Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 8 – 14 юли 2019)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ви предстоят повече разходи или ангажименти с пари, с документи, плащания на битови сметки, данъци и др.
Не са изключени разходи за собственото или на близък човек здраве.

През седмицата ще се разделите с роднини, съседи или приятели, които ще заминат на ваканция или пътуване в друг град/държава. Някои от вас може да преживеят емоционално една такава раздяла, особено ако причините за нея са свързани с други житейски обстоятелства. Възможна е неприятна новина свързана с инцидент по време на пътуване, свързана с човек, когото познавате. През седмицата може да очаквате неканени и неприятни гости в дома си.

Всъщност, като цяло седмицата ще ви донесе повече приятни емоции, отколкото обратното.
Ще има хора и събития, които ще ви заредят с положителни емоции или с очакване за специални преживявания в близкото ви бъдеще. Любовният ви живот също ще бъде интересен и позитивен, с планове за бъдещето, които ще правите заедно с любимия си човек.

Жените Овен ще са по-големи оптимисти от мъжете. Няма да се страхувате да рискувате, да вземате смели решения или да предприемате стъпки към сериозна, драстична промяна в живота си.

Мъжете ще бъдат неподготвени за различните изненади, които живота ще им „сервира“ през тези седем дни. Това може да бъде за добро, но може и да създаде хаос в живота им ако действат импулсивно.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица различни конфликти с хора от ежедневието ви, ще ви накарат да се замислите за вашето или тяхното поведение. Ще търсите грешки, които евентуално вие правите или които другата страна допуска спрямо вас.  Сега мнозина от вас ще вземат решение или ще направят първи стъпки към една промяна в поведението си.

В професионален план седмицата ще се запомни с различни преживявания. Ще преминете през моменти на силен стрес или напрежение, но и ще изживеете задоволство от добре приключен проект или ангажимент. Сега ще възникнат благоприятни за вас шансове за развитие или за постигане на важни резултати в кариера, образование или бизнес.

Финансово седмицата ще се развие според очакванията ви. Ще се проведат разговори в семейството свързани с пари или ще се предприемат конкретни действия свързани със стабилизиране на семейните ви финанси.

През седмицата вероятно ще постъпят пари в семейния ви бюджет от заплата или друг източник.
Тази седмица ще е интересна откъм преживявания свързани с флирт или интимна връзка на работното ви място. Възможно е тя да престане на бъде тайна и това да ви създаде някакво безпокойство.  През седмицата ще възникне временно напрежение с роднини, които живеят в друго населено място.

Избягвайте прояви на хитрост или манипулация. Ако някой действа по този начин спрямо вас, покажете му, че няма да толерирате подобно поведение.

Жените Телец ще обмислят една сериозна покупка, която ще искат да реализират през следващите седмици или месеци.

Мъжете ще се вглъбят в работата си и почти няма да забеляват събитията или хората около себе си.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ви предстоят сложни събития с хора, които са ваши приятели или познати. С някои от тях ще преживеете раздяла поради различни житейски причини. През тази лятна седмица обаче може да се срещнете и съберете с хора, с които не сте се виждали от миналата година.

Възможно е да пътувате през тази седмица, но подобни планове ще трябва да се обмислят добре, за да не възникнат нежелани проблеми или ситуации. През седмицата бъдете предпазливи с предложение свързано с пътуване.

Тази седмица като цяло ще изиска от вас едно по-голямо внимание, тъй като де факто ще се намирате на границата между два етапа в живота си, свързани с край и начало на нещо ново в работата или в личния ви живот.През седмицата ви предстои да получите важна информация, новини, документ или договор.

Всяко нещо, което ще ви бъде дадено да преживеете през тези седем дни ще е важно за вас.
Седмицата може да ви изненада с една нова придобивка.

Жените Близнаци ще имат по-големи възможности за развитие от мъжете. В голяма степен това ще се случи благодарение на силната им интуиция и възможността да виждат по-ясно в бъдещето.

Мъжете ще имат своя личен късмет, но той трябва да бъде използван и съхранен, а не пропилян с идеята, че утре пак ще го имат…

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще бъдете ангажирани с различни романтични или семейни срещи. Предстои ви да се срещнете с нови хора, а чрез тях да постигнете развитие на ваши нови идеи и планове свързани с личния ви живот.

Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж или за сватба.

Конфликтите през тази седмица ще окажат негативно влияние върху здравето ви. Вероятно те ще събудят ваше старо заболяване, да създадат проблем с кръвното ви налягане, безсъние, мигрена и др.

Ако имате планирано пътуване тази седмица, бъдете сигурни че финансово сте добре осигурени за всяка неочаквана ситуация. Ако очаквате пари от друго населено място може да възникне забавяне или други пречки от всякакъв характер.

През седмицата ще имате познанство с човек, който ще ви заинтересува със знанията или уменията, които притежава. През тази седмица ще обсъждате различни идеи свързани с жилището, в което живеете или относно друг имот, който семейството ви притежава.

Жените Рак ще трябва да се върнат за малко назад в миналото си, за да се ангажират отново с неприключени отношения или ангажимент.

Мъжете ще пострадат от нечий опит за измама или въвличане в неприятна ситуация или интрига. Бъдете внимателни и се пазете от подобни нежелани ситуации и проблеми.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви озадачат новини, свързани с хора, които познавате. Новите познанства през тези седем дни няма да са случайни. Вероятно вие самите първи ще потърсите контакт с хора, които смятате важни за развитието на ваши идеи или планове.
През седмицата може да имате моменти на песимистично настроение, тъга за миналото, за минали грешки или пропуски. Подобни състояния ще са кратки и ще отминат бързо.
През седмицата може да възникне интересна ситуация с колега или да се появи възможност за нова дейност, нова работа.

През тази седмица ще търсите интересни начини да зарадвате любимите хора до вас, ще сте щедри емоционално, а според бюджета ви и финансово.
Несемейните представители на този зодиакален знак могат да поставят началото на едно романтично познанство или флирт. През седмицата ще следите важни събития в живота на приятел или роднина, който живее в друго населено място.

Жените Лъв ще имат конкретни очаквания за тази седмица и ще насочват вниманието си към тяхното реализиране или преживяване. Ще избягвате да правите планове за по-далечно бъдеще, тъй като осъзнавате важността на събитията, които се случват в настоящето ви.

Мъжете ще са нетърпеливи, раздразнителни и чувствителни. Понякога общуването с вас ще бъде неприятно или твърде емоционално с негативни преживявания. От вас зависи да коригирате едно подобно поведение, и да не търсите вина за това в други хора.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще сте склонни да обсъждате различни планове свързани с предстоящо пътуване. То вероятно ще бъде по семейни причини, свързано със срещи с роднини и др. Сега ще преживеете интересни събития свързани с хора от близо и далеч.

В работата си ще имате интересни контакти или ангажименти предимно с по-млади от вас хора. Ще разговаряте с приятели относно различни възможности за допълнителна работа, бизнес и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които търсят нови източници на доходи. Основните ви приходи през тази седмица ще са от работа или чрез договор, който сте сключили преди време. Тук едва ли могат да се очакват някакви изненади.
През седмицата не е изключено преместване от една професионална позиция на друга с цел по-добро заплащане.

Любовните ви отношения през тази седмица в голяма степен ще зависят от емоционалната ви стабилност.
Ще получите подкрепа от страна на партньора си, ако сте в процес на промяна, свързана с очакване за по-добри доходи. Като цяло любовта ви ще е прагматична през тази седмица, без някакви специални преживявания. В семейните ви отношения ще има доста напрежение, лесно ще възникват конфликти, които ще ви нараняват емоционално.

Жените Дева ще бъдат разтревожени от една неприятна новина свързана с човек, когото познават.

Мъжете ще се наложи да вземат трудно решение, което досега са отлагали поради различни причини.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате сериозни разговори с партньора си за бъдещето на вашите отношения или семейство. Ако сте несемейни, то сега ще имате възможност да поставите началото на перспективна връзка. Разбира се, ако имате твърде високи изисквания, това ще ви гарантира самота за още много време.

Тази седмица ще бъде успешна за вас, тъй като ще се появят нови възможности и шансове, които единствено от вас ще зависи да реализирате.
Не бъдете апатични или мързеливи. Не си мислете, че така ще бъде докрая на годината. През тази седмица ще ви се наложи да купите подарък или да изпратите пратка с някаква цел.

Седмицата може да ви натовари емоционално с една неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Сега избягвайте да си давате надежди, да имате специални очаквания свързани с дете, тъй като подобни събития ще имат непредсказуемо или необяснимо развитие.

Жените Везни ще вложат много енергия в разрешаването на различни неприятности, които ги касаят пряко или са свързани с близки родственици.

Мъжете ще проявят детинско отношение към една сериозна ситуация и това ще им изиграе лоша шега. Последиците от подобно държание тепърва ще се усетят.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е една много успешна в професионален план седмица. Това особено важи за тези от вас, които се занимават с производство, продажби, изкуство или търговия. През тази седмица ще имате контакти с държавна, банкова, данъчна или юридическа институция по въпроси, които касаят семейните ви дела.

Важна роля в живота ви тази седмица ще изиграе човек, който не е от кръга ви родственици. Една такава личност ще ви помогне да вземете трудно решение, ще ви даде шанс за една промяна или изява.

Ако имате определени планове или очаквания за събитията през тези седем дни, то определено някои неща ще имат по-дълго развитие. Тяхната реализация ще има нужда от много повече време за да се постигнат желаните от вас резултати.

Като цяло това ще бъде седмица на прогрес и благоприятно развитие на важни за вас планове.
Голяма част от жените Скорпион ще имат възможност да пътуват по различни причини: гостуване при роднини, лятна ваканция, по работа и др.

Мъжете ще се сблъскат с опърничавия характер и инат на човек от семейството си или колега. Това ще постави на изпитание нервите и търпението ви, но ще успеете да проявите великодушие.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще разговаряте или действате по задачи свързани с вещи или собственост, която е притежание на семейството ви. Вероятно тези събития ще имат връзка и с други ваши роднини, които ще ви бъдат в помощ или вие на тях ще помогнете.

През тази седмица ще се върнете към свои стари идеи свързани с работа или бизнес. Обстоятелствата за тяхното реализиране на този етап ще са много по-благоприятни и вие ще искате да им дадете шанс.

Мнозина от вас ще се зарадват на успех, награда или предложение.
През седмицата ще получите новина от друго населено място, която може да изиска едно пътуване в близко бъдеще. Възможно е сега да получите пратка, документ или покана за гостуване от човек, който живее в друг град или държава.

През тази седмица новите познанства ще са важни за вас, защото чрез тях ще получите полезна за вас информация. Тази седмица може да ви разтревожат действията или решенията на млад мъж, който най-вероятно ще е от кръга ви роднини.

Жените Стрелец ще потърсят съвет или помощ от по-възрастен или по-опитен мъж относно деликатна ситуация в семейството или в работата си.

Някои от мъжете ще са склонни да се забавляват, да прекарват повече време с приятели, а други ще са пълна противоположност, самоизолирайки се от всякакви социални контакти.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще сте емоционално ентусиазирани да се захванете с нови неща, които да са полезни за личния ви или семеен живот. Ще имате желание да подобрите обстановката в дома, в който живеете. Ще сте отворени към употребата на нови технологии.

В работата си ще имате интересни разговори свързани с нова дейност или ще посрещнете нови колеги или клиенти.

Заплащането, приходите от продажби или финансови документи могат да бъдат причина за важни разговори.  Във финансов план седмицата не вещае изненадващи събития. Все пак бъдете внимателни в разходи или обещания за пари.

Любовта тази седмица ще донесе приятни преживявания.
Възможни са флиртове или романтични отношения на работното ви място или чрез някакво бюро (агенция) за запознанства. В семейството ви ще се преживее една приятна изненада свързана с новина от друг дом или друго населено място.

Жените Козирог ще имат по-голямо желание за любовни приключения и преживявания от мъжете. Ще успеете да реализирате своите романтични или интимни стремежи.

Мъжете ще са склонни да се доверят на мъдрия съвет на по-възрастна или по-опитна жена при вземане на важно решение за бъдещето си.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да се погрижите за нечие здраве или за разрешаването на битов проблем в дома си. Основните ви ангажименти тази седмица ще са свързани със семейството ви или с роднини, които живеят в различни населени места.

Възможно е да получите пари от институция или да имате други финансови отношения по предварителна уговорка или споразумение.
През тази седмица ще имате посещение или пътуване по неприятен повод. Това ще бъде непредсказуема седмица за разрешаването на съдебен или юридически казус.

Ако фокусирате по-голямото си внимание върху семейството си и роднините си, ще можете да постигнете важни за вас резултати. Някои от вас ще организират или ще присъстват на роднинско събиране по специален повод.

Жените Водолей ще имат повод да се зарадват на успех, който едно неочаквано хрумване (идея) ще им донесе.

Мъжете ще са песимистите на тази седмица. Ще сте склонни да мърморите, да недоволствате и да имате прекалено големи изисквания към близките си хора.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви трябва много търпение в отношенията ви с жена от кръга ви роднини или колеги. Неприятностите и проблемите, които тя има в живот си ще я направят нетърпима, досадна, склонна към всякакви негативни или подли действия. Тази седмица може да възникне притеснение свързано с пари или да направите непланиран разход.

През седмицата събитие свързано с личен празник или успех на приятели, може да бъде повод за събиране в приятна обстановка.
Като цяло през тези седем дни вашите семейни или роднински отношения ще са по-натоварени с различни ангажименти, както приятни, така и такива, които ще ви бъдат досадни. Мнозина ще разчитат на вас, и за много неща ще ви се наложи да поемете отговорност.

Изненадите тази седмица ще дойдат по линия на ваша настояща или минала любовна връзка. Възможно е едно такова събитие да бъде най-силното ви преживяване през тази седмица.

Жените Риби ще правят и реализират планове с членовете на семейството си или с други по-далечни роднини. Възможно са събития свързани с годеж, сватба, юбилей или годишнина.

Мъжете да пазят личните си вещи и телефон от посегателство или любопитство от страна на други хора.

Източник: astro.velida.net