Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 22 -28 юли)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще имате възможност да излезете от състояние на унилост, тъга или песимизъм. През тази седмица много събития могат да изиграят положителна роля върху вашето настроение и амбиции.

Разбира се, хороскопите не променят с магическа пръчка човешките съдби. Единствено човек може да подобри или утежни своята съдба, чрез своите решения или липса на такива.

Въпреки всичко е добре да знаете, че тази седмица ще благоприятства развитието на важни за вас дела и постигането на резултати, които ще са добра основа за бъдещето ви.
Няма да ви липсва късмет, но дали ще се възползвате от неговите шансове, ще зависи от вас.

През седмицата майчинството, ролята на майката, ролята на жената ще бъдат важни във вашите семейни и роднински отношения. Ролята на жената ще бъде решаваща в постигането на успехи, при вземането на важни решения в дома или в работата ви.

Ако сте мъж, приемете този факт и изчакайте благоприятно време за собствената си изява.

През седмицата ще ви се наложи да подадете ръка за помощ на мъж или да дадете искрен съвет на мъж за сложна ситуация в живота му. Не бъдете щадящи, а искрени, ако искате наистина да помогнете.

Мъжете Овен да избягват контакти с юридически или съдебни инстанции, като възможност за разрешаване на неприятности или проблеми.

Тази седмица може да ви натовари с нежелани битови или имуществени проблеми, с повреда или затруднения с техника (компютри) на работното ви място и др.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица на разплитане на объркани проблеми и ситуации в семейството. Преди всичко те ще бъдат свързани с някакви тайни, несподелени (прикрити поради страх или друга причина) действия. В някои случаи тези сложни ситуации ще имат връзка с изневяра, с липса на интимност или комуникация между партньорите в брака. Хубавото е, че с каквото и да е свързана тази обърканост в семейния ви живот или в дома ви, ще има разрешение. Ще има светлина, към която ще трябва сами да намерите интуитивно пътека.

През тази седмица ще бъде важно да не се поддавате на внушения или „добронамерени съвети“ от страна на хора с лош житейски опит или объркан собствен личен живот.

През седмицата паричните ви дела ще бъдат причина за напрежение и спорове в дома ви, тъй като всеки ще има свои лични финансови потребности, но приоритет са някои плащания из адължения в момента. Опитайте се да разговаряте спокойно и да намерите компромисен вариант за да удовлетворите донякъде нуждите на всеки член на семейството ви.

По-сложен може да се окаже любовният живот на тези от вас, които не са семейни. Раздвоението между двама партньора, (единият, който отдавна трябва да е в миналото ви и другият, който трябва да получи своя шанс) ще бъде голям емоционален товар за вас.

Тези представители на Телец, които са без партньор в живота, нека се насладят на свободата си през тази седмица.
И вашето време за щастие ще дойде…

През седмицата не се паникьосвайте от лошите новини за други хора, защото те ще са свързани с динамични събития, с неочаквани обрати.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица за много неща ще се наложи да разчитате на мъжете в живота си, с които имате ежедневни контакти, независимо от вашия собствен пол. Много добре поставени ще бъдат приятелските ви отношения с мъже, чрез които ще постигнете успехи, ще реализирате своя идея или мечта.

Новите познанства с мъже ще имат важна роля в близкото или по-далечното бъдеще.

През тази седмица (както почти винаги) финансовите ви дела ще са ваш приоритет поради по-големите ви разходи.

Ще имате желание да направите важни покупки за дома или лично за вас. Ще имате възможности и идеи за намиране на нови източници на доходи, но избягвайте заемите или печалби чрез хитрост и измама.

През седмицата ще ви изненадат хора, които сте смятали, че са ви забравили, или че отдавна не представлявате интерес за тях. Тяхната поява отново в живота ви не е случайна, не я пренебрегвайте и не търсете бързи отговори на въпроса си „защо?“.

Отложените срещи през седмицата ще са във ваша полза и определено нищо няма да загубите от това.

През седмицата може да ви се наложи да изслушате оплакванията на приятели и роднини за техни неблагополучия в живота пре зпоследните няколко дни.

През тази седмица ще имате разнообразни преживявания свързани с близки (на разстояние) или далечни пътувания. Ще срещнете хора, които ще имат своята мисия в живота ви. Бъдете отворени за знанията, информацията и съветите, които те ще ви дадат. Това е сдемица, в която ще се появи „Учителят“ в живота ви. Той може да има кратко или по-дълго присъствие, но във всички случаи ще е съдбовно.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате повод да се завърнете към минали преживявания с жена, която може да е ваша родственица или приятелка. Спомените ви от общите ви преживявания с нея могат да са свързани с различни емоции: и положителни, и негативни. Всичко зависи от причината за подобно завръщане  в миналото ви.

През седмицата ще имате различни предварително организирани ангажименти с жена, които ще са свързани с вече започнати действия, касаещи вашия семеен или професионален живот.

През тази седмица от вас ще се изиска по-внимателна работа с клиенти или с хора извън вашия колектив. Възможни са опити за злепоставяне, предизвикване на умишлени неприятности и проблеми и други негативни въздействия.
Ако получите предложение за нова работа или бизнес, не бързайте да се въодушевявате от добрите страни на тази оферта, тъй като действителността вероятно е съвсем друга.

Тази седмица ще зарадва мнозина с новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Момичетата в семейството ви ще са повод за емоционални преживявания или събирания.

Не всичко обаче ще е безоблачно в дома ви и вс емейните ви отношения. Възникването или развитието на неприятности или сложна ситуация може да излезе извън контрол и да ви противопостави с други роднини. Няма да сте в най-добрата си позиция да спечелите „тази битка“, затова обмислете добре своите думи, решения и ходове в тази ситуация.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред е седмица, в която ще търсите разрешение на проблеми от битов или имуществен характер. В повечето случаи ще разчитате на помощта на други хора (по-специално на мъж), но изборът ви може да се окаже погрешен.

През седмицата избягвайте да купувате вещи от други хора или да давате такива под наем, за временна употреба. Това, което е ценно за вас го съхранете през тази седмица от инциденти или повреда.

Тази седмица ще ви срещне с най-различни хора, които ще споделят с вас интересни преживявания от живота си или познания за неща, които са били непознати досега за вас.

Добро развитие през седмицата ще имат любовните отношения с партньор, който живее в друго населено място. Това особено важи в случаите ако партньора ви е роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване със семейството или с любимия човек.

През тези седем дни ще бъдете съпричастни към събитията в семейството на ваш роднина или приятел от мъжки пол. Възможен е годеж или сватба, на които ще присъствате като роднини (приятели) от страна на младоженеца.

Колкото и сложни да изглеждат някои финансови ситуации в дома ви, през тази седмица ще имате възможност да постигнете благоприятно за вас развитие или разрешение на паричен проблем. Това особено важи за финансови документи и договори.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще се ангажирате с проблеми или събития, които ще касаят мъж от семейството ви (независимо от неговата възраст).
Тези събития определено ще имат връзка с някаква промяна (надявам се към нещо по-добро).

През тази седмица един конфликт с жена ще ви разплаче или натовари с негативни чувства. Време е да се научите да игнорирате такива хора от живота си, избягвайки по един или друг начин контактите си с тях.

През тези седем дни могат да възникнат разходи свързани с вашето здраве или със здравето на ваш роднина. Може да имате временно притеснение за финансов документ или пари, които очаквате да получите.

През тази седмица ще посетите държавна, банкова, данъчна или друга институция във връзка с някаква поръчка, документация, имотни дела и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които се занимават с производство или строителство.

Седмицата ще бъде важна за семейните ви отношения, тъй като предстоят събития, които ще ви съберат с роднини от близо и далеч.

Това ще бъде благоприятна седмица за важни разговори свързани със семейните ви приходи и разходи, инвестиции и др.

Жените Дева ще бъдат домошарите на зодиакалния знак през тази седмица. Ще се натоварите с много ангажименти, но и ще свършите много важна работа за дома и семейството си.

Мъжете ще имат повече желание за интимност и любов и ще я приемат оттам, откъдето им я дават.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е една благоприятна седмица за любовни преживявания, за нови познанства и среши. Използвайте това благоприятно време за развитие на вече създадена романтична връзка.

Предстоят ви срещи с нови хора, но не всеки от тях ще е създаде приятно впечатление у вас. Възможно е да приемете гости в дома си и да ви се наложи да изслушате оплакванията на някой, което ще бъде досадно и уморително за вас.

Тази седмица вещае раздяла, която ще преживеете емоционално. Едно такова събитие ще ви предизвика да размишлявате относно вече познати житейски истини. Тази седмица е възможно да имате съновидения свързани с починали хора или да посетите гробищен парк по някаква причина.

Седмицата ще бъде благоприятна за обмисляне на бъдещи промени.
През тези седем дни може да вземете важни решения или да приключите с един юридически казус.

През този период ще ви бъдат дадени различни шансове, които ще касаят личния ви живот. Разбира се, всичко ще зависи от вашата готовност да ги приемете, без да се опитвате да ги променяте според вашите желания.

Жените Везни ще имат обща дейност, занимания или подготовка за важно събитие свързано с мъж (мъже).

Мъжете Везни ще преживеят седмица, в която почти нито един предварително планиран ангажимент, няма да се реализира според очакванията им. Възможни са допълнителни нови ситуации, които ще възникнат впоследствие.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица развитието на някои благоприятни за вас събития ще ви помогнеда излезете от едно състояние на тъга или несигурност. Предстои ви да получите новини или предложение, които ще са важни за бъдещето ви.

Разбира се, тук не става дума за бързото развитие на събития, а за възникването на възможности. Единствено с вашата собствена активност и амбиция ще можете ги да реализирате в близките месеци.

Това е седмица, в която ще трябва да сте готови да приемете на бързи обороти всяка нова информация или предложение.

В повечето случаи те ще изискат от вас един нов начин на мислене, на работа, на планиране на важните неща в живота ви.

Седмицата ще бъде благоприятна за действия свързани с юридически или съдебен казус.

През тези седем дни ще осъзнаете преходността на нещо, което е било важно за вас в миналото ви. Сега след като обстоятелствата са се променили, ще осъзнаете, че е било безсмислено или безперспективно, а вие сте изхабили толкова много енергия на вятъра. Новите възможности, които ще възникнат през тази седмица ще са много по-добри и по-успешни за вас (особено в личен план).

През седмицата ще имате успехи в работата си, ако дейността ви е насочена към клиенти или публика. Възможно е появата на нов колега, нов клиент или нов ръководител, което ще бъде едно благоприятно за вас събитие.

През седмицата избягвайте покупка на скъпи вещи или покупко – продажба на имот, тъй като има опасност от неприятна за вас грешка. Като цяло това може да бъде една много продуктивна в професионален и бизнес план седмица.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец,  през тази седмица бъдете по-отговорни при изпълнение на професионалните си задачи или при реализиране на конкретни домашни подобрения (ремонти).

Не обръщайте внимание на конфликтни колеги или клиенти. Избягвайте преките конфронтации с ръководители. Опитайте се разумно и дипломатично да разрешавате всяка стресова ситуация и контролирайте емоциите си.

През тази седмица бъдете отворени за съветите или предложенията, които ще получите чрез човек от кръга си приятели.

През тази седмица може да възникне неочаквана ситуация свързана с пари или с финансов документ.

Може да преживеете разочарование, което ще се отнася до вашите парични дела.

Събитие в живота на роднина ще ви създаде известно притеснение или безпокойство.

През тази седмица може да ви се наложи да направите подарък за рожден ден, нов дом или новородено бебе.

Жените Стрелец определено ще имат по-големи възможности за реализация на личните си или професионални планове.

Мъжете ще се фокусират върху намирането на средства за покупка на важна за тях придобивка.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще преживеете събития свързани с ваша стара любовна или интимна връзка. Дори може да имате необясними съновидения свързани с минали преживявания с такава личност.

Трудно бих определила причината за подобни преживявание, защото тя ще бъде различна за всеки. Вероятно има неизчистени или неизживяни моменти между вас. Възможни са в някои случаи опити за връщане назад, което определено ще е грешка. Каквото и да сте пропуснали, едва ли ще можете да го възстановите (наваксате) сега.

През тази седмица ще преживеете важни събития на работното си място или в бизнеса си. Те ще имат връзка с предложение или с полезна за вас информация. Определено ще възникнат нови ситуации в професионалния ви живот.

Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот, строеж или ремонт, за подобрения в дома и др.

Възможно е да ви зарадва допълнителна малка сума пари.

Като цяло пред вас една благоприятна седмица за реализиране на вашите планове.

Постарайте се да разчитате предимно на себе си. Не се осланяте на другите и най-вече на техните обещания.

Седмицата вещае леки здравословни неразположения.

През седмицата ще възникнат временни притеснения свързани с хора, от кръга ви роднини или приятели.

Жените Козирог ще имат благоприятна седмица за развитие на финансовите си дела.
Мъжете ще предизвикат неприятности в живота си с прибързани действия или недобре обмислени решения.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица се подгответе за неочаквани преживявания в любовния ви живот. Ще ви озадачат някои събития или разговори. Не правете собствени догадки или интерпретации на това, което ще чуете или видите.

Тази седмица ще бъде едно благоприятно време за развитие на вашите парични дела. Използвайте седмицата за уреждане на задължения, за оформяне на финансови или банкови документи и др.

Мнозина ще се зарадват на получаването на пари.

През седмицата събитие в живота на човек от семейството ви или на ваш родственик ще ви откаже от една ваша идея или план. Някои важни ваши действия през тази седмица ще бъдат провокирани от срещи и разговори, които сте имали през изминалата седмица.

През тази седмица обърнете внимание на съновиденията си. Научете се да си записвате странните преживявания, ще дойде време да ги разгадаете.
Вероятно тези съновидения ще ви дадат информация за предстояща сложна ситуация или проблем в дома ви.

Мнозина сега ще могат да се зарадват на една покупка, придобивка или подарък.

Жените Водолей ще имат повече поводи за добро настроение.

Мъжете може да изгубят ценно време изчаквайки събития, които обаче няма да се случат, не и през тези седем дни.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще очаквате развитието на емоционалната си връзка. Като цяло тази седмица вещае важни събития в любовта.

Това ще бъде благоприятно време за планиране на действия в тази сфера от живота ви. Използвайте тези седем дни за вземане на важни решения или за промени.

През седмицата може да възникне неочакван разход за битов ремонт или ремонт на техника.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за продажби на имот.

През седмицата ще се върнете към своя стара идея или план, тъй като ще възникне възможност ново по-благоприятно развитие.

Източник: astro.velida.net