Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (19 - 25 септември)

Овен
Тази седмица започнете на чисто. Забравете за отмъщения и други подобни неприятни чувства. В работата имате спешна нужда от помощ, за да довършите това, което чака своя край. Не отлагайте нищо и не започвайте нови неща. Около средата на седмицата ще научите новина, която ще ви вдъхнови за делата ви. Края на седмицата посветете на равносметка, но без обвинения към себе си или останалите.

Телец
Тази седмица може да се объркате в мнението ви за важен човек. Не бързайте с изводите. Оставете ситуацията да се успокои и се отдалечете от нея. Сряда е добър ден за пътуване, ако може да си го позволите. В четвъртък и петък не се колебайте да помогнете на ваш приятел, който има нужда от помощ и подкрепа. Родните ви също ще имат нужда от вашето внимание и подкрепа. Отдайте им нужното уважение.

Близнаци
Тази седмица ще блеснете на работното място. Усилията ви най-накрая ще бъдат оценени и може би и финансите ви ще се увеличат. Помислете за разнообразяване на ежедневието си, защото сте потънали в една рутина, която около края на седмицата може да ви се отрази депресивно и да ви накара да се чувствате не на себе си.

Рак
Тази седмица на проверка ще бъде подложена толерантността на общуването ви. Някой ще ви сподели тайна и е добре, колкото и да е голямо изкушението, да не се подавате да го разказвате дори на човек, който не познава първия. Не забравяйте, че никога не се знае кой кого може да срещне или какво може да разкаже на друг човек. Обърнете внимание на здравето си – може да направите някой друг контролен преглед. Нека грижата за това да ви е топло бъде над тази за външния ви вид.

Лъв
През тази седмица ще трябва да надскочите себе си. С компромиси се постигат много неща, но понякога заради тях остават малко от същността си. В търсене на сигурност може да загубите връзка с основните си желания. Понякога се налага да рискуваме, за да постигнем щастието си. Ако по-важно ви е да се чувствате спокойно, ще трябва да направите някои жертви за себе си. Бъдете готови обаче да почувствате известна липса след време. Сега е добре за помислите и да претеглите на кое държите повече и с кое бихте могли или не да живеете в бъдеще.

Дева
Тази седмица ще бъде много успешна за вас в професионален план. Комуникацията ви ще върви отлично и това е повод през тази седмица да се отдадете на бизнес разговори, безнес срещи и за задвижване на важни договори. Обърнете внимание на самоусъвършестването и не спирайте да се учите. Съвсем скоро вашите умения и компетенции ще бъдат поставени под изпитание.

Везни
Очаква ви една успешна седмица, благодарение на усилията, които сте положили през последните дни. Това не означава, че може да се отпуснете, но със сигурност ще усетите, че натоварването е намаляло. Периодът е добър за обсъждането на прекарването на предстоящите празници. Освен това е време да помислите за подаръците. Заложете на нещо малко, но със силно послание. Може да помислите да подпомогнете някой благотворителен базар с кауза, която ви е на сърцето.

Скорпион
Тази седмица трябва да бъдете бързи и безмилостни към собствените си цели. Не спирайте да ги преследвате, колкото и далечни да изглеждат те. Ще се учудите колко близо в същност могат да се окажат те. В същото време пестете силите си и не давайте 100% от себе си на работното място, защото е възможно към края на седмицата да усетите пълно изтощение.

Стрелец
Тази седмица имате всички шансове да осъществите замислите си. Бъдете реалисти и не се вживявайте прекалено. Това важи, както в положителна, така и в отрицателна насока. Прекалените емоции може за отслабят силите и вниманието ви. От което ще загубите от удоволствието да се насладите изцяло на успеха си, което неминуемо ще се случи. В края на седмицата задължително си оставете време само и единствено за себе си. Опитайте се да изчистите мислите си от всички тревоги, но и очаквания.

Козирог
Тази седмица ще се запознаете с много хора, които ще изиграя важна роля в живота ви. Не пренебрегвайте дори роднините, защото е възможно да поискате помощ от тях. Не се притеснявайте да попитате свой колега за повече информация за проект, по който работите. Оглеждайте се около вас и отваряйте очите си на четири – ваш познат иска да ви уличи в лъжа.

Водолей
Тази седмица ви е дадена за саморазвитие и самоусъвършенстване. Седмицата ще засили активността в областта на образованието и повишаването на квалификацията ви. Няма знания, които да са в повече, така че смело преследвайте върховете, които сте си набелязали. С напредването на дните ефективността от работата ви ще нараства, така че използвайте периода за сключването на сделки.

Риби
Тази седмица може да си отдъхнете от сериозно предизвикателство, което ви е натоварвало през последните седмици. Това означава, че сте пораснали и надскочили важни неща, които до скоро са били истински предизвикателства пред вас. В сряда и четвъртък ще имате възможност да се докажете в област, в която до скоро не сте вярвали, че имате много възможности. Животът ви е напът да се промени в различна и обогатяваща за вас насока.

Източник: burgasnews.com