Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 30 септември – 6 октомври)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще получите новини, които ще са свързани с живота на дете или млад човек от кръга ви приятели. Събитие в живота на такъв човек може да даде силно отражение върху вашия личен живот, начина ви на мислене и съществуване.

През тази седмица на мнозина ще им се наложи да поставят началото на една промяна в живота си.

Една такава промяна може да е свързана с преместване по местоживеене, с начало на нова работа, с покупка на нов дом (или имущество), начало на нова романтична връзка и др.

През седмицата възникването и развитието на някои неочаквани за вас събития ще ви накара да приключите с някои ваши професионални или приятелски отношения. През седмицата ще възникне неочакван здравословен проблем, който ще касае най-вероятно човек, с когото не живеете заедно.

Възможно е да възникне необходимост да посетите някого в болница или вие самите да отидете на консултация с лекар.

През тези седем дни ще възникнат временни финансови притеснения или безпокойства свързани с пари. Ще възникнат нови ангажименти или разходи свързани с непреключени досега плащания или други ангажименти.

Тази седмица с някои конкретни събития, които ще се случат през нея, ще бъде изпитание на вашия дух и воля. Това не бива да създава притеснения, защото всяка дилема или проблем ще имат разрешение.

През тази седмица ще бъде важно да се научите сами да разгадавате знаците, които съдбата ще ви дава.
Жените Овен ще са склонни да преживяват своя стара любов или поради различни причини да се връщат към събития от миналото си.

Мъжете ще имат различни ангажименти свързани с жени от семейството, като в някои случаи може да пътуват по семейни причини или се ангажират с дела на родственик, който живее в друго населено място.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица насочете вниманието си към хармонизирането на отношенията ви с хора, с които имате ежедневни семейни или професионални контакти.

Всички недоразумения или противоречия от последните седмици е добре да бъдат изчистени през тези седем дни. Не продължавайте да живеете с психологически товар, който само ви вреди и затруднява развитието ви.

През тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с важни дела свързани с документ или договор, което ще е свързано с временно притеснение или напрежение.
През седмицата ще организирате или присъствате на събиране или среща с роднини или с приятели.

През тези седем дни събитие свързано с роднина ще ангажира сериозно вниманието ви или семейния ви бюджет (като разход на пари). Една новина или предложение от страна на колега, съсед или клиент ще успее да ви изненада.

През тази седмица по-голямата ви емоционалност ще бъде причина за повече преживявания, желания и стремежи свързани с любовния ви живот. Някои конкретни събития ще ви дадат възможност да покажете чувствата си, по един естествен начин без преструвки или притворство.

През тази седмица определено ще сте много чувствителни, романтични, жадуващи любов и внимание.
През седмицата ще следите и коментирате различни събития свързани с хора, които живеят в друго населено място или държава. Избягвайте да създавате или разпространявате клюки, непроверена информация базираща се на различни догадки.

Жените Телец ще се зарадват на новина или документ, който е бил притеснение или е създавал някаква неяснота през последните месеци.

Мъжете ще обмислят едно предложение или възможност да получат облага, чрез някакъв документ или договор. Добро развитие ще имат ваши финансови отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през седмицата ще ви озадачат действията или решенията на ваш роднина или приятел. Ще се опитате да получите повече информация преди да реагирате с мнението си. Това ще бъде едно мъдро решение от ваша страна, вместо да да допуснете грешка с реакцията си.

През тази седмица ще възникне ситуация, която ще създаде необходимост от промяна в плановете ви за тези седем дни.

Липсата на толерантност към глупавите или користни действия на хора около вас, може да ви провокира да вземете решение за приключване на отношения или отказ от обещание, проект.

Някои от събитията през тази седмица могат да се окажат неочаквани като развитие за вас, което ще промени доста неща в живота ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване с цел работа. През седмицата ще разширите кръга си от приятели или последователи в някаква инициатива, група по интереси или съмишленници в някаква кауза.

Ще имате благоприятна седмица за интимни, романтични и любовни преживявания.
Жените Близнаци ще се зарадват н развитието на планове свързани с дома или с някакви материални (битови) придобивки. Добро развитие ще имат вашите бизнес или финансови дела. Мнозина ще се зарадват на добри приходи през седмицата или на добри новини свързани с пари.

Тази седмица ще ви донесе късмет и шансове в развитието на ваши планове, които определено имат сериозна перспектива да достигнат важен за вас успех.

Мъжете ще се натоварят емоционално с различни неприятности в брака или в семейството си. По-сложни и трудни ще бъдат отношенията ви с партньор или роднина роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще възникнат ангажименти свързани с роднина. Тяхното изпълнение ще изиска от вас една по-голяма концентрация за тяхното изпълнение. Седмицата ще бъде благоприятна за организиране или присъствие на събития, свързани с рожден ден, годеж, сватба, юбилей и др.

Това ще бъде една благоприятна седмица за постигане на постигането на професионални успехи, особено ако работата ви е свързана с пътуване или с клиенти (ръководители) от друго населено място.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова работа, дори ако това изисква пътуване или преместване в друго населено място или държава за даден период от време.

През тази седмица ще възникне деликатен проблем за разрешаване свързан с дете или млад човек, най-вероятно от собственото ви семейство. Ако работата ви е свързана с деца ще сте подложени на по-голям психологически натиск и напрежение.

През тези седем дни вероятно ще имате повече разходи и по-малко приходи, но това не е дълготрайна тенденция. Ще възникнат кратки затруднения при получаването на пари или при работа с документи от финансов характер.

През седмицата може да получите помощ или съвет във финансовите си дела от страна на роднина.
Жените Рак ще преодолеят някои сложни емоционални ситуации на работното си място, които обаче ще помогнат за придобиване на по-реална представа за колеги, клиенти или на конкретната длъжност, която изпълняват в момента. Седмицата ще бъде запомнена с разговор или събитие свързано с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Мъжете ще изпитат силен гняв или разочарование от действията или думите на човек, който не само ще постъпи нечестно в една ситуация, но ще направи опити за злепоставяне или манипулиране на събитията.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще имате очаквания за събития или срещи свързани с хора, които са ваши роднини, колеги или началници. Развитието на плановете ви ще зависи в голяма степен именно от тези действия, които ще ускорят или променят тяхното развитие.

Възможно е през тази седмица да получите предложение за едно ново начинание, което ще ви накара добре да обмислите своето решение преди да дадете отговор.
През седмицата ще трябва да проведете разговори с дете или с млади хора, относно тяхното бъдеще, образование или развитие на заложби, които притежават.

Подобни разговори могат да се развият неочаквано благоприятно за вас и дори да успеете да предизвикате една откровена изповед за неща, които досега са били в тайна.

През седмицата ваш приятел ще сподели новина за успех или друго събитие, което има особено значение за неговия или нейния живот.
Жените Лъв ще очакват различни новини, важна за личния или професионалния им живот информация, както и развитието на събития с особено значение. Седмицата може да бъде запомнена със силно емоционално преживяване свързано с мъж роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Мъжете ще преминат през съдбовно време, в което могат да приключат с един етап на развитие или с важни ангажименти и да поставят началото на нови важни неща в живота си. Това ще бъде благоприятна седмица за вземане на важни решения, за контакти със съдебна или юридическа инстутуция.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица нови или стари проблеми ще ви провокират да вземете решение, което вероятно сте отлагали досега или да действате по-категорично в съответната ситуация, в която се намирате.

През тази седмица не бъдете самоуверенни или неприемащи съвети, ако имате ангажименти със съдебни дела или юридически казуси.

През тези седем дни ще имате интересни любовни срещи и преживявания. Някои от вас ще имат възможност да разговаря по важни за бъдещето въпроси. През по-особено развитие ще преминат романтични отношения с партньор, който живее или работи в друг град или държава. Те ще зависят изцяло и от индивидуалните ви характеристики.

През тази седмица ще имате съновидение или друго силно преживяване свързано с човек от Отвъдното. То може да ви разстрои или озадачи с посланието си.
През седмицата ще имате телефонен разговор или друг някакъв ангажимент, свързан с жена, с която сте имали трудни отношения в миналото си.

Жените Дева нека бъдат по-активни и мобилизирани през тази седмица. Благоприятните възможности и шансове, които ще ви бъдат дадени през тези седем дни не бива да бъдат пропилявани в излишни размишления, съмнения и страх. Може да постигнете много, но може и много да загубите. От вас зависи…

Мъжете ще бъдат притиснати да вземат важно решение свързано със собственото си дете (за тези, които имат такова) под натиск на други хора от семейството или на различни обстоятелства. През седмицата може да ви изненада новина свързана с бременност или с раждането на дете в кръга ви от роднини, приятели или съседи.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще се зарадвате на новина свързана с бъдещо майчинство или важно събитие в живота на ваш роднина. През тази седмица вашите любовни преживявания ще бъдат повод за разговори и обсъждания с приятели или роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за събития свързани с годеж или брак.

През седмицата ще можете да разчитате на подкрепа от страна на хора от кръга ви роднини или приятели. Възможно е да получите важно обещание или ценен съвет от такъв човек. Подобни събития ще имат значение за развитието на ваш план и вие ще оценявате подобаващо това, което ще получите.

През седмицата ще имате интересни контакти с нови хора, ще създадете познанства през тези седем дни и, които ще имат своето развитие в бъдеще. Избягвайте да си създавате бързо мнение за хора, с които ще се срещнете за първи път. Има време и за това…

Тази седмица ще следите с интерес събития в живота на ваша приятелка. Нейният емоционален живот и темперамент ще създадат вихри от преживявания в нейния живот, които за вас ще бъдат твърде странни или неразбираеми.

През седмицата ще има поява на нови хора в кръга ви от колеги, партньори или клиенти.
Жените Везни ще се наложи да изслушат неприятните оплаквания на приятели свързани с техни битови или имуществени проблеми. Определено няма да можете да бъдете в помощ, но това не променя ситуацията да бъдете в позицията на слушател.

Мъжете ще се фокусират върху професионални ангажименти, които вероятно са започнати преди време и тяхното развитие или изпълнение видимо изисква много повече време от планираното.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще възникнат интересни възможности, които ще ви дадат шанс да покажете свои умения и способности в работата или в някакво друго специфично занимание (спорт).

През тази седмица планирайте своите приоритети и действия водени единствено от желанието да покажете своите способности, а не заради печалба на всяка цена.

Така ще успеете да активирате вибрациите на успеха и приходите ви (или признанието) може би не днес, може би по-късно ще бъдат добри. През седмицата ще имате важни отношения с хора от семейството си, които живеят в различни населени места.

Сега ще имате благоприятно време за изпълнение на професионалните си ангажименти. Същото важи и за представяния или изяви свързани с кариерата или бизнеса ви. През седмицата мнозина ще посрещнат гости в дома си, които ще са роднини, приятели или съседи.

Във финансов план седмицата не вещае някакви специални приходи, нито големи затруднения. Все пак е възможно да имате причина да се зарадвате на нещо неочаквано. Сега са възможни разходи за козметични или възстановителни процедури, зъболечение и всякакъв вид терапия.

Жените Скорпион ще имат възможност да излязат от едно подтиснато състояние, в което вече се намират или което ще възникне през тези седем дни. Чистете бързо и категорично всякакви лоши мисли от главата си, не им давайте да покълнат, и да ви напътстват в неразумни действия.

Очакването ви за едно събиране или среща ще се реализира, резултатите обаче ще бъдат индивидуални.

Мъжете ще стъпват бавно тази седмица във всяко ново начинание или познанство. Ще ви плашат емоциите на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще трябва да бъдете внимателни в отношенията си с хора, които се опитват да манипулират по някакъв начин личния ви живот. Дали тези отношения ще се запазят или не, това не е най-важното сега.

По-важното е да се съхраните от вземането на погрешни решения водени от „приятелски“ съвети на „доброжелатели“.

През тази седмица ще имате ангажименти свързани с дете или млад човек, които ще трябва да приемете сериозно и да не подхождате на шега към действията, които ще се очакват от вас.

През седмицата на мнозина от вас им предстоят събития свързани с пътуване, с контакти или срещи с хора от различни населени места. Не е изключено получаване на пари, които ще бъдат изпратени извън вашия град или държава.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване независимо от неговата цел.
През седмицата ще проведете сериозни професионални разговори предимно с жени.
Това ще бъде една благоприятна седмица за юридически или съдебни дела, контакти с адвокат или нотариус и др.

Предстои ви да създадете едно ново приятелство, което ще е чрез вашите професионални контакти или обществени дейности.

Жените Стрелец ще бъдат много напрегнати или изнервени около едно пътуване или събития, които ще се развият в друг град или село. Всичко свързано с пътуване през тази седмица ще намери начин да ви изненада.

Мъжете ще попаднат поне на една жена, която едно ще приказва, друго ще мисли, трето ще свърши. Вероятно тази личност ще бъде родена под знака на Рак, Скорпион, Риби или ще има такъв асцедент.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви бъде емоционално и психически по-трудно, защото ще сте склонни да се отдадете на тъжни мисли свързани с ваши предишни преживявания или загуби.

Ще изживеете отново едно съжаление за пропуснати моменти и възможности, които биха направили живота ви сега по-различен. В работата ви ще възникне неочаквана ситуация, която ще предизвика промени за които вие не сте готови или нямате желание да се ангажирате с такива.

Ще възникне по-голямо напрежение с/сред колеги или с клиенти. Бъдете внимателни с коментарите и действията си за да не привлечете негативно отношение към вас.

През тази седмица мнозина от вас ще присъстват на събиране свързано с рожден ден, годеж или сватба, юбилей и др.
През тази седмица ще можете да продадете успешно непотребни вещи или имот, който не можете да поддържате или не искате да използвате. Бъдете внимателни при сделки от финансово – имотен характер.

Жените Козирог ще трябва да бъдат подготвени за неочаквани или неотложни разходи. Може да възникне необходимост от уреждане на документ или договорни отношения с мъж. Повечето семейни дела ще са във вашите ръце за разрешаване.

Мъжете ще получат съобщение или информация, която ще създаде по-голямо напрежение в работата или в личния живот. Здравословно сте нестабилни, но повече ще ви вреди стреса, на който ще бъдете подложени през тези седем дни.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица едва ли ще възникнат изненади на работното ви място или в семейството. Дори и да има неочаквани събития, те няма да създадат паника или безпокойство относно тяхното възникване или развитие.

През тази седмица обаче всичко, което има връзка с пари или с финансови документи ще трябва да бъде добре проверявано и да се избягват прибързани решения. През тези седем дни внимателно оглеждайте предложенията, които ви предстои да получите като специална промоция, бонуси като лоялни клиенти и др.

Тази седмица ще се наложи да помогнете на роднина или приятел по един или друг начин при разрешаването на финансов проблем. Все пак бъдете много внимателни и предпазливи, за да не допуснете вие самите да изпаднете в трудно положение.

През тази седмица избягвайте хазартни действия свързани с пари.

Жените Водолей ще могат чрез създадени вече контакти да постигнат важни резултати в работата или в бизнеса си (особено ако работите с клиенти). Печалбите или успехите ще са заслужени чрез вашите действия и усилия.

Мъжете ще преживеят трудна стресова ситуация свързана с драма в живота на човек, когото познават или друго неприятно събитие. Основните ви тревоги ще имат отношение към хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате желание да направите нещо специално за дома си, нов аранжимент на вещите или мебелите в дома, нови вещи подходящи за вашия комфорт или за зимния сезон и др.

През тази седмица ще ви се наложи да проведете сериозен разговор с романтичния си или брачен партньор относно бъдещи планове, които ще бъдат важни и за двете страни. Вероятно в подобни действия ще се водите от желанието си да промените вашите отношения, начина си на живот, мястото си на живеене и др.

През тази седмица ще ви се наложи да помислите по-сериозно за собственото си или на близък човек здраве. Вероятно ще възникне необходимост от процедури свързани с лечение, зъболечение, физически или хирургически промени по тялото и др. 

Неразрешен проблем от миналото ви ще създаде отново напрежение или друг някакъв дискомфорт. Вероятността да оправите нещата, да разрешите евентуален проблем, през тази седмица не е голяма.

През тази седмица ще преживеете една изненада в дома си свързана с пари. Ще ви изненадат събития или гостуване на хора, които живеят наблизо до вас. Може да получите покана за среща, предложение за ново приятелство, важна за вас информация от Интернет или вестници и др.

Жените Риби да не изпадат в паника ако им се наложи да направят неочаквани промени свързани с пътуване. Вашите контакти с хора отблизо и далеч могат да са в основата на различни преживявания, които в повечето случаи могат да се приемат като силен стрес.

Мъжете ще останат неочаквано разочаровани от двуличието или жаждата за власт на жена, която е от кръга роднини или колеги. Определено сте имали по-добро мнение за тази личност, затова трудно ще приемете разочарованието си. Вероятно ще търсите някакво смислено обяснение на нейното поведение.

Източник: astro.velida.net