Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 3-9 февруари)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, която ще ви ангажира с неприятни битови или имуществени проблеми и ангажименти. Възможно е да възникне неочаквана авария или повреда в дома ви, която да изиска бързи реакции от ваша страна. Важното през тези седем дни е да не прибързвате в действията си и да избягвате паниката.

Родителите родени под този зодиакален знак ще се наложи да разрешават различни неприятни ситуации свързани с дете, с негови/ нейни приятели, училище или други занимания. Здравето също може да бъде проблем, но за това няма категоричен знак.

През седмицата ще имате трудни отношения с хора, които циркулират в кръга от приятели.
Една неприятна конфронтация, може да прерасне в неконтролируем конфликт и да доведе дори до прекъсване на приятелството ви. Възможно е да бъдете измамени, манипулирани или ограбени по някакъв начин именно от човек, когото сте смятали за приятел.

Младите мъже от този зодиакален знак ще имат благоприятна седмица за развитие на финансовите си дела, за получаване на пари, включително от кредит.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще трябва да се фокусирате върху навременното изпълнение на семейните си и домашни задължения. Независимо от вашата възраст, мнозина от роднините ви ще разчитат на вашата помощ и съдействие.

Младите жени от този зодиакален знак ще имат благоприятна седмица за годеж, сватба или организиране на друго важно семейно събитие.

През тези седем дни ще се вземат важни решения свързани с бъдещето на по-възрастни родственици. Тези решения може да имат връзка с тяхното място на живеене, медицинска терапия и други специфични действия и ситуации.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитието на съдебно дело свързано с развод или с разрешаването на други междуличностни отношения.
През тези седем дни често ще усещате, че сте облагодетелствувани от съдбата по някакъв начин, че имате късмет, но това не трябва да ви прави самонадеяни.

Важна и положителна роля в живота ви през седмицата ще има от страна на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, с които имате роднински отношения или старо приятелство.

През седмицата може да възникне неочаквано притеснение свързано с пари или с финансов документ, което ще премине бързо, след правилни и практични решения и действия от ваша страна.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица настроението ви ще варира от силни положителни емоции, до стрес и паника. Като цяло интуицията ще ви дава знаци за развитието на едно или друго събитие, и всичко ще зависи от това дали ще и се доверите, или ще продължите да се борите с „вятърни мелници“.

През тези седем дни при добро желание от ваша страна много бързо ще можете да излизате от песимистични или депресивни настроения, но може и да задълбаете в тях, поддавайки се на различни страхове или манипулации.

Седмицата вещае разочарование или неприятно събитие свързано с човек роден под знака на Скорпион, Рак или Риби. През тези седем дни ще ви зарадват различни събития или новини свързани с пътуване или с хора от различни разстояния.

Тези неща носят много силни емоции или ще са предвестник на важни промени в живота ви. Това особено ще се усети при тези от вас, които имат партньор в/от чужбина.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване с цел романтична среща и за любовни преживявания.
През тази седмица ще имате повече работа и ще възникнат нови професионални ангажименти. Тяхното приемане обаче ще изиска от вас допълнителни разговори с хора, които не познавате, или с които не сте работили досега. Седмицата вещае новина свързана с кариерата или бъдещето на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог, най-вероятно от вашето семейство.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще бъдете учудени от действията или разговорите, които ще имате с хора от приятелския ви кръг. Седмица вещае важни и интересни събития с хора родени под въздушни или земни зодиакални знаци с които имате познанство или приятелство от много години.

През седмицата ще възникне необходимост от посещения в държавна, банкова, данъчна или съдебна институция. Вероятно това ще бъдат предварително планирани действия, свързани с важен разговор, уреждане на документи или присъствие на официална среща.

През седмицата може да очаквате добри новини в дома си свързани с ваши финансови интереси или с финансов успех на жена от кръга ви роднини.
През седмицата младите жени от този зодиакален знак ще имат възможност да уредят важен документ или договор, който ще има значение за дома и семейството.

През седмицата ще намерите благоприятно за вас разрешение на неприятности или сложна ситуация с мъж, с когото може да имате роднински или професионални контакти. Мъжете над 35-годишна възраст ще запомнят тази седмица с неочаквано разрешение на една безизходна на пръв поглед ситуация.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви изненадат причините, поради които ще възникнат конфликти в семейството ви или с роднини. Определено ще бъдат неща, които досега не са имали сериозно значение в отношенията ви.

Вероятно прояви на дребнавост или нереални очаквания за конкретно събитие или действия ще са в основата на тези неприятни сблъсъци.

През седмицата ще имате повече разходи от планирането, и въпреки че те ще бъдат за хубави неща, това може да бъде причина за притеснения и опасения за криза в семейния бюджет.

Бъдете внимателни с финансови документи, които притежавате (като банкови карти и др.), които могат да бъдат присвоени и употребени без вашето съгласие.

Седмицата вещае любопитни и важни за вас новини от хора, които живеят на разстояние от вас.
Мнозина ще използват тези седем дни за вземане на решение или уреждане на важни детайли около предстоящото пътуване.

Няма да ви учуди една покана за гостуване в дома на приятели или роднини, които живеят в друго село, град или държава.

През седмицата внимание ще изискат действия, свързани с подобрения или ремонти на вещи в дома или друг вид собственост, която семейството ви притежава. Възможни са погрешни или прибързани действия, които ще доведат до забавяне, но като цяло подобни ситуации ще имат благоприятен завършек.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще ви се наложи да погледнете по-реално на проблемите, които имате в романтичната си връзка или в брака си. В никой случай не си позволявайте да разчитате на обещания или на рутината, която сте създали в отношенията си. Проявите ли самонадеяност, или ако игнорирате опитите на партньора ви да промени вашите отношения, то тази седмица може да ви изненада с една неприятна ситуация и дори раздяла.

Възможно е да се преживее и друга ситуация, в която стабилни отношения ще са атакувани от интриги или злонамерени действия на други хора. При всички случаи не омаловажавайте събитията, които ще се случат в личния ви живот през тези седем дни.

През седмицата ще имате различни поводи за събирания или специални разговори с приятели. В повечето случаи тези неща ще са свързани с важни моменти в живота на хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Би било добре още в началото на седмицата да приемете факта, че твърде малко от предварителните ви очаквания за седмицата ще се случат по начина, по който ги планирате.
Винаги ще се намира нещо, което ще ги променя, или което ще прави тяхното осъществяване с много стрес или паника.

През седмицата избягвайте да се противопоставяте на деца или млади хора, които искат да реализират някаква тяхна идея или цел. Ако вашето виждане е, че те ще допуснат голяма грешка, опитайте се с разумни доводи да им повлияете. В противен случай оставете ги да преживеят, това което им е дадено по съдба.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица в която ще посетите различни институции, места или хора. Тези ваши действия ще са свързани с разходи или с други финансови действия, които ще направите през тези седем дни или в близко бъдеще.

През седмицата са вероятни срещи и разговори с приятели или роднини, които ще ви споделят техни финансови проблеми, и е вероятно да потърсят помощ или съвет от вас.

За съжаление тази седмица ще натъжи мнозина с една неприятна новина, около развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за организиране или осъществяване на пътуване с любимия човек или със семейството си, като затова не е задължително да имате специален повод.
Възможно е посещение на интересни места или на интересно събитие.

През тази седмица ще ви зарадва новина отдалеч, свързана с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Живота на младите жени Везни ще бъде наситен с най-различни социални, професионални и приятелски контакти, с хора с различни интереси, националност или религия.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще дискутирате с приятели или роднини бъдещето на момче или на млад мъж от кръга ви роднини или приятели. Предстои ви да вземете важни решения, които ще касаят не само вас, но ще рефлектират по някакъв начин и на хората от близкото ви обкръжение.

Тази седмица може да ви изненада новина свързана с раждането на момче или с бъдещето очакване на такова.
През седмицата внимавайте какви неща купувате за дома си или за работата си, като това касае предимно техника, уреди и въобще неща, които струват скъпо. Оглеждайте и най-малките детайли за да не бъдете изненадани от страна на производител или от качество.

През седмицата ше ви бъде приятно да прекарвате по-голяма част от времето си с приятели, съседи или съмишленици, отколкото с роднини. Вероятно това ще се дължи на факта, че вие може да подбирате по този начин контактите си, докато с роднините е по-различно.

През седмицата очаквайте добро развитие на професионалните ви ангажименти и планове. Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нова работа, за започване на нова дейност или за начало на нова кариера.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която трябва да избягвате стреса и паниката, тъй като причината за подобни състояния ще е по-скоро във вашата глава и във вашето въображение, отколкото в реалността.

Причина за подобни ситуации може да бъде и вашата свръхемоционалност, която може да предизвика неочаквани или неприятни конфликти. Успеете ли да се предпазите от подобни преживявания, пред вас ще бъде една седмица, в която по един или друг начин ще усетите закрила от страна на съдбата и нейната благосклонност към вас.

През тези седем дни ще разговаряте за събития от миналото или ще се връщате към ваши стари приятели и познати, поради различни новини свързани с тях. Неочаквано наяве ще излязат някои истини или тайни, които няма да ви бъдат приятни, независимо че тяхното значение, вече не е актуално.

През седмицата ще се преживеят моменти на емоционално напрежение в семейството или в дома ви, поради различия по-важни за семейството въпроси.
Опитайте се да се нагаждате към събития и към хора, с които ви предстоят контакти през тези седем дни. Бъдете тихи и скромни, търпеливи и дипломатични. Това е времето, в което може да покажете колко вашия дух е израснал и дали сте събрали достатъчно мъдрост, да учите и да напътствате другите.

Седмицата вещае своите специални моменти в любовта, които всеки един от вас ще е заслужил. Предстои ви да вземете решение около събитие, което ще се състои в рамките на тази седмица.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която може да ви се предостави интересна възможност за работа свързана с пътуване или с преместване в друго населено място. Възможно е през тази седмица да пътувате по-често във връзка с различни задачи, които трябва да изпълните.

Като цяло седмицата вещае по-голяма динамика в ежедневието ви свързана с различни контакти, с хора или институции от близо и далеч.

През тази седмица ще очаквате разговор или събитие в любовния си живот, което вярвате че ще определи по някакъв начин вашето бъдеще. Възможно е нещата да се получат по начина, по който вие очаквате, но е възможно и да бъдете изненадани.

През тези седем дни ще следите здравето на роднина или приятел, като са възможни грижи, посещения в болница или други подобни ангажименти.
Самите вие може да се погрижите за здравето си, като поради тази причина ще направите посещение при лекар. Тази седмица ще бъде сложна ако планирате организиране на някакво семейно събитие или събиране, тъй като ще ви бъде трудно да съберете всички хора заедно или ще възникнат други непредвидени обстоятелства.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за сключване на брак, тъй като тя вещае краткотрайност при подобно обвързване.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица може да възникне неприятна ситуация свързана с дете или с млад човек, в която ще ви се наложи да наложите своята воля, но отпора от другата страна ще бъде много неприятен или обиден за вас.

Младите жени родени под този зодиакален знак нека бъдат внимателни с едно гинекологично неразположение, или в случай че имат съмнения за такова.

През седмицата ще разговаряте по важни въпроси с жена от кръга ви роднини, с която ще дискутирате различни ситуации от живота на хора от семейството.
Важните промени, които се случват в техния живот изискват едно по-внимателно проследяване, с цел предпазване от неприятни и нежелани грешки.

Жените над 35 годишна възраст могат да бъдат изненадани с някакъв документ или друго важно известие, което касае техния дом, или имот който притежават.

Като цяло тази седмица ще бъде запомнена с няколко важни събития (по-скоро благоприятни, отколкото обратното). Те ще ви донесат някакъв късмет или шанс в живота, включително с появата на нови хора в обкръжението ви.

През тази седмица ще сте уязвими във финансовите си дела, затова избягвайте големи плащания или големи разходи, особено ако те са подвластни на ваши емоционални желания и капризи.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате странни преживявания или съновидение свързано с мъж от Отвъдното, което ще ви накара да се заинтересувате от мистичното и непознатото в живота. Възможно е да проявите по-голям интерес към окултизма или да потърсите контакти с медиум.

През седмицата ще ви изненадат различни положителни събития и срещи, свързани предимно с вашия любовен или интимен живот.
Приятелство с човек роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей, ще ви донесе различни приятни емоции или интересни познания за света около нас. Младите мъже родени под този зодиакален знак трябва да избягват всякакви рисковани действия, екстремни спортове или други занимания, които могат да създадат неприятна и дори трагична ситуация.

През тази седмица избягвайте продажба на вещи или имущество, както и покупката на такива от втора ръка. През тези седем дни избягвайте подялба на пари или имущество, тъй като трудно ще постигнете съгласие.

(Източник:astro.velida.net)