Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 20 - 26 април)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е благоприятна седмица за развитие на вашия любовен живот в обстоятелства, в които се намирате в момента. Това означава, че вие трябва да бъдете реалисти, да не изисквате повече от партньора си, от това което може да ви даде, както и вие самите да не предлагате повече от възможното.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на лични и любовни отношения с представители на зодиакалните знаци Водолей, Близнаци или Везни.
През седмицата няма да липсват поводи за противоречия или вербални сблъсъци с хора, които имат различно мнение от вашето. Основно това ще бъдат представители на зодиакалните знаци Риби, Скорпион или Рак. Любовните отношения с представители на тези три зодиакални знаци могат да преминат през прояви на ревност или незачитане мнението и желанието на партньора.

През тази седмица важна база за вашата стабилност и увереност в бъдещето ще бъде влиянието на ваши приятели, които имат по-оптимистично виждане за събитията в страната и в света.

Избягвайте да се увличате от различни конспиративни теории, защото в момента те няма да ви бъдат в помощ. Седмицата ще благоприятства пътувания свързани с грижи за имот, който вие или семейството ви притежава. Възможно е да изпратите подарък или виртуални поздравления по различни поводи на хора родени под зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да вземате важни решения, да се нагаждате към важни промени, които от една страна ще бъдат за хубаво, но от друга ще изискат от вас раздели или откази от ваши планове.

През седмицата ще научите неприятна новина свързана с човек, с когото сте били врагове или не приятели в миналото. Дали това ще ви донесе някакво удовлетворение или ще изпитате тъга, най-вероятно ще бъде индивидуално.

През седмицата ще ви се наложи да преживеете няколко стресови ситуации, които едва ли ще ви изненадат.
Тяхната цел е да ви подтикнат много по-категорично да вземете решения за промени, за които споменах в началото. Осъзнаването на факта, че вашият живот не може да продължава така, както е било досега ще ви бъде от голяма полза.

Внимание ще изискат отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Лъв, Овен или Стрелец.

През тази седмица хубавите неща ще дойдат откъм пари, откъм уреждане на важен договор или документ от финансов характер. Седмицата ще ви провокира към размисли или действия свързани с работа от дома, онлайн бизнес, изграждане на бизнес в стопанството, което притежавате и други подобни идеи.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще имате повече ангажименти с деца или млади хора от семейното си или приятелско обкръжение. Могат да възникнат различни разходи свързани с млади хора от семейството, с раждането на бебе или важен празник на дете.

Седмицата ще бъде благоприятна за зачеване и за раждане на бебе.
През тази седмица избягвайте страхове свързани със здравословното си състояние, тъй като те ще ви натоварят негативно с неща, които най-вероятно не отговарят на истината. Избягвайте неприятности и стресови ситуации, които могат да ви повлияят на здравето.

Опитайте се да отделяте повече време за физически упражнения, за разходки сред природата (ако това е възможно) и въобще с различна физическа дейност, според възможностите и обстоятелствата.

През тази седмица ще преживеете няколко трудни емоционални момента, които могат да ви натъжат по различен начин или да ви причинят загуби, които определено ще успеят да ви изненадат. Бъдете мобилизирани още в началото на седмицата, планирайте реалистично ангажиментите си, действайте практично и отговорно.

Разчитайте само на себе си и избягвайте да се надявате на обещания или помощ от страна на други хора. През тази седмица ще възникне необходимост да се срещнете с различни хора, но доколко това ще е възможно и по какъв начин ще го осъществите, ще зависи от временните правила в страната, където живеете.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще имате разговори или ангажименти с мъж, свързани с имот или вещи, които са ваше лично или семейно притежание.

През тези седем дни има вероятност от кражба или загуба на вещ, което може да ви донесе неприятни емоции. Особено уязвими от подобни преживявания са мъжете родени под този зодиакален знак.

През седмицата може да имате притеснения около здравето на човек от дома си или от близкото си роднинско обкръжение, което в някои случаи може да изиска болнично лечение или неотложна консултация с лекар.

През седмицата често ще ви въздействат тъжни или негативни емоции, което ще ви направи сприхави и лесно предизвикващи конфликти с хора от дома или в работата ви.
Опитайте се да контролирате такива емоции, избягвайте да се поддавате на внушения отвън, независимо дали подобна информация идва от телевизия, вестници или разговори с приятели.

Тази седмица ще благоприятства развитието на ваши идеи или ангажименти от финансов характер, които могат да изискат контакт или посещения в държавна, банкова или друга специална институция.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която трябва да внимавате по какъв начин се ангажирате с пари или с обещание, което има отношение към дете или млад човек от семейството ви или от кръга ви роднини. Ако работата ви е свързана с деца внимавайте във финансовите си отношения с техни родители или съответни държавни институции.

През тази седмица ще имате възможност да разговаряте открито по неприятни проблеми в семейството и ако направите това, то с лекота ще намерите най-доброто им разрешение.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на ваши семейни дела независимо от техния характер, затова използвайте тези положителни тенденции да стабилизирате семейството си и семейните си отношения. През тази седмица ще ви зарадва новина или документ свързана с мъж от семейството ви, който може да бъде роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей или да има такъв асцедент.

Седмицата ще зарадва младите мъже от този зодиакален знак с интересно предложение или полезна за бъдещето им информация.
През седмицата избягвайте финансови отношения с приятели и не се доверявайте на информацията, която те ще ви дадат свързана с различни финансови идеи, страхове свързани с влогове в банки и въобще с всичко, което има връзка с пари.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която може да бъдете облагодетелствувани по някакъв начин от действията на жена, но след време да се окаже че нейните действия са ви донесли повече вреда, отколкото полза.

Жените над 35-годишна възраст ще трябва да направят промени в плановете си, тъй като това ще бъде благоприятна седмица само за реализацията на тези, които имат перспектива в бъдещето им. Останалите определено ще им причинят загуба, включително и на пари.

Като цяло през тази седмица вашите планове ще имат неочаквано развитие, особено когато имат допирни точки с непознати хора, или с хора родени под зодиакалния знак Козирог, Телец или Дева.
Любовния живот на младите жени ще бъде интересен, тъй като ще им даде една по-голяма яснота за развитието на настоящата любовна връзка, независимо от нейната посока на развитие. По-важното сега е да сте наясно с това което е постижимо, и с това което не е. Илюзиите или нереалните мечти няма да ви бъдат от полза, нали?

През тази седмица избягвайте да правите планове свързани с пътуване, тъй като причините за техните промени могат да бъдат най-различни. Това не касае пътувания, които са свързани с работа или логистическа дейност. През седмицата ще ви развълнува събития в живота на човек роден под знака на Лъв, Овен или Телец, който живее на някакво разстояние от вас.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която различни новини или информация, които ще получите от мъж ще ви накарат да направите нови планове за бъдещето си. Това може да бъде нова идея или предложение за работа, за самостоятелен бизнес или за личен проект.

Мъжете над 35-годишна възраст ще имат динамична комуникация с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тези седем дни бъдете внимателни във финансовите си разходи.
Не разчитайте на обещания за получаване на пари, независимо от техния източник. Това в голяма степен важи за младите мъже родени под този зодиакален знак. В личния ви и любовен живот ще се преживеят няколко неприятни спорове или конфликти, в които може да си кажете неприятни неща или да размените обвинения.

Изчистването на подобни негативни емоции от вас обаче ще ви помогне да стабилизирате отношенията си или поне да имате по-ясна представа доколко стабилни и искрени са те. През тази седмица в работата ви ще се преживеят интересни моменти свързани с колеги или с клиенти, с нова дейност или като цяло с добри новини и перспективи.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица в която ще преживеете притеснение свързано с пътуване, или с хора които живеят на разстояние от вас. Възможно е тези притеснения да имат отношение към здравето на ваш роднина или приятел, който живее в друго населено място.

Това е неблагоприятна седмица за пътуване, тъй като носи различни затруднения, закъснения и усложнения.
През седмицата интуитивно ще намерите най-доброто решение за развитие на план или ангажимент свързан с ваше дете или млад човек от близкото ви обкръжение. Седмицата вещае интересни новини свързани с млади хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

През тази седмица някои от изненадите ще бъдат свързани с решение или с промяна в живота на млада жена, нещо което ще изглежда интересно и перспективно на този етап. Младите жени до 35-годишна възраст могат да вземат внезапно решение за промяна в начина си на живот или относно развитието на любовни, професионални и семейни отношения.

През тази седмица внимавайте с финансови документи, с различни плащания, които ви се налага да направите. Бъдете внимателни при работа с пари с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате повод за събиране или за приятни емоции в дома си. Те могат да бъдат свързани с получаване на пари в семейния бюджет, с възникването на неочаквани нови възможности от финансов характер, но могат да имат връзка и с лични (емоционални) преживявания.

През тази седмица жените от този зодиакален знак да внимават внимателно в това, което техни родственици им споделят.
Не допускайте подобна информация да стане публично достояние и да бъдете обвинени в интриги или други неприятни действия. В семействата, където има изневяра, тази седмица ще възникнат няколко турбулентни ситуации, които сериозно ще разклатят отношенията между партньорите.

През седмицата ще има новини които ще ви разстроят, ще са свързани с хора, които познавате или са от кръга ви роднини. Като цяло те едва ли ще ви изненадат, тъй като може да са естествен завършек на ситуации, които са възникнали през предходните седмица-две.

Хубавото на събитията през тази седмица е, че въпреки тяхната сложност и стрес които внасят в живота ви, ще имат възможност да намерят своя благополучен завършек по един или друг начин. Всичко вероятно ще зависи от личната ви способност да гледате реалистично на всяко събитие, търсейки тяхното най-добро и просто разрешение.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще обсъждате интересни идеи свързани с настоящата ви работа или с нещо ново, което ще дойде чрез жена от кръгови роднини, колеги или приятели.

Като цяло това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нови източници на доходи чрез нова или допълнителна работа.

Успехи могат да очакват тези от вас, които имат новаторско мислене, и които са склонни да рискуват в една нова сфера на развитие.

През седмицата ще имате поводи за празници в семейството или в кръга ви от роднини, но доколко и как ще ги празнувате ще зависи от конкретната ситуация, там където живеете.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупки (най-вероятно онлайн) на вещи или продукти, които са важни за дома ви.
През тази седмица ще можете да разговаряте по-спокойно относно важни семейни планове от материален или имотен характер. През седмицата мнозина ще научат за сериозен здравословен проблем на човек от кръга си приятели, колеги или съседи.

През тази седмица младите мъже трябва да снижат своите очаквания за важни или специални събития в живота си, да избягват обвинения към други хора за настоящата ситуация в живота си.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще ви бъде трудно да работите или комуникирате с по-млади от вас хора. Техните действия лесно могат да предизвикват различни недоразумения или неприятности, особено ако става дума за представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева.

През седмицата в любовта ще възникнат сложни отношения с партньор, който живее или работи в момента в друг град или държава. Възможно е това да се дължи на различни недоразумения, на по-голямото напрежение, на което са подложени, на невъзможността да се срещнете или съберете на този етап или друга някаква причина.

Седмицата ще има и своите благоприятни влияния, които по-скоро ще бъдат свързани с усещане за нещо хубаво в близко бъдеще.
То може да бъде свързано с работа или с личен живот, или с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Помнете, че тази седмица ще ви донесе шансове, които могат да изглеждат незначителни или безперспективни, но мъдрите и практичните от вас непременно ще ги усетят.

През седмицата избягвайте хитрости за да спечелите повече пари или за да се облагодетелствувате по някакъв начин.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през седмицата ви предстоят трудни разговори свързани с пари, заплащане или разходи, които вие или някой от семейството ви трябва да направи. Това е неблагоприятно време за разискване на въпроси свързани със завещание или наследство.

Изненадата през тази седмица ще дойде чрез мъж от дома ви или от кръга ви близки роднини.
Тя може да бъде свързана с промяна или предложение, което той ще получи или решение, което той ще направи. Неочаквани събития може да има и в живота на мъж, който е ваш съсед.

През седмицата се старайте да действате бавно, без емоции и без прибързаност, тъй като може да забавите развитието на някои важни процеси в живота си или да провалите някои хубави неща, в които сте вложили много енергия досега.

Трудни или сложни ще бъдат отношенията ви с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, но тези затруднения помежду ви не са от днес или от вчера.

Младите жени от този зодиакален знак може да останат разочаровани или да се ядосат на действията на други хора свързани с пари или с финансов документ, за които са имали положително очакване да получат през тази седмица.

(Източник: astro.velida.net)