Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 12 - 18 октомври)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще се наложи да вземете важни решения свързани с дома, в който живеете или със семейството ви.

Някои от тях ще изискат разход на пари или разход на друг вид ресурси, но определено ще бъдат за хубаво.

За някои представители на този зодиакален знак, седмицата вещае вземане на решение свързана с промяна на дом или ангажиране с юридическо/съдебно дело свързано с имот.

През седмицата ще трябва да приготвите подарък или да изпратите/получите пратка, свързана с някой (или фирма) от друго населено място.

През седмицата пазете личните си вещи: пари или документи, когато сте извън дома си, независимо в какво обкръжение се намирате.

Тази седмица мнозина ще имат различни ангажименти свързани с уреждането, подписването на финансов документ, договор или други подобни действия.

За някои от вас седмицата вещае разход на пари свързани със собственото здраве, терапия или зъболечение.

През седмицата ще ви зарадва новина или услуга, която някой ще направи за вас.

Жените Овен много деликатно ще трябва да подходят към една неприятна ситуация или конфликт с мъж. Не налагайте своето мнение, не „наливайте масло в огъня“.

Мъжете също ще се наложи да наложат по-голям самоконтрол върху емоциите си. Няма проблем, който да не може да се разреши дипломатично или с такт и търпение.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица за вас могат да възникнат благоприятни обстоятелства за развитието на дела или ангажименти, които ще бъдат свързани с пари или с финансови документи.

През седмицата ще имате среща или разговор с хора, с които ще обсъждате здравословен проблем на човек, който е ваш роднина или приятел.

Това ще бъде благоприятно време за всичко свързано с деца. Мнозина ще се зарадват на събитие или новина свързана с раждането на дете или на личен празник свързан с дете.

През седмицата ще очаквате телефонен разговор, документ или оферта, които ще имат важно значение за развитието на ваши бъдещи планове. Възможни са противоречия или конфликти с жена, които не бива да излизат извън контрол.

Изненадите през тази седмица в голяма степен ще са свързани с вашия любовен живот.

Също така, ще коментирате или следите любовните преживявания на човек от кръга ви приятели или роднини.

Здравето може да се окаже неочакван проблем за мъж, който е ваш родственик или приятел.

Жените Телец ще очакват разчистване на проблеми и притеснения, получаване на по-голяма яснота по важни за тях въпроси. Важни за вас през седмицата ще бъдат отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Мъжете ще бъдат ангажирани по някакъв начин с пътуване, което вече се е случило или с хора от различни населени места, с които имат минали преживявания.

Възможно е да правите планове за предстоящо пътуване до края на годината, което ще е свързано поне с няколко дневен престой на друго място.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще можете да се зарадвате на една покупка, придобивка или подарък, които ще получите от някой друг.

През седмицата ще имате късмет в работата или бизнеса си, което ще ви донесе по-добри резултати или печалби.

През тази седмица за вас ще бъде важно финансовото ви стабилизиране. Добре е обаче да знаете, че границата между успеха и загубата ще е много малка и всичко през тези дни ще зависи от натрупания от вас досега опит и умения.

Следвайте правилото: днешните задачи, да не оставяте за утре. Утре живота ще ви поднесе нови задачи. Така рискувате да се натоварите с повече неща, отколкото ще можете да свършите.

Любовният ви живот ще бъде интересен, с някои специални преживявания, особено ако имате партньор роден под знака на въздушните зодиакални знаци.

През седмицата бъдете внимателни с личните си вещи и се пазете от кражба, загуба или други подобни действия, които няма да имат възможност да бъдат разрешени.

През седмицата разговор или събитие с мъж ще ви накара да се замислите върху собствените си действия или начин на живот.

Жените Близнаци ще се наложи да се погрижат за здравето на мъж. Като цяло тази седмица ще бъде трудна в комуникацията ви с мъже и от вас ще се изиска много по-голямо търпение или да направите трудни компромиси, за да съхраните хармонията и мира около себе си.

Мъжете ще са обнадеждени от възникването на нови планове, идеи и възможности за развитие. Ролята на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, през тази седмица ще има важно значение за вас.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се ангажирате по-сериозно с един неотложен проблем свързан с ремонт на битова техника, инсталация или други важни за дома ви неща.

проблеми или образованието на ваш роднина, също могат да бъдат някаква грижа или притеснение.

През тази седмица може да ви се наложи да закупите нова вещ за дома си или нова битова техника. Това е седмица, в която мнозина ще се зарадват на една придобивка.

През тези седем дни ще се ангажирате с разрешаването на различни проблеми свързани с пари, с уреждането на финансов документ или договор, с приключването на различни плащания и др.

Възможни са благоприятни за вас действия от финансов характер свързани с хора родени под въздушните зодиакални знаци.

През седмицата отношенията между мъжете в семейството или в кръга ви от роднини ще са динамични, поради общите задачи и дела, които ще са приоритет през тази седмица.

Жените Рак трудно ще постигат това, което искат за дома и за семейството си. Вероятно ще срещате силен отпор от хора, които са част от собственото ви семейство.

Възможно е да възникнат различни проблеми в жилището, в което живеете или в което сте наематели.

Мъжете ще се много по-отговорни в делата си. Въпреки нежеланието ви ще отидете в няколко държавни или друг вид институции, ще имате важни за вас срещи с хора, които са на по-високо ниво от вас. Пред вас е седмица на важни разговори и решения.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви се наложи да разрешавате проблеми с помощта на важните за това хора.

Какъвто и да е проблема ви, вероятността да се справите сами, без чужда помощ, е минимална.

Изпитанието или ситуацията, която ще преживеете през тези седем ще има за цел да ви научи на нещо, да ви помогне да усвоите един нов и полезен за вас житейски урок.

Интересно развитие тази седмица ще имат любовни връзки, между хора, които работят заедно или имат общи професионални, бизнес интереси.
Възможно е конкретно събитие сега да ви принуди да покажете публично вашите отношения, ако до този момент те са били в тайна.

Интересно или благоприятно развитие ще имат романтични връзки, които са създадени чрез някаква агенция за запознанства или чрез нечие друго посредничество.

През седмицата ще се ангажирате със събитие свързано с жена, която вероятно ще живее в друг дом или в друго населено място.

Приятелските ви отношения с жени ще са важни и полезни за вас, независимо от разстоянието помежду ви.

Жените Лъв ще могат да постигнат важни резултати и успехи в работата си, особено тези от вас, които работят това, което сърцето и душата им искат. Останалите все още имат време да намерят своето място и призвание.

При вас много ярко влияние ще окажат флиртовете на работното ви място.

Мъжете ще трябва внимателно да разпределят семейния си бюджет, особено ако са вече родители и имат сериозни разходи за своите деца.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще имате повече контакти с роднини и приятели, които живеят на разстояние от вас.

Причината за по-оживената комуникация помежду ви може да бъде в организирането или присъствието ви на предстоящи събирания или други важни събития в семейството ви.

Някои от вас ще пътуват за да присъстват на годеж или сватба, на рожден ден или друго семейно събитие.

Любовният ви живот ще изиска от вас да покажете една по-голяма емоционалност в отношенията с партньора си. Не бъдете сдържани и не очаквайте свежест в отношенията ви да дойде само от страна на вашия партньор.

Ако до вас имате човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през тази седмица преживяванията ви ще са много по-различни, по-динамични и ще оставят след себе си специални спомени.

Във финансов план обаче ще ви се наложи да бъдете много по-практични, внимателни с разходите си.

Избягвате импулсивни разходи, покупка на вещи, които не са ви от първа необходимост.

В работата си ще преживеете интересно, положително събитие свързано с колега или с клиент.

Възможно е да получите предложение за нова или допълнителна работа чрез човек от кръга ви приятели или познати.
Жените Дева ще имат желание за повече социални контакти и това ще им помогне с лекота да създават нови познанства и приятелства.

Силно впечатление ще ви направи някой роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Мъжете ще трябва да бъдат по-внимателни с покупките, които ще направят през тези седем дни.

Внимателно следете разписките какво купувате и за какво плащате (особено ако пазарувате хранителни или битови стоки в по-голямо количество).

Везни
Ако сте родени под знака на Везни пред вас е седмица, в която ще успеете да приключите с важен за вас ангажимент. Той може да има връзка с вашата работа или с жена от кръга ви роднини.

Тази седмица ще има с какво да ви изненада, като това особено касае отношенията ви с хора родени под водните знаци. Новите познанства или бизнес контакти с хора от тези зодиакални знаци ще имат интересно развитие.

Седмицата вещае здравословни неразположения свързани с хора, с които работите и което ще рефлектира по някакъв начин на вашата работа: повече задачи, работа в извънработно време и др.

Възможно е вследствие на по-големия стрес в ежедневието ви през тези седем дни, да преживеете проблеми свързани с главоболие, безсъние и др.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с имот, роднини или близки приятели.

Това ще бъде благоприятно време за ангажиране с различни имотни и материални дела.

През седмицата ще преживеете приятно събитие свързано с баща, дядо, син или внук или друг родственик от мъжки пол.

Жените Везни ще се зарадват на една новина или предложение. Тази седмица може да е ново начало за вас в кариера, в личен или семеен живот или в друга важна за вас област от живота ви.

Мъжете ще имат нестабилна седмица поради възникването на различни неочаквани ситуации или събития. Те по-скоро ще влияят на невъзможността ви да планирате дните си, а не че ще бъдат лоши за вас.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще ви трябва повече време за да разрешите вече възникнали проблеми в семейството си. Те най-вероятно са причинени от други хора или са възникнали заради тях.

Вмешателството на хора родени под земните зодиакални знаци в брака или в семейството ви, не е от днес. Настъпило е обаче време, когато то ще трябва да бъде преустановено, тъй като създава постоянно напрежение и конфликти.

През седмицата ще планирате няколко важни професионални или бизнес ангажименти, които ще успеете да реализирате и приключите по най-добрия за вас начин.

Среща или ново познанство с мъж роден под воден зодиакален знак ще има с какво да ви зарадва или обогати като знания.

През седмицата може да преживеете приятни изненади в работата си или в професионалните си отношения.

Възможни са събития свързани с появата на нови колеги, ръководител, клиенти, бизнес партньор и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за лечение и за разрешаване на проблематични лични (любовни) отношения.

Бъдете по-активни в контактите си, бъдете по-откровени в разговорите си с други хора.

Жените Скорпион ще запомнят тази седмица със събитие или динамични контакти с жена родена под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Мъжете ще имат задължения към близка жена: баба, майка, сестра или съпруга. Не е изключено събиране в семейството свързано с жена.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще ви се наложи да вземете решение, което касае ваши действия или бъдещето на дете или млад човек.

В някои случаи от вас може да се очаква някакъв вид помощ или финансова подкрепа в конкретната ситуация.

През тази седмица ще получат подкрепа ваши начинания и планове поради възникването на различни благоприятни обстоятелства или нови възможности.

Избягвайте всякакви форми на хитрост или манипулация, защото това може да внесе хаос в събитията, които са важни за вас.
Новина или покана от страна на жена ще ви притесни с нежеланието си да дадете положителен отговор или да се ангажирате с някаква услуга.

Отношенията ви с жени родени под земните зодиакални знаци ще бъдат полезни и продуктивни и за двете страни.

Изненадата през тази седмица ще има връзка със събитие в живота на момиче или млада жена, която живее в друго населено място.

Жените Стрелец ще намерят кураж да поставят на желаното от тях място любовни, приятелски или роднински отношения. Няма да сте склонни да правите повече компромиси за хора, които достатъчно вече са ви използвали.

Мъжете ще имат доста разходи и това ще изиска една по-добра планираност и организираност на финансовите ресурси.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще възникне напрежение свързано с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава.

Ситуацията ще е има неочаквано развитие, тъй като в повечето случаи ще е свързана с нелоялни или лицемерни действия, с неочакваното развитие на един конфликт и др.

През седмицата ще имате своите допълнителни грижи свързани с роднина, като те могат да имат връзка с неговото/нейното здраве или с друга житейска ситуация.

Мнозина от вас ще имат различни ангажименти свързани с наследствен имот, с наследствена пенсия или други грижи с по-възрастни родственици.

Ако вашия собствен брак изживява кризи през последните години, то сега една раздяла ще бъде естествен завършек на този труден период.

Успехите ви тази седмица ще имат отношение към развитието на ваши битови или имотни дела, ангажименти, придобиване на нови такива или покупка на нови вещи за дома.

В някои случаи може да получите подарък или да ви зарадва една придобивка.

Жените Козирог ще са нетърпеливи, което лесно ще предизвиква раздразнение в другите хора. Не си търсете сами конфликти и напрежение. Особено неприятна ситуация може да възникне между вас и човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете ще се връщат към спомени свързани с пътуване в миналото им или ще правят планове за едно по-далечно пътуване в бъдещето, чиято реализация все още е трудна за предсказване.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица любовните ви или брачни отношения ще бъдат подложени на изпитание поради клюка или интрига от страна на хора, които са ваши роднини, приятели или съседи. Доколко тази информация е истинска, не е толкова важно, колкото начина по който тя ще бъде „споделена“.

Ако сте в процес на съдебно дело, което е започнало преди няколко месеца или години, то напрежението през тази седмица ще бъде по-голямо и може да бъде причина за неразумни или прибързани решения.

През седмицата мнозина ще бъдат част от събиране, като повод за това може да бъде рожден ден, имен ден, юбилей и др.

През тези седем дни може да преживеете специално събитие свързано с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Жените Водолей ще имат една прекрасна седмица, ако успеят да запазят чистота и светлина в мисли и в действия. Това е вашето време да се развихрите, да покажете какво можете, да доставите радост на хората около вас, да помагате и съграждате.

Добро развитие ще имат финансовите ви дела, където са възможни приятни изненади.

Мъжете ще имат повече отговорна работа. Кариерата ви сега трябва да бъде ваш приоритет, но ако сте родители, не игнорирайте нуждите на собствените си деца. Те ще имат нужда от вашето внимание независимо от възрастта си.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще бъдете съпричастни или въвлечени по някакъв начин в сложни ситуации в живота на приятели, колеги или съседи.

През тази седмица може да получите новина свързана с едно проблематично зачеване или раждане на бебе.

През тези седем дни ще ви зарадва новина свързана със син, внук, племенник или друг млад мъж от семейството ви.

Среща, събиране или общи професионални ангажименти с жени ще се запомнят с повече напрежение, оживени дискусии, противоположни мнения, противопоставяния.

През седмицата ще възникнат неочаквани ситуации свързани с пари, като: забравено плащане, непланиран разход, който може да ви създаде временно затруднение.

Седмицата вещае създаване на ново романтично познанство при неочаквани обстоятелства.

Жените Риби да бъдат внимателни към обещания и предложения, които идват от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Внимание проявете и към новите си контакти и се пазете от хора с фалшива самоличност.

Мъжете ще са щедри в думи, обещания, подаръци. Много приказливи, но по-трудни откъм конкретни действия през този седемдневен период. Това може да се дължи на липса на амбиция, неувереност, скептицизъм, мнителност и др.

Източник: astro.velida.net