Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (27 април – 3 май)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица в която ще ви изненадат разсъжденията или решенията на момиче или млада жена, която най-вероятно ще бъде от вашето семейство или от кръга ви роднини.

За някои от вас те може да са предвестник на положителна промяна в живота на тази личност. За други обаче е възможно да възникне притеснение или страх за бъдещето на тази ваша вашата родственица.

През тези седем дни ще обсъждате възможности за предстоящо пътуване или преместване, което евентуално да се случи до края на годината.
Възможно е да очаквате пристигането на човек от друго населено място, което съответно ще бъде съобразено с конкретните обстоятелства в страната, където живеете. Интересно и ползотворно за вас развитие ще имат контактите ви с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, които живеят на някакво разстояние от вас.

През тази седмица избягвайте финансови отношения или споразумения с приятели, особено ако те имат някакви затруднения.

Помагайте само ако сте сигурни в собствените си ресурси, за да не изпаднете самите вие в трудна ситуация след известно време. Възможно е да обсъждате с приятели техни финансови или здравословни проблеми и предлагайте помощ, само ако сте сигурни в собствените си възможности.

Не давайте празни обещания и не се натоварвайте с неизпълними такива. През тази седмица ще преживеете няколко важни събития или разговори с представители на земните или въздушни знаци, от които следват промени, чиято реализация предстои през месец май.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще вложите енергия и ресурси в развитие и стабилизиране на вашия домашен, материален и финансов комфорт. Ще имате различни благоприятни обстоятелства за това и дори е възможно да възникнат неочаквани възможности.

Изненадите през тази седмица могат да бъдат свързани с различни покупки или с пари.
През тези седем дни ще имате благоприятно време за развитие и изпълнение на професионалните си ангажименти и задачи, за постигане на важни успехи и резултати. Това ще бъде благоприятна седмица за получаване на пари или печалба от работа, частен бизнес или допълнителна дейност. Възможно е получаване на пари чрез банкова или друга държавна институция.

През този месец ще следите събития в живота на мъж, който е ваш родственик или ще бъдете съпричастни към неговите проблеми. Мъжете над 35-годишна възраст ще се наложи да поемат грижи или ангажимент за родственик, който живее извън техния дом. През тази седмица ще ви се наложи да откажете една покана или предложение, за което ще имате основателна причина.

Някои от новините през седмицата ще ви натъжат, тъй като ще бъдат причина за осуетяване на ваши планирани срещи, разговори или други дейности.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с разрешаването на проблеми или неприятности на дете. Възможно е тези неща да създадат напрежение във вашите отношения. Обстановката в дома ви на моменти ще бъде доста напрегната и неприятна.

През тези седем дни бъдете внимателни в личните си и професионални отношения.
Бъдете стриктни и изпълнителни, честни и заложете изцяло на професионализма си, когато става дума за работа или бизнес. Бъдете внимателни в отношенията си с млад мъж, който умишлено или не ще ви въвлече в неприятна ситуация “ благодарение“ на една лъжа или хитрост.

Младите мъже Близнаци да внимават в какви ситуации и отношения се забъркват, за да не влязат в противоречие с органите на властта или закона. През тези седем дни някои от вас ще се натъжат от неприятна новина свързана с жена, която има някаква връзка с вашето семейство или с ваши роднини.

През тази седмица няма да ви липсват благоприятни възможности и късмет. Но нещата, които очаквате да реализирате ще имат свое собствено развитие и вие първоначално може да приемате тези обрати като загуба или неблагополучие.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще възникнат възможности или предложения, чиято реализация ще ви донесе по-стабилен или по-добър доход в семейството. Разбира се, всичко трябва добре да се обмисли и да се съобразите с реалните си възможности. В противен случай резултатът ще бъде неприятен за вас.

Финансови отношения с представители на зодиакалните знаци Близнаци, Везни или Водолей ще ви донесат някаква полза. През тези седем дни ще имате благоприятно време, за работа независимо с какво е свързана: дали с вашия основен ангажимент или с работа в дома (съответно в стопанството ви).

Ще може да постигнете важни резултати, и ще може да получите помощ от страна на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева. През седмицата не е изключено предложение за нова работа. То ще дойде от непознат човек или непопулярна фирма, което ще ви направи несигурни или объркани при вземане на решение.

Тази седмица ще се запомни с приятни преживявания с приятели, съседи или колеги, като не е задължително те да се случат при събиране с тях.
Новите приятелства и познанства ще има дълготрайно значение в живота ви. Седмицата ще бъде благоприятна или развитие на материални, имуществени дела в семейството ви, неща за които имате предварително очакване и подготовка.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица в която ще имате възможност да приключите важни ангажименти с млад човек или с дете. Като цяло седмицата ще благоприятства действия свързани с деца и с млади хора, независимо дали те са от собственото ви семейство или работата ви е свързана с тях.

Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване или раждане на дълго чакано дете.
През тези седем дни внимание ще изискат финансовите ви дела, независимо дали става дума за директни отношения или онлайн разплащания. Бъдете внимателни в детайлите или условията (в случай че става дума за кредит или покупка) за да не преживеете неприятно разочарование и да се окажете обект на измама.

През тази седмица мнозина от вас получат неприятна новина свързана с мъж, който живее в друг град или държава. Това ще бъде неблагоприятна седмица за пътуване за мъжете от този зодиакален знак, особено ако използват собствен транспорт.

Бъдете уверени в изправността на автомобила си и спазвайте правилата за движение по пътищата. Тази седмица ще изиска едно по-категорично разрешаване на неприятности с мъж от кръга ви роднини или приятели, който се опитва да се възползва от вашата добрина или от личните ви контакти.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, която вещае изненади в любовта или в личния ви живот. Интересно развитие ще имат отношения с партньор, с когото си комуникирате виртуално поради разстояние помежду ви или поради друга причина. Това ще бъде седмица, в която могат да възникнат неочаквани романтични отношения.

През тези седем дни ще имате най-разнообразни отношения с жени, различни по емоции и като развитие.
Ще има жени, които ще намерят начин да ви обидят или засегнат с грозен коментар. Но ще има и жени, които ще ви зарадват и ще ви дадат надежда по-сложни за вас въпроси и отношения. Преди всичко внимание ще изискват отношенията ви с жени родени под знака на Скорпион, Рак или Риби.

През тази седмица се старайте всячески да овладявате нервните ситуации, гневните си емоции и желанието да се противопоставите и да влезете в конфликт с други хора. Това не е време за подобни действия, които могат да ви въвлекат в много неприятни отношения и дори физическа саморазправа.

Здравословно също не сте в най-добрата си форма, затова избягвайте психическо и физическо натоварване. През седмицата повод за разговори и срещи може да бъде важно събитие в живота на жена, родена под знака на Лъв, Стрелец или Овен. Младите жени ще трябва много бързо и практично да се справят с неочаквана ситуация в дома си.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица в която трябва да се мобилизирате, и да разрешите някой неприятни ситуации в живота си, kоито може дори да са предизвикали сълзи. Това е благоприятно време за разчистване на безперспективни ангажименти и отношения, на неща които ви създават дискомфорт и стрес.

През тези седем дни ще може да постигнете хармония в любовните си или семейни отношения, понякога с цената на компромис от едната или другата страна. Може да зарадвате себе си или близките си хора с някаква покупка или придобивка.

През тази седмица няма да може да контролирате събитията, но ще може да вземете активно участие в тях.
Не се вторачвайте прекалено настоятелно в неща, които очаквате да се случат, и не приемайте драматично тяхното отлагане или отхвърляне за изпълнение. Научете се да следвате естествения ход на събитията в живота си, както и на тези, които засягат обществото, където живеете.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване с цел работа или бизнес и ако все пак се налага такова, имайте готовност да преодолеете различни стресови ситуации. Това е неблагоприятна седмица за работа свързана с пътуване, туризъм или такава, която изисква комуникация и логистика с други държави.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще направите някои трудни или нежелани промени в дома си или със собственост, която притежавате. Крайният резултат рано или късно ще ви удовлетвори или ще ви донесе някаква полза.

Това ще бъде благоприятна седмица за разискване на действия и дела свързани с наследство или с наследствени имоти.
През тази седмица може да възникне необходимост да се срещнете с млада жена, което обаче ще ви създаде притеснения или ще ви се наложи добре ще обмислите предварително една такава среща. Възможно е да възникне необходимост от събиране свързано с важен повод в живота на момиче или млада жена, като вашето присъствие ще зависи от конкретната обстановка, там където живеете.

През седмицата на успехи и благоприятни обстоятелства ще могат да разчитат мъжете над 35-годишна възраст, особено що се отнася до неща свързани с личния им живот. Възможно е обаче да не усетите тези благоприятни тенденции вглъбени в някаква лична драма или друг вид неудобство.

Приемете по-оптимистично и философски събитията в живота си, за да може да осигурите достатъчен комфорт на тези неща, които търсят присъствие в него. През тази седмица ще ви зарадва събитие или новина свързана с момче или с млад мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Тази седмица вещае новина свързана с бременност или с раждането на момче.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще трябва да действате внимателно с разходите и като цяло с личния си бюджет. Внимавайте при работа с всякакви финансови документи, или разплащателни сметки. Жените над 35-годишна възраст да бъдат внимателни в случай, че се ангажират с действия касаещи кредит, ипотека или стоки на изплащане.

През тези седем дни някои хора умишлено ще търсят начин да ви провокират и да ви предизвикат към един конфликт, чиято цел е да ви злепостави в средата, където работите или където живеете. Не приемайте на доверие всякаква информация, която засяга личния ви или семеен живот.

Действайте внимателно в отношения с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
През седмицата може да възникне необходимост от обгрижване на здравословен проблем на човек от собственото ви семейство или роднина, който живее в друг дом. През седмицата ще възникне ситуация, която ще изиска трудно решение за вашите семейни или брачни отношения.

Тази седмица ще ви изненада с успех на ваш приятел, който определено ще има влияние върху неговия финансов или материален просперитет.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще очаквате развитието на важни лични или професионални събития в живота на момиче или млада жена, която е ваша роднина или приятелка. Възможно е тя да се нуждае от вашата помощ или подкрепа, или просто да иска да ви зарадва с един успех.

През тези седем дни неочаквано ще се измъквате от различни сложни ситуации или затруднения, но избягвайте да се възприемате като късметлии. Ако играете нечестно спрямо други хора, рано или късно ще ви се наложи да платите за собствените си действия.

Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да разрешите отговорно и честно според възможностите си някои неприятности в живота си.
През тази седмица ще ви бъде приятно да комуникирате или да се срещнете с жена, която е ваша приятелка или позната. Влиянието на жените в живота ви през тази седмица ще бъде важно, тъй като ще смекчи някои негативни качества на характера ви и ще ви помогне да намерите правилна посока, в случай че изпаднете в някакво затруднение.

През седмицата избягвайте покупка на вещи, освен ако не става дума за продукти, които са важни за вашето домакинство. Пестете и разпределяйте разумно финансовите си ресурси.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица в която ще имате по-често добро настроение и желание да се забавлявате. Избягвайте обаче да игнорирате проблемите или сериозните си ангажименти, гледайки повърхностно и несериозно на тях.

Повод за специални емоции в живота ви през седмицата ще бъде човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.
През тези седем дни ще ви бъде трудно да намерите разумно обяснение или правилно решение на проблем, който създава напрежение във вашите любовни или семейни отношения. Той може да е провокиран от една клюка или интрига, от измама или изневяра и неговата цел е да предизвика раздяла, разбира се, ако вие самите позволите това да се случи.

Бъдете нащрек и внимавайте да не допуснете грешки, водени от собствените си емоции, съмнения или амбиции. През тази седмица внимание ще изиска здравословен проблем или друга ситуация в живота на мъж, който живее в друг дом или в друго населено място.

Мъжете от този зодиакален знак, които ще пътуват през тази седмица, ще преживеят едно притеснение от различен характер, което ще изиска промяна в начина им на работа или на шофиране. Тази седмица ще бъде важна за вашето професионално развитие и за правилното изпълнение на професионалните ви задачи.

Не допускайте конфликти с колеги или с клиенти, тъй като, както вие така и те са подложени на някакво напрежение и стрес.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ви предстоят различни сериозни и вероятно по-големи разходи. Ще ви бъде трудно да контролирате бюджета си, но въпреки всичко не трябва да оставяте нещата извън контрол, тъй като последствията могат да бъдат доста неприятни.

Избягвайте финансови отношения с човек роден под знака на Скорпион, Рак или Риби, особено ако от такава ви предлага инвестиция с бърза печалба или друга някаква нелегална дейност, с цел бързо забогатяване.

През тези седем дни повод за приятни емоции ще бъде събитие свързано с момче или с мъж: рожден ден, раждане на момче, годеж или сватба свързана с млад мъж и други.

През седмицата очаквайте радостна новина свързана с мъж роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци.
Тази седмица вещае важна новина или предложение за вас или за човек от дома ви, което ще изиска да разговаряте сериозно с останалите членове на семейството ви, преди да дадете отговор или да продължите напред.

Възможно е да възникне шанс за покупка на имот или жилище при изгодна цена, но е добре да се огледат всички детайли свързани с една такава покупка. През седмицата ще размишлявате по различни важни житейски теми, което може да бъде свързано с неприятно събитие в живота на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Източник: astro.velida.net