Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (2-8 декември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете изненадани от повечето събития, които ви се дава да преживеете. Това определено ще се отрази на настроението ви и може да бъде причина за безсънни нощи, главоболие, по-голям апетит и др.

Тази седмица ще има своето собствено значение за развитието на ваши планове, чието изпълнение трябва да приключи до края на годината. Вероятно ще ви се наложи да вземете решение, което ще определи развитието на планове важни за началото на 2020 или свързани с промени в начина ви на живот.

През седмицата ще получите новини, ще имате телефонни разговори или срещи свързани с хора от друго населено място или държава. Те ще са ваши роднини, приятели или ще имате общи делови отношения. През седмицата ще ви разстрои провал или загуба в живота на близък роднина или приятел.

През седмицата ще следите или ще присъствате на специално събитие, което дори може да има обществено значение.

През тази седмица ще възникне необходимост от обсъждане брака на ваши роднини или приятели. Възможно е това да са дължи на проблеми свързани с изневяра, развод, сериозно заболяване и др. През тези дни ще имате финансов ангажимент свързан с по-голямо плащане. Ще имате разговори свързани с финансови проблеми или притеснения на хора от кръга ви приятели или роднини.

Жените Овен ще се наложи да бъдат по-внимателни със здравето си, да се пазят от настинки, вирусни или хронични заболявания. Мъжете ще трябва да проявят характер в моменти на трудни решения, които предстоят през седмицата.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица от вас ще се изиска по-голяма концентрация и решителност за разрешаване на проблеми и неприятности в живота ви. Ако това има връзка с хора, които ви създават напрежение, ще сте готови за откровен разговор с тях и вземане на важно решение за бъдещите ви отношения.

През седмицата ще се ангажирате с момиче или с жена, като ще се постараете да и помогнете по най-добрия начин или с най-мъдрия (практичен) съвет. Тази седмица вещае за вас събития, които ще ви помогнат да направите планове за дните до края на годината. Ще отпаднат някои пречки, недоразумения или притеснения, които са ви затруднявали досега.

Седмицата ще бъде запомнена с няколко изненади, които ще направят дните ви по-колоритни и емоционални.

Не се опитвайте да разгадавате събитията през седмицата, защото тения замисъл е много по-дълбок и философски от това, което предполагате. Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на професионалните ви планове, за работата и за представяния свързани с кариерата ви. Неочакваните събития през седмицата ще ви донесат някаква изгода или полза в този план.

Жените Телец ще направят нещо специално за дома си, свързано с Коледна украса, промяна на интериора в дома, нова мебел или важна техника за кухнята и др. Това щ ебъде благоприятна седмица за ангажименти свързани с продажба, наеми и други имуществени дела. Мъжете ще са склонни да се влияят в действията си от жена, които през тази седмица ще са за добро и ще донесат важен успех или успехи.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще преживеете различни събития, които ще са важни за живота на ваши роднини, приятели и дори за обществото, където живеете. Някои от тези преживявания ще ви накарат да се замислите за техните причини и какво евентуално ще последва след тях.
По един или друг начин събитията през седмицата ще са важен житейски урок за вас.

Неприятното за тази седмица е, че често ще бъдете песимисти, нервни, докачливи или избухливи, тъй като много по-емоционално ще преживявате различните събития. Тези настроения няма да са ви от полза, и ще бъде добре да наложите самоконтрол върху собствените си емоции и реакции.

През тези седем дни любовта може да ви зарадва с интересни преживявания, стига да избегнете влиянието на горепосочените настроения.

Седмицата вещае новини и събития свързани с бременност, с раждане на дете и др. Това ще бъде една благоприятна седмица във финансов план, с възможност да постигнете важен за вас резултат при разговори свързани с пари, с финансови документи и др. Мнозина ще се изненадат приятно от допълнителен приход в бюджета си.

Жените ще поемат повече отговорности за семейството и за хора от близкия си кръг роднини. Ще се ангажирате с организирането на различни семейни събирания през седмицата или до края на годината.

Мъжете ще са фокусирани основно върху финансовите си дела и осигуряване на достатъчно средства в семейния бюджет. Опитите ви да заобиколите закона или да изхитрувате в конкретна ситуация няма да останат незабелязани.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която хубавите новини или събития ще са свързани с хора от друго населено място или държава. Възможно е а възникне необходимост от пътуване, или тези преживявания да са свързани с нова работа, гостуване и др. През седмицата ще имате повод да се зарадвате за нешо важно в дома си. Възможно е успешно да приключите един важен проблем, който касае жилище, имущество или семейството ви като цяло.

През тези седем дни бъдете внимателни със служебната си поща или документи в работата си, за които носите отговорност. През седмицата ще имате притеснения свързани със здравето на роднина или приятел. През тези седем дни ще получите покана свързана със събиране, което може да е свързано със събитие в живота на мъж.През седмицата ще имате важна среща или разговор с човек, който живее в друго населено място или който скоро ще замине да живее (работи) надалеч.

Седмицата вещае пътуване по работа или предложение свързано с работа в друго населено място.

Жените Рак ще са много предпазливи и консервативни в действия и решения. Ще се страхувате да поемете какъвто и да е било риск. Това може да ви опази от грешки, но може и да пропуснете една възможност, за която после да съжалявате. Мъжете ще осъзнават важността на времето до края на годината. Ще бързате да приключите с важни професионални или бизнес задачи. Ще имате поводи за събирания с приятели, но се научете повече да цените времето си.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще възникнат противоречия във важни за вас отношения. Тези събития вероятно ще определят тяхното бъдеще и от вас ще се изиска да бъдете прями и решителни. Възможно е причина за настоящето напрежение да са минали преживявания, които вие или другия човек не може да забрави.

През седмицата ще отделите време да реализирате една отложена среща или разговор. Ще отделите време за подготовка преди да осъществите важни професионални контакти или разговори с хора, от друг район. През седмицата ще имате ангажимент с мъж от кръга ви роднини или приятели.

Това ще бъде една благоприятна седмица за работа с деца, за събирания или празненства свързани с тях.

През седмицата ще имате среща или разговор с човек от друго населено място или националност, с когото ще обсъждате исторически, политически или културни събития. През тази седмица ще отделите повече внимание на личния си бюджет на финансовото си състояние като цяло. През следващите няколко седмици ще имате сериозни разходи, затова е добре да планирате предварително ресурсите си.

През седмицата ще срещнете човек (може и онлайн), когото не сте виждали от дълго време. Жените Лъв ще преживеят много емоционално неприятности, които се случват на работното им място или в близкото им обкръжение. Едва ли ще се намесите с някаква реакция от ваша страна, но ще преживеете събитията с голяма доза чувствителност. Мъжете ще се радват на малките неща в живота. Като деца ще се наслаждават на неща, които на други хора не им правят впечатление.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, която ще ви срещне непонятни и странни хора. Ще ви бъде интересно да ги опознаете. Възможно е да останете очаровани, но може и да се разочаровате, зависи какви очаквания имате. Неприятностите, които някой ще създаде в живота ви няма да са умишлено създадени. Най-вероятно ще са вследствие на някаква грешка, прибързаност в действия или проява на наивност. Вие също може да имате някаква вина за конкретния проблем.

През седмицата човек от кръга ви роднини или приятели бъде повод за семейно или приятелско събиране.

Като цяло тази седмица вещае повече срещи и разговори с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленици в някаква кауза, политическа партия и др.
Вероятно тази седмица ще ви се наложи да посетите държавна, банкова, съдебна или друга институция. През седмицата избягвайте опити за манипулация или разпространяване на невярна (непроверена) информация и клюки.

Тези от вас, които ще преживеят една стресова ситуация, трябва да знаят, че нейната цел е да им покаже грешки в начин на работа или общуване. Жените Дева ще са податливи към чара и обаянието на мъж, който може да бъде син, съпруг, приятел или познат. Това може да ви накара да направите неща, които не харесвате, но в конкретната ситуация – не може да откажете. Мъжете ще са по-изнервени тази седмица. Нетърпението ви най-силно ще проличи в дома ви и в отношенията с членове на семейството ви.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще преживеете повече напрежение. Ще сте неспокойни и нетърпеливи, което ще създаде проблеми в дома или на работното ви място. Споровете и конфликтите могат да се окажат ежедневие, ако допуснете да ви контролират собствените ви емоции и капризи. През тази седмица семейните ви ангажименти ще са повече, и всичко ще очакват вие да ги разрешите. Не се надявайте да получите помощ от други хора, а се настройте сами да свършите всичко.

Седмицата вещае събиране в кръга ви от роднини или важни новини свързани с ваши родственици отблизо и далеч.

Трудно е да се прогнозира дали ще постигнете някакъв успех през седмицата и доколко той ще е важен за вас. Възможно е това да бъде седмица на застой, на рутинна работа и еднообразни домашни задължения. През тези седем дни обаче е възможно да бъдете свидетели на важно събитие свързано с мъж от кръга ви роднини, приятели или съседи.

Използвайте тази седмица за пренареждане на приоритетите си през 2020 година. През седмицата може да започнете подготовка за тяхното изпълнение.
Жените ще се ангажират с уреждането на различни документи или договори (предимно от финансов характер). Възможно е да получите предложение за по-добре платена работа или допълнителен ангажимент, който ще ви донесе екстра приходи в бюджета на семейството ви.

На мъжете ще им липсва амбиция и воля през тези седем дни и това може да направи седмицата едно пропиляно време. Ще сте склонни да съжалявате за грешки или пропуски, които отдавна са останали в миналото ви.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, въпреки някои неблагоприятни влияние през тази седмица, с повече усилия и амбиция ще може да постигнете важен за вас успех. Бъдете внимателни ако той по някакъв начин успеха на делата ви зависи от жена. Във финансов план седмицата ще зарадва мнозина от вас с постъпления в семейния бюджет. Парични постъпления може да очаквате от ваша работа (бизнес) и чрез останалите членове на семейството ви.

През седмицата ще се ангажирате с няколко важни задачи и приготовления за важни събития през този месец.

Възможно е именно през тези седем дни да започне един процес на промени, свързан с нов начин на живот, преместване на ново място за живеене или нова работа.
През тази седмица не отказвайте покана за събиране или среща. Ще бъде важно да запазите социалния си живот активен, тъй като ще срещнете полезни и интересни хора.

През седмицата ще успеете благополучно да завършите дела, които сте започнали в края на ноември. Интересни събития тази седмица ще се преживеят в любовта. Възможна е изненада свързана със стара любов или с нова такава. Жените Скорпион ще използват седмицата за покупка на оригинални коледни подаръци, нови дрехи за празниците и други важни придобивки. Мъжете ще имат седмица на нови шансове и възможности, които ще дойдат от място или хора, от които най-малко очаквате.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица една новина свързана с близък човек ще успее да ви изненада. През седмицата внимавайте какво споделяте и с кого, защото това може ще провокира користно желание за намеса във вашите дела. Ще бъде добре да защитите добре личната си поща и всяка информация, която не искате да бъде публично достояние.

През седмицата ще ви се наложи да се погрижите за здравето си.

Поради по-голямото напрежение напоследък са възможни безсъние, мигрена, необясними чести промени в настроението и др. Добре ще ви се отрази да прекарате повече време сред природата или да се храните умерено. През тази седмица в живота ви ще се появят нови неща и нови хора. Възможни са важни покупки за дома, контакти с хора от различни разстояния и др.

Благоприятни обстоятелства през седмицата ще ви помогнат да реализирате първоначалните си планове, но това определено ще стане с помощта на други хора.
Жените Стрелец ще са по-нестабилни емоционално, със склонност към песимизъм или недоверие, подозрителност спрямо добрите постъпки на други хора и т.н.
Мъжете ще имат повод да се съберат с приятни хора, да разговарят по интересни теми от живота, света, природата и политиката.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която събития или срещи ще ви върнат към миналото в. Вероятни са нови ангажименти със стари неразрешени проблеми и др. Това ще бъде трудна седмица, в която ще трябва да „стъпвате на пръсти“, да правите нещата бавно, с много разум и практичност в действията. Всяко прибързано решение ще ви връща назад, вместо да отчитате някакъв напредък.

През седмицата ще имате постъпления на пари, но вероятно няма да е това, което очаквате.

Бъдете внимателни с хора, които имат негативно отношение към вас. През тези седем дни тяхната завист или злоба ще направят опит да ви напакостят. Като цяло неприятностите през тази седмица по-скоро ще следват линия на изчистване на ненужните неща и хора от живота ви. Въпреки това трябва да сте внимателни, защото това ще определи бъдещата ви линия на развитие: дали ще продължите напред или ще се завъртите в нов омагьосан кръг.

Седмицата вещае събиране или събитие свързано с роднина, съседи, приятели или колеги. Жените Козирог ще преживеят емоционално една лична драма в живота на роднини, приятели или колеги. Внимавайте при шофиране и при използване на обществен транспорт. Мъжете ще са склонни към действия свързани с измама, хитрост като „облекат“ тези свои с идеята, че го правят за добро. Внимавайте, нито едно добро нещо не се постига по този начин.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която финансовите ви интереси ще определят насоката на вашите действия и решения. Тази седмица не обещава неочаквани или големи приходи, но може да постигнете намаляване на разходите или съхраняване постигнатото досега. През седмицата ще ви зарадва новина, събиране или среща свързана роднина.

Много изненади вещае тази седмица за родените под знака на Водолей.

Те ще спомогнат за отваряне пътя на нови и перспективни неща в живота ви през 2020. През тези седем дни ще ви се налага да вземате решения почти всеки ден, да правите нови (понякога неочаквани) планове и др. Това ще бъде благоприятна седмица за контакти със съдебни или юридически институции.

Това е време, в което съдбата ще ви даде много, но зависи какво всъщност вие очаквате… Жените ще отделят повече време и пари за покупки на подаръци или други важни вещи за деца и млади хора от кръга си роднини или приятели. Новина свързана с бебе ще ви изненада или зарадва. Мъжете трудно ще контролират емоциите си поради динамиката на неочакваните събития, срещи или преживявания.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, която вещае събитие свързано с мъж, което ще изиска от вас да присъствате лично. Това може да ви създаде затруднение или да обърка първоначалните ви планове за седмицата. Това ще бъде благоприятно време за подписване или получаване на документ или договор, включително такъв от финансов характер.

През седмицата ще ви се наложи да вземете решение свързано с с пътуване или с хора, които се намират в друго населено място.

През седмицата внимавайте с контактите си с хора от други градове и държави: не ги омаловажавайте, нито пък отивайте в другата крайност да ги правите специални. Събитията през седмицата ще изискат от вас да действате с много такт и търпение, тъй като те ще имат важно отражение върху вашия личен или семеен живот.

Жените Риби ще са много амбицирани да постигнат конкретен резултат от действията си през седмицата, Много добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Мъжете ще изпаднат в деликатна ситуация, в която ще изгубят нещо, което е било тяхно или са се надявали да го получат. Помислете къде сгрешихте и на кого прибързано споделихте нещо, което трябваше да запазите в тайна.

Източник: astro.velida.net