Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 6 - 12 юли)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, седмицата носи за вас повече или по-отговорни ангажименти, които основно ще са свързани с вашия дом или с някой от кръга ви роднини.

Седмицата носи важно събитие или събиране свързано с жена, което е възможно да се случи дори във вашия дом.

През седмицата лесно ще възникват конфликти поради развитие на различни обстоятелства на работното ви място или в семейството ви.

Това не са конфликти, които могат да нарушат вашите отношения, но могат да предизвикат разкриване на тайни, да са свързани с някаква интрига или лъжа, или техния развой да бъде по някакъв начин манипулиран.

Финансовите ви дела през тази седмица ще имат добро развитие, особено ако са свързани с хора родени под земни или въздушни зодиакални знаци.
В любовния ви живот могат да възникнат притеснения или страх за развитието на вашите отношения, което няма да ви бъде от голяма полза.

Ако нещо ви безпокои, най-доброто което може да направите е да седнете и да разговаряте открито с партньора си.

Жените родени под този зодиакален знак ще имат повече домашни задачи за изпълнение, за които мнозина ще разчитат единствено на тях.

Седмицата дава неочаквана приятна изненада на мъжете над 35-годишна възраст, която ще касае техния личен живот.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е една специална седмица, в която ще вземете важни за бъдещето си решения или ще стартирате големи промени.

Тази седмица ще постави граница между един етап от развитието ви и ще положи основите на друг.

Този нов етап може да продължи месец-два или да има развитие в рамките на няколко години. Важното е да продължите да вървите напред, да градите смели планове за бъдещето си, независимо от вашата възраст.

През седмицата ще възникне необходимост да купите подарък (най-вероятно за мъж) или да се отблагодарите по някакъв начин на човек, който ви е помогнал, когато сте имали нужда.

През седмицата може да искате да избягате от един ангажимент или обещание свързано със среща или със събиране.
Внимавайте каква лъжа използвате за да се отскубнете от този ангажимент.

През седмицата емоционално ще се окажете нестабилни, което ще ви прави чувствителни, плачливи.

Подобни настроения могат лесно да ви отказват от важни планове или идеи или да бъдат причина за възникване на нежелани неприятности.

В любовния ви живот отношенията ви ще зависят от вашите емоции и настроение.

Младите мъже родени под този зодиакален знак ще се зарадват на едно ново приятелство с човек, от когото ще могат да научат много полезни неща.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която ще се тревожите за развитието на ваши важни планове, тъй като всичко това ще зависи от определени обстоятелства или хора, върху които вие нямате контрол.

През седмицата ще можете да разчитате на помощта на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за реализиране на важни ежедневни задачи.

Седмицата носи финансови отношения с дете или млад човек, най-вероятно от вашето семейство, които могат да бъдат свързани с разход за лични нужди, но могат да бъдат свързани с инвестиция в образование, кариера или собствен бизнес.

Някои от вас ще се зарадват на пари, които ще получат за дете, като издръжка, стипендия, социална помощ и други.

През седмицата ще възникне притеснение около пътуване по работа или с определена цел, но като цяло неговото развитие ще бъде добро за вас.

Вероятни са от новини свързани със здравето на близък човек, който/ която ще се нуждаят от лечение в болница или друга специална терапия.

Седмицата носи интересни новини свързани с ваша любовна история от миналото.
Възможно е ново запознанство с човек, който живее на някакво разстояние от вас и чието развитие ще ангажира вниманието ви през следващите няколко седмици.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще отделите внимание на позабравени отношения с хора от миналото си. Ще ги потърсите по телефона или онлайн, ще ви бъде приятно да подновите отношенията си.

През тази седмица бъдете внимателни с хора, които са представители на земните и водни зодиакалните знаци.

Отношенията ви с жени ще преминат през моменти на турболенция, но като цяло точно от жени ще получите важна помощ или съдействие при изпълнение на ангажиментите си.

През тази седмица повод за размисъл могат да бъдат ваши отношения с мъж, който пътува в момента или живее на разстояние от вас.

Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да уредите ваши дела свързани с документи, с финансови отношения между роднини.

Могат да ви зарадват новини свързани с пари.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване за младите мъже, което най-вероятно ще е предварително планирано.

Жените над 35-годишна възраст могат да имат леки здравословни неразположения, които не бива да пренебрегат, но и не бива да ги приемат с паника.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, при вас е седмица в която ще преживеете някои тъжни моменти свързани с личния живот на Жена – приятелка или на родственица.

Най-вероятно тези събития ще имат връзка с нейния любовен живот, с разочарования от настоящия партньор или с раздяла.

Седмицата може да ви изненада с един неприятен конфликт, от който няма да спечелите нищо, а напротив!

Това, което ще загубите може да се окаже доста болезнено и неочаквано.

През седмицата ще планирате разходи или други някакви финансови действия с дете или с млад човек от семейството ви. Това не са неприятни събития, и може да са свързани с получаване на пари свързани с тях.

Седмицата ще бъде благоприятна за разговори с деца и с млади хора, които живеят на далечно разстояние от вас.
През тази седмица ще имате шанс да възобновите ваши стари приятелски отношения, хора с които сте се разделили по неприятен начин или неприятни обстоятелства.

През тази седмица и двете страни ще сте склонни да забравите миналото и да дадете нов старт на вашите отношения.

Младите жени Лъв ще трябва внимателно да следват събитията в собствения си любовен живот, да избягват настъпателност или провокативност в действията си спрямо настоящия си партньор.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате по-сериозни ангажименти свързани с уреждане на различни лични или семейни дела чрез държавна, банкова, данъчна или друга институция.

Възможно е през седмицата човек от кръга ви роднини да има сериозни проблеми в работата си и това да бъде причина за разговори и дискусии по създалата се ситуация.

През тези седем дни неприятностите в дома ви ще идват и ще си отиват бързо, затова не задълбавайте в тяхната причина или в това, кой ще бъде краен победител.

Битовите проблеми, където възникнат такива ще имат бързо разрешение, без големи разходи или сериозни последствия.

През седмицата бъдете внимателни при покупка на подарък, (ако ви се налага такъв) особено ако е свързан с мъж.

Възможно е да купите нещо, което не само няма да си хареса, но може да бъде прието и като обида, или проява на лош вкус.

През тази седмица повечето от вашите присъстват на среща или събиране по приятен повод и от важен характер.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, то седмицата ще бъде благоприятна за тяхното тяхното развитие.
През тези седем дни ще ви бъде приятно да контактувате и да правите планове за бъдещето си с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете на 35-годишна възраст да бъдат внимателни при действия свързани с имуществени дела и най-вече са документи. Внимавайте какво подписвате и какво получавате.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще ви изненадат нови и перспективни познанства с хора от близо и далеч.

Възможно е контактите ви с тях да бъдат свързани с някакви предложения за обща дейност или работа, във връзка с обща кауза или друг някакъв интерес.

Внимателно приемайте новините и информацията от хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, които може да имат особено значение за вас, независимо как изглеждат първоначално.

През тази седмица не търсете отговори на въпроси свързани с минали неприятни преживявания, загуби или конфликти.

Каквото било, нека да остане там в миналото ви. Дори да сте загубили нещо тогава, то не е било случайно.

Вероятно това е бил единствения начин да се освободите от нещо, което поради някаква причина няма място в живота ви.

През тази седмица може да ви зарадва подарък или жест на внимание от страна на жена.
Някои от вас ще купуват подарък за жена, която ще празнува своя рожден ден, юбилей или друг голям празник.

Жените на 35-годишна възраст ще имат благоприятна седмица за освежаване на дома си, за покупки свързани с домашния комфорт и за уреждане на различни имуществени дела.

Мъжете Везни може да се сблъскат усложнения или пречки свързани с договор или си някакъв финансов документ.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще сте в голяма степен фокусирани върху професионалните си ангажименти и задължения.

Това особено важи за младите жени родени под този зодиакален знак, на които могат да им бъдат възложени и по-големи отговорности.

През седмицата може да приемете нови хора в работния си колектив, да намерите нови клиенти или да се срещнете с нови хора, които са полезни за вашата работа.

Добри професионални отношения ще имате с жени, родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

През тази седмица могат да възникнат грижи около здравето на близък човек, но те не вещаят някакви усложнения.

В любовта ще ви притеснява едно проблемче, заради което ще се срещнете с някого да поискате обяснение или допълнителна информация.
През тези седем дни конфликтите в семейните и брачните ви отношения трябва да се избягват, тъй като могат да имат неприятно развитие и да провокират един от партньорите, да вземе трудно и неприятно решение.

Ако пътувате през тази седмица на далечни разстояния, бъдете готови за всякакви ситуации. Не се натоварвайте с някакви предварителни очаквания, относно целта, поради която ще пътувате.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще се ангажирате внимателно с обещание, което ще дадете на колега, клиент, съсед или приятел.

Причината за това може да бъде факта, че неговото изпълнение по някакъв начин ще рефлектира върху вашия личен или професионален живот.

Предстои ви да получите пари, които влизат редовно в личния ви или семеен бюджет: заплата, пенсия и др.

Ще имате важни очаквания за различни събития през тази седмица. Като цяло всяко едно ще има своя собствена линия на развитие и едва ли ще ви разочароват.

През тези седем дни ще преживеете важен момент, в който ще трябва да покажете достатъчно решителност и да се разделите с нещо или с някого. От вас в голяма степен ще зависи това да се случи без драма или обяснения.

Любовният ви живот ще е нестабилен, вероятно защото вие или партньора ви ще имате нереални за изпълнение желания или ще се ръковоите в отношенията си от капризи.

През седмицата не пренебрегвайте нито една покана или предложение. Не се опитвайте сами да гадаете в бъдещето, защото не до всичко ви се дава достъп.
Мъжете ще имат седмица, в която ще трябва да вземат решение свързано с бъдещето си. Жените ще се зарадват на писмо, съобщение или телефонно обаждане най-вероятно от неочаквано място.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще ви изненада с различни събития свързани с човек от фамилията ви (включително тов аможе да бъде бебе или дете).

Ще възникнат неочаквани разходи, но ще бъдат за хубаво и ще ви донесат някаква приятна емоция.

Притесненията ви през тези седем дни могат бъдат свързани с новина или документ, които ще очаквате да получите с нетърпение.

Вероятно те имат важно значение за бъдещето ви, но от вас ще се изиска да проявите търпение и да не създавате излишно напрежение около себе си.

Новина свързана с житейска драма в семейството на хора, които познавате ще даде отражение върху настроението ви през седмицата.

Тези седем дни ще бъдат важен период за вашата кариера или за професионално ви израстване (обучение).
Ще възникне неочаквана възможност или идея, която може да дойде чрез човек, когото вече познавате. Успехи в живота на ваши приятели ще са повод за поздравления или малко празненство.

В любовта обаче ще трябва да бъдете реалисти и толерантни както към настоящия си партньор, така и да избягвате опити да възродите минали отношения, които вече са изживели времето си.

Жените ще преживеят много емоционално и болезнено една лъжа или опит да бъдат въвлечени в нечии манипулативни действия.

Мъжете ще имат добра седмица да покажат реалните си способности чрез някаква изява.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете много по-емоционално различни събития в семейството си.

Те могат да бъдат свързани с изненада, с неочаквани гости или с дълго чакано предложение, с личен празник и с още много други неща.

Това ще бъде седмица, в която ще сложите финална линия на един процес на развитие и ще поставите основите на едно начало. За всеки ще е различно, но в повечето случаи ще се усети с едно ярко събитие или преживяване.

Седмицата може да ви донесе и някои негативни преживявания, вероятно свързани с неприятна новина за човек, когото познавате.

През тези седем дни повечето ви ангажименти ще са важни и определящи бъдещия ви начин на живот.

Седмицата ще бъде благоприятна за ангажиране и развитие на съдебни или юридически дела.

През този седемдневен период смело може да планирате, чертаете и организирате неща свързани с ваши планове за бъдещето.
Важна роля в живота ви ще изиграят хора от кръга ви колеги или съмишленици. През седмицата не пренебрегвайте шансовете или предложенията, които ще получите, независимо от къде идват.

Конфликтите трябва да са с разумни, пестеливи думи и аргументи. Не допускайте емоциите ви да се разпиляват с различни или неясни обяснения.

Жените могат да забравят или загубят лични вещи, документ или информация. Мъжете ще имат повод за радост, приятни преживявания в любовта или в интимния си живот.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще планирате или ще предприемете важно за вас пътуване. То ще ви донесе много емоции и преживявания.

През седмицата ще ви зарадва новина, която ще дойде от човек, който живее в друго населено място.

През тази седмица ще се окажат сложни отношенията ви с мъже от другите зодиакални знаци. Неприятностите, които ще възникнат могат да бъдат на лична или професионална основа, но бъдете разумни и не допускайте тяхното задълбочаване.

Като цяло седмицата ще изиска от вас много по-голямо внимание в организирането и изпълнението на ежедневните ви дела и задачи.

Не допускайте разпиляване на времето си с ненужни неща или забавления. Това може да ви навреди и да се окажете в един момент в губеща позиция.

Здравето ви ще изиска грижи, независимо от вашата възраст.

Някои от хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с пари, които ще получите чрез хора от семейството си или чрез семеен бизнес (инвестиция).
Жените ще отделят време за размисъл относно покана или предложение, което ще получат през тези седем дни. Определено няма да бързате с отговора си.

Мъжете ще се влияят много от мнението или съвета на жена във важен за кариерата си момент.

(Източник: astro.velida.net)