Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (21 – 27 септември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица се възползвайте максимално от новите възможности за работа, образование или бизнес, които ще възникнат по един или друг начин за вас. В тези области ще имате реални шансове да постигнете напредък, успех, да получите признание и др.

През тази седмица не се страхувайте да се ангажирате по-сериозно с разрешаването на проблеми свързани с пари или с финансови/банкови документи. През тези седем дни различни обстоятелства или важни хора ще ви помогнат да направите тези неща по най-добрия за вас начин.

Седмицата ще бъде благоприятна за лечение, терапия и други занимания, които да подобрят психическата и физическата ви форма.

Седмицата носи интересни преживявания свързани с една неочаквана среща или ново познанство.

Важно събитие в семейството на приятели, роднини или съседи ще бъде повод за събиране в техния дом.
През седмицата бъдете готови да акумулирате огромен обем от информация свързана с най-различни събития.
Загубата, раздялата с вещи или с приятел ще е начин да се отървете от нещо, което вече няма място и значение в живота ви.

Жените Овен ще имат по-сериозни ангажименти или разходи с дете или с човек от семейството си.

Мъжете ще очакват отговори на въпроси, предложения или друг вид информация свързана с работа, бизнес, финансови или обществено-политически отношения и др.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще бъде успешна за вас, затова разпиляването на дните в незначителни неща, забавления или мързел е само във ваша вреда.

Разбира се, всичко ще зависи и от натрупаната досега база, от извършената от вас работа до тази седмица и от постигнатите резултати.

Това ще бъде удачно време за развитие на лични или професионални контакти, предимно с хора, които живеят на разстояние от вас.

За мнозина седмицата вещае неочаквани пари или нова възможност за допълнителен доход.

Важно за вас развитие ще имат романтичните запознанства, кореспонденцията и виртуалните контакти с хора от различни градове и държави.

През седмицата ще се ангажирате със среща или друго интересно събитие свързано с интимния ви партньор.

Избягвайте сами да си създавате страх или безпокойство относно едно предстоящо пътуване или преместване.

Не се натоварвайте психически около събития свързани с хора, които не живеят с вас.
Приемете, че всичко ще се развие по най-добрия за вас начин, независимо от вашите притеснения.

През седмицата ще се ангажирате с различни недовършени или бързи ремонти и подобрения в дома си.
За повечето от вас, това ще бъде благоприятна седмица за бизнес или работа от дома.
През тази седмица ще имате благоприятно време за решения или действия свързани със семеен имот, земя, стопанство и др.

Жените Телец ще научат нещо интересно или неочаквано за своя стара любов, интимна връзка или приятелство. В любовта бъдете предпазливи за да не предизвикате партньора си към неприятни решения и действия.

Мъжете да избягват хитрости или манипулиране мнението на хора, с които живеят заедно. Действията ви ще бъдат разкрити, а последствията естествено ще бъдат неприятни.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще направите няколко посещения, гостувания или срещи, които ще имат своето важно значение за вас. Това е седмица, в която ще бъде добре да се ангажирате с различни действия, които касаят хора от Отвъдното, като: помен, посещение на гробно място, ангажиране с наследство, завещание и др.

Седмицата носи събиране, за което предварително добре ще обмислите как да се облечете, какво поведение да имате, какъв подарък да изберете и др.

През седмицата може да имате ангажимент свързан със здравословен проблем или лечение на близък човек, който не живее в един дом с вас.

През тези дни обърнете внимание на любовните си отношения. Може би смятате, уверени сте, че всичко се развива нормално, но може да се окаже, че пропускате нещо важно.

Отношенията ви с хора извън семейството ви ще са важни и вие не трябва да игнорирате това, което ще получите от тях като информация. През седмицата ще сте склонни да отделяте повече време за развитието на ваше хоби, приятни занимания или обществени интереси.

Финансово нещата ще бъдат стабилни, но избягвайте рискове или импулсивни разходи.
Жените Близнаци ще могат да разрешат по неочаквано добър начин стресови ситуации, сложни отношения или други неприятности. Приятните изненади през тази седмица ще са свързани с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Мъжете ще проведат интересен, полезен или важен разговор с жена родена под знака на Телец, Козирог или Дева.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица бъдете предпазливи при работа с документи или когато обработвате някаква важна информация. Грешки, заблуда или манипулация могат да възникнат по ваша вина или по вина на други злонамерени хора.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания с приятели или за да се срещнете с тях в друго населено място.

Добро развитие ще имат ваши финансови интереси с хора от близо и далеч. Мнозина ще направят разход свързан с предстоящо пътуване или преместване.
През седмицата ще подходите много сериозно към един откровен разговор свързан с дъщеря, внучка или с друга жена.

През тези седем дни ще сте склонни да се тревожите за изпълнението на по-големите отговорности, които ще имате в работата си.

Вашето безпокойство в повече случаи ще има връзка с правилното и навременното изпълнение на професионалните ви задължения.

Жените Рак ще имат очаквания за постигане на договореност или споразумение свързано с пари, с договор или с финансов документ.

Мъжете ще са късметлии, освен ако не си проиграят късмета за глупави неща. През тези седем дни може да постигнете големи успехи или да преживеете големи загуби. Едното и другото зависят изцяло от вас.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица очаквайте да получите интересни съобщения, писма или пратки от роднини или приятели от различни населени места.
През седмицата може да ви изненада покана свързана с бъдеща среща или събиране с приятели или познати.

Мнозина ще получат новина от приятели или роднини, свързана с нов дом или с преместване по местоживеене.

Очакванията ви свързани с пари, може да не се покрият от реалните събития, които ще преживеете през тази седмица.

Всъщност може да имате много добри доходи, но и много повече, дори изморителна работа.

Има голяма вероятност да възникнат различни затруднения, допълнителни формалности или друг вид спънки свързани с пари, документи или вербални споразумения.

Конфликт с дете или заради дете може да се развие много неприятно. Като цяло конфликтите през тази седмица ще се отразят неблагоприятно върху здравето.
Възможни са грижи свързани със здравето на дете, като причината за съответното неразположение може да бъде настинка, инфекция и др.

Тази седмица ще има с какво да зарадва семейството ви, но всяка малка радост или успех ще бъде съпътствана с тревоги, напрежение, стрес.
Нищо няма да ви се даде с лекота или без усилия, без труд и вложено време.

Жените Лъв ще мислят много за своето бъдеще. Различни идеи ще ангажират вниманието им, през различните дни от седмицата. Някои неуспехи или неблагополучия могат да ви направят лесно докачливи, конфликтни и обидчиви.

Мъжете ще искат да приключат веднъж завинаги с някои стари проблеми. Тази седмица за вас важен ще бъде не успеха по тяхното приключване, а отстраняването им на всяка цена, за да си осигурите така нужния ви емоционален и психически комфорт.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на ваши отношения с хора от различни разстояния.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица могат да ви изненадат нови професионални или бизнес възможности, които ще възникнат пред вас. Новите идеи или предложения ще са шанс за вас да реализирате своя стара идея, да покажете способностите си или да се възползвате в от вече натрупан професионален опит.

През тези седем дни бъдете отворени за новите възможности, които съдбата ще ви даде.

През седмицата ще ви се наложи да разрешавате проблем свързан с документ, който ще бъде важен за семейството ви или за личния ви бизнес (ако имате такъв).
Нещата в този план могат да имат едно по-бавно развитие, да срещнете кратки спънки или затруднения.

През седмицата бъде важно да се съхраните позитивни и да търсите дипломатични разрешения. когато възникнат пречки или други сложни ситуации.
През седмицата може да ви разстрои една неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

През седмицата ще бъдете ангажирани или ще следите промени в живота на роднина или приятел, които в някои случаи може да имат връзка с пътуване.

Жените Дева ще бъдат емоционално нестабилни, склонни към състояния на тъга, плач, неудовлетвореност от постигнатото или преживяното досега. Здравето ви ще бъде колебливо, и подобни емоционални състояния само ще увеличат стреса вътре във вас и ще рефлектират неблагоприятно върху имунната ви система.

Мъжете ще са по-ведрите представители на знака. Ще искате забавления и ще си ги осигурявате по един или друг начин. Ще сте склонни да правите подаръци или ще се поглезите с покупка лично за себе си. Добро развитие за вас ще имат отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която на преден план ще излязат ангажименти или планове свързани с образованието или кариерата на човек от семейството ви. Възможно е тази личност да има нужда от помощ или подкрепа в едно ново начинание.

През седмицата ще имате повече задачи и отговорности свързани с дома ви. Вероятни са ангажименти с разрешаването на битови проблеми или с подготовка на дома за есенния и зимния сезон.

Домашните ви дела ще ви натоварят физически твърде много или няма да успеете да направите всичко, което сте планирали за седмицата.

Хубавите събития и преживявания тази седмица ще са свързани с пътуване или с хора от близо и далеч.

Възможни са благоприятни за вас контакти и събития с хора, които живеят в друго населено място.

През седмицата ще се вълнувате или следите любовния живот на човек от кръга си роднини или приятели.
Жените Везни ще преминат през едно сериозно и отговорно време свързано с повече задачи за изпълнение в рамките на тези седем дни. Може да правите смели планове за бъдещето си, да градите нова дейност, нов дом, нов кръг от приятели. Това е важно за вас време, със събития, които ще имат дълготрайно влияние в живота ви.

Предстоят ви важни разговори или решения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете ще са обект на нечии хитрости, клюки или интриги. Внимавайте с какви хора се срещате, събирате или кой влиза в дома ви.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще възникне напрежение свързано с пътуване. Възможно е то да касае вас или ваш близък родственик. Възможни са сложни отношения с хора от други села и градове.

Като цяло конкретни негативни влияния, които да предполагат сериозни проблеми свързани с ваше лично пътуване.

Възможно е през тази седмица да сте под силното влияние на собствената си интуиция или на вътрешните си страхове.

През седмицата може да получите неочаквана новина свързана с по-сериозен здравословен проблем на човек, който живее извън вашия дом.
През тази седмица ще отделите внимание на приятел, който ще има личен празник или ще преживее специално събитие. Възможно е да направите малък подарък или да купите цветя, за да отбележите това събитие.

Някои от интересните събития през тези седем дни ще имат връзка с момиче или с жена от кръга ви роднини или приятели. Среща или събиране с нея ще ви донесат различни емоции.

Най-важните или специални преживявания през седмицата ще имат отношения към близките ви роднини или към дома, в който живеете. Най-вероятно седмицата ще има с какво да ви изненада в този план.

Жените Скорпион ще усетят едно по-бавно движение и развитие на делата си през тази седмица (особено тези, които са започнати преди настоящата седмица). Мъжете в живота ви в голяма степен ще определят вашите решения и действия.

Мъжете ще имат настроение за приятелски срещи и събирания, за флиртове и любовни авантюри. Рискувате създавайки едно ново приятелство, да загубите старо, което е било ценно за вас.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще ви зарадва събитие, което ще има връзка с близка жена. Седмицата вещае раждане на момиче, рожден ден или друг важен празник свързан с жена.

Тези от вас, които имат собствено дете, ще има с какво да запомнят тази седмица.

През тези седем дни мнозина ще осъзнаят своя минала грешка, свързана с приятел.
През седмицата мнозина ще преживеят една неприятна ситуация, която ще има връзка с пари. Подобно събитие може да преживеят и тези от вас, които има собствен бизнес.

Хубавите преживявания тази седмица ще имат връзка с пътуване или с хора, които живеят в други градове и села. Чрез тях ви се дава да преживеете най-различни положителни емоции или срещи.

Особено важно значение или специално преживяване ще имате с човек роден под земен зодикален знак.

Като цяло тази седмица внимание ще изискат финансовите ви дела. Там трябва да бъде концентрирано най-голямото ви внимание, за да не се допускат грешки, вследствие на емоционални решения.
Жените Стрелец ще имат повече работа и по-малко време за забавления и почивка. Отношенията ви с жена на работното ви място ще ви въздействат много емоционално.

Мъжете ще имат интересни разговори с други мъже: по работа, бизнес, политика или други интереси. Особено впечатление ще ви направи информация, която ще получите чрез човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с финансови проблеми или дела, които ще възникнат поради нечия грешка, пропуск или измама.

По-голямо внимание през седмицата ще изискат всички ваши действия свързани с финансови документи и тяхното съхранение.

Деца или млади хора от кръга ви приятели или роднини ще са причина за активна комуникация с други хора. Вероятна е размяна на различни новини и коментари свързани с тях.

Седмицата вещае важно събитие свързано с раждането на бебе, кръщене, рожден ден на дете.

През тази седмица различни събития ще ви провокират да се заръщате към свои минали грешки и провали. Причината за едно такова връщане назад ще е необходимостта да си вземете поука от предишния си горчив опит.

Възможно е подобни събития от миналото ви да имат свое продължение през тези седем дни.

През тази седмица любовния ви живот ще достигне до някаква точка, от която ще трябва да погледнете назад, да вперите поглед напред и да вземете важно решение.
Жените Козирог ще получат интересни или неочаквани съобщения. Ще имате интересна за вас размяна на писма или разговори с жена по деликатни теми от вашия или нейния живот.

Мъжете ще преминат през седмица на изненади. В повечето случаи те ще са свързани с вашия любовен живот.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате разговори или ангажименти от битов или имотен характер, в които ще действате заедно с други хора или ще разчитате на чужда помощ.

Вероятно ще имате много повече планове за тази седмица, отколкото всъщност ще сте способни да изпълните. Възможни са неприятни недоразумения свързани с неизпълнени обещания, по-голяма ангажираност на хората, на които разчитате за подкрепа и др.
Мнозина ще преживеят разочарование в този план свързано с хора родени под водните зодиакални знаци.

Седмицата вещае интересни събития свързани с пътуване, което вие или ваши близки хора ще предприемат.
През седмицата ще ви зарадва новина или успех свързан с роднина или с приятел, който/която живее или работи в друг град или държава.

Тази седмица вероятно ще имате контакти с ваши роднини, с които не сте се виждали отдавна. Разговорите ви с тях (или заради тях) ще ви донесат положителни емоции.

Жените Водолей ще имат настроение за по-голяма ангажираност, тъй като ще се чувстват енергични, вдъхновени и ентусиазирани за изява, за постигане на успехи, за реализация. Срещите и събиранията ще са част от желанието ви за по-активен социален живот.

Мъжете ще се натоварят с повече семейни задачи, което може да ги превърне в мърморковците на седмицата. Домът е вашата крепост, но вие не сте неин едноличен собственик!

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек от близкия ви кръг приятели или роднини.

Седмицата ще бъде благоприятна за финансовата ви стабилност, за търсене на нови доходи или за получаването на пари от различни източници.
Жените Риби ще са облагодетелствувани през тази седмица чрез различни срещи, контакти, поява на нови обстоятелства, възможности и хора. Ще може да приключите с поне един сериозен проблем. Благоприятно влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

Мъжете ще имат добри доходи, но и разходите ще са доста големи: особено тези, които ще са свързани с деца или с други роднини. Това е седмица, в която финансовата ви стабилност ще определя настроението и действията ви.

Любовният живот на младите представители на този знак няма да бъде лесен, но сега сте в период, в който имате да усвоявате определени житейски уроци именно в областта на любовните отношения.

Всичко, което ви се дава да преживеете сега през тези седем дни ще има за цел да ви накара по-сериозно да мислите преди да вземате решения или да действате. Помнете, че света не се върти около вашите желания и мечти. Около вас има хиляди, милиони други хора, чийто желания и мечти са напълно противоположни на вашите.

В края на краищата ще се случи това, което е предопределено, което има смисъл и което е за ваше добро.

Източник: astro.velida.net