Седмичен Хороскоп

Какво вещаят звездите (8 – 14 юни)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица от вас ще се изиска по-внимателно да преценявате новите си контакти и познанства. Бъдете внимателни в ангажименти и обещания, с които ще се ангажирате през тези седем дни, за да не се получи, че помагате на някой, който действа злонамерено или нечестно спрямо други хора.

Отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева, трябва да бъдат изчистени от емоции.

През тези седем дни вероятно ще планирате пътуване, което по някакъв начин касае ваше дете или млад човек от семейството ви. Възможно е вие да предприемете пътуване за да гостувате на ваше дете или роднина, които живеят в друго село или град.

Ако имате дете родено под знака на Рак, Скорпион или Риби през тази седмица ще имате повод за радост.

През седмицата ви предстоят контакти, чрез които ще успеете да приключите с важен за вас ангажименти или проблем.

Като късмет ще бъде помощта или съдействието на жена, която може да бъде ваша роднина, колежка или представител на институция.

През седмицата може да възникне притеснение около здравето на човек, когото познавате. Грешките или пропуските в неговия или нейния начин на живот ще бъдат пример за това какво вие не трябва да правите или с какво трябва да бъдете внимателни.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате възможност да възобновите ваши стари приятелства или познанства. Възможно е това да стане при неочаквана среща или чрез различните социални мрежи.

Ще ви бъде приятно отново да общувате с тази личност, въпреки че причината за липсата на комуникация помежду ви през последните месеци или години, може да бъде един конфликт или друга неприятна ситуация.

През тази седмица ще имате възможност да намерите вещи в дома си, които сте забравили къде сте поставили преди време. През тази седмица ще сте нетърпеливи, раздразнителни или противоречиви в действия свързани с имущество, което вие или семейството ви притежавате.

Възможно е да имате проблеми с ремонти, различия около различни подобрения в дома, при отдаване на имущество под наем или продажба.

През тези седем дни не приемайте твърде емоционално проблемите на ваши приятели, които ще са свързани с техни финансови дела или затруднения.
Избягвайте да правите коментари, съобразявайки се единствено с вашата гледна точка. Възможно е те да са допуснали грешки, което не означава че вие сте застраховани да не направите такива.

Ако не можете да помогнете, избягвайте да съдите или да правите негативни коментари.

Седмицата ще бъде запомнена с различни приятни преживявания свързани с вашия дом или там, където вие живеете.

Причини за това могат да бъдат лични празници в живота на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, както и излизане от един труден за вас период свързан с различни неуредици.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, избягвайте да планирате действията си през тази седмица. В повечето случаи ще имате едни очаквания, а други неща ще се случват.

Това не означава, че ви очакват трудности или сложни проблеми, но че трябва да приемате естественото развитие на събитията през тези седем дни.

Една неприятна новина може да ви разстрои, но тя няма да касае лично вас, а ще бъде свързана с човек, когото познавате. През тези седем дни избягвайте да давате пари назаем или да искате пари назаем, дори това да е свързано с човек, който има достатъчно финансови средства.

Опитайте се сами да разрешавате финансовите си проблеми, ако сте ангажирани с такива.

През тази седмица ще трябва много по-внимателно да изпълнявате своите професионални задачи, тъй като поради разсеяност или припряност може да допуснете неприятна грешка.

Това ще ви злепостави пред ръководител или пред клиенти и може дори да бъде повод за сериозен разговор, плащане на неустойка, наказание и други.

През седмицата приятните изненади ще бъдат свързани със семейството ви и с роднини, които ще намерят начин да ви създават настроение във важни за вас моменти.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще можете да реализирате своя идея и планове свързани с материални неща от живота ви. Ако имате нужда от помощ или съдействие (по-специално от страна на жена), то ще може да очаквате да получите такава.

Това ще бъде благоприятна седмица за купуване на нови вещи за дома, за покупка на имот или продажба на някакъв вид собственост.
Седмицата ще бъде благоприятно време за уреждане или получаване на документ от финансов характер. В този план влиянието или участието на мъж ще бъде благоприятно и успешно за вас.

През седмицата ще имате среща или гостуване по неприятен повод или свързано с деликатна ситуация. Това ще бъде неблагоприятна седмица за съдебни или юридически действия независимо с какво са свързани.

През тези седем дни ще срещнете нови хора в живота си, с които ще може да създадете интересно познанство или приятелство, като в повечето случаи те ще бъдат свързани с жени.

Приятели родени под знака на Козирог, Телец или Дева, ще бъдат причина за интересни събирания, срещи или разговори. Жените над 35-годишна възраст ще могат да се зарадват на подарък или покупка, която ще направят лично за себе си.

Мъжете над 35 години ще се зарадват на очаквани или неочаквани пари или финансови новини.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще преживеете различни изненади, които ще дадат много приятно отражение на ваши бъдещи планове и цели.

През тези седем дни бъдете благодарни на всичко което живота ви дава и не искайте повече от това, което получавате.

Ще имате късмет през тези седем дни, но не го пропилявайте в глупави или безперспективни неща.

През тези седем дни ще преживеете емоционално ситуация свързана с ваш родственик, който живее на разстояние от вас.

Причините разбира се ще са най-различни индивидуални за всеки един, но в повечето случаи ще ви донесат с тъга, сълзи или чувство за самота.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за сключване на брак, който тепърва ще бъде поставен пред различни сериозни изпитания.

През седмицата ще отделите повече време за търсене на правилно решение свързано с проблем, който касае ваше дете или внуче. Възможно е да търсите допълнителна информация, съвет или помощ от компетентно лице и др.

През седмицата мнозина ще преживеят сериозна промяна свързана с работа, като е възможно преместване на нова позиция, начало на нова кариера или нов бизнес, стартиране на нов проект и други.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще предприемете отложено пътуване или да обмисляте такова, което смятате да предприемете до края на годината.

Възможно е досега да са се забавили важни документи или необходима за това пътуване информация.

През седмицата може да получите покана за гостуване свързана с пътуване, което обаче най-вероятно ще откажете с основателна причина.

През седмицата притеснение може да предизвика здравето на мъж, опити за самолечение от негова страна или прикриване на болестните симптоми.

Не е изключена погрешна диагноза или такава, която се прави със закъснение, което допълнително усложнява състоянието на този човек.

През тази седмица интересно и позитивно за вас развитие ще имат ваши любовни и приятелски отношения, както такива които сте създали преди време, така и такива които ще възникнат през тази седмица.

Особено приятни преживявания ще имат тези от вас които имат романтичен партньор роден под воден или въздушен зодиакален знак.

През тази седмица повечето разходи или финансови задължения могат да бъдат причина за спор или противоречия в дома ви.

Подобна конфронтация е безсмислена, тъй като по-важното сега е да седнете и да разговаряте как по-практичен начин да преминете през тази ситуация.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще вложите повече внимание и ресурси за разрешаване на проблеми или други дела свързани с дете. Възможни са леки гинекологични проблеми или притеснения.

Повече ангажираност ще имат тези родители, чиито деца са родени под въздушни или огнени зодиакални знаци.

През тази седмица ще възобновите ваши контакти с хора, с които сте имали в миналото познанство, бивши колеги или съученици.

Действията на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева ще ви изнервят, и за известно време ще избягвате или игнорирате тази личност.

Едно от слабите ви или проблематични места през тази седмица ще бъдат вашите приятелски отношения, които ще бъдат поставени на различни изпитания. Това не касае любовните връзки, които ще са подвластни на други влияния.

Конфликт с човек от кръга ви приятели може да повлияе доста на емоционалното ви и психическо състояние, тъй като ще се почувствате обидени, използвани или неразбрани.

През седмицата очаквайте важна новина или предложение, което ще бъде вашия късмет или шанс да стартирате нещо ново и по-перспективно в живота си.

През тези седем дни може да ви поласкае едно признание за ваше действие или работа, с които сте били ангажирани преди известно време.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която може да имате полезни и важни разговори или срещи с хора от други градове и държави. Преди всичко те ще бъдат свързани с ваши материални или финансови интереси, с обща дейност и други.

През тази седмица внимание ще изискат ваши финансови дела с жена, където лесно може да възникне грешка или да се окажете обект на манипулация.

През тези седем дни приятните изненади ще бъдат свързани с вашия дом и с по-динамичното развитие на различни събития, които касаят вашето семейство.

Възможни са неочаквани пари за семейния ви бюджет или увеличение на доходите, които някой от семейството ви получава.

През тази седмица ще се наложи да се разделите с някои свои надежди, да приключите някаква дейност или ангажимент, но всичко това като цел ще има освобождаване на място за по-хубави и по-перспективни неща в живота ви.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване на младите мъже от този зодиакален знак, особено ако затова те имат определена цел или по работа. Жените над 35 години да внимават при получаване на пари или при работа с финансови документи.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица в семейството ви ще се разговаря относно професионални или бизнес проблеми, които притесняват с някой от вас. Те могат да ви касаят лично или да са проблем на ваш брачен партньор, родител или дете.

През тази седмица ще ви бъде трудно да изпълните плановете си свързани с различни ремонти или подобрения в дома, затова не насилвайте нещата и не разваляйте настроението си.

През тези седем дни различни срещи или гостувания на хора в дома ви ще ви въздействат емоционално като натоварване или стрес. Това може да ви постави в деликатна ситуация, ако позволите на емоциите да контролират разума ви.

През тези седем дни ще имате интересни съновидения свързани с хора, които познавате (тоест не е задължително те да бъдат ваши роднини).

Целта на едно такова съновидение е да ви даде някаква информация и дано вие да я приемете правилно и да я запомните. През тази седмица ще обмисляте някои предстоящи покупки за вас или за дома си и ще се постараете добре да планирате бюджета си, за да избегнете евентуални затруднения.

Младите жени родени под знака на Стрелец ще направят голяма промяна в плановете си поради възникване на нови обстоятелства в живота им или в страната, където живеят.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще се изправите пред необходимостта да разрешите ситуация свързана с една лъжа или с погрешно действие, решение.

Една такава ситуация няма да е приятна особено емоциите, които тя носи със себе си, но и нейното отлагане не ви носи нищо по-добро.

През тази седмица ще имате да изчиствате неизпълнени досега ангажименти и задачи, като през тези седем дни ще сте склонни по-добре да си организирате работата.

Седмицата носи късмет при приключване на ангажименти, от които очаквате да ви донесат някаква печалба, полза или на тяхна база да продължите своето развитие.

През тази седмица ще преживеете няколко приятни и специални събития в дома си.

Вероятно е съновидение свързано с мъж, което след като се събудите ще бъде причина за доброто ви настроение през целия ден.

Като цяло през тази седмица влиянието на мъжете във вашия личен или професионален живот ще бъде добро и градивно за вас. През тези седем дни ще имате повече контакти с приятели от близо и далеч, ще разменяте интересна информация и ще планирате предстоящи срещи или събирания.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица различни събития ще ви накарат да осъзнаете реалността във вашите любовни или романтични отношения.

Ще започнете по-внимателно да следите действията на партньора си и това, което се опитва да ви каже в разговорите, които имате напоследък.

Известно напрежение може да възникне в романтични отношения с партньор роден под знака на Козирог, Телец или Дева, което да ви създаде моменти на стрес и безпокойство.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на ваши контакти с хора от близо и далеч.

Възможно е да тръгнете неочаквано на път или някой да ви изненада с решението си да ви гостува. През тази седмица ще ви бъде трудно да влияете или да контролирате живота на ваше дете, а и вероятно няма смисъл да го правите по вашия начин.

Това е неблагоприятна седмица за зачеване на дете или ще възникнат леки затруднения при раждане дете на дете през този седемдневен период. През седмицата може да преживеете предварителна паника във връзка с новина или документ, които ще получите.

Това ще се дължи на неяснотата в информацията която носят и множеството въпроси, които възникват около нея.

Това ще бъде сложна седмица за развитие на съдебно или юридическо дело, особено ако вие сте в позицията на обвиняеми.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще имате повече разходи, които ще са по-скоро за някой друг от семейството ви, отколкото лично за вас.

Възможно е да възникнат усложнения свързани с документи, с чието оформяне сте ангажирани в момента или с някакъв вид договор.

През тези седем дни напрежението в семейството ви ще бъде по-голямо, което може да се дължи на по-голямата ви ангажираност или тази на партньора ви.

Като че ли цялото ви семейство сега ще има нужда от повече почивка, а в същото време динамиката на събитията ще изисква бързина в действия и неотлагане на задачите.

През тези седем дни ще имате професионални или бизнес срещи, посещения в различни институции, където ще действате по важни за вас задачи и дела, предимно от финансов характер.
През седмицата ще възникне необходимост да купите подарък или цветя за жена. На работното ви място ще получите неочаквана подкрепа от жена или ще получите предложения за работа, което ще дойде от страна на жена.

Жените над 35-годишна възраст ще имат благоприятно време за разрешаване на имуществени въпроси чрез банкова, държавна, данъчна или друга институция. Младите жени ще имат благоприятна седмица за договаряне на по-добро заплащане или за търсене на по-добре платена работа.

(Източник: astro.velida.net)