Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (3-9 октомври)

Овен

През седмицата от 3 до 9 октомври ще преживеете събития, които ще ви заредят с оптимизъм за бъдещето.

Вероятно през тези седем дни ще получите различни предложения и важна за вас информация. Ще имате възможност да реализирате нови благоприятни шансове, които ще възникнат за вас.

Важно значение за вас ще бъде информация, която ще получите от човек, който живее наблизо до вас.

Някои от вашите очаквания за тази седмица ще бъдат свързани с важна среща, разговор или събиране.

През седмицата ще имате разговори с роднини или ще се ангажирате с конкретни действия от финансов характер с тях.

Възможно е получаване на пари или уреждане на финансов документ с човек от кръга ви роднини.

Неочакваните събития през тази седмица преди всичко ще отворят нови възможности за вас.

Няма да ви се даде нищо, няма да преживеете нищо, което да няма смисъл. Не се осланяйте единствено на вашата лична преценка на конкретните събития, следвайте ги с вяра.

През седмицата ще разговаряте и ще вземете решения свързани с настоящо или бъдещо жилище. Възможно е конкретно събитие през тази седмица да ви провокира към подобни действия.

Момчетата и момичетата ще преживеят интересни и зареждащи ги моменти свързани с представители на нежния пол. Следете внимателно отношенията си с жени родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, защото те носят важни преживявания, информация или опитности за вас.

Вие може да използвате тези седем дни да направите планове свързани с промени, с които смятате да се ангажирате през следващите месеци. Не игнорирайте информация или помощ от страна на хора родени под воден зодиакален знак.

Мъжете ще са нетърпеливи, непредпазливи и склонни към противоречия през тези седем дни.

Проявите на ревност ще са много силни, емоционални и непредсказуеми. Финансовите ви дела ще имат индивидуално развитие, според емоционалната ви нагласа към всяка една ситуация, която ще възникне през седмицата, или с която ще се ангажирате. Това ще бъде благоприятно време за договаряне на по-добра заплата, или заплащане на определен ангажимент.

Жените ще имат неприятен ангажимент с мъж (вероятно от семейството), като проблема ще е свързан с характера или темперамента на тази личност. Възможни са притеснения или грижи свързани със здравето на мъж. Вероятно това ще бъде човек, с когато не живеете заедно или някой, който има стари здравословни проблеми.

Телец

През седмицата от 3 до 9 октомври различни новини или събития ще ви покажат правилността на някои ваши решения, които сте взели в близкото си минало.

Това особено важи за решения, касаещи ваши отношения с приятели или с познати хора.

Пътуванията през тази седмица могат да претърпят промени, като причините за това ще са най-различни, включително възникването на здравословен проблем или друго непредвидено обстоятелство.

През седмицата ще възникне конфликт или спорна ситуация свързана с имот, който вие или някой от семейството ви притежава.

Изненадите през тази седмица ще са свързани с хора, с които работите заедно, или които са ваши съседи.

За някои от вас може да възникне неочаквана възможност за нова работа или нова дейност.

През тази седмица може да получите покана за събиране или среща свързана с ваш роднина.

През тези седем дни мнозина ще преживеят различни емоции свързани с новина за бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Момчетата и момичетата ще имат повече семейни или лични ангажименти. Събитията през седмицата ще се развиват бързо и трудно ще намирате достатъчно време за почивка.

През седмицата може неочаквано да се откажете от своя идея или план. Ще ви се наложи да се върнете към минали преживявания или натрупан вече житейски опит преди да продължите напред.

Мъжете ще се наложи да насочват вниманието си към различни битови или материални проблеми и ангажименти, важни за вашия дом или семейство.

Мнозина ще се зарадват на нова покупка, подарък или нещо, което ще направите със собствените си ръце. Настроението ви ще бъде нестабилно, което ще се дължи на различни фактори и събития, върху, които нямате контрол.

Жените ще преминат през седем много важни дни, на решения и промени, на нови неща или нови хора в живота ви. Нов или много интересно развитие може да има вашия любовен или брачен живот.

През тази седмица ще възникнат различни неочаквани ситуации на работното ви място, които ще изискат едно по-сериозно внимание от ваша страна.

Близнаци

През седмицата от 3 до 9 октомври ще се ангажирате с най-различни професионални ангажименти, с бизнес срещи, търсене на нова работа, реклама (презентация) на нов продукт или дейност и др.

Някои от важните моменти във вашата работа ще са свързани с клиенти или бизнес партньори от друго населено място.

Изненадите по някакъв начин тази седмица ще имат някаква връзка връзка с дете или с млади хора.

През седмицата ще получите покана или предложение, което не бива да приемате прибързано, защото ситуацията може да се окаже съвсем различна.

Избягвайте да споделяте информация без да я проверите, тъй като през тази седмица има вероятност да разпространите фалшиви новини.

Конфликтите тази седмица почти винаги ще са естествени последствия на ваши минали грешки и пропуски.

Много важно ще бъде през тези седем дни да не позволявате илюзии или нереални мечти да определят ваши планове или желания. В такъв случай седмицата може да се развие по един сложен за вас начин.

Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от писмо, съобщение или телефонен разговор с приятел, с когото отдавна не са имали контакти. Новите ви познанства тази седмица в повечето случаи ще са с хора от различни градове и държави.

През тази седмица някои от вас ще успеят да излязат от една „задънена улица“, да разрешат един сложен проблем или да постигнат хармония в проблематична връзка.

Мъжете ще имат трудни, но наложителни или важни разговори с мъж/с мъже по важни за личните ви, семейни или професионални дела въпроси.

През седмицата ще общувате по-често с мъже, като това ще се налага от естеството на вашите задачи и ангажименти. В същото това време не се осланяйте сляпо на всяка информация или предложение, което ще получите от мъж.

Проверявайте когато можете детайлите!

Жените трудно ще намират спокойствие, ще се ядосвате за дребни неща, ще сте ревниви в любовната си или интимна връзка.

Минали спомени, неразрешени проблеми или неизчистени отношения ще ви създадат някакъв проблем или напрежение през тези седем дни. Ще бъде добре да бъдете деликатни и внимателни в контактите си с хора, родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Рак

През седмицата от 3 до 9 октомври не изпадайте в паника поради грешки, които вече сте допуснали през изминалата седмица или недоразумения, които са възникнали по ваша вина. През тази седмица ще имате възможност за корекции, но бъдете готови за компромиси, а в някои случаи да поискате и извинение.

През тази седмица ще бъде важно да осъзнавате, че финансовите ви дела са твърде нестабилни. Спокойното обмисляне и планиране на нещата, ще ви извади от тази объркана ситуация и ще ви помогне да се стабилизирате.

В работата си може изцяло да се доверите на ваши колеги, партньори или ръководители.

Ще имате късмет през тази седмица, но важна роля в делата ви ще изиграе вашия личен чар и умението ви дипломатично да комуникирате с другите хора. Така ще успеете да впечатлите нови делови или бизнес партньори, клиенти, нови познати и др.

През тази седмица бъдете взискателни към себе си и не се отдавайте на крайности във временни удоволствия.

Ще имате благоприятно време за любовни авантюри и нови познанства. През тези седем дни ще разберете някои важни неща за настоящия си партньор и това ще ви накара да погледнете по един нов начин на вашите отношения.

Пазете се от представител на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева, който ще ви създаде проблеми.

Момчетата и момичетата могат да използват тази седмица някакъв вид терапия, зъболечение и други форми за постигане на добро здраве.

Притесненията в любовта сега са нежелателни, бъдете естествени, бъдете себе си! Като цяло трудно ще разполагате със собственото си време през тези седем дни, тъй като винаги ще възникват нови задачи и ангажименти извън това, което сте планирали. Това може да доведе до отлагане на обещани срещи или събирания.

Мъжете ще преминат през седем интересни и запомнящи се дни. За тези от вас, които са отворени към новите неща в живота, предстоят интересни срещи, усвояване на нови знания или умения, промени към добро…

Семейните ви дела също ще се развиват добре, благодарение на един нов подход при тяхното реализиране или разрешаване.

Изпозлвайте тези седем дни за постигане на напредък, който ще бъде база на ваши бъдещи действия.

Жените ще се изправят пред проблеми свързани с някои негативни черти на собствения си характер. Искате или не, сами ще провокирате някои проблеми в живота си през тези седем дни.

Може ли да ги избегнете? Разбира се, в случай че вложите повече внимание и донякъде предпазливост в това, което говорите и правите.

Лъв
През седмицата от 3 до 9 октомври в голяма степен собствените ви емоции ще влияят върху вашите решения и действия. Това няма да бъде лесна и безгрижна седмица за вас, затова не позволявайте да разпилявате времето си с неща, които не са важни в този момент.

Между хората в семейството ви ще бушуват различни емоции, чувства и настроения, които ще излязат наяве през тази седмица. Тяхното развитие ще е непредсказуемо, но вие умеете да балансирате и да създавате хармония около себе си. През тази седмица ще трябва да покажете какво можете.

В работата ви коментари или действия на колеги или клиенти може да са причина за напрежение. Споровете няма да доведат до примирие, а търсенето на разумен компромис.

През седмицата може да решите да изненадате близък човек с подарък или вас ще ви изненадат с такъв.

Това ще бъде благоприятно време за пътуване със семейството ви или за организиране на различни срещи и контакти с роднини или с приятели.

През седмицата избягвайте завръщане към миналото си: стара любов, стара работа или стари приятелства, които вече са изчерпали своето значение.

Тези от вас, които имат собствено дете тази седмица ще се ангажират с разрешаването на здравословен или друг личен проблем.

Момчетата и момичетата да избягват песимистични и депресивни настроения и състояния.

Преди всичко мислете какво може да направите за себе си. Създайте си собствен, личен комфорт!

Някои от вас ще бъдат въвлечени в дискусии свързани със стабилизиране на лични или семейни финанси. Вероятността да потърсите нова или допълнителна работа е много голяма.

Мъжете ще имат сложен, емоционален или конфликтен разговор с друг мъж, който може да бъде от семейството, приятел, колега или случаен познат. Като цяло седмицата ще ви даде възможност да развитие свои идеи и своя потенциал основно в области свързани с кариерата или с ваши лични заложби.

Седмицата вещае събиране свързано със събития в живота на мъж или ще получите покана за среща от такава личност.

Жените ще се наложи да се погрижат за деца или за хора в нужда, които имат нужда от помощ или подкрепа. Предстоят интересни разговори с хора, които живеят на разстояние от вас, предимно по-млади или близо до вашата възраст хора.

Известно притеснение или безпокойство ще възникне при тези жени, които през тази седмица ще преживеят раздяла с близък човек поради пътуване.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, използвайте седмицата от 3 до 9 октомври за преоценка на ваши действия и постижения досега.

Обмислете добре преживяванията си, успехите и неуспехите от началото на годината до сега.

Поговорете си с хора, които смятате, че са важни за вашите планове и цели. Не пренебрегвайте тяхното мнение или съвет. Обмислете ги, преценете ги и тогава вземете решение дали да се възползвате от тях.

През седмицата ще преживеете различни приятни събития свързани с дете. В някои случаи те могат да изискат покупката на необходими дрехи, вещи, подарък или друг разход на пари.

През тези седем дни напрежението на работното ви място ще бъде по-голямо. Най-вероятно ще ви бъде трудно да контролирате събития или емоции на ваши колеги, клиенти или ръководители.

Старайте се да преживявате всяка ситуация с шега и с усмивка. Избягвайте прояви на сарказъм или неуместни шеги, които могат да ви злепоставят или поставят в неудобна ситуация.

През тази седмица ще имате възможност да развиете ваши приятелски връзки.

Създадени вече познанства могат да окажат някакво влияние върху решения, които ще вземете през тази седмица.

Новите познанства, които ще възникнат през този период, ще са с определена мисия в живота ви. Дайте им време естествено да се развият.

Ще бъде много важно през тези седем дни да гледате по-оптимистично на любовния си живот, независимо дали търсите нова връзка или се наслаждавате на вече създадена такава. Отношения с партньор роден под воден зодиакален знак, могат да бъдат съпътствани с различни негативни емоции.

Момчетата и момичетата могат да поставят на малък тест искреността и честността на свои приятели, както и стабилността на любовната си връзка (за тези, които имат такава).

Това ще бъде седмица, в която ще бъде важно да се фокусирате върху своето образование, върху професионалните си и бизнес дела. Ако имате вече изградени цели и планове вложете енергия и ресурси в тяхната реализация.

Мъжете ще се сблъскат през тези седем дни с ината и упорството на друг близък мъж.

Възможно е противопоставянето помежду ви да има връзка с някакъв здравословен проблем или с друга сложна, неприятна ситуация. Всъщност проблемите ви през тази седмица няма да са нови и те или вече са възникнали или са ново повторение на стара ситуация.

При жените подобно противопоставяне ще има с близка жена: родственица или приятелка. При вас обаче ситуацията може да има връзка с човек, който живее на разстояние, или който ще пътува през тази седмица.

В работата си ще имате повече ангажименти, ситуации свързани с богата палитра от емоции и различни комични преживявания. Вие определено ще сте в по-добрата позиция през тези седем дни, но не разчитайте само на късмета си.

Везни

През седмицата от 3 до 9 октомври ще възникне интересна възможност да промените благоприятно доходите си, да вложите част от енергията си в дейност, която може да ви донесе допълнителни пари.

Важна роля в подобни събития ще изиграе информация, предложение или идея от страна на ваши приятели или познати.

През седмицата ще преживеете неочаквано събитие свързано с човек, с когото работите заедно: колега, ръководител или клиент.

През тези седем дни ще ви се наложи да вземете решение свързано с пътуване или ще преживеете промяна свързана с преместване в друг дом, село или град. Понякога такива решения могат да се отразят много силно на настроението. Вероятно това ще се дължи на факта, че се колебаете или страхувате от погрешни действия.

През тази седмица благоприятно развитие ще имат ваши контакти с хора родени под водните зодиакални знаци.

Седмицата носи вероятност от среща или емоционално събитие свързано с човек от кръга ви роднини, приятели или съседи.

През седмицата ще ви се наложи да проведете откровен, но труден разговор с важен за вас човек.

Момчетата и момичетата ще вложат голяма част от времето си в неща свързани с образованието или развитието на талант, който притежават. Ще има с какво да ви радват събитията през тези седем дни.

През седмицата са вероятни ангажименти свързани с документи или с пари, които съответно ще имат връзка с различни хора или институции.

През тази седмица мъжете ще се наложи да бъдат по-активни по отношение на своите социални или професионални контакти, ако искат да постигнат някакъв реален напредък по-важни планове, идеи или проекти.

През тази седмица има вероятност за събиране свързано със семейството или с хора от кръга ви роднини по специален повод. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно или юридическо дело ще могат да разчитат на развитие, но не и на окончателен завършек.

Жените ще се ангажират с различни проблеми или задачи касаещи мъж от семейството, който може да бъде син, брат, съпруг, баща и др. Много добро влияние върху делата ви през тези седем дни ще има чрез хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

През тази седмица ще имате странно или интересно съновидение свързано с мъж, който ще се яви като образ в съня ви и ще ви предаде едно съобщение, което ще има важно значение за вас.

Скорпион

През седмицата от 3 до 9 октомври ще искате да реализирате един прогрес в планове свързани с развитието ви като личност или професионалист. Повечето от вас ще се усещат сигурни, че са изградили нужната база за това.

Възможни са неизчистени проблеми и тревоги, които все още да висят във въздуха изчаквайки своето благоприятно време за разрешаване и приключване.

През тази седмица ще бъде много важно да съумеете правилно да организирате делата си.

Среща или разговор с жена ще се развие според вашите очаквания и ще ви донесе желаното от вас удовлетворение.

Седмицата носи за мнозина от вас събитие или събиране свързано с бебе или с малко дете.

Ако ви предстои да се ангажирате със сериозни финансови дела, през тази седмица следете добре тези свои действия и не допускайте грешка или опит за манипулация и измама.

Новите познанства ще се развиват в интересна посока и ще ви донесат позитивни емоции в ежедневието ви. Същото се отнася и за личния ви живот, където може да преживеете няколко интересни моменти.

Емоции ще ви донесе и едно пътуване със семейството или по семейни причини.

Използвайте почивните дни за посещение на места, където не сте били преди.

Събития свързани с ваши роднини от друго населено място ще бъдат повод за телефонни разговори.

Момчетата и момичетата ще имат запомняща се седмица. Важни и интересни преживявания ще имате предимно свързани с роднини, приятели, колеги, партньори.

През тази седмица ще имате възможност и желание да планирате делата си по-добре. Пътуванията през този период ще са свързани с много емоции, но рисковете ще са за ваша сметка.

Мъжете ще вложат много енергия и емоция в дела, за които ще имат очаквания, че могат да ги реализират през тази седмица. Наистина, шансовете и положителните влияния ще са на ваша страна, но трябва да се отчете и фактора, добре свършена предварителна работа и организация.

Като цяло тази седмица ви носи различни неочаквани ситуации и преживявания, така че бъдете готови да реагирате адекватно при всяка една от тях.

Жените много емоционално ще преживеят проблемите и неприятностите си през тези седем дни. Някои от вас ще търсят изцяло вината за тези неща в себе си, но други ще са на противоположната страна, обвинявайки всичко и всекиго за това, което ги сполетява.

Опитите да бъдете манипулирани с невярна информация или клюки трябва да бъдат игнорирани много бързо, ако искате да се предпазите от неприятни последствия и компрометиращи ви ситуации.

Стрелец

През седмицата от 3 до 9 октомври ще имате благоприятно време за работа с документи, за контакти с представители на юридическа или съдебна институция и др.

Много е вероятно да ви зарадва новина или предложение, които вещаят бъдеща интересна промяна в живота ви.

През седмицата ще преживеете събития или ще имате повод за радост свързана с дете или с млад човек.

Новите познанства с хора, които са по-млади от вас ще са интересни и полезни за вас. Те могат да ви обогатят с нови познания, умения, да ви срещнат с други нови хора.

През седмицата някои от неприятните моменти ще бъдат свързани с хора, които ще ви потърсят или посетят, най-вероятно в дома ви, разтревожени от техни собствени проблеми, загуби или неблагополучия.

Седмицата носи вероятност за неочаквана житейска раздяла с човек, когото познавате.

Момчетата и момичетата могат да предприемат през седмицата важно пътуване. Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на имуществен или имотен проблем, за грижи свързани с имот на село или в друго населено място, дела за които ваши родители или близки хора ще се нуждаят от вашата помощ.

През тази седмица трябва да запазите чувството си за реализъм и справедливост.

Не допускайте в отношенията си спорове за неща, за които нямате достатъчно информация. Много важно ще бъде през тези седем дни да избягвате на всяка цена конфликти в семейството.

Мъжете ще успеят да намерят лесни или правилни решения на свои проблеми и тревоги и това носи успокоение и усещане за стабилност под краката ви.

През тази седмица може да получите неочакван съвет или помощ от страна на човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. В работата ви ще настъпят някои промени с оглед икономическата или политическата обстановка в страната, където живеете.

Жените също ще имат възможност да разрешат някакви стари проблеми или притеснения, за които не сте очаквали да имат благоприятен за вас завършек. Все пак такъв ще се намери и вие ще трябва да приемете нещата такива, каквито ще се случат.

Много събития или хора от миналото ви ще бъдат актуални в ежедневието ви през тази седмица. Някои ваши планове могат да изпаднат във временен застой, но той няма да бъде случаен.

Козирог

През седмицата от 3 до 9 октомври ще бъдете съпричастни или въвлечени по някакъв начин в сложни ситуации в живота на приятели, колеги или съседи.

През тази седмица може да получите новина свързана с едно проблематично зачеване, раждане на бебе или други проблемни ситуации свързани с дете.

През тези седем дни ще ви зарадва новина свързана със син, внук, племенник или друг млад мъж от семейството ви.

Среща, събиране или общи професионални ангажименти с жени ще се запомнят с повече напрежение, оживени дискусии, противоположни мнения, противопоставяния.

През седмицата ще възникнат неочаквани ситуации свързани с пари, като: забравено плащане, непланиран разход, който може да ви създаде временно затруднение.

Седмицата вещае създаване на ново романтично познанство при неочаквани обстоятелства.

Момчетата и момичетата да бъдат внимателни към обещания и предложения, които идват от страна на хора родени под земен зодиакален знак. Внимание проявете и към новите си контакти и се пазете от хора с фалшива самоличност. През седмицата ще сте щедри в думи, обещания, подаръци.

Ще сте много приказливи, но по-трудни откъм изпълнението на конкретни действия през този седемдневен период. Това може да се дължи на липса на амбиция, неувереност, скептицизъм, мнителност и др.

Мъжете ще се ангажират с различни важни документи, договори, плащания и др. Не е изключено да получите допълнителни или неочаквани пари в личния си бюджет.

Много интересни преживявания носи седмицата за вас, както и емоционално събитие свързано с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Седмицата ще благоприятства пътувания свързани с различни цели, планове и очаквания.

Жените ще преминат през седмица, в която ще общувате много повече с различни хора отблизо и далеч. Ще се ангажирате с някаква бумащина, подредба или уреждане на документи, архиви, семейни албуми и др.

През седмицата ще научите за сериозен здравословен проблем или неприятна ситуация в живота на човек, когото познавате. Намерете време за любов и интимни преживявания, защото това ще бъде важно за вас през тези седем дни.

Водолей

През седмицата от 3 до 9 октомври ще се наложи да вземете важни решения свързани с дома, в който живеете или със семейството ви. Някои от тях ще изискат разход на пари или разход на друг вид ресурси, но определено ще бъдат за хубаво.

За някои представители на този зодиакален знак, седмицата вещае вземане на решение свързана с промяна на дом или ангажиране с юридическо/съдебно дело свързано с имот.

През седмицата ще трябва да приготвите подарък или да изпратите (получите) пратка, свързана с някой или с фирма от друго населено място.

През седмицата пазете личните си вещи: пари или документи, когато сте извън дома си, независимо в какво обкръжение се намирате.

Тази седмица мнозина ще имат различни ангажименти свързани с уреждането, подписването на финансов документ, договор или други подобни действия.

За някои от вас седмицата вещае разход на пари свързани със собственото здраве, терапия или зъболечение.

През седмицата ще ви зарадва новина или услуга, която някой ще направи за вас.

Момчетата и момичетата много деликатно ще трябва да подходят към една неприятна ситуация или конфликт. Не налагайте своето мнение, не "наливайте масло в огъня". През тази седмица като цяло ще се наложи да покажете по-голям самоконтрол върху емоциите си. Няма да има проблем, който да не може да разрешите дипломатично, с такт и търпение.

Мъжете ще вложат много надежди или енергия в развитието на една приятелска или любовна връзка. Неочаквано развитие могат да имат отношенията ви с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Ако имате романтични или интимни отношения с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион, ще ви бъде трудно да разберете неговите намерения, ще възникнат противоречия между характерите ви.

Жените ще се наложи да погледнат по-практично на своите планове и цели и да се откажат от тези, за които няма да имате достатъчно ресурси или възможности. Не пропилявайте седмицата в неща, които не може да постигнете, само защото те са ваша мечта. Една тайна или несподелена постъпка от страна на човек от дома ви ще предизвика неприятен конфликт или размяна на обиди. През тази седмица могат да възникнат неочаквани здравословни неразположения, които ще преминат без усложнения.

Риби

През седмицата от 3 до 9 октомври за вас могат да възникнат благоприятни обстоятелства за развитието на дела или ангажименти, които ще бъдат свързани с пари или с финансови документи.

През седмицата ще имате среща или разговор с хора, с които ще обсъждате здравословен проблем на човек, който е ваш роднина или приятел.

Това ще бъде благоприятно време за всичко свързано с деца. Мнозина ще се зарадват на събитие или новина свързана с раждането на дете или на личен празник свързан с дете.

През седмицата ще очаквате телефонен разговор, документ или оферта, които ще имат важно значение за развитието на ваши бъдещи планове. Възможни са противоречия или конфликти с жена, които не бива да излизат извън контрол.

Изненадите през тази седмица в голяма степен ще са свързани с вашия любовен живот.

Също така, ще коментирате или следите любовните преживявания на човек от кръга ви приятели или роднини.

Здравето може да се окаже неочакван проблем за човек, който е ваш родственик или приятел.

Момчетата и момичетата ще очакват разчистване на проблеми и притеснения, получаване на по-голяма яснота по важни за тях въпроси. Важни за вас през седмицата ще бъдат отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Някои от вас ще бъдат ангажирани по някакъв начин с пътуване, което вече се е случило или с хора от различни населени места, с които имате минали преживявания. Възможно е да правите планове за предстоящо пътуване до края на годината.

В работата си мъжете да избягват конфронтация с ръководител или с клиент (ако работите с такива). Това може сериозно да застраши позицията ви, а в някои случаи дори да бъде причина да търсите нова работа.

Тази седмица ще ви натовари емоционално със сериозен здравословен проблем на човек от семейството ви или близък приятел. Развитието на едно такова заболяване не може да бъде общо за всички представители на знака, но определено ще изиска специфични грижи и лечение.

През тази седмица жените да бъдат внимателни с финансови документи, кредити или парични отношения, както с роднини така и с други хора. През седмицата не се впечатлявайте от предложения свързани с работа в чужбина, или работа с чужденци в страната, в която живеете.

Реалността може да се окаже много по-различна, а вие измамени в очакванията си. Вземайте важни решения свързани с подобни предложения след внимателно проучване и с голяма доза предпазливост.

Източник: astro.velida.net