Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 10 – 16 февруари )

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще имате интересни любовни разговори и преживявания. През тази седмица може да се ангажирате с конкретни решения свързани с бъдещето на вашата романтична или брачна връзка.

През седмицата ще ви изненада развитието на проблем или ситуация, която се развива в семейството ви или в кръга ви от роднини. Възможно е сами да създадете вътре в себе си паника или страх, емоции които няма да отговарят на действителността.

През тази седмица избягвайте негативни или песимистични настроения, тъй като те няма да ви донесат нищо добро.

Много е важно да знаете, че през тази седмица ще имате късмет при ангажирането ви с разрешаването на една сложна ситуация в ежедневния ви живот.
През седмицата ще ви разстрои неприятна новина свързана с човек, който най-вероятно живее в друг град или село. По-голямата ви комуникация с хора от близо и далеч може да провокира различни недоразумения в интерпретирането на определени събития.

Седмицата ще бъде благоприятна за посрещане на гости, които могат да дойдат от далеч, или вие да пътувате с цел да посетите някого. Като цяло седмицата ще благоприятства възобновяване на отношения с позабравени приятели и познати.

През седмицата жените ще се зарадват на пари, които ще получат от различни източници. Това ще им помогне да разрешат финансов проблем или да направят важно плащане.

Мъжете да бъдат предпазливи при пазаруване или покупки на важни стоки за дома, тъй като съществува вероятност от покупка на некачествени неща. Възможно е да възникнат неочаквани грижи около здравето на роднина.

Телец

Ако сте родени pод знака на Телец, през тази седмица ще бъде много важно да направите добра организация на задачите и ангажиментите си за да успеете приключите навреме.

Това особено важи за ангажименти свързани с документ, договор или друг вид формалности.

През тази седмица мнозина от вас ще се зарадват на пари, които ще получат чрез договор, изгоден кредит, някакъв вид документ и други.
През седмицата по-често от обикновено ще имате телефонни разговори или срещи с приятели, които ще имат силно желание да споделят с вас събития от техния личен живот.

Понякога ще ви бъде трудно да избегнете присъствието на досадни хора в живота си, особено такива, които обичат да се оплакват или да злословят срещу други хора.

Много важно ще бъде през тези седем дни да сте концентрирани в действията си, тъй като са възможни загуби поради разсеяност или самонадеяност, които ще ви струват много.

Някои от положителните събития през седмицата ще бъдат свързани със срещи или с виртуални контакти, които ще имате с жена. От нея ще има какво да научите, не само като информация но и като полезни знания.

Успехите или важните събития които ще се случат в живота на ваш родственик ще са причина за специални преживявания.

Жените могат да очакват неочаквани събития в любовния си живот. Мъжете Телец трябва да осъзнаят необходимостта от сериозен разговор, който ще определи развитието на едно приятелство или друг вид отношения.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица вещае за вас възникване на нови познанства или срещи с хора, които тепърва ще имат специално значение във вашия живот.

През тази седмица чрез разговори или комуникация с хора от различни разстояния ще получите информация за събития свързани с миналото ви, с миналото на вашето семейство или на страната, в която живеете.
Всичко това няма да има особено значение за вашия живот в настоящето, но така или иначе ще го преживеете емоционално като интересен или важен за вас факт.

Тази седмица вещае новина свързана с бременност или с раждането на дете. Като цяло през седмицата могат да възникнат различни интересни събития свързани с бебе или с малко дете.

През тези седем дни ще си поставите за цел да следите внимателно действията на човек от близкото си обкръжение, опитвайки се да разберете дали това, което той или тя правят са за добро или вещаят проблеми.

Това ще бъде важно за вас, тъй като осъзнавате необходимостта да вземете важно решение свързано с този човек или със ситуациите, които той/ тя предизвикват.

През седмицата може да преживеете напрежение около предстоящо събиране, тъй-като ще възникнат някои непредвидени ситуации, които ще го направят по-сложно поради някаква причина.

През тази седмица много по-категорично ще покажете нежеланието си да комуникирате с хора, които обичат да се занимават с клюки или да разпиляват времето си за несъществени неща.

Жените ще преживеят много по-емоционално една неприятна новина свързана с човек, когото познават. Мъжете Близнаци ще постигнат трудни успехи, в повечето случаи свързани с много напрежение или с неприятни конфликти.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица за вас ще бъде важно да планирате и организирате по най-добрия начин домашните си и семейни ангажименти. Не бива да допускате пропуски или грешки, които могат да усложнят обстановката в дома ви или да създадат други някакви проблеми и затруднения.

През тези седем дни основно от вас ще зависи комфорта и хармонията в семейството ви, особено ако поради някакви причини ви се налага да прекарате по-голяма част в дома си.
Някои от вероятните затруднения ще се дължат на факта, че емоционално няма да бъдете стабилни или ще сте под влиянието на различни емоции и капризи. Много болезнено и чувствително ще приемате всеки спор или неприятна ситуация.

От вас ще се изиска много по-голям самоконтрол или позитивизъм при възникването на трудни ситуации или при получаването на неприятни новини.

Добре е да знаете, още в началото на седмицата, че на хората около вас въобще няма да им бъде лесно с вас. Каквото изпратите срещу тях като чувства или енергии, това е получите обратно.

През седмицата ще ви бъде по-трудно да приемате новите хора, които ще се появят в ежедневието ви. Добро развитие през тези седем дни ще имат ваши планове или дела свързани с дете.

Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Като цяло събитията през тази седмица ще имат за цел да ви научат на нещо. Ако се смятате за знаещи и можещи, то затрудненията ви ще бъдат по-големи.

Ако обаче сте отворени да слушате, да се учите и развивате, то тези седем дни може да бъдат един важен и градивен за вас период.

Помнете, че моментите на тъга са време за почивка на душата ви.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще възникне необходимост от едно ново, по-конструктивно виждане и разрешаване на проблемите, които ви тормозят в момента.

Това ще бъде важно условие да постигнете ново ниво на развитие, да се освободите от нежелано притеснение или страх, който ви товари през последните няколко седмици.

Тази седмица ще създаде условия за интересни любовни преживявания. Любовта ще бъде благосклонна към тези, които търсят нова сериозна връзка, а не мимолетен флирт или авантюра.

Много е възможно развитие във вече създадени отношения, като желанието на едната страна за по-сериозно обвързване ще бъде много ярко изразено и обявено в разговорите, които ще имате. Това може да предизвика затруднения в случай, че такова желание категорично липсва в другия партньор.

Като цяло тази седмица вещае и ще благоприятства сериозни и отговорни разговори с любимия човек относно бъдещето на вашите отношения.

През седмицата ще възникне ситуация (новина или среща), която ще спомогне за възобновяване на отношенията ви с човек, с когото сте изгубили контакт поради различни житейски причини.

Информация, която ще получите през тази седмица ще ви накара да размислите доколко тя ще ви бъде полезна, дали можете да научите или усвоите нови знания или е нещо, което има временен (сензационен) характер.

Информацията обаче, която ще получите във връзка с вашата работа, бизнес, обществена дейност определено ще ви бъде полезна.
През седмицата ще ви бъде приятно да се срещате и разговаряте с хора, с които имате общи интереси, хоби, спортни занимания и др. Жените ще се сблъскат с нова ситуация свързана със стар проблем, нещо което ще има индивидуално развитие.

Мъжете да преценяват по-внимателно действията на непознати хора, особено ако проявяват желание за сближаване.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще усетите много ярко влиянието на различни хора върху вашите лични, домашни и професионални дела. Определено това ще се случи чрез различни полезни за вас срещи и разговори.

В любовта събитията ще са трудно предсказуеми, тъй като ще има различно развитие при създадени вече отношения и при такива, които ще възникнат през тези седем дни.

Седмицата вещае сериозни разговори свързани с личния ви живот, но тяхната сериозност не бива да граничи с някакво драматизиране на определени думи, събития или действия.
Ако пътувате през тази седмица, вероятно ще преживеете различни моменти на напрежение свързани предимно с хората, с които ще пътувате или с тези, с които ще имате някакви контакти.

Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане и вземане на решения свързани с имущество, което вие или семейството ви притежавате. Ще имате възможност да получите успокоение по неща от материален характер, които ви притесняват.

Дори да възникне някакво напрежение, то ще бъде кратко, мимолетно и ще е свързано с важността на конкретната ситуация.

През тези седем дни от вас ще се изиска търпение, разбиране, а понякога и дипломатичност, когато разрешавате или действате по важни задачи, които касаят дете или млад човек от кръга ви роднини.

Жените Дева ще фокусират голяма част от вниманието си през седмицата за разчистване на някои притеснения или страхове свързани с работата.

За мъжете ще бъде важно да изглеждат добре, да показват добронамереност и отзивчивост, качества, които ще им отворят много врати.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица вещае за вас интересни събития свързани с пътуване или с хора от различни дестинации. Хубаво ще бъде да оставите тези събития да имат своето естествено развитие. Плановете ви, каквито и да са те, винаги ще претърпяват някакви промени.

Много важно ще бъде за вас през седмицата да покажете добра организация и професионализъм в работата или в бизнеса си. Единствено от вашите действия ще зависи дали ще допуснете грешки и дали ще възникне напрежение на работното ви място с колеги или с клиенти.

През тази седмица ценете стойността на казаните думи. Нямате нужда от обещания: нито да давате, нито да получавате. Стойността на думите ще е в тяхното изпълнение, без повтаряемост или излишни обяснения.

През седмицата вероятно ще преживеете промени, които ще дадат отражение върху отношенията ви с вашия интимен или брачен партньор.

Възможно е те да бъдат предизвикани от събития свързани с пътуване или с влиянието върху вашите отношения от страна на хора извън семейството ви (това, не означава ще те ще са негативни).

Тази седмица няма да толерира прояви на ревност, властност и налагане на собственото ви мнение.
Разочарованията, които ще преживеете тази седмица могат да имат отношение към факта, че няма да имате достатъчно време за занимания, които са важни за вас, тъй като ще сте прекалено заети или ангажирани с други хора.

Седмицата вещае различни събития свързани с баща, дядо, брат и друг близък роднина от мъжки пол. Възможни са и странни съновидения свързани с тях.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица, в която ще бъде добре да насочите енергията и вниманието към дома си. През тази седмица ще може да направите хубави неща за вашия дом или за имот, който притежавате.

Това ще бъде благоприятна седмица както за покупки, така и за продажби на вещи или имот, който не използвате.
Пътуванията през тази седмица вероятно ще са по най-различни причини, но те винаги ще бъдат съпътствани със специални или интересни контакти с хора отблизо и далеч.

Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да вземете поне едно важно решение за живота си и за промяна, която ще ви се отрази добре. Подобно действие от ваша страна може да касае работата или обществения ви живот (ако имате някакви публични изяви).

За да постигнете сигурен успех през седмицата, ще трябва добре да обмисляте своите действия и решения, защото те ще имат дълготрайни последици във вашия живот.

Като цяло седмицата ще благоприятства вашите професионални ангажименти и успешното им развитие и приключване.Това ще бъде благоприятно време за начало на нова работа или нов бизнес.

Неприятностите, (ако възникнат такива) бързо ще намерят своето разрешение, защото сега по-ясно ще виждате както проблема, така и неговото изчистване. През седмицата не отказвайте помощ, ако някой ви поиска такава.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е една динамична и почти изцяло непредсказуема седмица, в която благодарение на вашите собствени действия ще преживеете различни емоции и важни събития.

Вероятно още в началото на този седемдневен период ще имате някакви планове за задачите, с които ще искате да се ангажирате. Обстоятелствата определено ще бъдат на ваша страна, но нищо няма да се случи без вашите усилия.

Усилията ви не трябва да бъдат свързани с никаква форма на натиск, защото едно хубаво нещо много бързо може да се обърне срещу вас и да отвърне на действията ви като бумеранг.

Мнозина ще трябва да разчистват различни притеснения свързани с личния си или професионален живот. Възможни са грижи и около едно сериозно здравословно неразположение.

През тази седмица ще ви изненада един разговор или действие от страна на човек, роднина или приятел. Седмицата вещае грижи или събития свързани със здравословен проблем на човек, който живее близо до вас.

Това ще бъде благоприятна седмица за приключване на един цикъл на развитие в определена област от живота, но дали това ще ви донесе успех или провал ще зависи единствено от вашите собствени действия.
Равносметката за това, което сте постигнали може да бъде противоречива, но определено ще сте искали по-добри резултати или по-големи успехи.

През седмицата ще получите новина свързана с важно събитие в живота на човек, с когото имате общо минало. През седмицата може да възникне спор или конфликт от имуществен характер.

Ще имате разногласия по въпроси свързани с използването на някакво имущество, ремонти и др.

Някои от недовършените задачи или ангажименти през седмицата все още ще имат още малко време за реализация през следващата седмица, но тяхното забавяне няма да ви бъде от полза.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, доброто планиране на важните задачи и ангажименти през тази седмица може да ви донесе така важен за вас успех и задоволство.

Не допускайте поради леност или несериозно отношение хаос в ежедневието си, защото последствията няма да ви харесат.

Тази седмица вещае ангажирането ви по някакъв начин с едно събиране, гостуване или с някакво обществено мероприятие.

Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да реализирате някои ваши задачи важни за дома или за семейното ви имущество.

Седмицата ще бъде благоприятна за постигане на добри резултати във вашите професионални ангажименти, в юридически дела (ако сте ангажирани с такива) и в действия свързани с наследство, пенсия, застраховка и др.

През седмицата ще ви зарадва събитие или среща с човек, с когото ще бъде важно да постигнете съгласие по важен и за двете страни въпрос.

През седмицата може да ви зарадват пари или друга някаква облага, важна за вас новина от страна на жена.
Повечето ви ангажименти и неотложни задачи през седмицата могат да ви натоварят психически и емоционално. Ако не си осигурите достатъчно време за пълноценна почивка могат да възникнат спадове в настроението ви или отпадналост.

През седмицата ще получите неприятна новина свързана с човек, който преживява някаква загуба в живота си. Не допускайте в ежедневните си действия прояви на самонадеяност, които могат да предизвикат инцидент, или неприятна авария.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от чужбина. Неочаквана среща или виртуален контакт ще ви донесат приятни емоции.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ще бъде важен период за разрешаване на важни проблеми или различни по характер затруднения. Най-вероятно това ще бъдат неща, които ви създават някакъв дискомфорт или напрежение на работното ви място.

Вашите практически и мъдри действия ще бъдат важна част за тяхното успешно приключване, както и възникването на нужните за това благоприятни обстоятелства и нови възможности.

През седмицата ще ви изненада неприятна новина свързана с жена, която познавате и драматично събитие в нейния живот. През тази седмица ще имате повече контакти с жени, както и повече отговорности свързани с тях.

Развитието на събитията през седмицата ще е много променливо, понякога ситуациите ще се променят дори в рамките на един ден.

Избягвайте емоционални натоварвания свързани с очакване за нещо лошо в живота ви, защото „факта, че има турболенция, не означава, че самолета ще падне“.

Много важно за вас ще бъде да избягвате стреса и да не се натоварвате с някакви конкретни очаквания за развоя на събитията.
Приятните изненади през тези седем дни ще дойдат чрез различни новини и съобщения. Мнозина ще се зарадват на важен документ или договор. Успеете ли да съхраните себе си от негативи емоции, в края на седмицата ще разберете, че сте преминали успешно през едно сложно, но продуктивно за вас време.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през седмицата на изпитание ще бъде поставено вашето търпение и умението ви да комуникирате или работите с трудни (понякога непредсказуеми) по характер хора. Тяхната близост или отдалеченост от вас няма да промени особено отношенията ви.

През тази седмица преди всичко бъдете предпазливи в отношенията си с хора, с които работите заедно или имате общи бизнес интереси.

Стремете се към коректност в действията си и игнорирайте хора, чиято лоялност или коректност спрямо вас е под въпрос.

Ако пътувате тази седмица много вероятни са затруднения, закъснения или други неочаквани ситуации. Избягвайте фамилиарности или спорове с хора, с които ще пътувате.

Това, което ще ви зарадва през тази седмица е новина свързана с промяна, която ви предстои. Най-сетне ще получите потвърждение на важни детайли около нейното развитие.
През тази седмица не омаловажавайте значението на събития или хора, които смятате, че нямат значение на този етап от живота ви. Много скоро ще усетите вашата грешка.

Това ще бъде съдбовно време за жените, които ще имат много динамична седмица.

(Източник: astro.velida.net)