Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (2 – 8 март)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще искате да направите някои промени в дома си, които да направят комфорта ви по-добър и да ви освободят от ненужни вещи, или други неща които ви притесняват. Вие определено няма да избързате с решенията и действията си, и подобни действия могат да се развият и през следващата седмица.

Седмицата ще бъде благоприятна за разговори или за развитие на планове свързани с прехвърляне на собственост, продажба на имущество и други подобни действия.

Ако живеете в несигурен район или имате някакви притеснения, обърнете по-сериозно внимание върху опазването на имуществото си от кражба или

През тази седмица ще присъствате на важно събитие свързано с момче или с млад мъж, най-вероятно от кръгът ви роднини.

Възможни са събития свързани с раждане на бебе момче, важен успех в образованието на юноша, годеж или сватба на млад мъж и др.
През тази седмица бъдете внимателни когато разговаряте с любимия си човек или брачен партньор по финансови въпроси. Възможно едно противоречие да премине в неприятен конфликт, който да създаде напрежение и дори охлаждане на отношенията ви.

Някои от вас ще се зарадват на финансов успех свързан с роднина роден под знака Лъв, Овен или Стрелец. През седмицата ще имате неприятни противоречия с жена, която ще се опита чрез хитрост и манипулирани да постигне своята цел. Тя може да бъде ваша роднина или жена, с която работите заедно.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица трудно ще реализирате своите предварителни планове и очаквания. Почти нищо няма да се случва така, както вие искате, което не означава че ще бъде лошо или неприятно за вас. Неприятното събитие през тази седмица ще бъде свързано с човек, когото познавате, въпреки че този факт няма да ви изненада.

Това ще бъде благоприятна седмица за действия свързани с представители на съдебна или юридическа институция.
През седмицата ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на проблеми или неприятности, които са предизвикани от дете или друг млад родственик. Седмицата ще благоприятства разговори или действия с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тази седмица жените родени под този зодиакален знак ще имат важен период за реализация на свои планове свързани с образование, кариера или бизнес, с работа с държавни институции. Възможна е появата на шанс за нова дейност или нова работа. Седмицата ще бъде много по-благосклонна към мъжете от този зодиакален знак, които ще могат да се зарадват на появата на една положителна и неочаквана ситуация, от която могат да извлекат значителна облага.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще преживеете приятни емоции, свързани с различни събития в личния ви живот, свързани с пътуване или с хора отдалеч, с възможността да се зарадвате на различни придобивки. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за развитие на подобни планове.

Възможно е да организирате или реализирате пътуване по специален повод.
През тази седмица ще имате своите притеснения или грижи свързани със здравето на близък човек, който може да бъде роден под знака на Дева, Козирог или Телец. Вероятно това е човек, с когото не живеете заедно или някой, който е в един продължителен процес на лечение и терапия.

През тази седмица ще ви изненада разговор, идея или предложение от страна на човек, когото познавате и който ще бъде свързан по някакъв начин с възможност да увеличите своите доходи, да получите някакъв временен ангажимент с добра печалба. Възможно е да възникнат и други финансови отношения или работа с документи с хора от кръга ви приятели или съседи.

През тази седмица почти всеки ден ще бъдете затрупвани с различна информация, новини или ще следите развитието на динамични събития. Отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Водолей, Везни или близнаци ще бъдат интелектуално полезни и важни за вас.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще ви бъде трудно да разговаряте с жени родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Тяхната опърничавост или нежелание да приемат вашата позиция или съвет ще ви ядоса или ще ви накара да се почувствате безсилни, да промените нещата или да повлияете по някакъв начин.

През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване, за развитие на ваши домашни или имуществени дела, както и за любовни преживявания.
Интересно развитие ще имат любовни отношения с партньор, който живее в друг град или държава.

Възможни са срещи или събирания от романтичен характер или поради друг важен семеен повод.
През тази седмица ще ви потърсят хора които ще се опитат да ви манипулират с някаква неприятна ситуация в техния живот, опитвайки се да ви накарат да им помогнете по начин, по който те искат. Това не означава че вие имате подобно виждане за тази ситуация. Бъдете предпазливи, дайте си време да проучите какво се случва в действителност и не се обвързвайте с прибързани обещания.

През тази седмица ще ви изненада събитие или решение на жена, от семейството ви или от кръга ви роднини. Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на ново семейство за жените над 35 години, независимо от техния предишен опит.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще благоприятства разчистването и уреждането на някои спорни въпроси с хора от кръга ви приятели. Противоречията, които са възникнали помежду ви могат да бъдат от най-различен характер, но най-вероятно те са довели до охлаждане на отношенията ви за даден период от време. Сега ще имате възможност да седнете и спокойно да разговаряте по тези въпроси и да намерите най-доброто решение, да възобновите вашите отношения и да продължите напред.

През тази седмица очаквайте едно по благоприятно развитие на ваши финансови дела и планове.
Има вероятност да бъдете приятно изненадани от събитие, свързано с пари с увеличение на вашите доходи, връщане на отдавна даден заем и др. Седмицата ще благоприятства ваши действия и планове свързани с образованието или развитието на определени заложби на ваше дете.

Мъжете, които имат собствени деца ще имат благоприятно време да им предадат полезни знания от технически или друг вид характер, които са важни предимно за мъжете. През седмицата може да възникне необходимост от разход на пари свързани с някакъв вид лечение, терапия, посещение при зъболекар или друг специфичен специалист.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще имате много важни планове и ще се стремите към тяхната реализация на всяка цена, но като цяло твърде малко обстоятелства ще бъдат във ваша полза. Когато срещнете решителен отпор или невъзможност да реализирате, това което имате за цел, избягвайте паника или конфронтация, тъй като най-вероятно ще има важна причина за подобни затруднения.

По-добре размишлявайте и преценявайте реалистично подобни ситуации, и ако трябва изчакайте появата на по-благоприятно време.
През седмицата ще имате важен ангажимент свързан с мъж, който не живее във вашия дом, и който вероятно живее в друго населено място. Възможни са разочарования свързани с информация или документ, който очаквате във връзка с ваши имуществени интереси.

През тази седмица ще обмислите някои промени в личния си живот и предимно такива свързани са отношенията ви с хора, които по-скоро ви използват или търсят начин да се облагодетелстват от вас. Като цяло през тази седмица бъдете внимателни какво купувате и доколко съответните вещи са ви наистина необходими.

Мъжете над 35 годишна възраст да бъдат внимателни с паричните си разходи, тъй като има риск от възникването на различни по характер затруднения.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще преживеете на неприятна ситуация свързана с конфликт или противопоставяне, което сериозно ще наруши баланса в отношенията ви с определени колеги или роднини. Причината за подобно преживяване няма да е случайна и най-вероятно симптоми затова е имало от известно време насам. Неприятното в тази ситуация е, че нарушени веднъж отношения, трудно ще бъдат възстановени отново.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за действия от юридически или съдебен характер, и ако е възможно нека те да бъдат отложени.
През седмицата ще ви изненада разговор, събитие или предложение от страна на човек роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци, което определено ви носи някаква облага или шанс за постигане на напредък във важни за вас дела.

В работата си бъдете много внимателни с колеги, клиенти или партньори, които могат да ви злепоставят или обвинят за грешки, които всъщност са по тяхна вина. Добри парични новини или събития от финансов характер могат да очакват жените до 35-годишна възраст, които ще имат много добро отражение върху техните домашни и семейни дела и отношения.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица в която ще вложите много време, енергия и ресурси в развитието на важни за семейството ви планове. Някои от тези неща могат да имат по-продължително развитие, което определено ще бъде очаквано и няма да създава излишно напрежение или страх.

През седмицата ще имате ангажимент свързан с роднина, който не живее заедно с вас и който най-вероятно е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Тази седмица ще благоприятства развитието на вашите материални и имуществени дела, особено на тези от които очаквате някакви финансови приходи или друга облага: наеми, продажба, замяна и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупка на имот или на вещи за дома. През тази седмица ще ви тревожи и притеснява здравето на мъж, най-вероятно от кръга ви роднини, който е подложен на някакво лечение и все още няма видимо подобрение. Бавното развитие на неговото възстановяване може да се дължи на възрастта му, но може да има и друга причина.

През седмицата ще бъдете съпричастни към неприятности в живота на жена, която живее в друг град или държава. Жените над 35-годишна възраст да избягват да пътуват през седмицата, освен ако тези неща не могат да бъдат отложени.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате възможност да се стабилизирате финансово или да уредите важни за вас документи свързани с пари. Като цяло финансовите ви дела ще имат възможност за благоприятно развитие и в голяма степен нещата ще зависят от вашата организация и изпълнение на конкретните ангажименти.

През тази седмица ще имате благоприятно време за стабилизиране и хармонизиране на любовните си отношения, за разговори по-деликатни теми свързани с вашия любовен живот.
През седмицата ще очаквате срещи или събиране по различни поводи, но са възможни отлагания по различни причини, както от ваша страна така и от страна на други хора. През седмицата ще преживеете емоционално едно разочарование свързано с дете или с млад човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Възможно е разочарованието да бъде свързано с някаква лъжа, хитрост, измама или прикриване на подобни действия. Младите мъже до 35-годишна възраст (особено тези които нямат в момента сериозна връзка) ще имат възможност да положат основите на една нова перспективна любов.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще имате възможност да постигнете по-добра реализация или да покажете своите способности в работата или бизнеса, с който сте ангажирани. Това ще бъде благоприятна седмица за нови неща, нова дейност или други промени в работата ви.

Особено благоприятна в този план ще бъде седмицата за мъжете до 35-годишна възраст.
През тези седем дни избягвайте надежди по въпроси свързани с вашите финансови дела, тъй като може да преживеете неприятно разочарование. Приемайте фактите и събитията, такива каквито са, радвайте се на това, което имате и избягвайте илюзии. През тази седмица ще очаквате събиране или разговори в семейството си, които ще са свързани с важни и полезни планове и действия в близко бъдеще.

Възможно е да се ангажирате със събитие или събиране свързано с човек роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци. През тази седмица ще преживеете неприятен конфликт с мъж, който е от семейството ви или от кръга ви роднини. Най-вероятно причина за това ще бъде някаква ситуация в дома, в който живеете.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, която ще благоприятства разрешаването на неприятности от миналото ви, свързани с вашата работа, семейство или лични отношения. През тези седем дни ще бъде важно не да постигнете това, което вие искате, а да хармонизирате противоречията и да създадете една по-комфортна обстановка за живеене в дома си.

През седмицата ще възникне възможност за възраждане на една стара любов, като това в никой случай не бива да бъде самоцел, а да се изживее там, където нещата се случват по естествен път. Натиск или предизвикване на събитията от ваша страна едва ли ще помогне, а ефектът може да бъде напълно противоположен.

През тази седмица ще бъде добре да изчистите дома си от счупени или ненужни вещи, независимо каква сантиментална стойност имат за вас.
В същото време пазете личните си вещи от кражба, от загуба поради невнимание и други подобни инциденти. Тази седмица ще зарадва мнозина с новини или събития свързани с раждането на бебе момиче, с важно събитие в живота на малко дете или на млада жена. Това е седмица, в която жените в живота ви ще имат специална мисия и вие не се опитвайте да променяте техните действия.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще ви изненадат неприятно някои събития свързани с пътуване, или с хора които живеят на разстояние от вас. Изненадите ще са свързани с ваша заблуда или с опити за манипулирането ви, с лъжи от страна на хора които живеят надалеч от вас.

През тази седмица ще имате благоприятно време за разговори или за уреждане на ваши финансови дела и интереси.
В голяма степен ще можете да разчитате на съветите или помощта на хора, които познавате, включително и на ваши приятели. През тези седем дни ще присъствате на различни събирания или ще имате много по-активен социален живот с хора от различни разстояния, с различни интереси или от различни националности.

Не се страхувайте от новите познанства, тъй като те ще имат своето значение за по-дълъг или по-кратък период в живота ви. През седмицата ще ви зарадват добри новини свързани с лечението и възстановяването на човек от кръга и роднини или приятели. През тези седем дни ще получите важна за вас новина или информация която досега ви е създавала някакво притеснение или страх.

Източник: astro.velida.net