Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (25 ноември - 1 декември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще имате повече ангажименти с финансови дела, документи, задължения и др. В края на ноември и в началото на декември може да възникне сложна ситуация с човек, с когото имате професионални или обществени (политически) отношения.

През тази седмица бъдете внимателни с опазването на лична информация, със съхраняването на парите си, на банковите карти и друга важна за вас инфромация.
През тази седмица ще ви изненадат или развълнват новини от човек, който живее в друго населено място. Мнозина ще трябва да помогнат за грижи или други ангажименти свързани със здравето на близък човек. Седмицата вещае раздяла поради различни причини свързана с приятел, съсед или колега.

През седмицата може да преживеете промени в работата си, или да ви се наложи да отсъствате поради някаква причина.
Това ще бъде благоприятно време за реализацията на една идея свързана с кариерата ви. Този период ще бъде благоприятен за пътуване, независимо от неговата цел. Жените ще започнат да се оглеждат за подходящи Коледни подаръци. Ще искате да бъдете оригинални, но и практични в избора си. Възможни са ангажименти свързани със собственост, която вие или семейството ви притежавате.

Мъжете ще се влияят от съвети или действия на жена, която може да бъде съпруга, майка, дъщеря или приятелка. Това особено ще ви бъде в полза ако търсите разрешение на ваши неприятности и проблеми.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще бъде важно да балансирате между домашните и професионални ангажименти и задължения. Това на моменти може да създаде сериозно напрежение в отношенията с хора от ежедневието ви. В професионален план ще възникнат някои нововъведения, възможност да покажете своите способности и знания,там където работите.

Седмицата ще бъде благоприятна за търсене на нова работа или за започване на самостоятелна дейност (възможно е да бъде и почасова работа за определен период). Някои събития през седмицата ще са повод за радост и задоволство, а други ще ви изненадат неприятно. Не пренебрегвайте предложения и не игнорирайте коментари, тъй като социалният и професионалният ви живот ще бъдат динамични, с развитие на важни събития или отношения.

През седмицата ще се наложи да помогнете на роднина, който ще има нужда от вашата помощ.
Седмицата вещае среща, разговор или събиране с мъж, което ще бъде емоционално за вас. Жените ще се отдадат изцяло на своето семейство: деца или родители, като за това ще си има и конкретна причина. През тази седмица хармонията, благополучието и добрите отношения в семейството ще са във ваши ръце.

Мъжете ще бъдат изненадани от телефонно обаждане, среща или предложение. Събитията през тази седмица ще ви провокират да промените в някаква степен посоката си на развитие.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица няма да сте доволни от това, което ще постигнете. Възможно е да се натоварите с повече ангажименти, да не ви стига времето за тяхното изпълнение или да се ангажирате с обещания, които ще ви бъде трудно да изпълните. Новини свързани с ваши стари приятели или познати ще ви разстроят поради някаква причина.

Разделите или загубите, които ще преживеете през тези седем дни ще са част от процеса на промени в живота ви. Някои ваши отношения или ангажименти няма да имат място в бъдещето ви и те ще трябва да приключат до средата на декември. Здравословните ви неразположения не бива да бъдат пренебрегвани, само защото нямате време, изпитвате страх или нямате доверие към лекарите. Много скоро това може да бъде по-неприятен проблем.

През седмицата ще имате труден разговор с мъж, с когото имате лични или професионални контакти.
Този разговор ще определи ваше решение, което ще вземете през седмицата. През този период ще ви изненада покана или предложение за нещо, което ще промени плановете ви за близкото бъдеще. Чрез писмо или телефонен разговор ще научите за някои събития, които сте пропуснали и които са се случили преди време. През тази седмица ще сте склонни да действате внимателно, предпазливо, бавно поради страх, че може да допуснете грешка или да вземете прибързано решение.

Седмицата вещае важно събитие свързано с мъж (роднина или приятел). Жените ще са склонни към прибързани панически състояния, което ще ги провокира към прибързани и погрешни решения. През седмицата ще преживеете важно събитие свързано с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Мъжете ще са предпазливи, мнителни в контактите си с непознати хора или с такива, които търсят контакт с тях Ще ви натовари емоционално един разговор с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще преживеете най-различни емоции свързани с хора от близко и далечно разстояние. През тези седем дни ще можете да постигнете напредък и прогрес в делата си, да получите заслужена похвала, комплимент или награда. Разговор с жена ще е свързан с подготовка за предстоящо събиране или пътуване.

През тази седмица ще сте по-настъпателни в изискванията си спрямо хора от семейството си, особено за неща свързани с образование или кариера. През седмицата ще имате възможности за ангажиране с почасова работа, която ще ви донесе допълнителни доходи в зависимост от амбицията и нуждите ви.

През тази седмица поради разсеяност или бързане може да забравите или загубите важни за вас вещи.
През седмицата не отказвайте покана за среща или събиране, защото хората, с които ще се срещнете ще ви дадат важна и полезна за вас информация. Жените ще се влияят много от емоциите в отношенията си с мъже, независимо дали са роднини, приятели, колеги и др. Това може да има благоприятно влияние върху отношенията ви, стига да не прекалите с чувствителността си.

Мъжете ще се опитат да приключат започнали преди време ангажименти и проточили се по-дълго от планираното за изпълнение. Хора от миналото ви ще се появят в сънищата ви и това ще ви върне към ваши общи спомени и преживявания.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще вложите енергия в реализирането на няколко важни ангажименти свързани с най-различни хора. В повечето случаи те ще бъдат от кръга ви роднини или приятели. Тази седмица вещае нови запознанства с хора от близо и далеч свързани с общи интереси и цели. През тези седем дни може да се появят нови хора в семейство ви или в кръга ви от колеги. Това ще бъде благоприятна седмица за покупка или придобиване на нов домашен любимец.

През тази седмица ще продължи развитието на някои важни събития възникнали през последните 2 – 3 месеца.
Нещата ще бъдат по-ясни като развитие и нямам очакване за напрежение или стрес около тях. През тази седмица ще планирате събирания, премествания или други важни събития свързани с роднини. В любовния ви живот има голяма вероятност от възникването на неприятно противопоставяне свързано с неразбиране или обида от страна на партньора ви. Прояви на ревност само ще направят отношенията ви още по-сложни.

През тази седмица ще имате разходи за дете или ще получите пари свързани с дете. Жените ще имат силна седмица, в която ще се зарадват на различни новини и ще могат да постигнат важни резултати. Може да опитате късмета си с един лотариен билет или томбола. Мъжете ще очакват едно обяснение или извинение от страна на човек, който е допуснал грешка или ви е злепоставил.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, която ще ви донесе нови неща в личния ви или професионален живот. Ако не сте започнали все още, сега ще бъдете притиснати да разчистите ненужни отношения или вещи, да приключите определени ангажименти, за да бъдете готови за новите промени в живота си.

Не всичко през тази седмица ще става по лесния или приятен начин. Ще се преживеят някои трудни емоционални моменти или раздели.
През седмицата ще се увеличат ангажиментите и неотложните ви задачи, затова е добре да имате ежедневен план, за да не пропуснете или забравите нещо, което е важно за вас. През седмицата ще имате контакти с роднини, с приятели, и с нови хора. Хората около вас ще бъдат по-добронамерени и позитивно настроени (или вие самите ще селектирате контактите си само с такива хора).

Цялата тази динамика в живота ви на моменти ще ви връща към стари спомени, които имат специално значение в живота ви. Приятелства или професионални отношения създадени през тази седмица ще имат дълготрайно и важно значение за бъдещето ви.

Жените ще планират много важни неща за тези седем дни. Ще имате възможности, енергия и ресурси за тяхното успешно реализиране. Ще ви забавляват действията на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Мъжете ще са емоционални, склонни да виждат мрачната страна на събитията през тези седем дни. Няма да търсите обяснение за неприятните ситуации и преживявания, а ще ги приемате като наказание.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, различни неочаквани финансови дела ще объркат първоначалните ви планове за седмицата. Определено ще искате да си осигурите по-добри доходи преди празниците в края на декември. Това ще ви провокира към търсене на по-добре платена работа, допълнителен ангажимент или разговор с работодател за повишение на настоящата ви заплата.

Седмицата ще бъде благосклонна към вас във финансово отношение, стига да сте инициативни, амбициозни, лоялни и коректни в действията си.
В противен случай рискувате да попаднете в неприятна ситуация или да преживеете разочарование. Тази седмица ще бъде важна за вашето развитие на работното ви място или там, където учите. През седмицата благодарение на вашия професионализъм и способности ще ви бъдат дадени по-големи отговорности и задачи. Може да се ангажирате с нови неща, които ще изискат допълнително обучение или преквалификация.

Различни новини свързани с дете или млади хора ще са повод за емоционални разговори или преживявания. Тази седмица ще бъде едно необичайно динамично време за вас. Нещата, които ще преживеете ще са много по-важни за вас, отколкото предполагате. Това ще бъде благоприятно време за покупки на лични вещи, на вещи за дома, подобрения на интериора в жилището ви или покупка на нова битова техника.

Жените ще мислят как да се възползват от една неочаквана ситуация в личния си живот или на работното си място. Ще търсите да получите някаква изгода, но не на всяка цена и не като нараните или ощетите някой друг. Мъжете ще преживеят неочаквано емоционално една неприятна ситуация, която при други обстоятелства биха преживели без особен стрес.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви се наложи да отделите повече време за семейството си. Възможно е да усещате липсата на конкретна личност в живота си (поради някаква причина) или да имате нужда от помощ в домашната си работа. Несемейните представители на този зодиакален знак ще са подвластни на силно желание за обвързване с партньор, за съвместно съжителство или създаване на семейство. Ако нямате романтична връзка, седмицата ще бъде благоприятна за търсене на такава в Интернет и за начало на кореспонденция.

Седмицата ще бъде щедра откъм изненади. Тяхната цел не е да ви радват, а да ви насочат към правилната посока на развитие (особено ако се намирате в затруднено положение).
Тази седмица независимо ще бъде важна за ваши бъдещи успехи в работата или в обществените ви дела. Амбиция и постоянство ще ви трябват за да може да постигнете конкретни резултати в бъдеще. Не игнорирайте съветите от страна на жена, защото тя ще има искрено желание да ви помогне.

През тази седмица срещи или събития ще ви върнат към ваши минали грешки или пропуски. Завръщането към иналото е, да ви припомни някои ситуации, които има опасност да повторите през тези седем дни. Жените ще бъдат очаровани от действия, думи или помощ от страна на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Възможно е една такава личност дори да ви омагьоса романтично.

Мъжете ще имат поводи за приятни срещи и събирания или сами да създадат такива. Ще искате повече положителни емоции в ежедневието си и ще игнорирате опитите на неприятни или мрачни хора да ви влияят по някакъв начин.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще се ангажирате с неща, които са важни за вашите родители, по-възрастни родственици или приятели, които се нуждаят от вас. В повечето случаи ще става дума за предварително планирани действия, събирания и др. Изненадите тази седмица за вас ще са свързани с неочаквани събития, които ще променят някои от плановете ви за декември.

Възможно е сега да се обвържете с различни мероприятия в квартала или селото, където живеете. Тази седмица вещае получаване на пари, които вероятно ще имат връзка със заем, продажба на вещи или имот. Това ще бъде благоприятна седмица за приключване на финансови ангажименти, кредити и други плащания.

През седмицата ще присъствате на едно събиране или среща, за които ще получите покана или които вие самите ще организирате.
Любовният ви живот ще се развива добре ако през този месец сте взели важни, разумни и практични решения. Новите романтични запознанства създадени през тази седмица ще са кратки, но вероятно ще запазите приятелски отношения.

Жените ще жадуват за любов, нежност, романтика и приключения, независимо али са несемейни или имат съпруг. Дано вашата половинка усети правилно вашите пориви и желания, в противен случай са възможни много неприятни противопоставяния и конфликти. Мъжете ще преживеят много емоционално загубата на човек, когото познават или раздялата с приятел, който има свои нови планове и цели в живота си.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица не отлагайте и не бягайте от домашните си ангажименти, дори да не получите подкрепа или съдействие от страна на останалите членове на семейството за тяхното изпълнение. През тази седмица всеки ще разчита единствено на вас, а вие само на себе си. Ще възникнат неотложни битови ремонти, необходимост от подмяна на важна техника както в дома или на работното ви място.

През седмицата ще можете да се възползвате от благоприятни обстоятелства при реализацията на планове свързани с дома ви, с имот на село и др.
Новите контакти през тези седем дни ще са предимно с хора, които ще са важни за развитието на вашите професионални планове. Те могат да бъдат хора, които живеят до вас или някъде надалеч.Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но ако пътувате по работа бъдете внимателни и добре подготвени.

През тези седем дни избягвайте прояви на хитрост или лъжа, защото това ще ви направи много лоша услуга. През седмицата ще имате уговорки за различни приятелски или обществени срещи и събирания. Ще бъдете активни както в професионален, така и в политически (обществен) план. Жените да бъдат внимателни със здравето си, с вирусни инфекции или простуди. Мъжете ще се влияят твърде много от „съветите“ на приятели, които ще успеят да им навредят с добрината си.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще бъдете притиснати да се ангажирате категорично със стари нерешени проблеми или неприключени ангажименти. Вероятно поради лоши съвети или недооценяване на обстоятелствата сте пропуснали един шанс да разрешите тези проблеми по един по-бърз или благоприятен за вас начин.

През тази седмица сте уязвими от действия свързани с лъжа, измама, злонамереност, манипулация от страна на хора, на които имате доверие.
Бъдете предпазливи и не допускайте подобни неща, защото това ще бъде причина за по-сериозни разочарования в бъдеще. Динамиката на тази седмица ще се усети чрез повече срещи и контакти от обикновено. Може много да научите от новите си познанства, стига да сте отворени за комуникация с хора, различи от вас.
През тази седмица мнозина ще се зарадват на придобивка за дома си или за личния си гардероб.

Жените ще бъдат повлияни от разговор или комуникация с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, с когото ще обсъждат теми от метафизичен, спиритуален, окултен характер. Мъжете ще си получат своята доза късмет през тази седмица, но не го разпилявайте и не го проигравайте на хазарт.

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще преживеете неочаквани или интересни събития или промени на работното си място. Като цяло те би трябвало да са за добро, но е възможно да предизвикат раздяла с колеги, промяна в дейността, нововъведения и др. През тази седмица избягвайте да правите големи планове свързани с хора от други населени места. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще внесат неочаквани промени в плановете ви.

През тези седем дни ще проведете важен разговор с човек от кръга си роднини, който ще касае сериозен семеен проблем.
През седмицата ще преживеете негативна намеса в семейните си дела от страна на човек извън кръга ви от роднини. През седмицата повод за разговори ще бъде загуба или сериозна неприятност в живота на жена, която е ваша роднина, приятелка или съседка. През седмицата мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете.

Жените ще имат контакти с хора от миналото си, които ще се появят неочаквано в онлайн социалните мрежи или при една изненадваща среща на публично място.
Мъжете ще имат сериозни разговори в дома си по въпроси, които касаят членове на семейството, техните планове за бъдещето, работа, здраве и др.

(Източник: astro.velida.net)