Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (18 - 24 май)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през седмица ще имате интересни срещи или контакти свързани с момче или с млад мъж. Причина за това може да бъде събиране по специален повод, като рожден ден, имен ден, завършване степен на образование и други.

Мъжете до 35-годишна възраст ще бъдат по-щедри към собствените си деца, а някои от тях могат да се зарадват на новина свързана с бременност или с раждането на дете в семейството.

През тази седмица внимателно планирайте плановете, които имате свързани с дома си.

Не налагайте своето мнение и не притискайте другите да приемат вашите идеи, особено ако решите да влезете в неприятен спор или конфликт с тях. През седмицата ще имате или непредсказуеми отношения с роднина роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тези седем дни ще преживеете разочарование или ще бъдете обидени на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, който ще ви обещае нещо и ще ви даде надежда, след което ще се откаже. През тази седмица по-голямо внимание ще отделите на събития в живота на жена, която не живее във вашия дом, и която се намира в трудно за нея време.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през седмицата внимание ще изискат вашите професионални отговорности и задължения. Не си позволявайте да бъдете разсеяни на работното си място, да претупвате работата си или да разчитате на съвестното отношение на колеги.

През тези седем дни може да попаднете в много неприятна ситуация, особено ако работата ви по някакъв начин е свързана с пари или с финансови документи.

В генерален план седмицата обещава да бъде благосклонна към вас при уреждане на финансови дела, чрез които очаквате да получите пари или да си осигурите нови доходи.
Благоприятно влияние върху тези неща ще има от страна на ваши роднини или хора, с които имате специални отношения. През седмицата може да възникне период на паника и стрес свързан със здравето на човек от кръга ви роднини или приятели, който/ която ще успее да се възстанови и излекува, но ще се нуждае от повече време за лечение.

Внимание през тези седем дни ще изискат важни за вас отношения с представители на зодиакалните знаци Лъв, Овен или Стрелец. Тази седмица вещае важна новина свързана с майка, баба, сестра или друга родственица. Не е изключено да получите покана за годеж, сватба или друго голямо семейно събиране.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ви предстоят интересни срещи и разговори с най-различни хора. Тези неща ще бъдат в основата на нови перспективни за вас планове и проекти, както в личен така и в професионален план.

Седмицата вещае неочаквана среща или неочакван разговор с човек, с когото може да се срещнете за първи път.

През тази седмица ще ви изненадат неочаквани проблеми или неприятности. Вие ще търсите много задълбочено причината за тяхното възникване. От вас вероятно ще се изиска по-голямо търпение и мъдрост при тяхното разрешаване.

Тази седмица няма да бъде от най-благоприятните за пътуване, но вероятно през тези седем дни ще направите планове за пътуване в близко бъдеще. Те определено ще имат по-голяма възможност за реализация или ще ви донесат важен за вас успех.

През тази седмица ще приключите благополучно един ангажимент свързан с човек или с институция, които се намират на някакво разстояние от вас. Седмицата вещае приятни преживявания с мъж, или ще възникне повод за събиране свързан с него. Възможно е този човек да бъде роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей или да има такъв асцедент.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще се сблъскате с прояви на инат и упорство от страна на дете или млад човек, които ще отхвърлят ваше предложение или съвет, без дори да се замислят, че това е най-доброто за тях. Седмицата вещае неприятна новина или житейска раздяла с млад човек, поради различни причини в неговия или нейния живот.

През тези седем дни много напрегната ще бъде вашата комуникация с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които трудно ще разбират вашите намерения и ще ги приемат като нежелана намеса в техния личен живот или работа.

Като цяло тази седмица ще бъде доста експлозивна и стресова за вас, но по този начин ще постигнете важни за вас резултати и успехи.

Един неочакван конфликт в семейството или с човек от кръга ви роднини ще предизвика разкриване на някаква тайна или действия от миналото, за които не сте имали информация. Различни противоречия с хора от кръга ви роднини ще ви накарат да вземете решение да спрете

да се намесвате в техния живот, дори това да е свързано с тяхна грешка или опасност да преживеят загуба.

Динамичността на седмицата ще ви срещне с най-различни хора и ще видите най-различни прояви на техния характер. За съжаление в повечето случаи това ще ви донесе разочарования или поне ще ви накара да преосмислите отношенията си с тях.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще ви бъде приятно да комуникирате или да се срещате с ваши връстници или с хора, близки по възраст до вас. Различните приятелства, които ще създадете или ще развиете през тези седем дни ще ви заредят с много разнообразни емоции, ще ви дадат различни знания и ще рефлектират по някакъв начин на мирогледа ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за промяна в работата, свързана с нова позиция или с преместване на нова работа в друга компания или фирма. Определено ще имате големи очаквания свързани с една такава промяна и моите очаквания са да не останете разочаровани.

През тази седмица ще имате повод да купите подарък на жена, или да зарадвате близък човек с някакъв жест на внимание.

Жените над 35-годишна възраст най-сетне ще имат възможност да купят нещо за себе си, нещо от което имат нужда, или за което мечтаят от доста време.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на контакти с хора от различни разстояния. Благоприятно развитие ще имат финансови отношения с хора или институции от друго населено място.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, любовта ще заема важно място в живота ви през тези седем дни, независимо дали сте семейни или не. Емоционалната стабилност, хармонията в отношенията с партньора ви ще са важен фактор за успеха на вашите ежедневни задачи и задължения.

Това ще бъде важен период от време, в който ще се вземат важни решения свързани с бъдещето на любовната ви връзка, като: начало на съвместно съжителство, сключване на брак и други.

През тази седмица ще очаквате различни новини и разговори с хора отблизо и далеч, с които ви е приятно да разговаряте, с които имате да обменяте интересна и полезна за двете страни информация.
Мнозина ще се зарадват на получаването на важен документ или договор. През тези седем дни ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на проблем или неприятност в живота на мъж от кръга ви роднини. Сега доста често ще се налага да помагате на други хора по най-различен начин.

Мъжете над 35 годишна възраст ще трябва да отидат някъде и да се срещнат с някого за да изчистят някакъв проблем или недоразумение. През седмицата са възможни леки здравословни неразположения или попадане в ситуация, в която ще се чувствате в безизходица. Хубавото е, че подобни преживявания ще преминат много бързо…

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица в която ще бъдете ангажирани с различни документи или договори. Това са неща които сте започнали преди време, или които ще продължат дълго време занапред.

През седмицата внимание ще изискат ваши лични документи, преди всичко поради забравяне или загубване по ваша вина.

През тези седем дни по един или друг начин ще се ангажирате със събития или проблеми в живота на млад мъж или на момче. Не е задължително това да бъде някой от вашето собствено семейство, затова не си създавайте някаква предварителна паника или тревога.

През тази седмица ще сте склонни по-емоционално да възприемате всеки неуспех или разочарование. Най-доброто, което може да направите сега е да приемете тези събития като важен житейски урок. Като нещо, което разчиства нещата в живота ви, за да даде място на нещо по-хубаво да дойде в него.

През седмицата ще ви изненада неприятна новина свързана с човек от кръга ви приятели, бивши или настоящи колеги, съседи и други. През тази седмица неочаквано за вас самите може да се разделите с приятели, с които нямате вече общи интереси или имате твърде големи различия за нещата от живота.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще имате интерес да се ангажирате по-сериозно в действия свързани с ваши имуществени или материални интереси. Тези ваши ангажименти може да са свързани с мъж, който ще ви помогне по някакъв начин или ще действа заедно с вас.

Седмицата вещае важно събитие в живота на мъж, което може да изиска специален подарък или поздрави.

През тези седем дни ще очаквате да постигнете споразумение или да получите пари от жена. Възможно е тя да бъде някой от вашето семейство, но също така може да бъде представител на банкова, данъчна или друга държавна институция.

През тези седем дни ще имате различни поводи да се чувствате уверени и сигурни в това което правите, и това което очаквате да постигнете в близко бъдеще.

Ще преживеете приятни моменти любовта и в личния си живот, с приятели или с интересни за вас хора. През тази седмица ако ви се налага да пътувате, бъдете сигурни в изправността на транспортното средство, което ще използвате и в наличността на всички важни документи, от които зависи успеха на това пътуване.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която емоционалността ви ще помогне да преминете по-лесно през някои ситуации. Ще сте склонни по-ведро да гледате на личните си отношения и да не задълбавате леките недоразумения.

Ще имате желание да свършите повече работа и да покажете по-добре способностите си на работното място. По-лесно ще създавате контакти с хора, които изглеждат странни или труднодостъпни. През тази седмица ще разговаряте с жена от семейството си по важни въпроси, които ще са в основата на някои промени в дома през следващите няколко месеца.

През тази седмица ще преживеете важно събитие в живота на жена от кръга си роднини, което може да е свързано с необходимост да се съберете с приятели и близки хора.

През тези седем дни избягвайте да влагате излишно притеснение и безпокойство във финансовите си дела. Стремете се да бъдете стриктни в плащанията, които трябва да направите и които имате като задължение, Избягвайте излишните разходи.

Възможен е конфликт свързан с пари, който ще ви се отрази твърде емоционално на психиката. Въпреки някои съмнения или песимизъм относно развитието на неща, които касаят дома ви или имуществото ви, през тази седмица ще имате повод за радост. Ще може да постигнете заслужен успех за нещо, в което сте вложили време пари и енергия.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, при вас е седмица в която може да преживеете разочарование от новина, която очаквате с нетърпение. Възможно е първоначално тя да не покрива вашите очаквания, но впоследствие след като размислите, ще разберете че всъщност това е по-доброто, което ви се дава от живота.

Тази седмица ще бъде запомнена с по-чести контакти с хора от различни разстояния, предимно родени под огнените и водни зодиакални знаци.

Ако ви се налага да пътувате през седмицата, то определено ще успеете да реализирате своите очаквания, въпреки първоначалните ви притеснения и страхове. Мнозина ще получат новина свързана със здравословен проблем на човек, който живее в друго село или град, но който ще успее да се възстанови благополучно.

„В любовта тази седмица ще се запомни с повече страсти и напрежение в отношенията, поради по-голямата емоционалност на единият от партньорите. Проявите на ревност могат да бъдат приятни, стига да не се прекали с тях. През тези седем дни ще се зарадвате на важно събитие свързано с дете, което ще се роди или което ще има специален празник. Вероятно едно такова събитие ще бъде свързано със семейството на ваши приятели, съседи или колеги.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е една сложна и непредсказуема като развитие седмица, в която ще имате повече неприятности за разрешаване или ще преживеете една житейска раздяла.

Това е седмица на съдбовни събития, които трябва да се приемат като такива и да не се роптае срещу съдбата.

Това, което днес изглежда лошо за вас, утре може да бъде важен фактор при постигането на един успех. През тези седем дни бъдете внимателни във финансовите си дела, тъй като неочаквано може да се заблудите в нещо, да допуснете неприятна грешка или да бъдете измамени.

Ако сте в очакване развитието на важно за вас имуществено или имотно дело, то през тази седмица ще има едно бавно развитие, но не и финализиране на конкретната ситуация. През тези седем дни ще може да постигнете успехи в работата и в бизнеса си, да покажете, че другите хора могат да разчитат на вас и да зарадвате ръководителите си с постигнатите резултати.

Седмицата ще бъде благоприятна за промени или за започване на нова работа за младите мъже Водолей.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица действайте самостоятелно по финансовите си дела и избягвайте да разчитате на помощта на други хора. Вмешателството на жена в тези ваши действия може да доведе до загуба, лошо представяне пред важни хора или компрометиране по някакъв начин.

През тези седем дни ще имате повод за събиране или за среща с мъж, който може да бъде роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Новите контакти, които евентуално ще създадете през тези седем дни ще ви дадат нужната сила и енергия, от която имате нужда в момента, за да реализирате важна за вас цел.

Седмицата вещае приятно и специално събитие свързано с млада жена или с момиче.

Жените до 35-годишна възраст ще имат късмет при реализиране на една важна промяна, представяне или изпит. През седмицата някои от семейните представители на занака ще се наложи да се разделят с човек от дома си по различни сериозни причини и за различен период от време. Повод за подобни преживявания може да бъде грижа за възрастен родственик в друго населено място, пътуване с цел работа или учение и други.

Източник: astro.velida.net