Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 6 - 12 януари)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, която ще изиска много пресметливост в действията ви, бавно движение напред, стъпка по стъпка.

Пред вас е един много важен период от новата година, в която ще трябва да вземате бързи, но мъдри решения. Тази седмица ще бъде благоприятна за юридически или съдебни дела, за контакти със съдебна институция, нотариус и др.

Във финансов план са възможни приходи, но едва ли ще ви изненада нещо голямо.
През тази седмица едно от основните ви притеснения ще бъде свързано с бременна жена, с раждането на дете или с сложна ситуация около дете от кръга ви роднини.

В някои случаи са възможни здравословни проблеми свързани с дете, като настинка, вирусна инфекция, падане и др. Седмицата ще благоприятства планове и действия свързани с пътуване, особено ако то е свързано с вашия личен живот.

Не са изключени спорове или различни по характер противоречие с хора, които живеят в друго населено място, или които ще пътуват с вас. Ако имате романтична връзка с партньор от друго населено място, през седмицата ще възникнат кратки прояви на ревност или свръхчувствителност.

За съжаление тази седмица вещае за някои представители на този зодиакален знак, посещение или събиране по неприятен повод.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще разговаряте тактично и дипломатично по ваши финансови въпроси, особено когато разговорите ви са свързани с мъже.

През тези седем дни ще има за какво да се зарадвате, но всичко ще зависи от вашите умения да бъдете търпеливи и да изчаквате развитието на събитията.
Мъжете до 35-годишна възраст ще се зарадват на добра новина свързана с нов финансов договор, кредит и др. Много е вероятно точно жените от този зодиакален знак да проявят нетърпеливост в действията си и по този начин да провокират възникването на неприятности, които като цяло не са им били отредени.

Добре е да осъзнаете смисъла на предизвикателствата, които ви се дават през тези седем дни, и да покажете че сте научили своите уроци, които животът ви е дал досега.

Младите жени Телец ще имат възможност да разрешат благоприятно грешка или неприятност от финансов характер. През тези седем дни повечето от вас все още ще живеят със събития, надежди или планове, възникнали или изостанали от изминалата година. Това в никакъв случай няма да ви бъде в помощ.

Влачейки след себе си миналото, може да внесете още в началото на тази година хаос и объркване в делата си.

През тази седмица ще присъствате на събиране свързано с възрастен родственик или приятели, които са над средна възраст.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще ви изненада с различни емоционални преживявания, някои от които могат да бъдат свързани с ваша нова или стара любов.

Натоварени с най-различни емоции, седмицата може да се окаже доста сложна за вас и психически в един момент да се окажете много нестабилни. Старайте се да приемате по спокойно събитията, независимо с какво са свързани.
Изненадите през тази седмица не са с цел да създадат дисхармония или хаос в живота ви, а да подредят вашите приоритети.

С каквото се захванете през тези седем дни ще има успех в близко или в по-далечно бъдеще. Всичко ще зависи от различни обстоятелства и от хора, които ще имат важно значение за вашите дела.

През седмицата приятните изненади могат да бъдат свързани с човек роден под знака на Скорпион, Рак или Риби, с когото имате емоционални или семейни отношения.

През седмицата ще имате късмет във важни семейни дела, което ще облекчи някои от по-важните задачи за вас още в началото на 2020 година.
През седмицата ще получите предложение или информация, която ще сте склонни да приемете с подозрителност или съмнение, но която всъщност ще се окаже нещо много важно за вашето лично или професионално развитие.

През тази седмица ще имате приятни за вас контакти и разговори с нови и стари приятели, като основната тема на вашите разговори ще бъдат професионални или бизнес-планове и проекти.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица някой от радостните преживявания ще бъдат свързани с бебе или с дете. През тази седмица мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на нов човек в кръга от приятели или роднини.

Повод за радост може да бъде и собственото ви дете, с успехите или публичните изяви, които ще има.

През седмицата ще преживеете емоции свързани с млад човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
През тези седем дни избягвайте ангажирането си със съдебни или юридически дела, тъй като вероятността те да бъдат манипулирани по някакъв начин от нови свидетели, фалшиви показания и други неочаквани неща, ще бъде твърде голяма.

Тази седмица ще изисква от вас и по-голямо внимание, когато трябва да вземете важно решение, тъй като е възможно това да се случи под въздействие манипулацията на други хора.

През тази седмица може да очаквате парични приходи, които в повечето случаи ще дойдат от жена или от работа свързана с жени. Младите жени от този зодиакален знак ще получат пари, за които ще имат предварителна информация.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, както са приятели така и свързано с вашата работа или бизнес.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица от вас ще се изиска да отделите специално внимание на една жена, да приготвите подарък за нея, или да и свършите специална услуга.

Седмицата ще бъде благоприятно време за развитието на материалните имуществени дела на жените над 35 годишна възраст.
През тези седем дни ще има хора, които умишлено ще провокират вашето търпение, с цел да предизвикат конфликт по ваша вина или да ви злепоставят пред други хора.

Бъдете много внимателни в отношенията си с представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева.

През тази седмица ще възникне необходимост да разговаряте по важни въпроси с млад мъж или ще имате среща с такава личност по дела свързани с документи, договор и др.

Младите мъже Лъв ще имат повече отговорности през седмицата свързани с различни споразумения, договори и различна по характер документация.

През седмицата ще ви се наложи да обмислите добре една сложна или конфликтна ситуация в дома си, която от време на време е причина за конфликти с/между хората, с които живеете.

Ако погледнете практично и реалистично на причините за това напрежение, то ще намерите и най-доброто разрешение.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, седмицата за вас вещае ангажименти или събития свързани с мъж, който може да е по-възрастен от вас, да е глава на семейство: баща, дядо, брат или чичо.

Събития свързани с такава личност в повечето случаи ще бъдат положителни, неочаквани или важни за бъдещето на цялото ви семейство.

През тези седем дни ще се сблъскате отново с незавършени или отложени задачи от близкото ви минало.

Сега ще възникнат по-благоприятни обстоятелства за тяхната реализация, но това не означава, че всичко ще върви по мед и масло. Ще си имате своите притеснения, но по-важното е да запазите вяра и да се съсредоточите върху тяхното изпълнение.

Седмицата ще бъде благоприятна за начало на лечение или терапия, както и за приключването на такова.
През тези седем дни интересно развитие ще има вашия любовен живот, особено за тези от вас, чийто партньор е някъде надалече. Ще имате емоционална кореспонденция, обсъждане на различни важни за бъдещето ви действия и др.

Особено емоционална ще бъде любовна връзка с представител на зодиакалните знаци Рак, Риби или Скорпион. Представители на огнените знаци, може неочаквано да се появят в живота ви, напомняйки ви за ваши общи преживявания в миналото.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще прекарате по-голяма част от деня извън дома си. Причината за това може да бъде вашата работа, вашите семейни или интимни отношения.

За някои от вас седмицата вещае временна раздяла с човек от семейството, поради пътуване или престой в друго място.

Това е сложна или неблагоприятна седмица за сключване на брак и за създаване на семейство.
През тези седем дни с битови проблеми ще се наложи да се ангажират младите жени от този зодиакален знак, както са и възможни загуби или повреда на лични вещи, телефон, компютър и др.

Едно от интересните събития през тези седем дни ще бъде свързано с жена родена под знака на Овен, Стрелец или Лъв. През тази седмица ще имате възможност да хармонизирате отношенията си с мъж, с когото напоследък сте имали противоречия или сериозни конфликти.

Мъжете от този зодиакален знак да избягват прояви на ревност, тъй като те ще са неоснователни.

През тази седмица ще ви изненадат събития свързани с пътуване на мъж от кръга ви роднини или приятели или събитие свързано с мъж, който живее в друг град или държава.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване за младите мъже Везни, които в повечето случаи неочаквано ще тръгнат на път.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е една динамична седмица, с развитие на най-различни събития, които тепърва ще имат своето значение за бъдещето ви.

През тези седем дни бъдете готови да живеете на бързи обороти, да съумявате да вземате бързи, но правилни решения.

В голяма степен ще можете да разчитате на помощта на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. През тази седмица е възможно вниманието ви да ангажира лечението на ваш роднина или приятел, където ще има задълбочаване на здравословен проблем или ще възникне необходимост от лечение в болница.

Избягвайте да се връщате към минали нереализирани планове, с идеята че сега обстоятелствата ще са по-добри. Не си създавайте, затруднения за неща на които не им е дадено, да се случат.

През тази седмица мнозина ще присъстват на важно събиране с роднини или семейни приятели, което може да има връзка с годеж, сватба и др.

Това ще бъде седмица, в която ще може да вземете важни решения свързани с брак или със семейството ви като цяло.

Ще запомните тези седем дни с едно интересно събитие в живота на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.
тази седмица ще имате благоприятни за вас финансови действия или развитие на паричните ви дела, но избягвайте хитрости или търсене на лесни печалби. В такъв случай може да преживеете неприятно разочарования или загуба.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която може да промените изцяло професионалните си или бизнес планове. Причина за това може да бъде възникването на нови възможности, нови идеи и предложения или изчерпване на стари такива.

Не е изключено започването на нова дейност или въвеждането на други някакви нововъведения.

През седмицата ще се наложи да бъдете много предпазливи във финансовите си разходи и да отсявате кое е най-важното в този момент, за да не изпаднете в някакво затруднено положение.
Много е вероятно ваши приятели или роднини да ангажират вниманието ви с техни финансови неприятности, но внимавайте на кого каква помощ предлагате.

Тази седмица вещае специални събития свързани с жена от кръга ви приятели, която или ще има специално преживяване в живота си, което ще сподели с вас или ще има друга важна причина за събиране с нея.

Жените над 35-годишна възраст ще създадат ново приятелство, което тепърва ще има благотворно влияние върху техния личен живот.

През седмицата избягвайте да правите планове или да имате специални очаквания свързани с дете или с млади хора, тъй като ще се получи разминаване между техните интереси и желания с вашите. Така може да възникне разочарование или да се преживее друга негативна емоция.

Козирог
Ако сте родени pод знака на Kозирог, пред вас е седмица, в която ще възникнат нови възможности за стабилизиране на финансовото ви положение.

Разбира се, нищо няма да се случи ако не вложите определени усилия, или ако нямате подкрепата на хората около вас: роднини, приятели или колеги.

Тази седмица вещае неочаквани новини за дома ви във финансов план, но те може да са благодарение на друг член на вашето семейство.
През тази седмица събитие или новина ще ви върне към стара любов или минали преживявания в настоящата ви любовна връзка.

Разбира се, за всеки ще си има конкретна причина за подобно преживяване и всеки сам ще трябва да си го изтълкува и разбере посланието. Не пренебрегвайте знаците, които съдбата ще ви даде през тази седмица, независимо коя сфера от живота ви засягат.

За да има баланс през тези седем дни в живота ви, освен хубавите неща, които ви предстои да преживеете ще има и някои, които ще ви покажат че в живота не само получавате, но и трябва да давате.

Възможно е да ви се наложи да направите компромис или да свършите някаква работа, за която няма да имате желаниe. Това ще бъде едно предизвикателство за вас, защото хората, с които ще е свързано, преди време са ви били в помощ.

През седмицата може да ви разтревожи събитие свързано с човек роден под въздушните или огнени знаци. Седмицата вещае събиране свързано с ваши млади приятели или роднини.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която със затруднение ще реализирате своите предварителни планове, и това ще ви създаде притеснение и неудобство почти през всеки ден.

Внимание ще изиска здравето на дете или млад човек от семейството ви, особено ако са родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През седмицата има опасност да бъдете въвлечени в една неприятна интрига или клюка, която ще повлече след себе си различни срещи, обяснения, доклади (ако е свързано с работата ви).

През тези седем дни избягвайте всякакви хитри или манипулативни действия, както и хора които са добре известни с подобни неща.

Седмицата ще бъде неблагоприятна за съдебни или юридически дела, тъй като тяхното развитие трудно ще зависи от вас.
През седмицата избягвайте да давате лични вещи за кратка или по-дълготрайна употреба на други хора, особено на мъже.

Пазете личните си вещи, телефон или документи от кражба или загуба на обществени места. Мъжете ще бъдат по-разсеяни през тези седем дни и вероятността на тях да им се случи нещо такова е по-голяма.

Тази седмица може да ви зарадва с новина или документ от финансов характер, чието развитие може да предстои през следващите няколко седмици или месеци.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще възникне едно по-голямо напрежение на работното ви място, свързано с конфликт с жена, която е ваша колежка, клиентка или е от ръководния състав.

Жените Риби ще са неспокойни и нетърпеливи при изпълнение на професионалните си задачи, което също може да бъде причина за възникването на затруднения или сложни ситуации.

Седмицата вещае неприятно събитие свързано с човек от кръга и роднини, който/ която може да бъдат родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
Ако имате затруднения в брака си, през тази седмица конкретно събитие може да предизвика окончателна раздяла, или юридически да приключите вашите отношения с официален развод.

Седмицата ще бъде благоприятна както за пътуване, така и за развитие на ваши приятелски отношения с хора от близо и далеч. Възможно е вие да пътувате за среща с приятели, или ваши приятели да вземат решение да пътуват, за да ви гостуват.

През седмицата ще ви изненада информация или предложение, което най-вероятно ще засяга вашата кариера или възможност да научите нови неща, нови знания или умения.
Не бързайте да вземате решения през тази седмица. Дайте си време за размисъл, за допълнителна проверка на получената информация и тогава решете какво да предприемете.

Източник: astro.velida.net