Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 17 – 23 февруари)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате емоционални затруднения при разрешаване на различни ситуации в дома ви. Някои от тях ще са свързани с лъжа, с опит за измама, или с намеса в семейните ви дела от страна на човек, извън семейството ви. Не са изключени разочарования или да се почувствате обидени от действията или думите на други хора.

През тази седмица ще имате своите специални положителни преживявания, свързани с приятна изненада, която ще дойде от страна на жена.
През тази седмица ще имате интересни преживявания свързани с бременност, с раждане на дете или друго важно събитие от подобен характер. Тази седмица може да бъде запомнена с любовни преживявания свързани с партньор роден под знака на Скорпион, Рак или Риби, като може да става дума за една нова връзка. Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване на дете, за тези които имат подобно желание.

Седмицата ще благоприятства развитието на ваши финансови, имуществени или наследствени дела. Жените над 35-годишна възраст ще имат много силен период за развитие в професионален и личен план, затова сега всякакви действия свързани с мързелуване или отлагане на важни задачи ще бъдат нежелателни.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате неприятна комуникация с някой, който живее в друго населено място. Причината за тези контакти може да бъде здравословен проблем, или проблем чието разрешение се оказва твърде сложно и непосилно за вас на този етап.

През седмицата ще сте склонни да се връщате към минали преживявания в семейството си или много по-емоционално да усещате липсата на ваши роднини, които вече са преминали в Отвъдното. Подобни настроения на потиснатост, носталгия или депресивност, ще трябва да бъдат преодолявани максимално бързо. Пред вас има много по-важни задачи за изпълнение.

През тези седем дни ще имате да уреждате документ от финансов характер с някаква институция, като в някои случаи това може да е свързано с бъдещо получаване на пари или друга някаква придобивка.
През седмицата не бързайте да реагирате емоционално на новини и информация свързани с вашите парични дела, тъй като вероятността от недоразумения е твърде голяма. През тази седмица очаквайте важно събитие или радостна за вас новина свързана с човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец, която ще касае един уникален шанс в живота на тази личност.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще проведете важни и полезни разговори с мъж, с когото имате приятелски или професионални отношения. Целта на подобен разговор е да вземете решения относно нова дейност или мироприятие. През седмицата ще ви се наложи да отидете някъде, по-важен повод свързан с мъж. Няма знак това да бъде някакъв неприятен ангажимент, а напротив.

През седмицата ще ви бъде приятно да комуникирате с мъже родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци, които ще ви заринат с голямо количество интересна и полезна за вас информация.
През тези седем дни ще възникне леко напрежение в отношенията ви с жена, която живее в друг град или държава. Най-вероятно става дума за различия в мнението ви относно някои събития или бъдещи планове, важни за вашия или нейният личен живот. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но избягвайте спорове с хора, които са по-млади от вас.

През тази седмица финансовите ви дела не вещаят изненада, но едва ли доходите ви ще бъдат повече от очакваното. По-скоро някой около вас ще се зарадва на получаване на пари или някакъв вид печалба.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще се амбицирате да свършите конкретни, отлагани досега задачи свързани с домашния ви бит и комфорт. Възможно е да ремонтирате някой уреди или да купите нови полезни за домакинството ви вещи. В повечето случаи при ремонти ще търсите помощта на специалисти.

Това ще бъде благоприятна седмица за инвестиране в имот в населеното място, където живеете или като допълнително място за пребиваване през почивните и ваканционни дни.
Тази седмица идва със своите уникални шансове за постигане на важни успехи, но нищо няма да се случи с лекота, ако имате подобни очаквания. Преди всичко ще трябва по-малко да споделяте своите планове и действия, с хора извън дома си, за да се предпазите от действията на завистливи или злобни хора.

Независимо какви очаквания имате за тези седем дни, събитията в повечето случаи ще имат свое индивидуално развитие, особено когато става дума за здраве или за сложни проблеми свързани с миналото ви. През тази седмица ще трябва сериозно да обмислите думите и разговорите си като цяло с мъж роден под знака на Дева, Козирог или Телец, тъй като в това, което той ви казва има много истина, мъдрост и полза за вас.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще сте склонни лесно да влизате в пререкания с мъже, за които смятате, че имат по-малко житейски опит или познания за нещата, за които спорите.

Би било добре да не отдавате голямо значение на тези емоции, и да се опитате да разговаряте спокойно и дипломатично. Тези от вас, които имат романтичен партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, може да преживеят сцена на ревност или опит за контрол, който другия партньор няма да приеме.

През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване, особено ако сте в компанията на жена, която умее да се забавлява.
През тази седмица може да научите някои неприятни истини за човек от кръга ви приятели, който/ която използва една ситуация с бебе или с дете за да постигне някаква користна цел или да наложи своята воля в една деликатна ситуация. Седмицата вещае новини свързани с нежелана или сложна бременност.

За съжаление през тези седем дни мнозина ще се наложи да отидат някъде по неприятен повод. Жените над 35-годишна възраст ще имат благоприятна седмица за реализиране на важни планове свързани с пътуване или с преместване.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще получите някаква облага или удовлетворение от финансовите си дела с жена, която може да бъде ваша роднина, или с която да имате професионални отношения. Младите жени родени под този зодиакален знак ще се зарадват на документ, който ще им донесе парични постъпления или по-високи доходи в бъдеще.

През тази седмица неочакваните събития ще стават в дома, в семейството ви или в кръга ви от роднини. Те могат да имат всякакъв характер и да бъдат както положителни, така и обратното. През седмицата ще ви зарадва новина свързана с важно събитие в живота на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

С голяма доза късмет ще преодолеете една неочаквана, стресова ситуация, която може така да се промени, че дори да ви донесе някаква полза.
Седмицата ще благоприятства любовните и романтични отношения, особено с представители на водните знаци: Водолей, Везни или Близнаци. Използвайте тези благоприятни за вас дни, да уредите важни финансови документи и споразумения, както с ваши роднини, така и с представители на различни институции.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица очаквайте договор, документ, или важно известие, което ще рефлектира на вашите финансови дела и интереси. В повечето случаи ще става дума за нещо, за което сте имали очакване. Вероятността да бъдете изненадани е почти нищожна.

През тази седмица ще преживеете приятни емоции с момиче или с млада жена, която ще постигне някакъв успех или ще има интересна публична изява. Възможно е тя да бъде родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци, или да има такъв асцедент.

През тези седем дни ще проведете важен разговор с жена, свързан с вашето или с нейното бъдеще, като и в двата случая става дума за промяна от съдбовен характер.
През седмицата неочаквано ще счупите или повредите вещ в дома си, или ще ви разстрои друга неприятна новина. Жените над 35-годишна възраст ще имат благоприятна седмица за ангажиране с юридически или съдебни дейности. Младите жени Везни ще имат благоприятна седмица за зачеване или за раждане на дете.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви тормозят емоционални и любовни проблеми, з акоито най-вероятно няма да имате вина. Ситуацията, която ще ги предизвика ще възникне внезапно и ще ви свари неподготвени за разумна реакция. По-трудно ще бъде за тези от вас, които имат партньор от огнените знаци Лъв, Овен или Стрелец, тъй като техните емоционални реакции в голяма степен ще бъдат непредсказуеми.

През тази седмица ще искате да направите неща, които да имат трайно значение в живота ви, независимо с какво конкретно са свързани. Мъжете ще насочат енергията си към материалните и комфортни неща в живота и в бита си.
Ще възникне необходимост да се отблагодарите на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева за важна услуга, съвет или поради някакъв личен празник. През тези седем дни ще имате възможност да се изявите успешно в работата или в бизнеса си, да покажете своите умения или знания. Ще ви зарадва похвала, признание или награда. Възможно е преместване на нова по-добра позиция или друга благоприятна промяна в работата ви.

През седмицата ще успеете да намерите добри решения на стари семейни проблеми или неизпълнени задачи. Напредъка, който ще постигнете през тази седмица ще ви направи горди и уверени в собствения ви потенциал.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица избягвайте да имате финансови отношения с приятели, независимо каква ще бъде конкретната ситуация. Една малка грешка, пропуск или недоразумение може да провокира неприятна ситуация, която да повлияе негативно върху вашите отношения. Не се впечатлявайте от оферти за по-високи печалби, защото ще останете разочаровани, дори може да преживеете загуба.

Необмислените думи или действия на млад мъж ще ви разочароват и дори могат да ви нанесат обида. Много важно за вас ще бъде през тази седмица да избягвате да изяснявате отношенията си с хора, с които имате проблеми или спорове. Най-вероятно ваши или техни думи, емоционални реакции само ще влошат ситуацията помежду ви.

Загуба или провал, който ваш роднина или приятел ще преживее ще го направи озлобен и търсещ виновника около себе си. Всъщност вината ще е изцяло в него/нея.
През тази седмица мнозина ще планират пътуване, което ще се осъществи чрез преодоляването на някои сложни ситуации или затруднения, но като цяло вещае успешно реализиране, независимо от неговата цел. Мъжете до 35 годишна възраст ще срещнат повече пречки при изпълнение на ежедневните си задачи

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица намалете очакванията, които имате за вашата работа или бизнес. Съобразявайте се с ежедневните промени, задачи, ситуации. Ако имате очакване за нова работа, вероятността да намерите такава през тези седем дни е минимална.

Възможни са контакти с представители на държавна, банкова, данъчна или друга институция свързани с ваши минали действия и ангажименти.

През тази седмица много внимателно подхождайте при разрешаването на неприятности в живота на близка жена. Вероятно тя има по-добра идея за тяхното разрешаване и ще бъде добре да се вслушате в нейните думи.

Седмицата ще изненада мнозина с неочакваното развитие на една любовна връзка или с началото на нова такава, която тепърва ще има своето интересно развитие.
За съжаление тази седмица ще разстрои мнозина от вас с една неприятна новина свързана с мъж, когото познавате или който е от кръга ви роднини. Жените над 35 годишна възраст да използват благоприятните тенденции през тези седем дни и да разчистят неприятности, за които сега ще се появят нужните обстоятелства. Не е важно кой какво печели, а да се разтоварите от напрежението.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица семейните ви задачи и отговорности няма да са малко, но определено ще са приятни или важни за дома ви. Възможна е покана за семейно събиране, за което ще приготвите специален подарък. Ще имате много по-динамични и интересни отношения с родственици отблизо и далеч.

През седмицата избягвайте финансови отношения с непознати хора, независимо за какво става дума.
Ще проведете разговор с жена родена под знака на Козирог, Дева или Телец, която ще ви даде някои интересни идеи за подобряване на жизнения ви стандарт. Тази седмица приятели ще ви потърсят за да споделят с вас радостно събитие от техния живот. Мнозина ще създадат полезни контакти с хора от далечни разстояния, на база общи интереси, хоби, работа, туризъм и др.

През седмицата не допускайте напрежение между вас и дете или млад човек от семейството. Независимо каква е ситуацията (най-вероятно свързана с някаква лъжа) има хиляди начини да поговорите и да разисквате това, което се е случило.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви тревожат екстремните и необмислени действия на млад мъж, който най-вероятно ще попадне в сложна, трудна за разрешаване ситуация. Не е задължително този човек да бъде ваш родственик, но така или иначе ще имате близки отношения.

През седмицата ще ви бъде трудно да общувате с представители на зодиакалните знаци Риби, Рак или Скорпион. Хубавото е, че ще намерите помощ и подкрепа в лицето на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Песимистичните ви настроения ще преминават бързо и както се казва, след „бурята на слънце идва ред“.

Не допускайте депресивни състояния, защото няма реални причини за това, освен собствените ви емоции.
През седмицата ще възникне напрежение около едно пътуване и най-вероятно с хора, с които ще пътувате, или заради които ще пътувате. Избягвайте пререкания с представители на пътната полиция или други представители на властта. Тази седмица ще бъде запомнена с няколко важни срещи и разговори, които носят тепърва важни промени в живота ви. Имайте търпение, тяхното развитие предстои…

Източник: astro.velida.net