Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 22 - 28 юни)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще размишлявате за ваши минали действия или грешки свързани с дете, с по-млади брат или сестра и други.

Причината за подобни размисли може да бъде повторение на вече преживяна в миналото подобна ситуация. Възможно е да възникне необходимост към нейното завръщане, поради възникване на нови обстоятелства, шанс за ново по-благоприятно развитие.

Това е неблагоприятна седмица за зачеване на дете, за разговори или действия от подобен характер.

През тази седмица ще бъде важно да сложите много ясна граница между миналото и настоящето. По-скоро да се опитате да загърбите онази част от него, която ви носи някакъв негативизъм, емоционален и психически товар.

Отърсете се от това, което ви спира или по някакъв начин затруднява прогреса ви, защото навлизате в едно по-благоприятно време за растеж. Ако намерите сили да се отървете от такива емоции, то съвсем скоро различни нови обстоятелства ще ви помогнат с по-голяма лекота да разрешите неприятностите си.

В семейните ви отношения ще има леки вълнения и те в голяма степен ще бъдат свързани отново с миналото ви, с действие или решение които сте направили в близкото си минало, включително преди няколко дни.

През тази седмица ще имате благоприятно време за действия свързани с материалните или имотни интереси, като това особено актуално ще бъде с жените.
В голяма степен ще може да разчитате на помощ или подкрепа от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще имате разговори или контакти с непознати хора, с които ще се запознаете онлайн или вършейки своите ежедневни задачи.

Влиянието на по-възрастни родственици ще бъде важно през тази седмица или ще получите новини свързани с тях.

Интересно влияние в ежедневните ви дела ще има от страна на хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец.

През тази седмица ще ви зарадва документ, споразумение или важна новина от финансов характер.
Тя може да бъде свързана лично с вас или с човек от семейството ви, което също да ви облагодетелствува по някакъв начин.

През тази седмица внимание ще изиска здравето на мъж от семейството ви, който поради несериозно отношение към начина си на живот може сам да предизвика неприятен проблем. В този случай внимание ще изиска правилната диагноза и лечение, защото са възможни грешки в този план.

Младите мъже от този зодиакален знак да бъдат внимателни в действията си, в собствената си корекност и почтенност, за да не попаднат в собствената си клопка.

През седмицата ще ви се наложи да се срещнете и действувате хора, които са в паника или изживяват голям стрес около неприятна ситуация в личния си или професионален живот. Те са на прага да вземат важно решение, но в същото време се страхуват доколкото е правилно или не.

Седмицата вещае интересна среща или събиране свързано с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, седмицата носи за вас интересни преживявания с приятели от близо и далеч. Ще има за какво да разговаряте, идеи да споделяте или да организирате бъдещи срещи и събирания.

Особено ще ви радват разговори или срещи с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Не е изключено посещение в дома ви от страна на приятели, които ще бързат да споделят важна новина с вас.

През тези седем дни ще имате много работа, която ще изиска организираност и бързина в действията ви.
По-голямото напрежение може да създаде ситуации на противопоставяне и конфликтност с хора около вас.

Преди всичко внимавайте с клиенти, ако работата ви е свързана с такива. Ако допуснете грешка, търсете дипломатичен и тактичен начин за нейното отстраняване.
През тази седмица може да ви изненада неочаквано пътуване, което вие или човек от семейството ви ще трябва да направи.

Като цяло изненадите през тези седем дни ще бъдат свързани по някакъв начин с пътуване или с хора от различни разстояния. Действия и събития в този план ще бъдат следени от вас много внимателно, с голям интерес и с емоционално преживяване на всеки един момент.

Седмицата ще бъде щедра в любовта, в новите ви запознанства и в развитието на вече създадени връзки. Сега ще имате възможност с по-голяма лекота да разговаряте с партньора си, да споделяте своите идеи и желания, да градите бъдеще или да се разделите приятелски (ако връзката ви е изчерпана).

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица бъдете готови за по-сериозно отношение от ваша страна, когато разговаряте с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева (предимно мъже), с които ще дискутирате важни неща.

Всякакви опити за шеги или несериозно отношение от ваша страна ще бъде неуместно.
Седмицата носи събиране свързано с мъж, което може да бъде по най-различен повод.

Като цяло тези седем дни ще са едно динамично време, с по-голяма бързина в развитието на събитията, които ще се случват и които ще зависят от действията на голяма група от хора. Поради тази причина всякакви обрати са възможни.

Важно е да се знае че това е едно специално и важно време за вас и всяко едно събитие да се приема като необходимост от преживяване.
Понякога могат да ви тревожат действията или решенията на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Друг път неочаквано ще ви радват новини или срещи с хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

През седмицата могат да се обсъждат действия свързани с покупка на нов дом или имот, преместване от жилището, в което живеете в момента или други действия свързани с наследствен имот, който притежавате.

Някои промени, които ще се случват в дома ви или с близки родственици могат да ви сварят неподготвени за такива събития, но те също ще имат своя замисъл и причина.

Любовния ви живот ще бъде интересен, дотолкова доколкото ще ви даде възможност да вземете някои важни решения или да промените нещо в отношенията си. Това особено важи за младите мъже родени под този зодиакален знак.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която могат да възникнат усложнения в комуникацията ви с колеги, ръководители или клиенти.

Недоразуменията или противоречията могат да бъдат от най-различен характер, но в повечето случаи емоционално ще въздействат предимно на вас.

През седмицата ще съчувствате и ще следите внимателно сериозните професионални проблеми (включително липса на работа) в живота на приятели.

През седмицата са вероятни разходи свързани с дете или с роднини, които определено ще бъдат за нещо важно, необходимо и неотложно.

Някои от вас могат да получат пари от дете, които също да бъдат с някаква определена цел.

През тази седмица може да намерите изгубена или забравена вещ, да разкриете важна информация свързана със събития от миналото ви, които са ви наранили или ощетили по някакъв начин. Това е време в което ще разберете истинската същност на някои хора, което ви е убягвало досега.

През каквито и затруднения да преминете през тази седмица, нищо няма да ви се случи което да създаде драма или сериозен трус в живота ви.
Стари ангажименти или дела от имуществен характер могат да бъдат причина за временно напрежение в семейството, с роднини или с представители на някаква институция.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще трябва да се погрижите за здравето на жена или да и помогнете за стабилизиране в трудна за нея ситуация.

Младите жени от този зодиакален знак ще се стремят да реализират важни цели и планове, което ще става бавно и трудно. Това може да създаде усещане за несигурност, безпокойство и въобще по-голям стрес, което ще се отрази по някакъв начин на здравето.

През седмицата ще имате неясни отношения с жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби. Поради тази причина е добре да разговаряте открито с нея, за да избегнете недоразумения и неясноти.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за пътуване, като това особено се отнася за жените родени под този зодиакален знак.
Приятно ще ви зарадва новина или разговор с жена, която в момента се намира в друг град, село или държава.

Неочаквани новини могат да ви информират за неприятности, които се случват в живота на хора, които познавате или такива, които се задават директно към вас.
В повечето случаи те ще бъдат свързани с документ, договор или някакъв вид бумащина.

През седмицата ще обмисляте различни ваши планове или ангажименти свързани със семейството ви, които ще трябва да реализирате в най-скоро време.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате да разрешавате някои неприятни финансови проблеми или ще се ангажирате със сложни финансови дела.
Възможно е да получите помощ или да работите заедно по тези въпроси с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

През тази седмица няма да липсват изненади в живота ви и почти всяка една от тях ще провокира у вас вземане на важно решение, реализиране на бърза промяна или посещение в някаква институция.

Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически ангажименти и действия.
Не се страхувайте от промените в живота си през тези седем дни. Въпреки, че някои от тях могат да бъдат неочаквани, те ще отворят нови шансове и ще ви дадат нови възможности в живота.

Правете смели планове свързани с дома си или със семейството си. При добра организация и планиране от ваша страна те ще бъдат напълно реализуеми до края на годината.

Някои от вас ще се зарадват на нова или важна придобивка за комфорта в дома.
По-сложно развитие могат да имат ангажименти свързани с документи, които касаят ваша собственост или собственост на ваши родители.

При покупка на скъпи вещи внимавайте с условията по гаранцията и с всичко, което би могло да ви създаде някакъв проблем в бъдеще.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще ви натоварят различни проблеми и неприятности на работното място. Те едва ли са нови, но през тези седем дни могат да имат ново развитие и да провокират у вас желание за смяна на работното ви място и търсене на нова кариера.

Сложни като развитие ще бъдат ангажиментите ви с представители на държавна, банкова, данъчна и друга институция.

Тази седмица може да имате ангажименти свързани с мъж от семейството си, като това по-скоро ще бъде подкрепа от ваша страна в негови начинания или действия.
Младите мъже от този зодиакален знак ще имат благоприятно време за разговори или действия свързани с начало на съвместно съжителство или брак.

Повод за интересни или важни разговори може да бъде ваш роднина роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През седмицата ще възникне леко напрежение в отношенията ви с приятел, който ще реши че има право да ви дава съвети, от които нямате нужда или да ви казва какво да правите, което е противоположно на това, което вие искате.

В романтичен план могат да възникнат прояви на ревност, на опити за командване на ситуацията или събитията от страна на единия от партньорите.

През седмицата бъдете внимателни със здравето на дете или млад човек, както от собственото ви семейство така и от кръга роднини. Възможно е да става дума за леко неразположение, към което да си погледне несериозно, а в последствие ситуацията да се окаже по неприятна.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще имате много ангажименти свързани с хора или институции от близо и далеч. Те могат да касаят ваши финансови интереси или да изискат разход на пари.

Седмицата ще благоприятства пътуване, което ще бъде повод за приятни преживявания, за отдих и развлечения.

През седмицата ще имате общи дела свързани с пътуване, между вас и човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци (или с такъв асцедент).

Тази седмица ще бъде деликатна за любовните отношения на младите жени, които обмислено или прибързано ще тръгнат към раздяла с настоящия си партньор.
Тази тема е твърде индивидуална за да бъде поставена под общ знаменател, но като цяло е добре да се внимава с такива решения. Когато направите подобна стъпка, връщането назад ще е почти невъзможно.  Тази прогноза в голяма степен важи за тези от вас, които имат партньор роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Възможно е стара романтична връзка с такъв партньор да напомни за себе си, но това по-скоро ще стане чрез някаква новина за бившата ви половинка или при неочаквана среща.

През седмицата ще имате среща с жена, за която ще имате предварителна уговорка. Ще имате определени очаквания за разговора си с нея и няма причина те да не се реализират.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица в която може да имате желание да реализирате планове или идеи, които обаче няма да бъдат приети от останалите членове на семейството ви.

Причините за това могат да бъдат най-различни, но в повечето случаи отпора от страна на роднините ви ще бъде желанието им да ви предпазят от една грешка.

През тази седмица някои от семейните представители на този зодиакален знак, които дълго време преживяват затруднения в брака си, ще вземат финално решение за развод.

Любовният ви живот ще бъде нестабилен, с вероятности за възникване или задълбочаване на неприятности от страна на жена.

Жените на 35 годишна възраст могат да преживеят разочарование в любовния си живот или да видят много по-ясно истинския облик на партньора си.

През седмицата ще имате повече професионални или бизнес ангажименти, което ще изиска от вас по-добра организация на работата ви. Ще възникне необходимост от посещение в някаква институция, провеждане на важен разговор или уреждане на важен документ.

Седмицата ще бъде благоприятна за търсене на нова работа, но нека очакванията ви бъдат съобразени с реалността в страната, където живеете в момента.
Ако сте вложили достатъчно усилия в даден професионален или бизнес проект, то през тази седмица ще може да се зарадвате на добри доходи, по-големи печалби или други финансови придобивки. Само в такъв случай късметът може да бъде на ваша страна.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще имате поводи да се радвате и да изпитате задоволство от постигнат успех или приключен ангажимент.

Благоприятните тенденции на седмицата в голяма степен ще се отразят и на вашите лични отношения, особено ако имате връзка с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Като цяло отношенията ви с тези зодиакални знаци ще се отразят добре на развитието на вашите планове и дела.

През тази седмица не натоварвайте близките си с много задачи и не изисквайте много от тях, тъй като това може да предизвика нежелана реакция от тяхна страна.
Възможно е тяхната енергия да е в най-ниското си ниво и те да имат нужда от почивка и възстановяване.

Във финансов план бъдете разумни в разходите си свързани с неща за домакинството ви.

През седмицата мнозина от вас ще преживеят раздяла с човек, който ще отпътува надалеч поради някаква житейска причина.

Седмицата носи среща с човек от миналото ви, като бивш съученик, колега, съсед или друга личност, като това може да стане включително и чрез социалните мрежи.

През тази седмица ще ви изненада новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате. Няма знак, че вие ще полагате някакви грижи за този човек, така че не е задължително той да бъде ваш роднина.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви бъде трудно да комуникирате със собствените си деца или с други млади хора, с които ви предстои да имате контакт. Възможно е вие да изисквате повече от тях или те да ви притесняват с различни техни капризи и желания.

Тази седмица ще изиска от вас много по-голямо внимание и правилна преценка при ангажирани с различни задачи.
Избягвайте нереални очаквания, само защото искате на всяка цена да реализирате ваше желание.  Възможно е сами да си създадете проблем, поради по-голямата си амбиция и невъзможността тя да се реализира в настоящия момент.

Възможни са разочарования или откази от обещания. Сложни ще бъдат отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Скорпион, Риби или Рак.

Седмицата ще благоприятства пътуване за младите мъже, които могат да планират такова заедно с приятели или с цел посещение в дома на приятел, романтична среща и други.

Новите познанства с хора от различни разстояния ще бъдат интересни, но не бързайте да се натоварвате със специални очаквания за тяхното развитие. Финансовите ви дела с представители на земните и водни зодиакални знаци ще имат благоприятно за вас развитие.

(Източник: astro.velida.net)