ще търсите повод за това.

Новите познанства през тази седмица ще имат значение за вас и определено ще продължат за в бъдеще.

Желанието ви на всяка цена да реализирате ваша идея или план през тази седмица, може да ви противопостави с хора, които имат друго мнение.

Наложете контрол върху емоциите и думите си, тъй като това може да се обърне в неприятен конфликт.

Мнозина от вас ще имат разговор с близък човек или приятел относно техния любовен или семеен живот.

Вероятно ще имате информация за неискреност в тези отношения, нещо за което не бихте могли да говорите директно.

Момчетата и момичетата ще имат нужда от любов, и ако не я намерят в настоящия си партньор, няма да се поколебаят да я потърсят на друго място. Мнозина от вас ще се изкушат от една оферта, която ще изиска сключване на договор, лизинг, покупка на изплащане и др.

Мъжете могат да предприемат пътувания по различни причини и за различен период от време. Всъщност през тази седмица ще бъде важно да има движение в живота ви, но не просто да се движите напред-назад, а да имате някаква конкретна цел и задача.

Общуването ви с хора от различни разстояния ще бъде важен фактор при набирането на полезна информация, чрез която да организирате някои от бъдещите си планове.

Предстои ви да общувате с най-широк кръг от хора, да разменяте с тях имейли, документи или пари.

Жените също ще бъде добре да бъдат по-активни, да развиват повече социални контакти, но същевременно да се съобразяват с някои мерки за сигурност, или с това каква информация споделят.

През седмицата може да възникне неочакван повод за събиране, или да ви се наложи да отидете в дома на роднини или приятели. Повечето от неочакваните ситуации през седмицата ще бъдат свързани с различни срещи или новини, които ще научите при тях.

Дева
През седмицата от 12 до 18 септември ще имате благоприятно време за пътуване и за отдих на море или планина, преди да е настъпила есента. Все още „циганското лято“ ще има с какво да ви радва.

Вие може да очаквате да получите през тази седмица един нов шанс, нова възможност свързана с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Определено седмицата носи събития или изненади в този план.

През тази седмица може да ви се наложи неочаквано да промените ваши планове или ангажименти. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще предизвикат необходимост от подобни промени, но те ще бъдат за ваше добро.

Роднини, с които сте имали неприятен спор или конфликт, сега ще се опитат да хармонизират отношенията си с вас. Не отказвайте на подадена ръка за примирие или приятелство.

През тази седмица благодарение на личните ви и професионални контакти ще възникнат нови идеи и планове. 

През седмицата са възможни неочаквани гости или ще получите неочаквана покана за гостуване, събиране. Приятели родени под водни зодиакални знаци ви носят изненади през тези седем дни.

Момчетата и момичетата ще получат важна или полезна новина, като това е възможно да има връзка с някакво обучение, нова работа или дейност. Конфликтите в ежедневието ви ще преминават бързо. Ще може да хармонизирате важни за вас отношения след период на турбуленция.

Мъжете могат да се почувстват объркани през тази седмица, тъй като ще ви бъде трудно да разбирате смисъла на някоi събития и доколко техното развитие e добро или лошо за вас. Има неща, за които ще бъде трудно да разговаряте с други хора, и единственият събеседник може да бъдете самите вие.

През седмицата внимание или по-голяма концентрация ще изискат финансови дела или действия с документи, в които по някакъв начин има намеса на хора родени pод знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Жените ще се вълнуват от различни емоционални преживявания, флиртове или закачки, срещи със стари познати или стара любов. Тези от вас, които са нeсемейни ще имат благоприятна седмица за създаване на нови познанства, без да ги натоварвате още в началото с очакване за брак.

В семейството ви предстоят няколко интересни преживявания, разговори, на които ще вземете решения за бъдещи действия, промени или покупки.

Везни
През седмицата от 12 до 18 септември ще имате благоприятно време за пътуване и за отдих на море или планина, преди да е настъпила есента. Все още „циганското лято“ ще има с какво да ви радва.

Вие може да очаквате да получите през тази седмица един нов шанс, нова възможност свързана с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Определено седмицата носи събития или изненади в този план.

През тази седмица може да ви се наложи неочаквано да промените ваши планове или ангажименти. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще предизвикат необходимост от подобни промени, но те ще бъдат за ваше добро.

Роднини, с които сте имали неприятен спор или конфликт, сега ще се опитат да хармонизират отношенията си с вас. Не отказвайте на подадена ръка за примирие или приятелство.

През тази седмица благодарение на личните ви и професионални контакти ще възникнат нови идеи и планове.

През седмицата са възможни неочаквани гости или ще получите неочаквана покана за гостуване, събиране. Приятели родени под водни зодиакални знаци ви носят изненади през тези седем дни.

Момчетата и момичетата ще получат важна или полезна новина, като това е възможно да има връзка с някакво обучение, нова работа или дейност. Конфликтите в ежедневието ви ще преминават бързо. Ще може да хармонизирате важни за вас отношения след период на турбуленция.

Мъжете могат да се почувстват объркани през тази седмица, тъй като ще ви бъде трудно да разбирате смисъла на някоi събития и доколко техното развитие e добро или лошо за вас.

Има неща, за които ще бъде трудно да разговаряте с други хора, и единственият събеседник може да бъдете самите вие.

През седмицата внимание или по-голяма концентрация ще изискат финансови дела или действия с документи, в които по някакъв начин има намеса на хора родени pод знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Жените ще се вълнуват от различни емоционални преживявания, флиртове или закачки, срещи със стари познати или стара любов. Тези от вас, които са нeсемейни ще имат благоприятна седмица за създаване на нови познанства, без да ги натоварвате още в началото с очакване за брак.

В семейството ви предстоят няколко интересни преживявания, разговори, на които ще вземете решения за бъдещи действия, промени или покупки.

Скорпион
Седмицата от 12 до 18 септември може да запомните с интересни или полезни за вас придобивки, с постигане на важни успехи или резултати в определена дейност.

През седмицата ще ви зарадва новина или преживяване свързано с човек роден под въздушен зодиакален знак.

Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаване на имотни и битови проблеми, ангажиране с различни дейности свързани с тях.

През седмицата ще възникне финансов проблем или по-голям разход на средства, който ще има връзка със събитие или действия в живота на ваш роднина.

Тази седмица ще успее да ви изненада неприятно с една неприятна интрига или клюка, която ще е свързана с вас или с някой от семейството ви.

През тези седем дни се пазете от измама, която може да има неприятни последици за вас.

В работата си ще обсъждате стресова ситуация или житейска драма свързана с колега, клиент или ръководител.

През тази седмица ще бъде важно да се ангажирате отговорно с неотложни задачи свързани с финансов документ, договор, плащания на битови сметки и други, които са важни за семейството.

Момчетата и момичетата ще преминат през една стресова ситуация или момент на страх, които ще имат благополучно развитие и завършек. Възможна е неочаквана кардинална промяна в живота на някои от вас, която ще има връзка с вашето образование или кариера.

Мъжете през тази седмица ще се наложи да обърнат внимание на стари здравословни проблеми, които ще напомнят за себе си. Възможно е също така да ви се наложи да следите развитието на здравословното състояние на близък човек.

През тази седмица ще бъде добре да освободите дома си от непотребна, счупена техника, уред или инструмент, независимо от спомените, които имате за тази вещ.

Жените ще обмислят една промяна в живота си.

Емоционално ще сте готови за нея, но психически и от практична гледна точка, все още имате някакви съмнения. Разговори или срещи с приятели или хора с опит могат да ви помогнат да подредите мислите си и да действате по най-добрия за вас начин.

Стрелец
През седмицата от 12 до 18 септември разумни и практични решения ще ви помогнат да реализирате своите успехи. Сега най-важното е да избягвате емоционални или импулсивни действия.

През тази седмица може да очаквате неочаквани срещи и контакти с хора от миналото ви: съученици, колеги, съседи или позабравени познати.

Седмицата ще изненада мнозина от вас с една неочаквана покана за среща или събиране.

Като цяло изненадите тази седмица ще имат връзка с ваши познанства и контакти с хора от различни разстояния.

Тази седмица ще бъде сложна за тези от вас, на които им предстои да пътуват, независимо с каква цел и на какво разстояние.

Седмицата носи разочарование свързано с ваше очакване за работа в друго населено място (за тези, които имат такова).

Любовният ви живот тази седмица ще бъде интересен, но това се отнася само за връзки, които имат бъдеще. Останалите ще преминат през различни изпитания или затруднения.
Отношенията ви свързани с представители на водните зодиакални знаци, тази седмица носят много емоции.

Момчетата и момичетата ще имат да разрешават различни проблеми или сложни отношения свързани с хора, които живеят на село, в друг град или държава. Ще ви зарадва новина или събитие свързано с дете, с връстник или с друг млад човек.

Някои от вас ще имат грижи свързани с интимния си партньор. През тази седмица ще имате възможност да свършите много неща за семейството си, но само ако намеренията ви са добронамерени и добре приети от страна на другите ви роднини.

Мъжете ще преживеят изненада, която в повечето случаи ще има връзка с мъж.

Възможно е предварително да имате очакване, за подобно събитие и въпреки всичко да се окажете неподготвени за подобни емоции.

През тази седмица очаквайте събиране в семейна среда, с роднини. В повечето случаи вие ще гостувате на роднини или ще бъдете канени от тяхна страна на различни места.

На жените Стрелец през тази седмица им предстои среща с роднина или с приятел, с когото не сте се виждали дълго време.

През тези седем дни ще ви разстрои новина или телефонен разговор свързан със събитие от близките дни. Нещата, за които ще бъдете информирани ще променят някои ваши планове или очаквания.

Тези събития вероятно ще се отразят не само върху вашия живот, но и върху живота на други ваши роднини.

Козирог
През седмицата от 12 до 18 септември ще ви се наложи да действате по-бързо по задачи свързани с дома ви или с финансови документи и плащания. Възможно е тези неща да са взаимно свързани и вие да направите по-големи разходи за дома си, да продадете някаква собственост или да закупите такава и др.

Като цяло обаче тази седмица действайте предпазливо във всички неща, които имат връзка с пари или поне при възникването на по-голям разход. Следете разумно какво влиза в бюджета ви и не допускайте напрежение или затруднения.

Някои от приятните изненади през тази седмица ще бъдат свързани с гости или със среща със стари познати. Не са изключени нови познанства, включително с хора от различни градове и села или от различни националности.

През седмицата не допускайте действия или думи на жена да ви наранят емоционално. Избягвайте спорове и неприятности, за които така или иначе нямате нито време, нито желание.

Тази седмица ще бъде благоприятна и важна за развитието на вашите приятелски отношения с хора, които имат сходни цели като вас. Новите познанства свързани с политическа или обществена кауза, с която сте ангажирани могат да ви въвлекат в неочаквани ситуации, за които да се окажете неподготвени.

Любовта ще е важна част от ежедневния ви живот. Вие определено ще и отделите достатъчно време, за да може да ви зареди с нужните за самочувствието ви емоции.

Момчетата и момичетата ще преживеят носталгия или съжаление свързано с предишна, несподелена или нереализирана любов. Тази седмица носи за вас повече учебни или професионални ангажименти и задачи, с кратък срок на изпълнение.

За мъжете ще бъде важно, да приемат, че през тази седмица всичко ще се развива по най-добрия начин, независимо от притесненията ви.

През седмицата ще се ангажирате с различни недовършени или бързи ремонти и подобрения в дома си.

За повечето от вас, това ще бъде благоприятна седмица за бизнес или работа от дома.

Жените през тази седмица ще имат благоприятно време за решения или действия свързани със семеен имот, земя, стопанство и др.

През седмицата ще научите нещо интересно или неочаквано за своя стара любов, интимна връзка или приятелство. В любовта бъдете предпазливи за да не предизвикате партньора си към неприятни решения и действия.

Най-доброто за вас през тези седем дни ще бъде да избягвате хитрости или манипулиране мнението на хора, с които живеете заедно. Действията ви ще бъдат разкрити, а последствията естествено ще бъдат неприятни.

Водолей
През седмицата от 12 до 18 септември ви очакват седем дни на много труд и усилия, чрез които ще можете да постигнете желаните от вас резултати. През тези седем дни ще бъде важно да не се притеснявате да търсите помощ и подкрепа от доверени или способни хора.

Ще бъде добре да избягвате да споделяте с всеки свои лични, семейни или професионални планове.

През седмицата на работното ви място ще се случи нещо хубаво или ще получите важна за кариерата ви новина.

През тази седмица ще сте по-чувствителни, което в повечето случаи ще ви предпазва от опасности и ще ви помага в любовта.

За да бъдете щастливи в интимен план, инициативата за запознанство, среща или забавление, трябва да бъде ваша.

През тази седмица на мнозина ще им се наложи да обмислят различни варианти да променят отношенията си с човек роден под земен зодиакален знак.

Новите познанства може да бъдат свързани със странни или трудни за разбиране хора.

Това не означава, че в гърдите си не носят голямо и щедро сърце.

Тези от вас, които имат създадена вече романтична връзка, нека оставят на този етап нейното развитие в ръцете на партньора си.

Момчетата и момичетата ще изпитат притеснение и нервност по финансови въпроси, тъй като на този етап ще ви бъде трудно да прогнозирате бъдещето си. Учението или кариерата ви ще бъдат тема на важни разговори в семейството ви.

Седмицата носи вероятност за парични постъпления в дома ви, което ще се отрази добре на всички.

Мъжете ще преминат през някои трудни моменти, тъй като различни събития ще изискват от вас да вземете категорични решения, за които вътре в себе си ще се окажете неподготвени.

Това може да ви накара да се чувствате притиснати, без право на избор или да ви причини неприятни моменти на объркване.

През седмицата ще ви бъде приятно да общувате с приятели, просто за да споделите своите чувства и преживявания с някой друг, извън семейството ви.

Жените ще се ангажират с някои недотам приятни задачи свързани с жена от семейството или от кръга приятели.

Домашните ви задължения и през тази седмица ще бъдат повече, което ще се отрази на настроението ви. През седмицата по-често ще се чувствате уморени или изпитващи желание да избягате някъде надалеч.

Риби
През седмицата от 12 до 18 септември ще имате грижи или тревоги свързани със собственото или на близък човек здраве.

През седмицата е вероятна кратка раздяла с роднина или с приятели поради пътуване или друга важна причина.

През седмицата ще имате възможност да развиете важно за вас приятелство, но не допускайте хитрости или тайни да помрачат тези добри тенденции.

В любовния си живот се наслаждавайте на това, което имате в момента. Сега не е време за промени. Ако сте сами и търсите любов, потърсете нови начини да създадете романтични познанства, без да ги насилвате в началото според собствените си очаквания и желания.

През седмицата ще ви зарадва новина или събитие от кратко разстояние свързано по някакъв начин с пари.

Седмицата носи успехи в паричните ви и материални дела, но благодарение на собствените ви усилия или решения.

През тези седем дни са възможни трудности с работа, която трябва да завършите в рамките на работната седмица. Ще ви се наложи да търсите помощ или съдействие, а това няма да бъде лесно.

През тези седем дни могат да възникнат трудни взаимоотношения със съседи. Причина за това могат да бъдат неочаквани битови проблеми или други противоречия.

През седмицата мнозина ще имат среща свързана с родители или с роднини, която ще има значение за планиране на други предстоящи събития.

Новина, която ще получите от жена от друго населено място ще касае развитието на неприятности в нейния личен живот.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време да подновят гардероба си с дрехи за есента и зимата. Погледнете кои вещи в дома ви се науждаят от обновяване и какво може да изхвърлите като непотребна и ненужна вещ.

През седмицата ще сте склонни да приемате твърде емоционално някои неприятности и ще търсите начини да избягате от тази натоварваща ви реалност. Нищо обаче няма да се разреши по този начин, напротив!

Мъжете ще бъдат разстроени от някои неприятни новини, събития или преживявания.

За тях вие може да научите от новинарските сайтове, чрез телефонни разговори с приятели или чрез други източници. През тази седмица може да ви разстрои неприятна новина свързана с житейска драма в живота на жена или с приключване на нейния житейски път на земята.

Жените ще имат повече задачи свързани с различни документи, бумащина, договори или споразумения, някои от които ще имат важни финансови параметри. Всички в семейството ви ще са склонни да разчитат на вас за по-сериозните задачи и отговорности.

Вие ще успеете да се справите със задълженията си, но това натоварване ще си окаже своето влияние върху вашия сън, начин на хранене или ще ви направи по-емоционални по-чувствителни.

Източник: astro.velida.net