Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (27 януари – 2 февруари)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, която ще изиска едно по-сериозно отношение към вашите професионални задължения. Причината за това могат да бъдат неприятности, които ще възникнат на работното ви място или в бизнеса.

Тази седмица ще изиска от вас да сте по-отговорни абсолютно към всички задачи, които ви предстоят за изпълнение.

През тези седем дни някой от хубавите събития или преживявания ще бъдат свързани с пари, финансови документи или договор. Причина за приятни емоции могат да бъдат подобни събития в живота на човек от собственото ви семейство.

Тази седмица може да изненада някои от вас с неочаквана печалба или с неочаквани пари.

През седмицата ще имате един конкретен предварително организиран и или уговорен ангажимент с мъж от кръга ви роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на семейните ви дела, за семейни събирания или празненства, за мъжете над 35-годишна възраст.

Младите мъже от този зодиакален знак ще трябва да са много внимателни в действията си, да избягват хитрости или опити за манипулация. Подобни действия ще объркват хората около вас и те ще бъдат склонни да променят своето мнение за вашата личност.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви ядосат или объркат действия или думи на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Техните действия ще са напълно противоположни на вашите разбирания или очаквания.

Отношенията ви с представители на земните знаци ще са по-хармонични или по-разбираеми за вас. Въпреки всичко, не се опитвайте да налагате волята си над други хора, тъй като независимо от техния зодиакален знак, тяхното противопоставяне ще бъде разбираемо.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на ваши контакти с хора от различни разстояния.
Новите приятелства ще са интересни и съдбовни за вас.

Нито един човек през тези седем дни, няма да се появи случайно в живота ви. През седмицата ще ви изненада неочаквана загуба на нещо, за което няма да имате спомен, на кого сте го дали или къде сте го оставили. Това ще ви създаде неприятен дискомфорт, тъй като ще касае нещо, което е наистина важно за вас.

През седмицата ще коментирате по-активно или ще следите внимателно събития в живота на момиче или млада жена, която дори да е от вашето семейство, в момента не живее с вас под един покрив.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци при вас е седмица, в която ще преживеете сериозни притеснения от финансов характер. Предстоят ви неотложни, важни разходи, или такива които ще ви бъде трудно да направите. През тези седем дни ще бъде важно добре да организирате бюджета си, да избягвате да го градите на база очаквания на парични постъпления.

Разчитайте само на това, което имате в действителност в банковата си сметка. Седмицата вещае срещи или други важни събития свързани с ваше собствено дете, или с дете от семейството на ваши роднини и приятели. Вероятно е събиране свързано с раждането на бебе или с рожден ден на дете или на млад човек.

Тази седмица ще ангажира вниманието на жените над 35 годишна възраст с някои имуществени дела, с уреждането на документи относно собственост, която вие или семейството ви притежавате.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупка или продажба на имущество. В любовен план през тази седмица ще имате възможност да разчистите някои свои притеснения или недоразумения с партньора си. Тези от вас, които търсят нова романтична връзка, ще имат възможност да срещнат нова любов или да развият по-сериозно създадена вече такава връзка.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще обсъждате различни пътувания, действия с имот, който е на някакво разстояние от вас и други важни за вас материални дела. През тази седмица някои от вас могат да пътуват по специален повод, който ще изиска и покупка на подходящ подарък.

Като цяло всякакви ваши планове и действия свързани с пътуване, ще имат благоприятно развитие. Това ще бъде благоприятна седмица за лечение или терапия, за което имате предварителна подготовка. С лекота ще ви се отдава през седмицата да вземате важни решения, свързани със стари проблеми или сложни ситуации.

През тези седем дни ще се преживее важно събитие свързано с мъж от дома ви или от близкия ви роднински кръг.

Мъжете над 35-годишна възраст ще се зарадват на добри парични приходи в семейния бюджет. Седмицата обаче ще изиска от вас много голямо внимание в действията ви на работното място, където може да се допуснат грешки или други неприятни ситуации. Те най-вероятно ще са свързани с предоверяване, или с възникването на интриги. По-трудно ще бъде през тази седмица на тези от вас, които работят работа, която не харесват.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, която ще ви ангажира с интересни преживявания, свързани с любовния ви живот и с финансовите ви дела. Вероятно това ще са две различни събития, но е възможно и да имат връзка помежду си.

През седмицата добро влияние върху тези ваши дела ще има от страна на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Тази седмица вещае повече срещи с важни и полезни за вас хора. Това ще бъде особено благоприятно време за романтични срещи и за нови запознанства.

Някои от негативните страни на тази седмица ще бъдат свързани с неприятни конфликти, със загуби които вече сте преживели от най-различен характер и участието на различни хора в тях. През седмицата като цяло се стремете да запазвате спокойствие в работата и в личните си отношения, без да търсите вина в други хора и без да се връщате към минали неприятни преживявания.

Тази седмица вещае събития от финансов характер свързани с дете или с млад човек, които може да са родени под знака на Телец, Дева или Козирог, но не е задължително.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която на изпитание ще бъдат поставени ваши приятелски отношения. Причините за тези недоразумения или противоречия могат да бъдат от най-различен характер, но предимно ще са на емоционална основа. Разочарованието, което тези събития ще ви причинят, ще ви накара да вземете решения за бъдещето на тези отношения.

През седмицата ще може да възобновите някои ваши планове или идеи, които сте изоставили преди време поради липсата на благоприятни обстоятелства за тяхната реализация.

Сега нещата ще са по-различни, а и вероятно ще получите подкрепа или добри съвети от страна на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Тази седмица ще има своето важно значение в живота ви, тъй като благодарение на новопоявили се шансове или късмет ще може да се измъкнете от неприятности, които сте допуснали поради заблуда или грешки от ваша страна.

Не омаловажавайте значението на нито едно събитие през тези седем дни. Тази седмица вещае важно събитие с жена над 35 годишна възраст, която вероятно е ваша роднина или член на вашето семейство.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с парични дела, които ще бъдат важни не само за вас, но и за други хора от семейството или бизнеса ви (ако имате такъв). Възможно е да уреждате финансов документ, свързан с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Възможно е да получите пари от такава личност.

През седмицата неприятностите или противоречията, които ще възникнат с брачния ви или интимен партньор ще са свързани с направени вече или предстоящи разходи за различни нужди. Всъщност по-скоро тези, които са подвластни на капризите на един от вас ще са причина за съответните спорове и конфликти.

През седмицата ще планирате важни събития и срещи свързани с мъж или с момиче. Отношенията ви с мъж роден под знака на Скорпион, Рак или Риби, могат да бъдат напрегнати вследствие намесата на жена. Тази седмица вещае неочаквано посещение при болен човек, или ангажирането ви със здравословен проблем на човек, когото познавате.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която вследствие влиянието на думи или действия на ваши приятели или съседи, ще предизвикате напрежение в дома си. Тук всичко ще зависи от духовното развитие на хората в дома ви и кой по какъв начин ще възприеме и ще се поддаде на такава намеса.

Тази седмица ще бъде съдбовна за вас, като различни събития ще коригират или ще ви освободят от вредни за вас отношения.

Подобни влияния ще има и върху ваши ангажименти или планове, които не ви помагат, а ви държат в застой. Поради тази причина не търсете ясни за вас отговори, затова какво преживявате и защо. Всичко в живота ви се развива според собствената ви съдба и не търпи промяна.

Тази седмица ще бъде важна за вашата работа или бизнес, тъй като там ще се преживеят няколко важни събития, които ще бъдат в основата на важни и благоприятни промени в бъдеще.

През тези седем дни най-трудните преживявания ще се случат в дома и в семейството ви, тъй като там ще има сбор от различни емоции, желания и капризи. Трудно ще можете да угодите на всеки един и най-вече на себе си. Някои брачни отношения ще преживеят период на сериозна турболенция, след която е възможно да настъпи раздяла.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще ви зарадват разговори или други събития свързани с ваше дете, независимо къде се намира в момента. Като цяло тази седмица вещае позитивни събития и срещи с по-млади от вас хора, предимно жени или момичета.

През тази седмица ще обсъждате или ще се подготвяте за пътуване, което ще предприемете по-късно през годината. То ще бъде важно поради някаква причина и затова ще изиска по-добра подготовка, финансово осигуряване и други. Възможно е в дома ви да обсъждате преместване с цел работа в друг град или държава.

През седмицата ще можете да реализирате по-голяма част от плановете и очакванията си. Различни обстоятелства ще бъдат на ваша страна и ще имате късмет във важни моменти.
Много добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

През седмицата младите мъже ще се сблъскат с някои неприятни битови проблеми, за чието разрешаване ще имат нужда от помощ. Това ще бъде неблагоприятна седмица за покупка на скъпи вещи или автомобил.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате повече срещи или контакти с приятели, които са по-млади от вас, и които въпреки възрастта си ще имат на какво да ви научат.

Особено интересни и полезни за вас ще бъдат приятелски или професионални отношения с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През тази седмица може да възникне недоразумение, което да прерасне в спор или конфликт с жена, която ще пътува през тези седем дни или, която живее в друго населено място.

Младите жени от този зодиакален знак ще са подложени на повече напрежение при изпълнение на ежедневните си задачи.

Седмицата вещае някои неприятни новини, които могат да бъдат свързани с работа или с някаква институция. Неприятния момент тук ще бъде свързан с факта, че вие предварително сте имали по оптимистични очаквания за развитието на конкретната ситуация или отношения.

През седмицата избягвайте конфликти или противопоставяне на колеги и ръководители родени под знака на Телец, Козирог или Дева. През седмицата ще получите новини, които ще ви натъжат или разочароват, но не е задължително те да ви касаят пряко.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще имате по-голяма яснота или идея как да разрешите свои стари неприятности или как да отстраните от живота си хора, които създават такива.

През тези седем дни ще имате по-голяма увереност в собствените си действия и решения, и това ще ви направи непоколебими при тяхното следване и изпълнение.

Седмицата обаче може да ангажира вниманието ви със стари здравословни проблеми, които касаят вас лично или друг човек от семейството. Събитията ще изискат по-категорично, внимателно или постоянно лечение, независимо от вашите страхове.

През тази седмица приятните изненади, събития и преживявания ще бъдат свързани със семейството ви, с близки или с по-далечни роднини. Това ще бъде благоприятна седмица за годеж, сватба, юбилей или друго специално семейно събиране.

Седмицата ще бъде благоприятна и за финансовите ви дела, а някои от вас дори могат да бъдат приятно изненадани от неочаквани пари. Добрите тенденции през седмицата не бива да ви правят невнимателни. Възползвайте се от всяка благоприятна ситуация, и останете честни и откровени с хората около вас.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица избягвайте да са ангажирате с разрешаването на имуществени дела, тъй като има вероятност вие да си заблудите в нещо или някой умишлено да ви излъже. Ако ви се налага да правите важни и скъпи покупки, внимателно проверявайте цена и качество, както и коя е страната производител.

Ако ви предстои да присъствате на събиране по специален повод, което ще изиска покупка на подарък, постарайте се да бъдете оригинални, за да не се окаже че си дублирате с избора на някой друг.

През тази седмица в живота ви ще има присъствие на много хора по различни поводи, както в дома ви, така и на работното ви място или при различни обществени мероприятия.
Това ще изисква от вас внимателно общуване и нагласа към настроението и емоциите на най-различни хора. През седмицата любовта ще бъде източник на приятни емоции, особено ако сте съумели да запазите хармония и разбирателство в отношенията си.

Това ще бъде благоприятна седмица за вземане на важни решения свързани със сериозно обвързване, като създаване на семейство, зачеване на дете и други. През тези седем дни ще обмислите внимателно възможността да кандидатствате за кредит, да закупите някаква вещ или имущество на изплащане, да се възползвате от ипотека.

Осъзнавате, че това е сериозно решение и ще си дадете достатъчно време за размисъл и за проверка на детайлите по един такъв договор, преди да предприемете такава стъпка.

Източник:astro.velida.net