Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 2-8 ноември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще търсите някакъв специален знак в действията или решенията на ваши роднини.

Възможно е те да имат честни и открити намерения, да ви помогнат да постигнете нещо в живота си, или да имат нужда от вашата помощ за да реализират своя цел.

През тази седмица информация или новини свързани с приятел роден под въздушните зодиакални знаци ще бъде повод за разговори с ваши приятели или роднини.

Седмицата носи ново познанство с човек, на когото не бързайте да му се доверявате, независимо колко естествен, добросърдечен или приветлив изглежда.

През тези седем дни ще имате повод да се радвате на конкретни успехи, събития или събирания, но специална емоция ще преживеете около разрешаването на ажен за вас проблем.

През седмицата ще преживеете или ще се облагодетелствате от успех на мъж, най-вероятно от вашето семейство.
През седмицата може да постигнете важни резултати и успехи, благодарение на някои нови познанства от предишната или от тази седмица.

Мъжете Овен ще имат благоприятно време за развитие на планове или дела свързани с пътуване и с хора от близо и далеч. Любовните ви преживявания ще са интересни, но не се страхувайте да показвате чувствата си. Жените ще обмислят как да се възползват най-добре от един шанс или ксъмет, който ще се появи за тях през тези седем дни.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате възможност да постигнете успехи, особено ако се вслушате в собствената си интуиция. През тази седмица могат да ви изненадат нови професионални или лични контакти с хора отблизо и далеч.

Възможно е някои от плановете ви за тази седмица да нямат възможност за реализация или поне не по начина, по който вие очаквате. Това не бива да ви разочарова, тъй като понякога съдбата си има свои начини да движи нещата по най-добрия начин.

През седмицата бъдете внимателни с обещанията, които получавате. Опитайте се да не разчитате изцяло на тях, и винаги си имайте резервен вариант.

Проблеми в живота на вашите брачни или интимни партньори могат да ги направят докачливи или потиснати. Възможно е да имат нужда от вашата морална или емоционална подкрепа.

Тази седмица вещае благоприятно развитие на планове и дела свързани с образование, кариера, бизнес или с важни обществени (политически) изяви. През седмицата може да планирате или реализирате покупки свързани с подобрение на домашния ви комфорт.

Ще възникне необходимост да направите специален жест на човек роден под въздушните зодиакални знаци.

Мъжете Телец ще бъдат изненадани от някои събития на работното си място. За някои от вас е възможна нова работа, нова позиция или друга неочаквана промяна.

Жените ще имат ангажименти с деца или с внуци. Ще имате желание да научите някого на нещо, което вие умеете. Да създадете някаква специална емоция в живота на човек от семейството ви.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще преживеете разочарование от хора, които смятате, че познавате добре. Разочарованието ви може да бъде свързано с тяхното желание да се облагодетелствуват по някакъв начин от вас, от вашите контакти или от благия ви характер.

Нормално е да възникнат някакви нови задачи или проблеми в ежедневието ви, но като цяло седмицата ще създаде за вас най-различни благоприятни възможности.

Ще имате късмет при постигане на важни за вас успехи и цели.

Подкрепата на вашите закрилници от Отвъдното ще се усети при една стресова ситуация или някакъв вид инцидент. Тази седмица може да възникне непредвидено по-голям разход на пари свързан с момче или с мъж от семейството ви. Интересно развитие ще имат вашите задачи или задължения на работното ви място.

В работата или в бизнеса си може да преживеете различни изненади, които в повечето случаи ще ви дадат нови идеи, ще ви срещнат с нови хора или ще са в основата на различни нови възможности.

Бъдете внимателни във финансови отношения, които ще имат връзка с хора, които не познавате лично.

Мъжете Близнаци ще успеят да се оттърват от стари проблеми, задължения, дълго развиващи се мудни ангажименти и др. Човек роден под знак ана Везни, Водолей или Близнаци, който живее в друго населено място ще ангажира вниманието ви с някакви събития в живота си.

Жените ще се тревожат за проблемите или здравето на мъж от семейството или от кръга им приятели. Като цяло отношенията ви с мъже ще бъдат деликатни и ще изискат по-често компромиси от ваша страна.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е една благоприятна седмица за разрешаване на битови проблеми или за уреждане на неразбории около имущество, собственост, която вие или семейството ви притежавате.

Материален или битов проблем, който ви е създавал грижи досега, ще може да намери своето най-добро разрешение.

Седмицата вещае повече нови познанства, като интересни и важни ще бъдат тези, които са с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

През тази седмица избягвайте да оправдавате собствените си грешки или пропуски с различни извинения. Тяхната цел е да ви научи на някакъв житейски урок, а не да ги игнорирате.

В работата ви може да възникне противопоставяне или конфликт, който едва ли ще прерасне в нещо по-сериозно. Въпреки всичко е по-добре да избегнете такава ситуация, с оглед обстановката и напрежението там където работите или живеете.

Трудни ще бъдат отношенията ви с колеги или клиенти родени под въздушни зодиакални знаци, но това не означава, че трябва непременно да имате проблеми точно или само с тях.

През тази седмица ще имате няколко приятни срещи или ще присъствате на събирания свързани с личен празник. Тези ангажименти ще се очаквани, планирани или добре подготвени, когато има необходимост от това.

Мъжете ще трябва да планират добре домашните си дела, тъй като ги очакват повече задачи и отговорности за изпълнение. Внимание ще изиска ваш родственик роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Жените трудно ще разбират позицията или плановете на роднина или приятел роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Възможни са противоречия и конфликти.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица от вас ще се изиска много по-голяма съсредоточеност, когато сте ангажирани с различни финансови задачи и дела. Не бъдете несериозни, нетърпеливи или доверчиви при разрешаването на проблем, който вече е възникнал през изминалата седмица.

Опитайте се да не задълбочавате този проблем, а да излезете от ситуацията, дори това да ви коства малка загуба.

Трудно ще реализирате през тази седмица свои планове или очаквания, но като цяло всичко ще зависи от собствената ви мотивация и предприемчивост. Това е време, в което ще трябва да се нагаждате към новите обстоятелства в дома и в обществото, където живеете.

През седмицата може да получите извинение от човек, който ви е създал проблем или друг вид напрежение със свое действие или решение.

Седмицата ще бъде благоприятна за обсъждане на различни действия в семейството свързани с бизнес, с работа или образование на човек от дома и други.

Мнозина ще посетят държавна, банкова или друг вид институция по-важен въпрос. През седмицата може да преживеете проблеми свързани с пътуване или с хора, които живеят на село (в друг град).

Възможно е да възникне инцидент по време на пътуване с човек, когото познавате.

Мъжете Дева ще трябва да направят ревизия на разходите си и на финансовото си състояние като цяло. Налага се и ще бъде добре да направите някои ограничения, преди времето, когато ще ви се наложат по-големи и сериозни разходи.

Жените ще използват голяма част от времето си за вируална комуникация с жени или за разговори по телефона. Различни събития през седмицата ще са повод за дискусии, промяна в планове и уговорки.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица бъдете здраво стъпили на земята и живейте според реалните си възможности. Не използвайте спестяванията си и не разчитайте на приходи, за които нямате реално потвърждение, че ще ги получите.

Всъщност каквото и да преживеете в този план това едва ли ще изненада някой около вас. Опасността от развитието на някои събития през седмицата идва предимно от вашите собствени нереални очаквания.

Запомнете, че през тази седмица ще бъде важно добре да балансирате своите приходи и разходи, за да не изпаднете в неприятна ситуация.
През тази седмица ще се ангажирате със задачи свързани с документи или договор, действия които могат да ангажират вниманието ви извън рамките на тези седем дни. Забавянето на важна за вас информация не бива да бъде причина за паника или други негативни емоции, тъй като развитието на някои събития в живота ви ще изиска по-дълъг период от време.

През тази седмица бъдете внимателни с личната си информация, особено тази, която съхранявате във вашия личен телефон или компютър.

Като цяло събитията през тази седмица ще ще имат по-дълго развитие в живота ви, така че не бързайте да си правите предварителни изводи за каквото и да било. Не се натоварвате емоционално и психически. Оставете нещата да се развиват по естествен начин.

Някои от вас ще използват седмицата за планиране на пътувания или събирания през декември. Мъжете Везни ще налучкат най-верния начин за разрешване на една неприятност в живота си. Въпреки лекотата, с която сега ще ви се даде да намерите разрешение, научете си добре урока, вземете си поука.

Жените да се пазят от лъжливи обещания, примамливи оферти или други ситуации, в които рискуват да останат излъгани или измамени.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще имате нужда от помощта на определен човек или институция при разрешаването на някакъв проблем или ситуация, която ви създава притеснение.

Като цяло седмицата вещае благоприятно развитие на събитията в този план. Хубавото е, че бързо и сравнително лесно ще намирате подкрепата и разбирането на важни за вас хора.

През тази седмица ще получите покана или предложение, което заслужава да бъде добре обмислено преди да вземете решение и да дадете отговор. Вероятно, то ще изиска някаква промяна от ваша страна, което ще е основното ви притеснение.

През седмицата е възможно ваш близък човек да пътува за ден-два поради професионални, лични или семейни причини.
Това ще бъде благоприятно време за събиране на семейства, за срещи и гостувания с роднини, с които не сте се виждали от дълго време.

Седмицата ще изиска по-голямо внимание при покупка на различни стоки за дома, за личните ви нужди или за подаръци. Фокусирайте се предимно върху стоки от първа необходимост. Бъдете внимателни при покупка на стоки на изплащане или с отстъпка и избягвайте кредити.

Ако сте ангажирани с някакъв вид продажба, внимание ще изискат финансовите документи или клаузи по договор, които ще трябва да подпишете. Мъжете Скорпион ще се изправят пред една емоционално трудна седмица, тъй като някои събития ще ви донесат тъга, разочарование или ще са свързани с някаква раздяла. Трудно ще ви бъде да разговаряте с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Жените ще са търсени от приятели, за разговор, за забавления или за помощ. Една романтична връзка независимо от вашето семейно положение ще ви донесе неочаквани преживявания.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще преминете през по-кратки или по-дълги състояния на подтиснатост или тъга, поради различни причини. Хубавото е, че други събития бързо ще изчистят тези песимистични настроения и ще ви заредят с необходимата ви доза оптимизъм и надежда за бъдещето.

През седмицата могат да ви изненадат неочаквани пари или предложение, което тепърва ще ви донесе допълнителен доход.
През седмицата са възможни неочаквани пари в семейния бюджет, чрез други роднини или неочаквани източници.

Мнозина ще имат да разрешават имотен или битов проблем, който е възникнал през изминалите няколко седмици. За съжаление неговото благоприятно развитие може да изиска още малко време.

Любовния ви живот ще се развива без особена промяна, въпреки че е възможно да усетите много осезаемо влиянието на жена във вашите отношения.

Със своите действия тя може да създаде най-различни емоции във връзката ви. На някои от вас ще им се наложи да вземат решение свързано с настояща или минала любовна връзка.

Мъжете Стрелец ще имат важни финансови отношения най-вероятно с жена. Възможно е тя да бъде от семейството ви, но може да бъде човек с когото работите заедно или имате бизнес отношения.

Жените могат да се почувстват уморени от твърде многото семейни задължения, но какво да се прави, когато всеки разчита на вас? Планирайте нещата така, че да не ви отнемат много време, дори за това да ви се наложи да поискате помощ от някой друг.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате финансови притеснения свързани с разходи, които ще трябва да направите през тези седем дни. В повечето случаи те ще бъдат свързани с вашето жилище, с необходимост от ремонт или разрешаване на друг битов проблем.

Не са изключени обаче плащания свързани с кредит, заем, ипотека, които да ви създадат притеснение и напрежение.

Ако сте ангажирани с някакъв вид продажба през тази седмица едва ли ще получите очакваната от вас оферта. Всичко зависи от това дали сте склонни на компромис и на каква цена.

Тази седмица ще бъде благоприятна за постигане на напредък във важни за вас планове, чието приключване ще бъде важно да се случи до края на тази година.

Информация, покана или предложение, които ще получите през тези седем дни, ще ви накарат да размислите преди да дадете вашия отговор. Не бързайте с решението си, тъй като цяло обстановката около вас, в държавата където живеете, а и по целия свят ще е нестабилна.

Възможно е да търсите някаква полза в евентуалното си ангажиране, но това може да ви причини по-скоро загуба, отколкото успех. Ще имате сложни отношения с приятели или роднини, които живеят в друго населено място.

Бъдете предпазливи при пътуване, за да избегнете евентуални проблеми, особено ако шофирате.

Мъжете Козирог ще са склонни към паника, вътрешни страхове и нестабилност в действия и решения. Бъдете внимателни в ангажименти с мъже родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Не е време за шеги или забавления с тях.

Жените, като че ли сами ще викат неприятностите и проблемите към себе си, с прибързаните си решения и необмислени коментари. Добре е бързо да реагирате разумно, да отстъпите ако трябва или да се извините.

Пред вас са по-сериозни проблеми от тези, които сами си причинявате в момента.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, благоприятна за планове или действия свързани с хора извън вашето населено място. В повечето случаи вие самите ще пътувате или ще планираните пътувания, които смятате да реализирате през този месец. През тази седмица почти всичко свързано с хора или институции, ще благоприятства развитието на семейните ви дела.

През тези седем дни ще имате по-чести контакти с ваши приятели или познати, като това ще има връзка с важни събития в техния живот. Седмицата вещае новини свързани с раждането на бебе в дома на ваши приятели или познати.

През тази седмица ще възникнат някои несъществени промени във ваши планове свързани със срещи или събирания.

В любовен план ще сте склонни да живеете с минали преживявания или различни спомени ще ви връщат към предишна ваша връзка. Мъжете Водолей ще обмислят как да реагират на една лъжа или измама от човек (или институция) които умишлено са му причинили някаква вреда.

Ситуацията ще е деликатна и ще изиска внимателна реакция от ваша страна, а не емоционални действия.

Жените ще са недоволни от резултатите, които ще постигнат в работата или в бизнеса си. Възможно е да сте се ангажирали с нещо, което не е по силите ви или не ви е стигнало времето за да се справите успешно.

Това е неблагоприятна седмица за промени в работата, за търсене на нова работа или за изискване на по-добро заплащане.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате по-големи разходи, като някои от тях ще се окажат ненужни, нежелани, непланирани или прибързани. Това ще създаде известно затруднение или напрежение предимно в семейните ви отношения.

През тези седем дни избягвайте да се обвързвате с финансови договори, споразумения и обещания.

Като цяло тази седмица може да се окаже много интересна и динамична като развитие за вас. Възможностите за развитие или за постигане на някакъв успех ще се появяват внезапно и ще изискват бързи действия за да уловите шансовете си.

Ще възникне възможност за кратковременен или еднократен ангажимент, който ще ви донесе допълнителен доход.
Седмицата вещае важен ангажимент или събитие свързано с роднина или с някой от близкия ви кръг приятели. През седмицата ще имате различни срещи, чрез които ще получите интересна информация, полезна или важна за вашите собствени дела.

Предстои ви да научите новина която ще ви натъжи тъй като ще бъде свързана с човек, когото познавате много добре.

Мъжете Риби ще имат разходи свързани с дете или с друг човек от семейството си. Здравето както вашето така и на близък човек ще изиска внимание и грижи. Отношенията ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще са непредсказуеми.

Жените ще са любвеобилни, емоционални, чувствителни и сантиментални. Ще искате любов и ако няма кой да ви я предложи, сами ще си я потърсите. Пътуванията през тази седмица ще ви срещнат с интересни хора и ще оставят специални спомени след себе си.

(Източник: astro.velida.net)