Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (6 – 12 април)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която действията ви ще се определят от настоящите ви любовни отношения, от отношенията ви с деца или с млади хора както и посредством новите хора, които ще се появят в живота ви.

Седмицата вещае важни събития свързани с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които ще повлияят по някакъв начин на вашия личен живот.

През тези седем дни ще имате динамична комуникация с хора от различни градове и села, като е възможно те да бъдат предимно с представители на мъжкия пол.
Мъжете от този зодиакален знак е възможно да пътуват, като разбира се ще трябва да се съобразяват с конкретните ситуации, там където живеят. През тази седмица ще възникнат неочаквани конфликти, които трудно ще контролирате, тъй като самите вие ще сте подвластни на много силни емоции.

Наистина е добре да може да контролирате самите себе си, тъй като последствията няма да са приятни.

Това не е най-благоприятното време за противопоставяния независимо от тяхната причина. През седмицата ще ви развълнува новина или разговор с жена родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате възможност да намерите най-доброто разрешение на ваши неприятности или проблеми, свързани предимно с пари или изискващи някакъв разход.

В личните ви и семейни отношения ще възникне раздор свързан с желанието на някой да похарчи пари за нещо, което другите смятат за разхищение в този момент.

През тези седем дни ще имате късмет и шанс в много важни за вас неща, но като цяло едва ли ви очакват някакви изненади.

Положителните резултати през тези дни ще са благодарение на вече свършена от вас работа, положени някакви усилия или мъдри решения. Някои от вас ще се зарадват на неочаквани пари или на новина свързана с предстоящо получаване на пари извън основния ви бюджет.

Тази седмица вещае неприятна новина свързана с млад мъж и важна промяна в живота му (най-вероятно такава, за която никой не е подготвен).
Младите мъже от този зодиакален знак да не предприемат важни промени или нови начинания, тъй като риска ще е твърде голям или действията им ще имат неясно развитие.

През тази седмица ще преживеете моменти на тъга, на застой или усещане, че нещо губите, без да имате възможност да направите каквото и да е било за да промените събитията. Опитайте се да приемате нещата в живота си такива каквито са, тъй като в момента желанието ви да насочете конкретни събития в една или друга посока може да ви изиграе лоша шега.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате възможност да реализирате ваши планове свързани със семейството ви или с имущество, което семейството ви притежава. С лекота ще може да вършите ежедневните си дела и ще изпитате задоволство от постигнатите резултати.

Вероятно е важно събитие в семейството ви свързано с човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион.

През тези седем дни ще похарчите пари за здраве, лечение, подобряване на здравословното състояние на хора от семейството ви и други.
Ще възникне кратко притеснение от финансов характер или такова свързано с документ, което ще премине бързо. През тази седмица ще има раздвижване на вашите професионални планове, ангажименти или бизнес отношения. Някои от вас ще имат среща поради тази причина, а други ще проведат важни разговори онлайн или по телефона.

През седмицата ще сте склонни да приемате с недоверие информация, която ще получите от жена, но всъщност това ще бъде нещо, което ще ви бъде от полза или ще бъде добра база за ваши бъдещи успехи. Младите жени от този зодиакален знак ще имат специална и успешна седмица, затова избягвайте всякакви хитрости, лъжи или манипулации.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще имате възможност да придвижите в благоприятна за вас посока започнати вече ангажименти. Мнозина ще се зарадват на добри новини от финансов характер, които ще помогнат за излизане от една трудна ситуация или ще компенсират една загуба.

През тези седем дни ще следите внимателно здравословен или личен проблем на жена, която може да бъде родена под знака на Козирог, Телец или Дева или да има такъв асцедент.

През седмицата бъдете внимателни в новите си контакти с непознати жени, независимо на каква основа са те.
През седмицата ще разговаряте с приятели или колеги по въпроси, които засягат финансовата стабилност на семействата ви или на работното ви място.

Ще обменяте различни практични идеи, които могат да са ви в помощ в тази сложна обстановка. Особено интересна информация в този план ще получите от хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тази седмица опитите на определени хора или институции да манипулират вас или група от хора с невярна информация ще бъде причина за криза в отношенията или за драстични промени. Крайният резултат от подобни събития ще е благоприятен за вас или за обществото, в което живеете.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, в която ще ви се наложи неочаквано да се ангажирате с различни ремонти или промени в дома си. Подобни неприятни изненади може да преживеете с личен автомобил или с друго имущество, което семейството ви притежава.

Не планирайте скъпоструващи покупки през тези седем дни, освен ако те не са крайно наложителни.

През тази седмица ще се стремите и ще успеете да запазите хармония в дома си, в чувствата и да съхраните едно стабилно емоционално състояние.
Независимо от конкретната обстановка в страната, където живеете, любовните отношения ще продължат своето развитие с различни планове за бъдещето.

Седмицата ще бъде по-ангажирана и динамична за мъжете родени под този зодиакален знак, които ще имат повече професионални или обществени контакти (надявам се с нужната предпазливост) и срещи с най-различни хора.

През тази седмица ще имате важни разговори или ще изискате вземането на важно решение от страна на дете или млад човек от семейството ви, които живеят на някакво разстояние от вас. Възможно е една такава личност да ви информира за промяна в живота си, която вече се е случила.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще преживеете по-голямо напрежение в работата или бизнеса си, което ще рефлектира на отношенията ви с колеги или с клиенти.

Динамиката на събитията в професионалния ви живот ще изнерви не само вас, но и хората, с които ще имате контакти.
През седмицата може да възникне необходимост от пътуване, което вие много добре ще преосмислите преди да вземете решение дали да го осъществите или отложите за друго по-благоприятно време. В голяма степен то е свързано с някакви лични причини, затова неговото отлагане не е невъзможно.

През тази седмица ще се притеснявате за развитието на събития в живота на жена от кръга ви роднини, която изживява трудни моменти в личния си живот или в работата си. Възможно е тя да бъде родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец или да има такъв асцедент.

Младите жени родени под този знак ще преживеят кратка криза в брачните си отношения, които с такт и компромиси ще може бързо да бъде преодоляна.
През седмицата ще имате няколко повода да се зарадвате на добри новини или на развитието на важни за вас събития.

Подобни преживявания ще ви помогнат не само да разрешите свои неприятности, да отхвърлите различни съмнения и страхове, но и да започнете да гледате по-оптимистично на бъдещето си.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще обмисляте важни за семейството си решения. Събитията ще бъдат такива, че ще ви притискат да решавате с по-голяма бързина и това може да се приеме от някои от вас като психологически натиск, който ще създаде напрежение и стрес.

През седмицата ще възникне притеснение около едно пътуване, което поради различни причини не може да предприемете, или такова което ще ви създаде някакви неприятности. Възможни са новини свързани със здравето на човек от друго населено място, които не е задължително да бъдат лоши.

През седмицата добро развитие ще имат вашите финансови дела.
Това благоприятно въздействие ще се усети предимно от мъжете от този зодиакален знак, или при тези от вас чиято работа е свързана с мъже. През тази седмица по-важни очаквания за развитието на професионалните си ангажименти ще имат жените над 35 годишна възраст, които преживяват период на промени, нагласа към нови обстоятелства или реализация на нови идеи.

Като цяло вашите очаквания ще се реализират без големи сътресения, но всичко ще трябва да става внимателно, с обмисляне на всяка стъпка или решение.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви изненадат желанието на някои хора непременно да се срещнат с вас. Възможно е, също така да получите такова известие от институция или фирма, с която работите. Тези разговори определено ще имат значение за бъдещето ви и ще са благоприятни за вас.

През седмицата ще ви изненадат новини или разговори с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През тези седем дни чрез ваши приятели ще научите една тайна или клюка, която ще бъде важна за вас, тъй като ще ви помогне да реализирате някакво свое желание, идея или проект. Бъдете отворени за всяка информация, която ще получите през тези дни, но не създавайте интриги и не вредете на никого с това, което знаете.

Седмицата вещае неприятна новина свързана с дете или млад човек, които може да познавате лично или те да са от кръга приятели и познати на ваши приятели.

През тази седмица мъжете да избягват да се ангажират с битови или имуществени дела, тъй като различни обстоятелства ще направят тяхното реализиране по-дълго, проблематично и почти невъзможно за приключване през тези седем дни.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица не всичко ще се реализира според вашите планове, но като цяло ще запомните седмицата с важни резултати и успехи.

Всичко ще зависи от вашето умение да контролирате емоциите си, да не избързвате с реакциите и да изчаквате естественото развитие на събитията. Напрежението в дома ви ще е по-голямо от обикновено поради повечето задачи, които очакват за изпълнение.

Благоприятно влияние върху домашните ви дела ще има от страна на хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен, с които може да се запознаете през тези седем дни. Избягвайте противопоставяне с роднина роден под знака на Телец, Козирог или Дева, тъй като един такъв конфликт ще засегне почти цялото ви семейство.

През седмицата не се очакват финансови затруднения, но може да възникне затруднение около документ или плащане, което вие или някой от семейството ви трябва да направи.
Възможни са конфликти с представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци свързани с документи, или задачи чието изпълнение неприятно се е забавило.

През тези седем дни жените ще са склонни много по-ясно да виждат в перспектива любовните си отношения, да разговарят откровено с партньорите си и да вземат важни, категорични решения, дори такива свързани с раздяла.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица може да се опитате да изхитрувате за нещо свързано с пари и това да създаде неприятна ситуация в дома ви. Не е задължително вашите действия да са злонамерени или криминални, но така или иначе това ще създаде напрежение и недоверие в семейството ви.

През тази седмица ще имате възможност да направите много полезни неща за себе си и за дома си от материален характер,
като малки ремонти, подобрения в жилището, където живеете или стопанството, което семейството ви притежава.

Ще имате интересни идеи, които не се страхувайте да реализирате. Винаги ще се намери някой, който може да ви помогне със съвет или да ви даде полезна информация. Може да научите много през тези седем дни от хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Забавянето на един документ или на пари, които очаквате от работа или от друга някаква институция ще има своето разумно обяснение, затова не избързвайте със заключенията си и въобще с емоционалните си реакции.

Седмицата ще изненада мъжете с неочаквани новини от различен характер свързани с роднини или с приятели, с работа или с различни събития по целия свят.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица един неприятен конфликт с жена ще обърка вашите представи за различни неща от живота. Вероятно ще се разочаровате от тази личност, но и от това което тя представлява като институция, семейство към което принадлежи и други.

През тези седем дни ще успеете да се освободите от страхове или притеснения, които имате за ваши приятели или хора, които са част от семейството ви, но с които нямате кръвна връзка.
Това ще бъде благоприятна седмица за хармонизиране на приятелски отношения с хора, с които напоследък сте имали някакви противоречия. През тези седем дни ще ви тревожи здравето или друга сложна ситуация в живота на жена, която живее в друг дом или на разстояние от вас.

По някакъв начин тази личност преживява вид загуба, която може да бъде свързана с нейна работа, близък родственик, любовна връзка и други.

Тази седмица ще благоприятства пътувания, за тези от вас, за които те са възможни или за планиране на такива, в едно по-далечно бъдеще. Ще ви бъде приятно да комуникирате с хора отдалеч, родени под въздушни и водни зодиакални знаци, които ще ви обогатят с много информация и познания.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която мнозина ще разчитат на вашите съвети, помощ или съдействие при изпълнение на техни задачи и ангажименти. Подобни очаквания ще има предимно от страна на млади хора от близкото ви обкръжение.

Седмицата вещае събития и новини свързани с бременност или с раждането на момче.
Неприятностите или противоречията в любовните ви отношения ще преминават бързо, затова избягвайте тяхното задълбочаване или връщане към стари спомени, грешки и неприятни преживявания. Тази седмица вещае важна благоприятна промяна в семейството ви, която за всеки от вас ще бъде различна и ще се усети по различен начин.

За някои от вас може да бъде видима и свързана с много напрежение, за други може да е само намек за предстоящи събития от подобен характер. През седмицата очаквайте разговори с хора, които ще са натоварени със сериозни лични или професионални проблеми, уплашени от появата или развитието на някакво събитие, страх за бъдещето и други.

(Източник: astro.velida.net)