Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (7 – 13 септември)

Овен

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.

Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план.
Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Щастливи числа: 5,9,43,19,32,6

Телец

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес.

За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат.
Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Щастливи числа: 8,19,27,18,46,1

Близнаци

Новина от далече може да Ви зарадва. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите.

Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота.
Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Щастливи числа: 34,38,5,32,17,21

Рак

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите.

В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект.
Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви

Щастливи числа: 38,22,42,8,4,6

Лъв

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция.

В края на седмицата се очертават парични приходи.
За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 23,12,39,8,13,22

Дева

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си.

В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.
Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Аргументирайте се добре.

Щастливи числа: 31,9,41,6,10,36

Везни

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид.

Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това.
Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Щастливи числа: 41,38,34,15,23,46

Скорпион

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид.

В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа.
Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Щастливи числа: 6,2,27,8,25,16

Стрелец

Не подценявайте интуицията си. Здравето и тонусът Ви са отлични. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации.

В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена.
Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В работата Ви има промени. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите – за добро.

Щастливи числа: 33,4,44,46,21,43

Козирог

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин.

Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес.
Ако сте инициативни може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Има риск от главоболие. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Щастливи числа: 13,35,24,31,18,37

Водолей

Идва вашето време. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Ако обедините усилията си и сключите делови договори в септември, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Нервната Ви система е претоварена.

В личен план Ви предстоят интересни събития.
Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.

Щастливи числа: 9,15,11,10,40,14

Риби

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия.

Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи.
В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периода предразполага към чернодробни проблеми. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Щастливи числа: 41,22,14,37,19,12

Източник: znacite.com