Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 26 октомври - 1 ноември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще трябва добре да премислите позициите, които имате на работното си място. Ако искате да запазите това, което сте постигнали досега, направете всичко възможно да избегнете злепоставянето си чрез различни конфликти или безотговорни действия.

Ако смятате, че сте се изчерпали на позицията, която сте в момента, значи е дошло време за промяна. Всъщност, точно сега не е удачното време за подобни действия, тъй като предстоят различни затруднения почти във всички бизнес сфери, затова много внимателно вземайте решения и действайте стъпка по стъпка.

Ако вече сте безработни поради някаква причина, то през тази седмица едва ли ще намерите точно това което търсите. Вие или ще трябва да приемете това, което ви се предлага или приемете факта, че ще си останете вкъщи още дълго време.

През седмицата внимание ще изискат новите контакти и познанства с хора, които ще покажат пред вас някакъв просперитет, който са постигнали. Всъщност действителността е съвсем различна, затова не бързайте да се впечатлявате от думи и информация, които са непроверени.

Сложни през седмицата ще бъдат за вас отношения с представители на земните и огнените зодиакални знаци.

През седмицата ще следите здравословните проблеми на човек, когото познавате или епидемиологичната обстановка в страната, където живеете. Всичко в този план ще се развива бавно и много рядко ще отговаря на вашите очаквания или надежди.

През седмицата много внимателно вземайте решения за бъдещето си.
Избягвайте витаене из облаците, тъй като това е време, което ще изиска реализъм в думи, в действия и в дела.

Не се впечатлявайте от разговори, които ще имате с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Това, което е хубаво или важно за тях, няма същото значение за вас.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, която ще запомните със събития, които ще имат някаква връзка с жена на средна възраст. В повечето случаи те ще имат благоприятно влияние върху вашите лични, семейни или професионални дела.

През седмицата ще ви бъде трудно да постигате хармония в отношенията си с мъж от семейството, който ще ви се противопоставя почти за всичко, което искате да направите, или към което имате интерес.

Неговото отношение може да е вследствие безпокойство или страх за бъдещето, липса на достатъчно финансови ресурси или друга сериозна причина.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на новини свързани с предстоящ финансов приход, получаване на важен документ от финансов характер или такива свързани с някакъв вид облага.
Седмицата ще благоприятства разговори или планове свързани с ваши роднини, които живеят в друго село, в град или държава.

През седмицата мнозина ще пътуват по семейни причини, за уреждане на различни финансови или имотни дела и други важни действия, чието приключване ще е важно преди началото на зимния сезон.

Жените на 35 годишна възраст ще имат благоприятно време за важни, но трудни промени, особено ако имат достатъчно кураж и вяра да ги осъществят.

Мъжете над 35-годишна възраст ще имат сложни отношения в дома си, което ще се дължи на по-голямата им емоционалност и липса на търпение.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица в която ще обсъждате различни имуществени подобрения в дома, в който живеете или ще се ангажирате с друг имот, който семейството ви притежава.

Това е седмица, която ще ви предостави възможности за стабилизиране на материалните ви дела, закупуване на важни вещи за битовия ви комфорт и други.
Понякога ще се нуждаете от помощта на приятел, който в повечето случаи ще бъде от мъжки пол.

През седмицата добро развитие ще имат интимните и любовни отношения, като това може да бъде свързано с вземане на важни решения за бъдещето на връзката, която имате в момента. Мнозина ще запомнят седмицата с признание в любов, предложение за брак или с начало на съвместно съжителство.

Интересни ще бъдат отношенията ви с представители на водните зодиакални знаци Скорпион, Рак или Риби. Някои от изненадите през тази седмица ще бъдат свързани с новини, които ще чуете от ваши деца, или които ще имат връзка с деца на ваши роднини и приятели.

Тази седмица носи събития свързани с раждане на дете или организиране на събиране свързани с дете до края на тази година.

Свързани с бременност или с успешно приключване на терапия с такава цел, са много вероятни. През седмицата ще имате среща с жена, след която сериозно ще обмисляте темата на вашия разговор, полезността на информацията, която сте получили от нея и съответното и влияние на това върху вашите планове.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак пред вас е седмица, в която не се страхувайте да проведете важни за вас срещи, независимо от притесненията, които имате относно техните резултати. Това е време, в което ще трябва да получите по-голяма яснота за бъдещите си планове. Кои от тях имат шанс да се реализират и от кои е добре да се откажете навреме, преди да сте си причинили някаква загуба.

През седмицата ще срещнете нови хора, което в повечето случаи ще има връзка с ваши задачи и ангажименти.
Важно влияние върху седмичните ви дела ще има от страна на хора родени под земни или въздушни зодиакални знаци.

През седмицата ще ви вълнува здравословното състояние на мъж и новините свързани с неговото стабилизирани ще ви зарадват особено много. Внимание през седмицата ще изискат отношенията ви с мъже родени под зодиакалните знаци Рак, Риби или Скорпион.

През седмицата бъдете внимателни във финансовите си отношения, и особено в тези, които вече са обект на някакви неприятности или противоречия. Трудно ще може да постигнете това което вие искате, но всеки един трябва сам да прецени дали може да направи компромиси и на каква цена.

Седмицата ще се запомни с приятно събитие в кръга ви от роднини или в собственото ви семейство. Мъжете над 35-годишна възраст ще ангажират вниманието си със сериозни задачи и тяхното изпълнение ще бъде причина за по-голям стрес в ежедневието им.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще ви разстроят някои битови проблеми или неочаквани имуществени ангажименти. Възможно е те да са плод на ваша заблуда, грешка, или друго действия от ваша страна по невнимание.

През седмицата внимавайте какви покупки правите, на каква цена и с какво качество.

Седмицата ще бъде важна за развитието на ваши любовни отношения (като това особено е важно за несемейните представители на този зодиакален знак). Новите познанства ще са вълнуващи и интересни, а създадените вече такива ще имат развитие, което ще ви даде по-голяма яснота, за бъдещето на вашите отношения.

Тази седмица ще благоприятства вземането на важни решения свързани с любовния ви живот. През седмицата ще имате контакти с мъж, който живее в друго населено място и с когото се познавате лично: тоест той може да бъде ваш роднина, приятел или друг познат.

През тази седмица ще ви зарадва разговор или действие от страна на жена, което ще има благоприятно въздействие върху вашите планове или отношения.
Жените на 35 годишна възраст ще имат късмет в своите лични или професионални дела. Мъжете до 35-годишна възраст ще правят планове за близкото си бъдеще, за срещи или действие, с които ще се ангажират в близките седмица-две.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще изиска от вас едно по-внимателно отношение към собствените ви деца или други млади хора, с които ви предстои да имате контакт през тези седем дни. Избягвайте да вземате решения вместо тях или да им влияете от позиция на собствения си житейски опит.

Определено рискувате да внесете объркване и хаос в техния живот, което може дори да им причини някаква загуба. Тази седмица ще изиска от вас едно по-внимателно комуникиране с други хора, избягване на конфликти и противоречия, с цел постигане на важни за вас неща.

Стремете се да се съобразяват с мнението на другите хора, да ги изслушвате и да правите компромиси.
В противен случай рискувате да създадете излишно напрежение в живота си или сами да си причините някакви загуби.

Седмицата носи вероятност от новини, които ще получите от близо или далеч, и които поради някаква причина ще ви натъжат или разочароват. Като цяло плановете ви свързани с пътуване през седмицата едва ли ще покрият вашите очаквания, но за това най-вероятно ще има сериозни причини.

Младите жени от този зодиакален знак ще имат благоприятна седмица за постигане на важни резултати в образование, кариера или бизнес. Това важи особено за постигане на благоприятни финансови резултати или по-високи приходи.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще трябва да насочите вниманието си към три неща: вашия дом, имуществото което притежавате и финансовата ви сигурност. Тези три неща трявба да бъдат ваш приоритет през следващите седем дни.

През седмицата е възможно да възникне необходимост да разрешите проблем свързан с мъж или ще ви се наложи да помогнете по някакъв начин на такъв човек.

Вероятно през тази седмица няма да получите очакваните от вас новини или документ. Това може да ви създаде едно по-голямо вътрешно напрежение или безпокойство, както за настоящето, така и за бъдещето ви. Седмицата носи допълнителна информация или разговори, свързани със събитие, което се е случило преди време.

През тази седмица ще имате запомнящо се преживяване свързано със син, внук или друг млад мъж, най-вероятно от семейството ви.

Като цяло пред вас е една благоприятна седмица за развитие на ваши лични приятелства и отношения.
На мнозина от вас ще им се наложи да направят посещение при лекар, поради възникването на здравословен проблем в семейството. Жените Везни ще имат определени очаквания свързани с деца или с млади хора, поради конкретни ангажименти или отговорности, които ще имат с тях.

Мъжете да избягват провокациите на хора със сприхав характер или с лоши маниери, защото това няма да им донесе нищо хубаво. Бъдете внимателни в спорове с хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете притеснения в любовния си живот, които ще можете да разрешите само ако сте склонни да проведете откровен разговор, да изслушате внимателно партньора си или да направите някакъв компромис.

Като цяло непредсказуеми през тези седем дни ще бъдат любовни отношения с партньор роден под водните зодиакални знаци. През тази седмица ще преживеете странно съновидение, което ще запомните и което ще споделите с приятели или с роднини, с идеята да ви помогнат за неговото разтълкуване.

През тези седем дни ще имате някаква полза от действията или подкрепата на човек, който ще вид подаде ръка в труден момент или ще ви помогне да разрешите ваша лична, професионална или финансова дилема (проблем).
Тази седмица няма да бъде благоприятна за пътуване. Ако ви се налага такова бъдете внимателни, съобразете се с обстановката в страната, където живеете, както и с други важни з атова пътуване фактори.

През тези седем дни може да ви разтревожи събитие или новина, която ще дойде от друго населено място. Седмицата носи вероятност за конфликт свързан с финансов документ, разход или други сложни финансови отношения.

Жените Скорпион ще са на прага на някаква криза или сложна ситуация, свързана с неясни събития, отношения или трудни разговори. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви изненада и разстрои.

Мъжете могат неочаквано да осъществят пътуване или да възникне друг неотложен ангажимент свързан с хора или институция от друг град или държава.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица може да възникне недоразумение във вашите отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Причините за това може да се крият в по-голямото напрежение и стрес, на които вие или другата страна сте подложени.

През седмицата не бързайте да се натоварвате емоционално с негативни и песимистични емоции от всяка получена и най-вече непроверена информация. Динамичното развитие на събитията в живота ви ще изиска от вас търпение и дори смирение понякога.

През седмицата не пренебрегвайте нито едно предложение или поне си дайте време да го премислите детайлно, да намерите повече информация ако имате нужда от това.

Конфликт на работното ви място ще ви покаже ваши грешки, пропуски, ще разкрие целите и настроенията на хора, с които работите заедно. През седмицата ще имате повече ангажименти в работата си, което може да бъде причина за по-голямото напрежение там, където работите.

Възможно е получаване на пари, които ще имат някаква връзка с жена.
Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за развитието на финансовите ви дела. Жените Стрелец ще се наложи да подменят някаква вещ в дома си или да разчистят гардероба си от ненужни дрехи. Бъдете внимателни къде оставяте вашите бижута, пари или други ценни неща.

Мъжете ще получат предложение или идея за допълнителна работа или за нова позиция, в кариерата, с която са ангажирани.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще възникне напрежение или неочакван проблем свързан с човек, който трудно ще може да разреши сам конкретната ситуация. Най-вероятно това ще бъде ваш роднина или близък приятел. Отношенията ви с млади хора ще са динамични и ще варират в различните крайности. Бъдете внимателни и избягвайте шумни компании, публични прояви и обществени мероприятия.

Ще имате благоприятно време за работа с жени или производство/услуги насочени към женска клиентела. Седмицата ще бъде благоприятна за тези жени, които търсят нова работа, или които ще рекламират свой нов продукт, идея, дейност и други. През тази седмица бъдете по-внимателни при покупка на материални вещи, дрехи или стоки за бита. Не се впечатлявайте от промоции, а търсете качество и гаранция.

Седмицата ще бъде неблагоприятна за продажби, от които има вероятност да получите по-малко пари от реалната им стойност. Като цяло седмицата може да ви зарадва с благоприятно развитие на ваши основни планове и цели, ако тяхната организация е свързана с мъдри и реалистични решения от ваша страна.

Ще имате благоприятно време за развитие на съдебни или юридически дела.
Седмицата носи важна информация или предложение за доходоносна дейност. Жените Козирог ще преживеят приятни емоции с приятели, с които ще имат лични или онлайн срещи и разговори. Особено впечатление или емоции ще ви донесе личност родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете ще насочват внимнието си към директни срещи и разговори с мъже основно по делови, семейни или финансови въпроси.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, събитията през тази седмица ще ви накарат да бъдете по-сериозни и отговорни към разрешаването на различни проблеми, които са важни преди всичко за вашето семейство, а в някои случаи ще касаят и вашата работа.

През тези седем дни ще трябва да обърнете внимание на емоционалния си дискомфорт, който изпитвате поради различни събития от последните дни.

Ще ви се наложи да се погрижите за собственото си здраве, което ще бъде нестабилно. Възможно е да сте подложени на някакъв натиск, да живеете или работите при необичайни обстоятелства и др.

Тази седмица ще ви зарадва с новина или събитие свързано с момиче или с жена.
През седмицата внимавайте във финансовите си дела или ангажименти, особено ако това касае работа с документи, кредитни договори или други подобни споразумения. През тази седмица ще ви заинтригува разговор с мъж или статия написана от/за него, която ще е свързана с важни за вас интереси.

Седмицата носи голяма вероятност от контакти с непознати хора, към чиято работа, обществена или политическа дейност ще проявите интерес. Жените Водолей да се опитат да правят реалистични планове за нещата, с които ще се ангажират през тези седем дни. Съобразявайте се с хора и обстоятелства, от които тяхното изпълнение ще зависи.

Мъжете ще трябва да обърнат внимание на личния си живот и особено на любовните си отношения. Не отлагайте един разговор или среща поради неудобство, несигурност или други подобни емоции.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица бъдете подготвени за непланирани разходи, които могат да създадат объркване в семейния ви бюджет.

През тези седем дни ще бъде важно да бъдете внимателни при работа с пари, подготвяне или подписване на финансови документи, както и да пазите личния си портфейл или банкова информация от кражба.
Напрежението през тази седмица ще бъде по-голямо, защото може да бъдете въвлечени в някаква интрига или задкулисни игри на някой, който ще ви използва за да постигне свои цели без да се злепоставя или рискува. Вероятно интуитивно ще усещате, когато възникнат подобни неприятни ситуации и ще успеете навреме да намерите начин да се предпазите от тях.

Тази седмица вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате. През тези дни не омаловажавайте значението на физическото си здраве. Жените могат да се облагодетелствуват финансово от една идея или предложение. Като цяло седмицата за вас ще бъде благоприятна във финансов план, ако търсите възможности за почасова/допълнителна работа.

Мъжете ще си осигурят приятни занимания или ще се зарадват на специални преживявания в личните си отношения.

(Източник: astro.velida.net)