Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (8 - 14 април 2019)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която би било добре да сте предпазливи в отношенията си с жени, с които работите заедно.
Те могат да бъдат ваши колежки, ръководители или клиенти.
През тази седмица мнозина ще имат ангажимент свързан с избор на подарък за момиче или млада жена. Вероятно затова ще имате конкретен повод като: имен ден, рожден ден, годеж, сватба и други.
През тази седмица любовните ви отношения ще са много деликатни, тъй като вие или вашия партньор ще сте склонни да дискутирате стари проблеми или преживявания. В миналото те са поставили на изпитание вашите чувства и сега отново ще преживеете подобни емоции.
Седмицата ще бъде благоприятна за ангажирането ви с финансови дела, за получаване на пари, уреждането на финансови документи и други.
Младите жени Овен ще могат да се зарадват на събития свързани с майчинство или дете.
Жените на 35 годишна възраст, да не отлагат професионалните си ангажименти и да не разчитат на помощта на колеги.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате конкретни и важни планове от финансов характер. За тяхното реализиране в голяма степен ще разчитате на хора, с които тепърва ви предстои да се срещнете.
Благоприятно развитие ще имат паричните ви дела с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.
През тази седмица ще ви се наложи да помислите по-сериозно за собственото си здраве или за здравето на човек от семейството си.
Едва ли ще има причина за паника, но ще се наложат някакви консултации, терапия или друг вид лечение.
През тези седем дни вашата емоционална нестабилност ще ви прави много по-чувствителни към действията и думите на другите хора, което може да помрачи на моменти тази благоприятна за вас седмица.
Ако нещо не се случи по начина, по който вие очаквате, проявете търпение, защото бъдещето ще има с какво да ви изненада.
Новина или телефонен разговор с приятели ще бъде причина за конфликт с някой, който разпространява невярна информация за вас или за хора, които познавате.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица могат да ви изненадат гости, които ще дойдат от друг град или държава.
Ще преживеете приятни емоции с тях или ще изпитате удовлетворение от работата, която ще свършите заедно (ако идват при вас с такава цел).
През тези седем дни ви предстои да преживеете различни събития свързани с мъже от различна възраст,
като повечето от тях ще са причина за приятни преживявания или благодарение на тях ще постигнете важни успехи.
През този период от време някои от вас ще преживеят неочаквана промяна с имот или жилище, което притежават. Възможни са съновидения свързани с роднини, които са в отвъдното, и които ще ви дадат важни послания свързани с домашния ви живот.
През тази седмица избягвайте да притискате развитието на събития свързани с реализирането на ваши планове или идеи, които смятате че са важни за семейството ви, тъй като най-вероятно тези седем дни не са най-благоприятното време за това.
Мъжете родени под знака на Близнаци да използват с разум всеки нов шанс, който съдбата ще им даде през тази седмица.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще имате възможност да възобновите своя предишна любовна връзка. Доколко обаче нейното развитие ще е перспективно, ще зависи и от вашия индивидуален хороскоп.
Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова любовна връзка с партньор от друго населено място.
През тази седмица ще бъдете склонни да се връщате към миналото си, търсейки обяснение за сегашните си проблеми или неприятности. Би било добре да се поучите от житейския си опит и да се опитате по-спокойно и по-философски да приемате събитията в настоящето си.
През тази седмица могат да възникнат леки здравословни проблеми свързани с човек от семейството ви.
Битовите проблеми, които ще възникнат в дома ви ще намерят бързо разрешение.
През тази седмица обаче избягвайте контакти с държавни или юридическия инстанции по въпроси свързани с ваша лична собственост, или собственост на човек от семейството ви.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще се радвате на успехите в живота на млада жена, които могат да касаят нейното семейство или кариера. Тя може да бъде ваша дъщеря, сестра или друга роднина.
През тази седмица ще възникне неочакван разход, който първоначално ще ви обърка при вземането на правилно решение, но с помощта на близките си хора ще успеете да намерите най-правилното разрешение.
През тази седмица ще научите интересни неща свързани с живота на момче или млад мъж от кръга ви роднини или приятели.
През тази седмица избягвайте да се натоварвате с големи очаквания, тъй като сама по себе сиседмицата ще бъде успешна и продуктивна за вас.
Благоприятно влияние върху развитието на вашите планове ще има от страна на хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.
Младите жени Лъв ще имат благоприятна седмица за създаване на семейство, за сключване на брак или други важни промени от семеен характер.
Младите мъже да следят внимателно комуникацията си с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец, тъй като чрез тях ще получите полезна информация или важно предложение.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще разговаряте със стари приятели или с хора, които живеят в други градове и държави.
Ще размените интересна и полезна информация, ще планирате бъдещи срещи и др.
През седмицата ще успеете да възстановите или хармонизирате отношенията си с жена, с която сте преживели неприятен спор или конфликт.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на вашите професионални ангажименти, за постигането на по-добри финансови резултати и за получаване на доходи чрез работата ви.
През седмицата мнозина ще пътуват заедно с деца или с приятели, за удоволствие и за посещение на интересни места. Ако имате дете, което се намира в друго населено място, през тази седмица е вероятна среща или ще преживеете специално събитие свързано с неговия живот.
Жените на 35 годишна възраст ще имат една специална седмица, в която не бива да губят своята енергия в спорове или конфликти.
Мъжете над 35 годишна възраст, които имат собствен бизнес ще могат да се зарадват на добри печалби.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще ви зарадват новини и събития свързани с мъж, който живее в друго населено място или държава. Най-вероятно става дума за човек, с когото имате романтични или роднински отношения.
През тази седмица бъдете предпазливи в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, тъй като помежду ви ще възникне недоразумение, неискреност или ще има опити за манипулация.
Всъщност отношенията ви с хора от тези три зодиакални знака са много важни за вас, но подобни действия трябва да се избегнат на всяка цена и да не толерирате такива.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване (включително зад граница), за контакти с хора от различни държави и въобще за развитие на чуждестранните ви отношения.
Ще имате интересна комуникация с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
През седмицата ще обмисляте практичното разрешение на битов или имотен проблем,
който определено ще се нуждае от предварителна подготовка и планиране.
Младите мъже Везни ще имат благоприятна седмица за хармонизиране на любовните си отношения и за възстановяване на стари приятелски връзки.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ви предстои кратка раздяла или възникване на конфликтна ситуация с дете, ако сте родители.
Като цяло тази седмица вещае неприятна новина или събитие, свързано с дете или с млад човек от кръга ви роднини, съседи или приятели.
През седмицата ще ви зарадва здравословното стабилизиране на мъж и благоприятното му възстановяване след операция или друг вид лечение.
През седмицата ще възникне спор или напрежение с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, което ще има връзка с финансов документ или с пари.
През седмицата ще имате специални очаквания за подкрепа, помощ или съдействие от страна на жена, най-вероятно ваша майка, баба, сестра и др.
Жените на 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за любовни и романтични преживявания.
Мъжете над 35 години ще имат много напрегната седмица, но с благоприятни резултати и успехи. Не пропускайте своите шансове през тези седем дни!

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е една благоприятна седмица за работа и за изпълнение на ваши семейни ангажименти.
Вероятни са посещения в различни държавни, банкови или юридически институции по въпроси, които са от значение за семейството ви.
През тази седмица избягвайте да се ангажирате с промени или да вземате важни решения, защото ще сте склонни да се влияете от емоциите си, които често ще се променят и така ще създадете нежелателен хаос в живота си.
През тази седмица ще ви изненада една неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Ще получите неочаквани новини свързани с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.
През тези седем дни интересно развитие ще имат ваши приятелски отношения с жена, с която най-вероятно си комуникирате виртуално, и с която споделяте общи интереси или идеи.
Младите жени Стрелец ще създадат нови познанства с хора от различни разстояния.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще очаквате по-добри финансови доходи в семейството си или разрешаване на сложна финансова ситуация. Тази ситуация най-вероятно ще бъде свързана с възникването на непредвиден разход.
Това ще бъде благоприятна седмица за романтични пътувания и преживявания и за развитие на виртуална романтична кореспонденция.
Ще имате благоприятно време за вземане на важно решение свързано с промяна по местоживеене заради партньора ви (за тези от вас, които се намират в подобна ситуация).
През тази седмица следете внимателно новините, които касаят дома или семейството ви, и които най-вероятно ще дойдат чрез хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец.
Неприятности с хора от зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци, могат да имат връзка с ваши финансови отношения или с други неприятни събития.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще се изиска засилено внимание на работното ви място, с цел да се предпазите от грешки или пропуски, както и от опитите на някой да ви злепостави пред вашия ръководител.
Ако имате собствен бизнес бъдете внимателни с документацията, която ви предстои да обработите или с евентуални сделки, които ще сключите през седмицата.
През тези седем дни ще ви изненада придобивка в живота на син, съпруг, брат или баща. Вероятно това не е скъпа вещ, но така или иначе ще бъде приятна изненада.
Трудни ще бъдат отношенията между различните поколения, особено между бащи и дъщери.
Възможно е тези затруднения да не са свързани с конфликти, а с други сложни събития.Седмицата вещае много интересни преживявания за жените над 35 годишна възраст, които по някакъв начин ще маркират край или начало на нещо ново в живота им.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще преживеете няколко приятни събития.

За някои от вас те ще бъдат свързани с пари или с финансов документ, за други с неочакван шанс,
който съдбата ще им даде във важен момент, аз за трети ще са свързани с любовни преживявания.
През седмицата може да ви разтревожи възникването или развитието на здравословен проблем на човек от кръга ви роднини или приятели. Всичко ще се случва много бързо и ще има неочаквано развитие.
През тази седмица избягвайте конфликти с дете или с млади хора от семейството, тъй като ще срещнете неочакван отпор или ще преживеете неприятни прояви на инат.
През седмицата ще ви бъде приятно да се срещате и разговаряте с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, които може да са ваши стари приятели, или с които ще се запознаете през тези седем дни.

(Източник: astro.velida.net)