Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 20 - 26 януари)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица в която различни ситуации, ще са в основата на сериозни притеснения.

Най-вероятно подобни събития ще имат за цел да ви провокират към конкретни промени, които обаче ще са свързани с един нов начин на живот за вас.

Именно тази неизвестност за бъдещето, страха от новото в живота ви, може да е това което ви стопира и плаши.

През седмицата ще получите новини свързани с лична драма или неблагополучие в живота на човек от кръга ви приятели.
Новините или информацията, която ще получите от страна на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще бъде много важна за вас.

През тези седем дни добро развитие ще имат ваши финансови дела, особено тези, които са свързани с различни документи или договори. Ще ви зарадва положителна информация в този план от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Представителите на Близнаци, Водолей или Везни също ще имат положително влияние върху вашите финансови дела, но по-скоро с някаква идея или предложение.

През седмицата действия или събития в живота на жена, която живее в друг град или държава ще са повод за сериозен размисъл или търсене на обяснение за случващото се в живота и.

Жените над 35-годишна възраст ще имат благоприятна седмица за пътуване, което е предварително планирано и организирано.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е една напрегната седмица, в която лесно ще възникват конфликти и противоречия, предимно с хора от дома или семейството ви.

Подобни конфронтации, не са изключение за вас, но през тези седем дни тяхното развитие може да има твърде неприятно развитие и последствия.

През тези седем дни избягвайте да разрешавате неприятности свързани с дома ви, като битови проблеми или сложни отношения с съседи.

Седмицата ще благоприятства развитието на професионалните ви задачи и ангажименти, и особено добро влияние ще има върху тези от вас, които имат семеен бизнес.
През седмицата ще ви зарадва заслужено успех в работата на човек от вашето семейство.

Събития в живота на момче или млад мъж ще ви натъжат, тъй като тази личност рискува един дълъг период на депресия в живота си.

Мъжете до 35-годишна възраст, родени под знака на Телец, трябва да бъдат много внимателни в своите действия, тъй като грешки или неприятности, които евентуално ще възникнат от тях, ще имат дълготрайни неприятни последствия.

През седмицата ви предстои раздяла с хора, поради различни причини, включително такива свързани с преместване в друго населено място, раздяла поради нови цели в живота и др.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица може да очаквате интересни събития свързани с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Седмицата вещае различни изненади за вас свързани предимно с нови срещи и познанства, с хора от различни разстояния.
В личния ви и любовен живот избягвайте прояви на хитрост или несподелени неща, защото тези ваши действия могат да бъдат разбрани неправилно и така да създадете една неприятна ситуация в отношенията си.

Избегнете ли подобни прояви от ваша страна, пред вас е седмица на интересни и незабравими емоционални преживявания.

Ако сте несемейни, седмицата може да ви даде дори шанс за начало на нова перспективна връзка.

През тази седмица на преден план ще излязат разходи или други финансови действия свързани с дете или млад човек от семейството ви или от кръга ви роднини.

Ако планирате действия свързани с пари и с такава личност от семейството ви, то тяхното развитие ще бъде благоприятно за вас (издръжка, плащане на вноска за образование, за специализирано обучение и др.).

През тази седмица най-интересните ви преживявания ще бъдат свързани със срещи и контакти, които ще имате с хора, с които ще имате общи социални, политически или бизнес планове и действия.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупка на вещи за дома, за уреждане на имуществени дела и др.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, която ще изиска по отговорно отношение при изпълнение на професионалните ви задачи. Избягвайте конфликти с колеги, клиенти или ръководители, които ще са вследствие на ваши моментни емоционални реакции.

След това колкото и да размишлявате за вашите грешки, не всичко ще бъде поправимо.
През тези седем дни насочете вниманието си към семейството и към любовния си живот, където ще имате редица благоприятни обстоятелства за постигане на прогрес в плановете ви.

Седмицата вещае събиране от семеен характер свързано с рожден ден, имен ден, годеж, сватба и др.
Ако имате партньор роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, неговите или нейните действия през седмицата ще имат важно значение за вашите бъдещи отношения.

През тази седмица бъдете внимателни в ангажименти, които ще имате с представители на зодиакалните знаци Телец, Дева или Козирог. Това особено важи в действия свързани с имущество, стопанство, къща или друг вид собственост.

През седмицата ще имате своите спадове в настроението, които най-вероятно ще имат отношение към вашето собствено здраве или здравето на близък човек. Възможни са временни здравословни неразположения свързани с настинка, грип или друга вирусна инфекция.

Седмицата вещае неочаквана неприятна новина свързана с развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате повод за радост в личния си живот или в семейството. Някои от плановете ви през седмицата ще се реализират с голяма лекота и по неочакван за вас начин.

Новите или старите приятелства през седмицата ще имат благоприятно въздействие върху настроението ви и за по-оптимистичния ви поглед към бъдещето.

През тези седем дни внимание ще изискат отношенията ви с жена, с която не живеете под един покрив, и с която може да имате влошени отношения от доста време назад.

Нейните негативни действия спрямо вас не са престанали, независимо дали има някаква комуникация помежду ви или не.

През тези седем дни най-вероятно от вас ще се изиска някакво конкретно действие спрямо нея, в противен случай нейните злонамерени действия ще продължат.

Седмицата вещае интересна за вас новина или телефонен разговор с мъж, който най-вероятно живее в същото населено място като вас.
Това ще бъде благоприятно време за изпълнение на ваши планове от финансов характер свързани с жена от семейството ви: дъщеря, внучка, сестра и др.

Младите жени родени под този знак ще имат благоприятно време за действия свързани с бъдещо майчинство, за раждането на дете или за развитие на планове свързани с вече родено дете.

Вие може дори да очаквате пари или печалба, която ще съумее да ви изненада.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е една уникална и повече от интересна седмица, с възможности за развитие на важни за дома и семейството ви дела.

Седмицата вещае важно събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, който живее в дома ви или е от кръга ви роднини.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупка на жилище или друг допълнителен имот.
През седмицата ще се наложи да коригирате някои от плановете си, свързани със срещи или събирания. Причините за тези промени ще са важни и ще са свързани с появата на други по-важни ангажименти.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, вероятно през тази седмица ще възникне забавяне или отлагане на вашите планове. През тази седмица бъдете реалисти относно развитието на финансовите си дела и особено ако очаквате пари.

Избягвайте оферти за лесни печалби или бързи пари, кредити или други рискове действия от финансов характер.

През седмицата ще се преживее стресова ситуация свързана с пътуване, което вие или друг човек, когото познавате ще предприеме. Бъдете внимателни при шофиране, спазвайте правилата за движение и избягвайте самонадеяни действия.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица в която ваш приятел ще сподели с вас важно решение, което може да касае голяма промяна в неговия или нейния живот.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нови приятелства с хора от други населени места, с които ще ви бъде приятно да разменяте писма, имейли или съобщения.
Тази седмица вещае предложение или покана от страна на приятел, за среща или събиране, което ще се състои в близко бъдеще.

Тази седмица ще бъде благоприятна за срещи и разговори свързани с развитието на вашите професионални планове, представяне или интервю за нова работа. Особено благоприятна позиция в този план ще имат младите жени Везни.

През седмицата по-голямо внимание ще изискат вашите материални или битови планове, свързани с вещи или собственост, които притежавате.

Вероятно ще възникне спор около покупка, използване или продажба на нещо, което вие или семейството ви притежавате.

Вероятността да постигнете съгласие, което да удовлетвори и двете страни е минимална. Тази седмица носи разочарование или стресова ситуация свързана с бременност, с раждането на дете или с дете от семейството ви.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да разрешавате проблеми и неприятности свързани с плащания, с финансов документ, договор и др.

Възможно е да обмисляте изплащането на някакъв заем или кредит, с желание да го приключите по-бързо. Седмицата ще ви изненада със събития или разговор с жена, който ще има връзка с пари които тя или вие притежавате.

Жените Скорпион над 35-годишна възраст могат да бъдат изненадани от неочаквани пари, печалба, премия и др.
Като цяло тази седмица ще изиска от вас по-реално да гледате на събитията и ситуациите в живота си. Избягвайте илюзии или следване на мечти, чиято реализация в този период е напълно невъзможна.

Допуснете ли нереални очаквания за събития в живота си през тези седем дни, то болката от загубата и невъзможността те да се случат, емоционално ще бъде по-голяма.

Избягвайте да следвате съветите на хора, които искат да бъдат добри с вас, но не са ви полезни. Това, което те ви казват или съветват, може да ви бъде приятно или да ви ласкае, но няма да ви донесе никаква полза.

Тази седмица вещае приключване на стресова ситуация в живота на мъж от кръга ви роднини или близки приятели. В някой случаи това може да касае мъж роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, но като цяло това не е задължително.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е една интересна и успешна в своето развитие седмица. Почти всеки ден ще възникват нови шансове, нови идеи или нови възможности за постигане на неща, които имат значение за вас.

Присъствието на човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец, при изпълнение на личните ви дела ще повлияе благоприятно върху тяхното бързо и успешно развитие.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за посрещане на гости от друго населено място. Сега може да правите планове за пътуване, което ще предприемете през следващите няколко месеца.

Очаквайте интересни новини от човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, който живее на някакво разстояние от вас. Седмицата вещае интересни събития в личния ви и любовен живот.

Ще имате емоционални преживявания, интересни срещи или събирания. Възможно е точно през тази седмица да проведете важен разговор за бъдещето на вашите отношения.

Приятни изненади може да очаквате от партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През седмицата може да ви притесни здравословен проблем на млад мъж, който е ваш родственик или приятел.

Мъжете до 35-годишна възраст могат да преживеят разочарование от невъзможността да реализират свой план, поради здравословен проблем, който ще възникне в неподходящ за това момент.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, при вас е седмица, в която ще ви зарадват новини свързани с пътуване, или които ще получите от хора от други населени места.

Тази седмица като цяло ще благоприятства пътувания свързани с вашата работа, за начало на нов живот в друг град или държава и други подобни.
Добро развитие ще имат и романтични отношения с партньор, който живее на някакво разстояние от вас.

През тази седмица ще имате възможност да изчистите по-големите си проблеми или притеснения, но това в никой случай няма да стане с магическа пръчка. Планирайте, обмисляйте и действайте – това трябва да са вашите ключови думи през тези седем дни.

Изслушвайте съветите на други хора, и вземайте самостоятелни решения. През седмицата внимание ще изискат финансовите ви дела, като това особено важи за младите мъже от този зодиакален знак.

Внимавайте какви документи подписвате или какъв заем вземате. Възможно е някой умишлено да ви заблуди или вие самите да се излъжете поради прибързаност в действията си.

През тези седем дни могат да възникнат неприятности работата ви свързани със заплащане или ако работата ви е свързана с пари.

Като цяло бъдете много концентрирани при изпълнение на ежедневните задачи, независимо дали те са свързани с вашия дом, семейство или работа.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате възможност чрез търсене на допълнителна информация, да намерите най-доброто разрешение за ваши проблеми или тревоги, които имате през последните седмици.

През тези седем дни ще ви зарадва новина свързана с възстановяването на ваш роднина или приятел след период на лечение на сериозно заболяване.

През седмицата мнозина от вас ще имат ангажимент свързан със събиране по повод важно събития в живота на жена, като това може да бъде рожден ден, юбилей, сватба и други.

Жените на 35 годишна възраст ще бъдат поканени на гости по специален повод и това ще изисква от тях избор на подходящ подарък или цветя.

През седмицата ще ви изненада решение или промяна в живота на момиче или млада жена. Тези нейни действия в никой случай няма да са лоши. Ще ви зарадва нейната решителност и амбиция да постигне нещо, което е наистина добро за нея.

През тази седмица бъдете предпазливи, когато правите планове свързани със семейството или с роднините си, тъй като е възможно другите хора да имат свои собствени планове.
Така може да се получи разминаване между вашите и техните очаквания, което съответно да предизвика разочарование, противоречие и дори конфликти. Това ще бъде неблагоприятна седмица за сключване на брак, тъй като твърде много емоции ще управляват в това съжителство.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която твърде много емоции ще управляват ежедневието ви и ще бъдат причина за възникването на различни настроения, желания и планове. Тази нестабилност ще повлияе и на отношенията в семейството или в кариерата ви.

Бъдете много внимателни в своите думи и решения, тъй като сами може да предизвикате една нежелана загуба или да пропуснете нещо, за което после сами на себе си няма да си простите.
През тази седмица ще научите неприятна новина свързана с мъж, която обаче по някакъв начин ще ви донесе облага или ще отвори възможност пред вас, да реализирате един план или идея.

През седмицата ще вземете сериозно, кардинално за живота си решение, което ще се окаже удачно, въпреки големия риск, с който е свързано.

Ако сте родители, през тази седмица ще преживеете различни емоции около вашите деца, които ще ви покажат нови умения или знания, които ще постигнат успехи или ще вземат важни и правилни решения за бъдещето си.

Седмицата ще бъде благоприятна за любов и за романтични преживявания, но по-скоро това ще касае връзки, които ще бъдат създадени през тези седем дни.

Източник: astro.velida.net