Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 18 - 24 ноември)

Овен
Тази седмица ще трябва да обмислите характера или темперамента на роднини или колеги, с които ще имате ежедневен контакт.
Новите контакти през цялата седмица ще бъдат с хора, които могат да ви дадат много полезна информация, знания или помощ. В същото време тези хора могат да ви досаждат или да ви натоварват психологически и емоционално.
Тази седмица ще трябва да разчитате на старите си приятелства и познанства с хора, които са лоялни или добри професионалисти (в случай, че вашите контакти са свързани с работата ви).
Като цяло седмицата ще бъде напрегната и това ще се отрази на емоционалния ви статус. По-често ще бъдете нервни, допирни или експлозивни. Контролирайте такива условия, без да се отказвате от емоциите си, което би било нещо, за което може да съжалявате много скоро, ако не сте в състояние да го направите.
Не губете тази седмица, поддавайки се на влиянието на собствените си емоции и преживявания.
Имате важни решения, които трябва да вземете или нещо ново, за да започнете в живота си.
Всяка информация или знания, които получавате през тези седем дни, ще ви бъдат полезни сега или по-късно.
Не отхвърляйте предложенията или поканите, които ще получите, или поне дайте време да разсъждавате върху тях.
Жените ще имат седмица, в която истинският успех ще бъде труден, но в никакъв случай това няма да е загуба на време. Делата ви може да се развиват бавно, но не омаловажавайте нищо.
Мъжете ще бъдат в по-благоприятно положение от жените и ще могат да се радват на конкретни резултати по важни лични или професионални въпроси. Вашите взаимоотношения с хора, родени под Везни, Близнаци или Водолей ще бъдат много важни за вас.

Телец
Тази седмица можете да се насладите на нова покупка на дом или просто нещо за себе си. Това ще бъде нещо, което ще ви осигури повече комфорт или необходим предмет за вашия дом.
По време на седмицата новини или събития, свързани с пари или финансов документ, може да ви изненадат.
Ще получите информация за здравето или лечението на близък роднина или приятел.
Тази седмица ще се преживеят големи събития или ще се вземат решения относно хората от кръга ви на роднини.
През тези седем дни ще бъде важно да бъдете реалистични какво искате (очаквате) от хората.
През седмицата ще бъдете изненадани от покана или предложение, които ще ви задължат с положителен отговор.
Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и разработване на вашите планове за пътуване (с хора от близо и далеч).
Жените ще трябва да разрешават различни проблеми или неприятности с мъжете или тези, свързани с личния им живот.
Като цяло през цялата седмица отношенията ви с мъжете ще бъдат сложни, независимо каква е основата: лична, семейна или професионална.
Мъжете ще трябва да помислят за причините за проблемите, възникнали през последната седмица.
Ще можете да правите корекции, стига да имате ясна картина на ситуацията.

Близнаци
Тази седмица ще трябва да вземете сериозно това, което ще получите като информация или съвет от семейството и приятелите. Не приемайте думите им емоционално и избягвайте прибързани реакции.
Тревогите ви няма да изчезнат тази седмица, но ако се вслушате в ума си, ще можете да намерите решение на някои от тях.
Седмицата ще бъде интересна за любовния ви живот. Връзката ви може да има развитие, което не очаквате или не можете да контролирате, но като цяло това ще бъде за ваше добро.
Емоциите ви тази седмица ще трябва да бъдат умерени и да избягвате еуфорични настроения.
През седмицата ви се предоставя възможност да изпитате положителни емоции или приятни срещи и разговори. Понякога ще бъде важно да не бързате да споделяте опита. Дайте си време сами да се насладите на събитието, преди да го споделите с други хора.
През седмицата повечето от вас ще получават пари от различни източници. Възможна е малка допълнителна печалба.
Ще получите важна новина или документ, свързан с парите.
Успехът ви тази седмица няма да е случаен и ще бъде резултат от вашата работа, знания и амбиции.
Новите познати ще имат своята мисия в живота ви.
Ново познанство тепърва ще се отразява на вашия професионален живот, кариера или бизнес.
Жените ще имат причина да се радват на голяма стресова ситуация или поне да им е ясно как да се справят с нея.
Мъжете ще предпочетат да се занимават с деца или по-млади хора, с които ще имат подобни емоционални желания.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, това е седмица, в която във вашия кръг от роднини, приятели или колеги ще се появят нови хора.
Отначало ще бъдете податливи на предразсъдъци или чувства към тези хора, но не бързайте със своите изводи.
Това е седмица, в която ще получите богата информация за различни хора и събития. Ще бъдат повдигнати интересни теми за разговори с хора в дома ви или с приятели.
През седмицата предложение или покана ще ви накара да дадете бърз конкретен отговор. Може да сте неподготвени за такова решение.
Печалбите ви тази седмица няма да са особено големи или не трябва да очаквате изненади.
Можете да се възползвате от възможностите, които ще възникнат през седмицата, за да инвестирате малко в нова идея или инвестиция. След известно време това ще се окаже правилният и успешен ход за вас.
Тази седмица ще донесе късмет на много от вас, които ще се занимават с презентации, изпити или интервюта за работа.
Тази седмица ще има интересно влияние върху вашето професионално развитие или бизнес. Събитията от тези седем дни ще предвещават важни моменти за вас през следващите седмици.
Не пренебрегвайте отговорностите или обещанията.
Жените ще бъдат подложени на по-голям натиск за изпълнение на важни задачи и отговорности. Това може да окаже влияние върху здравето им или върху съня им.
Мъжете ще бъдат оптимисти за развитието на своите дела и ще имат по-големи надежди за бъдещето си. Ще имате положителен ефект върху настроението ви или върху развитието на вашите действия чрез хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, изненадите тази седмица ще предизвикат неочаквани емоции в живота ви. Събитията, които те ще предизвикат, определено ще направят дните ви динамични и ще изискват бързи реакции от ваша страна.
Сега ще бъде важно да приемете събития или хора такива, каквито са. Не се опитвайте да отгатнете значението им, нито ще можете да предскажете бъдещето си. Не сега ....
Вашият любовен живот също предизвиква разнообразни (и в повечето случаи неочаквани) събития и емоции. Развитието ще има опит във вече установени взаимоотношения с разнообразни споделени преживявания.
Възможна е нова романтична връзка за тези от вас, които търсят партньор.
Седмицата ще бъде благоприятна за реконструкция или обновяване на вашия дом. Новите мебели или новите уреди ще създадат приятно усещане за комфорт и благополучие.
Печалбите ви тази седмица не идват като изненада и всяко влизане в бюджета ще бъде приятно.
Ще има възможност за допълнителна работа в кратък период от време.
През седмицата ще трябва да сте по-отговорни за семейните си задължения. Ще прекарате време с роднини, техните проблеми или разговори, свързани с ежедневните им дела.
За много от вас важно събитие ще бъде повод за събиране на семейството.
Жените трябва да внимават за коментари, клюки или забележки относно постъпките на други хора. През тази седмица вашите думи или дела могат да бъдат неправилно разбрани и тълкувани по различен начин.
Мъжете ще бъдат емоционални, нетърпеливи да изпълнят целите си за тази седмица. Внимавайте за отношенията с жени, родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Дева
Ако сте родени под знака на Девата, пред вас е седмица, в която ще се занимавате с различни важни битови проблеми. Те могат да бъдат свързани с необходимостта от ремонт или подобрения.
Можете да обсъдите избора на нов дом, преместването в друг дом и други.
През цялата седмица ще влияете върху вземането на решения относно мнението на жена, която може да бъде ваш роднина, колега и др.
Плановете ви за тази седмица вероятно ще се сбъднат.
Тази седмица ще бъде успешна за вас, стига да не се поддадете на мързел или емоции, които нямат нищо общо с вашите задължения.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за създаване на планове, свързани с хора, разположени в друг град или държава.
Ще имате по-динамични контакти, свързани със семейството, приятелството или професионалните отношения.
През седмицата бъдете внимателни, ако някой прояви любопитство към вашата поверителност или работа. Не бързайте да отговаряте на въпроси, които могат да разкрият (или намекват) за вашите планове или тайни.
Като цяло ще имате благоприятна седмица за личното си развитие, за да стабилизирате отношенията си.
Жените са склонни да бъдат ревниви (не само в любовта) и подозрителни към лоялността на други хора.
Мъжете ще трябва да вземат домашната си работа по-сериозно. Евентуалният им неуспех може да предизвика неприятни емоции в дома ви.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица ще възникне неочаквана ситуация, свързана с пътуване или връзка с хора, които живеят в различни градове или държави.
Това е седмица, която ще бъде запомнена с повече движение и повече ангажираност. Разбира се, всичко ще зависи от желанието ви да бъдете активни в случай на седмицата.
Ще бъде добра идея да прекарате повече време навън със семейството или приятелите си, сред природата. Бъдете отворени за социални или професионални контакти с голямо разнообразие от хора.
През тези седем дни ще можете да приключите с неприятна или потискаща годеж или връзка.
Някои от вас емоционално ще преживеят неочаквани новини, свързани с драматизма в живота на човек, когото познавате.
Бъдете честни с хората около вас тази седмица. Опитайте се да кажете истината, колкото и да ви е трудно.
Забравете за добрите нрави, ако някой се опита да ви нарани. Избягвайте обаче конфликт с някой, който има различно разбиране за живота.
Това ще бъде добра седмица за съдебни спорове или правни действия и ангажименти.
Жените ще имат интересна и успешна седмица, в която дори и да не търсят нови шансове или възможности, те ще дойдат естествено. Късметът е в малките, но важни неща, които животът ще ви даде.
Мъжете ще трябва да бъдат по-сериозни към разговорите или молбите на хора от техния кръг от роднини, приятели или колеги. Не трябва да омаловажавате никакви събития през тези седем дни.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще имате поводи за събирания и различни преживявания с приятели или роднини.
Това ще бъде интересна седмица за вашите романтични и любовни преживявания.
През тези седем дни ще имате възможността да реализирате плановете си, свързани с благополучието на вашето семейство или развитието на бизнеса, с който се занимавате.
По-голямата част от информацията, която ще получите през този период, ще трябва да бъде добре подбрана и съхранявана, защото скоро ще ви трябва.
През седмицата ще получите оферта или ще се появят идеи, свързани с вашия професионален живот.
Няма да пропуснете срещи и събирания, но не губете времето си със забавление и наслада.
Някои по-интензивни моменти на конфликт и спор ще възникнат с хора от вашето семейство или колеги. Хубавото е, че те ще намерят своето решение без много забавяне.
През седмицата се старайте да не задържате лоши чувства или емоции в себе си, за да не създавате нежелан здравословен проблем.
Вашата любов или интимна връзка ще бъде важно развитие тази седмица. Ако трябва да сте по-решителни, за да изясните бъдещето на връзката си.
Жените ще бъдат податливи на лошо настроение или странни настроения. Събитие в живота на човек, когото познавате, ще ви натъжи или разплаче.
Мъжете ще трябва да пазят личните си вещи и информация от любопитство или кражба. Това важи особено за важни финансови документи, банкови карти, информация на личния ви телефон и други.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще имате трудности да решите какво е важно за вашето бъдеще. Слушайте собствената си интуиция, но ако не сте сигурни в решението си, потърсете съвет от хора с достатъчен житейски опит.
Тази седмица може да очаквате оферта, свързана с работа или възможност за допълнителен доход. Това може да е причина да вземете неочаквано решение.
През седмицата ще бъдете изненадани от събитие или новини, свързани с бременността, раждането или раждането.
Ако имате свои деца, седмицата ще ви струва неочаквани разходи.
Седмицата ще бъде важна за вас финансово. Ще имате причина за срещи и разговори, важни за финансовите ви дела. Ще можете да уредите финансовите си отношения или задължения.
Това ще е добра седмица, за да говорите по въпроси, свързани с увеличаването на заплатите или други парични обезщетения, ако имате подобни стремежи.
Ще има неприятен спор през седмицата у дома или в семейството ви. Възможно е да се предизвикате с безмислени коментари, обвинения и други.
Жените ще установят нови приятелства и социални контакти с хора с общи интереси в области, свързани с историята, пътуванията, здравето, готвенето и други.
Мъжете ще прекарват по-голямата част от времето си в занимания с лични хобита, занаяти, технически ремонти и подобрения на дома и други.

Кози рог
Ако сте родени под знака на Козирог, това е седмица, в която ще трябва да препланирате финансовите си дела с оглед на някои нови ситуации в живота си.
Това може да се дължи на промяна в заплатата, започване на нов професионален договор или други обстоятелства.
Вашите действия, свързани с финансови или съдебни институции, ще имат добро развитие.
Тази седмица различни събития ще провокират нуждата от важни разговори в семейството ви или където работите.
Ще има добро развитие за онези от вас, които участват в съдебно дело.
През тази седмица ще получите много полезна и интересна информация чрез вашите приятелски или професионални контакти.
Ще бъдете изненадани от предложение или покана от непознат.
През седмицата ще очаквате да получите документ, пратка или нещо друго, което е важно за вас.
Като цяло тази седмица ще можете да осъществите своите планове, стига да подходите към тяхното изпълнение с отговорност и лоялност.
Жените ще бъдат възхитени от добрите новини, които ще бъдат важни за бъдещето им. В повечето случаи те ще имат финансов или материален характер.
Мъжете ще имат седмица, в която ще бъдат възнаградени или наказани според действията си през последните месеци или седмици. Това е седмица за награди или наказания, за нови шансове, които не бива да се губят.

Водолей 
Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ще трябва да проявите повече воля и търпение при изпълнение на ежедневните си задачи и във взаимоотношенията, които са от значение за вас.
Избягвайте паниката или стреса на всяка цена, защото трудно можете да спрете или промените развитието на някои събития.
Седмицата, макар и напрегната за вас, също ще ви даде повод да се насладите или да имате възможност да изживеете приятно изживяване.
В семейството ви ще има някои важни разговори, след които ще вземете решение за общи действия през следващите няколко седмици.
Това ще бъде благоприятна седмица за годеж, сватба, рожден ден, годишнина и други.
През тези седем дни различни обстоятелства ще ви улеснят да направите и организирате своите коледни планове или друго важно събитие.
Конфликтите през седмицата няма да ви донесат никакви други ползи, освен че ще ви дадат психически тласък.
Жените ще бъдат възхитени от неочаквани пари или новини, свързани с по-добро заплащане, премии, награди и други.
Мъжете ще бъдат търсени от роднини или приятели на семейството за различни услуги, помощ или просто за да говорят за ежедневните неща.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, има седмица, в която ще трябва да се справите със сериозни или неприятни домашни или битови проблеми. Моят съвет е да не ги забавяте, а да създадете по-добра организация за тяхното прилагане.
Това ще бъде добра седмица за преместване или извършване на промени в дома ви.
Седмицата ще ви предостави много вълнуващи възможности и преживявания, които могат да ви дадат оптимизъм. Такива събития ще ви дадат повече енергия, което също ще бъде важно за вашето духовно развитие.
Новите контакти в тези седем дни ще отворят нови възможности, ще ви дадат нови знания, ще променят живота ви по някакъв начин.
По-вероятно е да бъдете по-толерантни към враговете си и лесно ще пренебрегнете техните интриги или злонамерени коментари.
Във финансово отношение седмицата ще изисква повече смятане във вашите действия, което се надявам да не ви затруднява.
През цялата седмица ще се събирате с приятелите си за събитие в личния им живот.
Седмицата ще бъде благоприятна за романтична среща или неочаквана среща с някой от друго място.
Жените ще имат възможност да търсят и намират нови източници на доходи, допълнителна или по-добре платена работа.
Мъжете ще очакват телефонно обаждане, потвърждение на оферта или друг важен момент от кариерата си.

Източник: astro.velida.net