Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 20-26 май 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която сами може да си навредите с необмислени действия или думи. Дали ще постигнете успех или ще пропилеете дните от тази седмица ще зависи изцяло от вас. През тези седем дни игнорирайте опитите за манипулации или негативно въздействие на хора, които са склонни да виждат само проблеми в живота.
Това ще бъде седмица, в която ще трябва да бъдете внимателни с планове и очаквания свързани с дете.
Събитията, вероятно ще имат напълно различно развитие, но при всички случаи с важно значение за бъдещето. През тази седмица някои от вас могат да бъдат поставени под емоционално напрежение, поради неприятни събития в живота на млад човек. През тази седмица проблеми на работното ви място ще бъдат причина за по-голямото напрежение в дома или в семейните ви отношения.
На изпитание ще бъдат поставени отношения, където има семеен бизнес, независимо с какво конкретно е свързан той. През тази седмица избягвайте да давате техника и лични вещи за ползване други хора, дори те да са ваши приятели. Ще възникнат неприятности и някакви усложнения, които ще дадат негативно отражение върху отношенията ви.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, двете основни области, в които ще може да постигнете успех ще бъдат любовта и парите. Те могат да бъдат взаимосвързани по някакъв начин през тази седмица, но това не е задължително.
Като цяло през тази седмица ви предстои да обмислите и планирате свои действия и решения, които ще бъдат от важно значение за любовния ви живот и за финансовата ви стабилност.
Решаваща роля при изпълнение на задачите ви през тази седмица или на професионалните ви ангажименти ще има жена, която може да живее или работи извън вашето населено място. Трудно е да се конкретизира нейната роля в ежедневието ви, но тя може да бъде свързана с полезна информация, съвети, протекция чрез нейни лични контакти и др.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, като е напълно възможно да възникне неочаквана причина или покана за такова.
През тази седмица голяма част от приятните ви преживявания ще бъдат свързани с пътуване или с хора от други градове и държави. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване по местоживеене или престой в друго населено място. Още от пъврия ден на тази седмица избягвайте да се натоварвате с очаквания за конкретно развитие на вашите планове и цели. Понякога едно такова психическо натоварване може да бъде в основата на здравословни неразположения.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тези седем дни ще имате важни или полезни за вас контакти и срещи предимно с мъже. Особен интерес за вас ще представляват тези, които са свързани с представители на зодиакалните знаци Риби, Рак или Скорпион. Тези събития могат да определят ваши бъдещи планове, работа или бизнес.
През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с момче или млад мъж роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, който ще се опита да ви използва за реализация на своя лична цел или план, манипулирайки вашите чувства и разбирания.
През седмицата ще се преживее неочаквана стресова ситуация, която ще премине бързо, но ще има силата на гръмотевична бура в живота ви. Хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще намерят с какво да ви изненадат приятно. Във финансов план е възможно очакванията ви да бъдат по-големи от реалните приходи. Въпреки всичко
едва ли през тази седмица ще преживеете някаква финансова криза, особено ако планирате добре разходите си.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат важна среща свързана с тяхната работа или бизнес планове. Младите мъже да избягват примамливи офери за лесна, но добре платена работа, бързи печалби и др.

Рак
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тези седем дни ще имате важни или полезни за вас контакти и срещи предимно с мъже. Особен интерес за вас ще представляват тези, които са свързани с представители на зодиакалните знаци Риби, Рак или Скорпион. Тези събития могат да определят ваши бъдещи планове, работа или бизнес.
През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с момче или млад мъж родн под знака на Близнаци, Везни или Водолей,
който ще се опита да ви използва за реализация на своя лична цел или план, манипулирайки вашите чувства и разбирания. През седмицата ще се преживее неочаквана стресова ситуация, която ще премине бързо, но ще има силата на гръмотевична бура в живота ви. Хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще намерят с какво да ви изненадат приятно. Във финансов план е възможно очакванията ви да бъдат по-големи от реалните приходи.
Въпреки всичко едва ли през тази седмица ще преживеете някаква финансова криза, особено ако планирате добре разходите си. Мъжете над 35 годишна възраст ще имат важна среща свързана с тяхната работа или бизнес планове. Младите мъже да избягват примамливи офери за лесна, но добре платена работа, бързи печалби и др.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица някои от приятните за вас преживявания ще имат връзка с дъщеря, племенница, по-малка сестра и др.
Младите майки ще се зарадват на първите успехи или малки постижения на своите деца.
През седмицата ще получите новини или информация относно ваше старо приятелство.
Това, което ще научите сега ще ви разстрои, защото ще има връзка с нечестни коментари и действия против вас от страна на този човек (независимо дали е мъж или жена). Повечето разходи през седмицата ще изискат от вас по-сериозен контрол върху финансовите ви ресурси.
Възможно е забавяне на пари, които очаквате да получите тази седмица или възникването на неочакван (но неотложен) разход. През седмицата ще преживеете и своите „звездни моменти“, които за всеки един от вас ще бъдат различни.
Тези преживявания определено ще ви изненадат независимо дали касаят вашата работа, бизнес, семейния ви живот или роднинските ви отношения и др.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате някои неприятни ангажименти свързани с разрешаване на проблеми от финансов характер.
Те могат да изискат от вас среща с държавни служители, представители на частна компания или банка.
Избягвайте да се ангажирате с разрешаването на парични затруднения в живота на приятели или роднини, защото сега трябва да се фокусирате предимно върху собствените си неприятности. През тези седем дни внимателно следете едно ново познанство или присъствието в живота ви на мъж роден под знака на Телец, Козирог или Дева.
Влиянието на една такава личност върху личните или професионални дела ще бъде благоприятно и не бива да се игнорира.
През тази седмица може да имате планове или очаквания свързани с грижи или някакви ангажименти около имот или имущество, което вие или семейството ви притежавате.
Възможно е тези ангажименти да са вследствие на неочаквана битова авария, необходимост от спешен ремонт, конфликт със съседи или институция и др.
През седмицата бъдете внимателни с исканията и капризите на момче или млад мъж, чието упорство и инат ще го провокират към емоционални решения и реакции. Има опасност от необмислени, рисковани за собствения му живот действия.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще разговаряте относно новите възможности и перспективи да промените своята работа или място на образование с нещо по-добро за вас. Ще имате основателни причини да обмисляте подобни действия, но не избързвайте с решенията си.
Неприятен инцидент на работното ви място също може да бъде причина за подобно желание. Особено за тези от вас, които неоснователно ще бъдат обвинени за някакъв инцидент или грешка.
През седмицата ще ви изненада новина, събитие или предложение свързано с човек, който живее в друго населено място.
През тази седмица избягвайте конфликтите, тъй като някой умишлено ще ви провокира с лъжа или интрига към такава ситуация, за да ви постави в неудобно положение или да ви причини някаква загуба.
Като цяло това ще се отрази на здравето ви, тъй като вие не обичате подобни неясни, драматични и злепоставящи ви ситуации. През тази седмица ще се преживеят различни събития свързани с раждането на дете, с бъдещо майчинство, личен празник на дете и други.
Ще имате повече контакти с приятели отблизо и далеч. В повечето случаи те ще ви търсят по различни причини. Мъжете Везни ще очакват действия или решения на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, които ще дадат отражение на финансовите им интереси.
Жените ще правят смели планове за бъдещето си, които ще са напълно реализуеми, още повече, че ще имате подкрепата на семейството и на важни за вас хора.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица може да се окаже доста трудна за прогнозиране откъм събития ако имате дете, което живее в друго населено място или ако на детето ви предстои да пътува през тези седем дни. Може да ви изненада новина отдалеч, свързана с бъдещо майчинство или с дете.
През тази седмица различни събития ще ви накарат да вземете решение свързано с ваша предишна работа или професия.
Възможно е да възникне възможност за завръщане на работно място, където сте били преди време или възможност за допълнителна работа свързана с ваши стари професионални умения.
През тази седмица ще се обсъждат бъдещи действия свързани с пари или финансови отношения с хора, с които най-вероятно нямате роднински отношения. Ако имате ангажимент със съдебно дело през тази седмица, не разчитайте на обещание или информация, която очаквате да получите.
През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с жена, най-вероятно от кръга ви приятели. Жените Скорпион ще отделят време за разчистване на гардероба и дома си от ненужни дрехи или вещи.
Мъжете ще намерят лесен или бърз начин да излязат от една деликатна, злепоставяща ги ситуация. Някой обаче ще ви бъде в помощ в този момент и не забравяйте да му благодарите.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица някои от по-специалните ви очаквания ще са свързани с любовния ви живот. Като цяло обаче по-скоро ще възникват конфликтни ситуации, които ще поставят на изпитание връзката ви. Седмицата не изключва нови познанства, но тяхното развитие ще е твърде емоционално за вашата натура.
През седмицата може да изживеете разочарование от качеството на техника или дрехи, които сте закупили преди време. През седмицата важно събитие свързано с майка, баба, сестра или друга близка жена може да бъде повод за събиране с роднини или приятели.
През тази седмица мнозина ще преживеят промени в семейството свързани с пътуване, преместване и др.
През седмицата внимавайте в отношенията си с непознати хора, които парадират с големи познания или контакти с известни личности.
Ще ви разстрои неочакван инцидент свързан с човек, когото познавате.
Тази седмица ще бъде важна за развитието на ваш здравословен проблем и започнато вече лечение, чийто ефект вече усещате.
Несемейните жени Стрелец ще преживеят неочакван флирт или интригуващо ново познанство. Проверете обаче истинската самоличност на този ваш нов обожател.
На мъжете, които имат собствено дете им предстои разговор свързан с неговото бъдеще и неща, които предстои да бъдат направени в близките месеци.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате повече семейни проблеми или други сериозни ангажименти в семейството. Някои от тях ще са вследствие на предишни ваши действия, които само са усложнили конкретния проблем.
През седмицата може да ви изненада предложение или преживяване, свързано с настоящият ви интимен или брачен партньор.
Ако имате конкретни планове свързани с имот или жилище, то тази седмица всичко ще се развие според очакванията ви.
Ако имате планове за някаква покупка може да ви се наложи да отложите нещата за известно време. Вероятно ще възникне нещо, което ще ви създаде някакво усложнение.
В работата ви ще възникне напрежение вследствие грешка направена преди време, чиито последици едва сега ще се усетят. Конфликт в работата може да ви провокира към емоционални действия и решения.През седмицата ще ви зарадва среща или информация, която ще получите чрез приятели.
През седмицата ще успеете да намерите решение на проблеми или неприятности, които имате с родственик. Едно ново познанство през тази седмица може да се окаже ключ за решаването на важен за вас проблем. За тези, които са в процес на развод седмицата вещае трудни разговори или срещи.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ви предстои пътуване или среща с приятели, които живеят в друг град или държава.  Новите ви познанства с хора от други градове или държави ще ви заредят с полезна информация, с нови познания за важни за работата или бизнеса ви неща и др.
През седмицата може да получите неочаквана подкрепа или предложение от страна на колеги или ръководител.
В случай, че сте ангажирани със съдебно дело ще може да очаквате благоприятни за вас резултати. През седмицата ще се ангажирате с финансов проблем на жена, която ще поиска помощ или съвет от вас.
Седмицата ще изиска конкретни действия и ангажименти свързани с мъж от семейството ви. Като цяло тази седмица ще бъде по-сложна по отношение на финансовите ви ангажименти. Преди всичко избягвайте лесно дадени ви обещания, предложения свързани с пари и др.
Някои жени ще обмислят възможности за бизнес от дома си, допълнителна работа от дома и др. Мъжете Водолей не бива да се поддават на влиянието на емоциите си, които през тази седмица могат да им създадат сериозни затруднения в семейството и в работата.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към търсене на възможности за реализиране на важна идея или лично желание. Ще имате възможност да реализирате много неща според вашите желания и очаквания, но преди всичко останете честни, дипломатични и търпеливи.
Предстоят ви най-различни срещи или контакти с приятели и роднини, които живеят в друго населено място. Интересно развитие през седмицата ще има комуникацията ви с жена и информацията, събитията, които ще обсъждате с нея. Предстои ви размяна на идеи, обсъждане на възможности за обща дейност или синхронизиране на общи действия.
През тази седмица може да очаквате новина свързана с провал, загуба на престиж или работа на жена, която познавате.
Ще имате една благоприятна седмица за финансови действия, разговори, получаване на пари или приключване на ангажименти от финансов характер. Мъжете Риби ще се наложи да се намесят тактично в семейните проблеми на роднини или приятели.
Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване и за всякакъв вид развлечения.

Източник: astro.velida.net