Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 9 - 15 ноември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще пътувате по важна за вас задача или ще следите развитието на важни събития в живота на хора от кръга ви роднини или приятели, които в момента са в друго населено място.

През седмицата силно впечатление ще ви направят новини свързани с човек роден под въздушните зодиакални знаци, който не живее с вас под един покрив.

Тази седмица ще ви донесе успешно развитие на ваши проекти и идеи, въпреки че напрежението ще бъде доста голямо и обстоятелствата понякога ще бъдат доста сложни и непредвидими.

Много е важно през тези седем дни да не се поддавате на стреса, на който ще бъдете подложени. Продължете смело напред, защото сте тръгнали по пътя на една успешна за вас промяна (реализация).

През седмицата мнозина ще се зарадват на пари или финансов документ, който ще дойде най-вероятно чрез някаква институция.
Тази седмица може да получите неприятна новина свързана с човек, който е част от кръга ви роднини, приятели или съседи. Някои от вас ще се ангажират с важен документ, договор или друга задача, свързана с наследствен имот или имот, който отдавате под наем.

Жените Овен ще останат озадачени от неприятностите, които ще възникнат в живота им. По принцип интуитивно винаги усещате задаващата се буря, но този път събитията ще успеят да ви изненадат.

Мъжете ще обичат да общуват с жени или ще имат повече ангажименти свързани по някакъв начин с жени. Ще запомните седмицата с важно събитие свързано с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица може да преживеете конфликт с непознат човек или с човек, който винаги ви се противопоставя, има сложен или сприхав характер.

Този спор може да бъде свързан с имущество или с вещи, които притежавате или които са притежание на ваши роднини.

През седмицата ще можете да разчитате на интересни и положителни преживявания в любовния си или личен живот.

През тази седмица ви предстои да проведете важен разговор, който ще определи развитието на ваши планове или идеи до края на годината.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на съдебни и юридически дела.

През тези седем дни благоприятно развитие ще имат ангажименти свързани с наследство или с грижи за имущество, което е било притежание на хора, които са вече в Отвъдното. Това може да се окаже едно много емоционално преживяване за вас.

През седмицата внимание ще изискат вашите семейни отношения или отношенията ви с родственик, който/която ще се опита да хитрува, да манипулира останалите хора от семейството ви.

Ако имате собствено дете или внуче през тази седмица ще изживеете лека паника или притеснение свързано със ситуация в неговия/нейния живот, която ще отмине бързо.

Това ще бъде благоприятна седмица за нови запознанства или за сериозно обвързване.

Жените Телец ще имат повече разговори, действия или планове свързани с дете или с млади хора от близкото си обкръжение. Това е благоприятна седмица за вас за разрешаване на битови проблеми и за действия от материален характер.

Мъжете ще могат да преминат през една сравнително спокойна седмица. Бъдете по-често с приятели, дори това да е онлайн или телефонна комуникация. Ще следите събития в живота на човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни, когото познавате лично.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате желание да свършите повече неща, които ще имат връзка с ваши родственици или работа, която ще е свързана с хора, които имат някакви нужди, проблеми.

През тези седем дни събития, обстоятелства и хора ще спомогнат за успеха на подобни начинания.

Добре е да знаете още в самото начало, че тази седмица не бива да бъде пропилявана, независимо дали работите или не, дали сте в собствения си дом или живеете на друго място.

При всички положения това ще бъде съдбовно за вас време откъм градеж на важни за бъдещето ви събития. Напрежението вътре в самите вас ще бъде знак, че нещо голямо предстои в живота ви.

През седмицата ще следите лична или семейна драма живота на човек, когото познавате.

През тази седмица се концентрирайте максимално върху изпълнението на своите професионални задължения и не давайте повод на ваши ръководители или клиенти да се оплакват от вас.

Жените Близнаци ще имат благоприятна седмица за финансовите си дела, за работа, от която очакват по-добри доходи и други подобни действия.

Изненади в живота ви няма да липсват, но очакванията ми са те да бъдат добри за вас.

Мъжете ще се наложи да общуват или работят с повече жени, включително такива, които са роднини. Вие съюо ще имате добри финансови възможности, но трябва да има по-голям контрол върху разходите ви.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица избягвайте да разчитате на други хора при разрешаването на проблеми или при изпълнението на други ангажименти свързани с ваши имотни или битови дела.

Има вероятност вместо да разрешите един проблем, но да си създадете и нов.

Тази седмица няма да бъде благоприятна за ангажиране с дела свързани с наследствен имот или с друга обща собственост. Вероятно подобни задачи ще изискат един по-дълъг период от време. В материалните си и финансови дела внимавайте с хора родени под земните зодиакални знаци.

Седмицата ще създаде проблеми или затруднения при пътуване на младите мъже и жени родени под знака на Рак. Бъдете внимателни в какво психическо или физическо състояние шофирате, като не забравяте да спазвате елементарните правила по пътищата.

През седмицата може да се ангажирате емоционално или по друг начин с проблеми в живота на роднини, които живеят в друго населено място.

В работата ви ще възникне ситуация, при която ще разберете за коментари или интриги по ваш адрес, от страна на човек за когото сте имали по-добро мнение.

Конфликтите са излишни, има време нещата да се изчистят сами и без неприятни последствия за вас. Като цяло седмицата ще бъде напрегната, динамична, което ще предизвиква повече и излишно напрежение в отношенията и в ежедневните ви дела.

Жените Рак ще са емоционални, жадуващи внимание, любов и топлина. За съжаление времената са трудни и вие ще сами ще се уверите колко егоистични и себични са станали хората около вас.

Мъжете ще имат седмица, в която ще получават или намират важна информация, чийто обем ще изиска едно внимателно селекциониране, независимо дали е от личен, професионален или обществен характер.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате да разрешавате битов, имотен или транспортен проблем, който е важен лично за вас или за семейството ви.

Постарайте се да не разчитате на помощта на приятели, тъй като резултата от техните действия няма да ви хареса. Това може да предизвика неприятен конфликт и да даде отражение на отношенията ви.

Очакванията ви за някакви специални приходи през тази седмица няма да се реализират така както вие искате. Контролирайте си добре бюджета и като приходи и като разходи. Като цяло във финансовите си дела, през тази седмица бъдете по-внимателни и се пазете от грешки или рискови действия.

През седмицата ви предстои някакъв вид раздяла с роднина или с приятел, като причините за това събитие могат да бъдат най-различни.

През тази седмица внимавайте в отношенията си с жени, които ще се чувстват принудени, притиснати да изпълнят ваше желание или услуга без да имат желание за това. Така докато вие сте доволни от това, което сте постигнали, някой друг ще бъде тъжен, недоволен или разочарован.

Жените ще имат благоприятна седмица за изчистване и хармонизиране на отношения с мъж: роднина, приятел, колега и др. Избягвайте да се занимавате с клюки, с непроверена информация и се пазете от лъжа или манипулация, която ще остави горчилка у вас.

Мъжете ще са склонни към повече безпокойство, несигурност и страх в действия или решения. Някои неприятни новини от седмицата ще ви натоварят много емоционално и психически, което може да даде отражение на здравето ви.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще ви изненада събитие свързано с човек от близкото ви обкръжение. То определено ще бъде благоприятно за развитието на тази личност в личен или в професионален план.

През тази седмица ще имате причини да обмислите различни свои действия свързани с финансовите ресурси, с които разполагате в момента, както и с търсенето на нови източници на доходи. Мнозина ще се зарадват на парични приходи през тази седмица.

Информация, която ще получите през тези седем дни ще промени плановете ви за едно пътуване или ще промени отношението ви към една личност, която живее в друго населено място. Бъдете внимателни в документи или писма, които изпращате или които трябва да пристигнат от друг град, държава.

През седмицата ще следите развитието на здравословен проблем на роднина или приятел, който вероятно ще се нуждае от лечение в болница.

През тази седмица някои от важните за вас шансове или приятни преживявания ще са свързани с жена от кръга ви приятели, колежки или съседки.

Женското обкръжение около вас ще ви помогне за развитието на плановете и задачите ви през седмицата. Внимание ще изискат финансови документи, които ви предстои да подпишете през тази седмица, или с които ви предстои да работите.

Жените Дева ще имат повече задачи и ангажименти от финансов характер.

Ще разчитате на някакъв приход или добра новина от мъж. При мъжете Дева има опасност от прибързани, погрешни действия. Да се внимава при пътуване и при шофиране, сега не е време за рискове и за геройства.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще използвате голяма част от времето и енергията си за стабилизиране на ваша интимна, романтична или брачна връзка.

Ще търсите също така по-чести контакти с приятели, включително с такива, с които сте позабаравили да комуникирате.

Новите познанства, създадени през тази седмица ще имат възможност за перспективно развитие независимо дали са свързани с личния ви живот, с работата или с обществено-политическа дейност.

През тази седмица ще ви изненада телефонно обаждане за разговор или среща с човек, когото не сте се виждали отдавна или който/която живее в друго населено място.

За съжаление тази седмица може да ви натъжи с неприятна новина или събитие, свързано с човек от кръга ви роднини. Ако някой от вас е взел решение за раздяла или развод, то вероятността за промяна в решението или в развоя на събитията, е минимална.

През седмицата бъдете внимателни, ако поръчвате стоки или някакви други неща, които да ви бъдат доставени от друго населено място или държава.

Внимание ще изискват покупки чрез онлайн търговия, продажба на стоки или имоти.

Жените Везни ще прекарат по-голяма част от времето в дома си. Ще имате с какво да се ангажирате, и ще може да се зарадвате на успехи във ваши домашни или семейни дела.

Някои от вас ще се зарадват на нов дом или ще пребивават за известно време в друг дом или в друго населено място. Мъжете ще имат отговорности в семейството си, чието значение не бива да омаловажават. Това е важна, успешна и продуктивна за вас седмица.

Скорпион
Ако сте родени под знака Скорпион, пред вас е седмица на приятни събития и изненади, които ще ви заредят с повече оптимизъм и добро настроение. През тези седем дни ще усетите, че късметът е на ваша страна, но това не означава, че трябва да сте невнимателни, безразсъдни в постъпките си и нетолерантни спрямо другите хора.

Тази благоприятна ситуация ще бъде за кратък период в живота ви, затова се възползвайте максимално от шансовете, които ще ви бъдат дадени.

Следете внимателно предложение или новини свързани с работа или бизнес.

През седмицата може да се облагодетелствате чрез предложение за допълнителен доход или почасова работа. Във вашите финансови дела благоприятно влияние или намеса ще има от страна на жена родена под въздушен зодиакален знак.

През седмицата ще следите внимателно развитието на събития в живота на млад човек, които ще определят неговото бъдеще.

Седмицата ще постави на изпитание любовните и семейни отношения на тези от вас, които са част от един интимен триъгълник.

Жените Скорпион ще търсят забавления в дома си и извън него. Трудно ще ви се стои на едно място, ще ви дразни рутината и липсата на емоции. Внимание ще изискат отношенията ви с представители на знаците Козирог, Телец или Дева.

Мъжете навлизат в седмица на важни промени, събития и решения. Тяхното развитие може да продължи до края на годината или да приключи с фиаско ако се окаже, че не сте готови за такива действия.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица може сами да се зарадвате на една покупка, придобивка или нещо друго в материален план. Може да имате успех в някакво състезание, или в нещо от което ще получите награда.

Ако сте ангажирани със съдебно дело, през тази седмица ще можете да разчитате на важно за вас развитие или успех. Същото важи и в случай, че сте в процес на продажба или покупка на имот.

През седмицата ще проведете няколко разговора в семейството си, в които ще търсите разумни решения на ваши битови или финансови проблеми, търсене на нови източници на доходи и др.

Добре е да знаете, че тази седмица ще бъде благоприятна за намиране изход от неприятни ситуации или проблеми, за което в голяма степен ще разчитате на хора от кръга ви роднини.

Ако имате любовна връзка с човек извън вашето населено място, то през тази седмица ще разрешите едно недоразумение във вашите отношения. Намесата в личния ви живот на хора извън семейството ви няма да бъде случайна.

Жените Стрелец ще имат много работа и в дома си и на работното си място. Предстоят ви важни разговори и срещи по семейни или професионални (бизнес) дела. Мъжете да бъдат внимателни със здравето си.

Навлизате в период, в който ще трябва да се грижите повече за себе си. Избягвайте емоционални натоварвания с проблеми, които могат да се разрешат дипломатично, без да се стига до конфликти.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица може да започнете нова работа или нов професионален – бизнес проект. Не е изключена появата на нови хора в колектива, където вече работите.

Като цяло седмицата носи успешно развитие на започнати проекти, професионална или бизнес дейност и други. Тази седмица ще окаже благоприятно влияние върху лечението на ваш родственик, който има здравословен проблем.

Седмицата ще бъде благоприятна за намиране на разрешение на семейни проблеми, които са създали напрежение в брака ви или са били свързани с пари.
През тази седмица вероятно ще присъствате на събиране по важен повод или ще посрещнете гости в дома си. Седмицата ще бъде благоприятна за вземане на важно решение или за реализиране на една промяна свързана с дете или млад човек от семейството ви.

През тези седем дни ще мислите личната драма на приятел или роднина, на когото/която бихте искали да помогнете по някакъв начин. На моменти ще сте склонни към излишна паника, безпокойство или страх за бъдещето си и др.

Жените е имат благоприятна седмица за развитие на ангажименти или планове от финансов характер. Възможни са неочаквани пари.

Мъжете ще имат емоционален сблъсък с жена, вероятно родена под знака на Телец, Козирог или Дева. „Двубоя“ помежду ви ще бъде интересен.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да проведете повече разговори и срещи с хора от близо и далеч. Седмицата вещае важно събитие или ангажимент за жена от кръга ви роднини или близки приятели.

През тази седмица някои хора ще си позволят да действат против вашите интереси и желания.

Техните действия и решения ще предизвикат неприятности в личния ви или професионален живот, но и вие ще сте готови за „ответен удар“. Дано действате с разум, а не водени от емоции…

Седмицата няма да бъде от най-благоприятните за пътуване. Ако възникне необходимост от такова, то ще се премине през различни спорове, противопоставяне или различни конфликтни ситуации.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, през тази седмица много трудно ще можете да постигнете успех.

Ако сте в процес на преместване в друго населено място, то този ваш план ще се реализира, но с известни затруднения.

Възможно е през тази седмица да организирате или да бъдете част от едно събиране. Жените ще са склонни към завръщане към минали по-добри времена от живота си, особено такива свързани с романтични преживявания, несподелена или огнена любов и др.

Мъжете Водолей ще имат неприятна среща или разговор, свързан с размяна на обвинения, съмнения или подозрения в нечия лоялност или компетентност.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица на любовни, интимни и романтични преживявания, които най-вероятно ще оставят трайна следа след себе си. Ако сте неангажирани, използвайте тази седмица за създаване на нови познанства с хора от близо и далеч.

Тази седмица ще бъде благоприятна за получаване на пари, за уреждане на финансови документи, кредит и други.
През тези седем дни могат да ви изненадат неочаквани пари или информация за пари, които ще получите в близко бъдеще.

Проблемите, които ще възникнат тази седмица в дома ви ще се дължат на характера на човек от семейството ви, неговата/нейната неотстъпчивост, инат, нежелание за работа и др.

През седмицата може да възникне притеснение свързано с неочаквано плащане или с неочакван разход. Интересно развитие ще имат събития в живота на мъж, който не живее във вашия дом, но който е ваш роднина или близък приятел.

Седмицата ще се запомни с емоционални преживявания свързани с жена родена под знака на Стрелец, Овен или Лъв.

Жените Риби ще преминат през седмица на оживени контакти с приятели или колеги. Ще обсъждате или ще се вълнувате около развоя на събития там, където живеете или там, където работите.

Мъжете ще откажат да се обвържат с един договор или предложение, което не им дава желаната перспектива за развитие или не покрива техните изисквания за евентуалната услуга, която се предлага.

Това е седмица, която ще запомните с преживяване вътре в семейството си.

Източник: astro.velida.net