Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 16 - 22 ноември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица може да ви изненада един подарък или жест на внимание. Не търсете скрити причини в действията на този човек, а приемете и изкажете благодарността си. Това, което ще получите ще ви бъде дадено с любов, с уважение или по специален повод.

През тази седмица ще вложите голяма част от енергията си в разрешаването на един проблем, който ще е свързан с дома ви. Това може да има връзка с ремонт на уреди, на вещи, уреждане на неуредици с документи и др.

През тази седмица може да ви изненада новина или предложение, като ще се опитате да видите в перспектива дали това е добро за вас или няма значение.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване свързано с ваша настояща или бъдеща работа.

Ще бъде благоприятна и за професионални или бизнес отношения с хора от друго населено място, или ако работата ви е свързана с транспорт, туризъм, комуникации, медия и други.

Ще отделите време за разговори или други действия свързани с дете или с млад човек, с които не живеете под един покрив. Вероятно това ще е някакъв вид ангажимент, с който сте се обвързали преди време.

Жените Овен ще имат причина да контактуват повече с хора отблизо и далеч. Комуникацията с мъже ще бъде по-голяма, по-важна или по-динамична, независимо на каква основа са отношенията: роднински, професионални, обществено – политически и т.н.

При мъжете мнозина ще разчитат на тях за конкретни действия от материално – имуществен характер. В един момент може да се окажете много по-натоварени, отколкото можете да поемете като ангажимент.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви се наложи да се справите разумно и практично с затруднения или ситуации от финансов характер. Те могат да бъдат предизвикани от ваши грешки или да възникнат поради невнимание, но може да станете и обект на нечия користна манипулация и измама.

Като цяло през тази седмица бъдете много внимателни във финансовите си дела, за да не преживеете нежелана загуба или затруднение.

Плановете ви за тази седмица ще имат благоприятна възможност за развитие, но почти нищо няма да се получи с лекота. Почти във всяко едно ваше действие или ангажимент ще срещате неразбиране, отпор или някакъв вид противопоставяне.

Като цяло ситуациите през седмицата ще имат много бързо развитие и в положителна и в отрицателна посока. Това ще изиска от вас бързи и разумни реакции и решения.

През седмицата очаквайте интересен разговор или предложение от страна на човек роден под огнен зодиакален знак.

През седмицата ще ви зарадва ново приятелство с човек, който е много вероятно да бъде от друго населено място. През тези седем дни ще преживеете приятни емоции с хора от кръга ви приятели, чрез новини или събития от техния живот.

Жените ще имат финансови отношения с непознати хора, което ще изиска едно по-голямо внимание от тяхна страна.

Мъжете ще търсят причини и поводи за забавления, за романтични или интимни преживявания, вероятно за да намалят въздействието на стреса от ежедневието си.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате голямо желание да купите нещо лично за себе си, да се поглезите, да си доставите някаква радост или удоволствие, включително с вкусна но скъпа храна.

Моят съвет е да бъдете предпазливи, защото ще възникне друг ангажимент, за който също ще трябва да похарчите някакви пари.

Съобразете се с бюджета си и ресурсите, с които разполагате. В противен случай може да възникне ситуация, когато ще трябва да вземете трудно решение или да направите неприятен компромис.

През тази седмица ще имате поводи за много емоционални преживявания, но не бързайте да се впечатлявате от думите или жестовете на други хора. Би било чудесно всички те да са искрени с вас, но…

В любовния си живот може да преживеете объркване поради специалното отношение на някой към вас, което може да ви накара да си мислите, че този човек, проявява специален интерес към вас.

Ако имате създадена романтична връзка базираща се не само на физическото привличане, през тази седмица ще съумеете да развиете отношенията помежду си към едно по категорично обвързване.

Вие сте наясно какво може да имате и какво може да загубите, ако не контролирате някои черти на вашия характер, които ви създават затруднения в отношенията ви с други хора. Това ще бъде благоприятна седмица за романтични отношения с партньор отдалеч.

През тази седмица може да получите информация или предложение за нов ангажимент, който да ви донесе допълнителен доход.

Жените Близнаци ще имат динамична седмица в работата или в бизнеса си. Очакват ви нови задачи, ангажименти, нови възможности, клиенти или поръчки (в зависимост от естеството на работата ви).

Мъжете ще имат по-сериозни домашни отговорности и задължения. Ще имате сериозни разговори, свързани с предстоящи събития или промени в дома и в семейството ви.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще проведете разговори, които ще определят действията и ангажиментите ви в работата или бизнеса най-вероятно до края на годината.

Възможно е да получите предложение за бизнес с приятели или с хора, които вече познавате, което ще бъде ангажимент за кратък период от време.

През седмицата ще ви изненада новина или събитие свързано с раздяла в живота на човек, когото познавате.

Възможно е през тези седем дни да следите развитието на събитие свързано с някакъв инцидент, злополука или авария, която да засяга хора, които познавате или да касае обществото, където живеете.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, въпреки напрежението или затрудненията, които евентуално ще възникнат около него.

Някои от вас ще преживеят притеснение свързано с човек роден под водните зодиакални знаци, който или ще пътува през тази седмица или живее в друго населено място.

Жените Рак ще се наложи да се погрижат за физическото си здраве или за здравето на близък човек. Стресовите ситуации през седмицата ще дадат отражение на здравето ви, чрез мигрена, безсъние или друго неразположение.

Мъжете трябва да бъдат внимателни при срещите и контактите си през седмицата, за да не станат обект на нечия манипулация, опит за въвличане в неприятна ситуация, измама и др.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще изиска от вас да мобилизирате максимално своята воля и дух, да преминете философски и без големи сътресения през преживяванията, които са ви отредени.

Дори да не виждате смисъл в това, което ви се дава да преживеете, то има своя промисъл, който ще бъде разбран по-късно във времето…

През седмицата ще ви изненадат неочаквани събития в живота на човек, роден под огнен зодиакален знак, които никой няма как да предвиди предварително.

Отношенията ви с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги, ще ви натоварят със силни емоции, поради начина по който тази личност разговаря с вас, с обноските и действията си, които вие не одобрявате.

През тази седмица може да поставите началото на нова романтична връзка, но тя ще има трудно и сложно развитие в началото си.
Въпреки някои емоционални и психологически преживявания през седмицата, тя ще бъде важен етап за постигането на успехи, които имат значение за вашето развитие.

През седмицата ще ви зарадва помощта и подкрепата на хора родени под водните зодиакални знаци.

Ако все пак през тази седмица се случи да се разделите с нещо или с някого, то това ще бъде освобождаване от неща, които ви товарят и за които вече нямате енергия, мотивация или ресурси.

Жените Лъв нека не се страхуват от промените в живота си. Те ще са съдбовни или по-трудни за младите жени от този зодиакален знак. Мъжете ще търсят практични разрешения на неприятности, които най-вероятно са възникнали по тяхна вина. Ще успеете!

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще вниманието ви ще бъде ангажирано със задачи или ангажименти, които касаят ваши роднини или приятели, които живеят в друг град или държава.

Интересно развитие през седмицата ще имат романтичните ви отношения с партньор, който живее или работи в друг град или държава.

Като цяло тази седмица носи интересни събития в любовния ви живот, чието послание излиза извън рамките на желанието ви за физическа близост.

Ако сте несемейни, определено използвайте това благоприятно време за създаване на ново приятелство с човек, който ще ви впечатли с умението си да комуникира с вас по теми, които ви интересуват.

През седмицата ще преживеете приятни емоции с хора родени под знака въздушните зодиакални знаци: Водолей, Везни или Близнаци.

На мнозина ще им се наложи през тези седем дни да вземат решение свързано с дете, да изпълнят едно обещание или да приключат с един ангажимент.

Жените Дева ще действат основно водени от своите интереси и желания, но това не означава, че ще бъдат егоисти. През седмицата ще вземете правилни решения и ще действате определено практично, с перспектива по финансовите си дела.

Ще успеете да излезете от едно заблуждение или да се отървете от една надежда, която няма шанс да се реализира на този етап.

Мъжете ще са склонни да бягат от семейните си и домашни задължения. Лесно ще намирате причина за това, и лесно ще предизвиквате напрежение в домашните си отношения. Предстоят промени в семейните ви отношения, включително тези с роднините ви, поради възникване на различни събития и обстоятелства.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще може да постигнете много с помощта или информацията, която ще получите от други хора.

Като цяло приятели и колеги ще изиграят важна роля при постигането на различни важни за вас резултати и успехи през седмицата.

През тези седем дни ще имате непредсказуеми отношения с момиче или с жена, която ще отстоява своята позиция или своите желания. Конфронтацията помежду ви няма да бъде приятна, но компромисите не са изключени.

Поради важността на по-голяма част от събитията, които ще се развият през седмицата, напрежението в ежедневието ви може да доведе до нежелани или безсмислени спорове и конфликти.

Неочаквани ситуации, които ще ви предоставят нещо важно или полезно за вас, също ще бъдат съпроводени с някаква доза стрес. През тази седмица ще размишлявате относно една раздяла или загуба в миналото ви осъзнавайки ползата, която тя ви е донесла.

Жените Везни ще действат на бързи обороти през тези седем дни. Ще имате много задачи, много задължения и важна помощ от силите, които ви закрилят. Късмета ще бъде на ваша страна, но внимавайте за какво го използвате.

Мъжете ще имат ангажименти с родители или с други възрастни родственици. Ако живеете на разстояние от тях, ангажиментите ви може да бъдат свързани с повече разговори, в търсене разрешение на техни проблеми онлайн или чрез контакти, които имате.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете събития свързани с документи, договори, задължения и др.

Вероятно ще се премине през временно напрежение преди да намерите разрешите и уредите това, което се изисква от вас.

Внимание ще изискат ваши финансови или имуществени отношения с хора, родени под водните зодиакални знаци: Скорпион, Риби или Рак.

През седмицата ще ви изненада събитие на работното ви място, което ще даде някакво отражение и на отношенията в дома ви. Възможно е да възникне нов ангажимент, необходимост да пътувате за няколко дни или друга промяна.

През седмицата ще възникне необходимост от битов ремонт в дома. Ако сте в процес на продажба на имот, тази седмица събитията ще имат неочаквано развитие.

Жените Скорпион ще са влюбчиви, емоционални, ще търсят ласки и приключения, но не на всяка цена и не с всеки мъж. Избора определено трябва да бъде техен!

Мъжете ще се лутат от една неясна ситуация към друга, търсейки отговори на въпроси вътре в себе си, вместо да проведат няколко откровени разговора. Едва ли точно през тези седем дни ще сте готови да признаете свои грешки и да търсите начини да ги поправите. Поне там, където това все още е възможно.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ви предстоят разговори, който ще ви помогне да определите и организирате ваши планове до края на годината. Някои от тях ще бъдат с хора, които живеят в друго населено място, на разстояние от вас.

Размяната на идеи, мнения и предложения ще бъдат важни за вас и вие ще сте готови да ги обсъдите или приемете без възражения.

През тази седмица ще имате благоприятно време за уреждане или получаване на документ свързан с човек от семейството ви.

Избягвайте конфликт с жена, тъй като нейната реакция може да задълбочи напрежението и да доведе до една неприятна и трудно разрешима за вас ситуация.

През тези седем дни може да очаквате финансова помощ, практичен съвет или други благоприятни за вас действия от страна на хора, които имат нужния опит, ресурси и знания.

Това, че седмицата може да има различно развитие от това, което вие ще планирате, не бива да ви дразни, защото някои събития ще имат по-добро развитие от това, което вие очаквате.

Жените Стрелец ще имат благоприятна седмица за покупки както за дома, така и лично за себе си. В много ситуации съдбата ви носи изненади, но те ще са добри и важни за вас.

Мъжете поради някаква причина ще се връщат към своя минала любовна връзка или приятелство. Неприятна ситуация с мъж от кръга ви приятели или колеги има опасност да се задълбочи и да изгубите контрол върху нея.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще бъдете ще усетите прилив на енергия, което ще ви донесе голяма доза оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи в бъдещето ви.

Преди всичко вниманието ви ще бъде насочено във финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи, стига да имате не само амбиция и мотивация, но и воля да работите и да се борите.

През тази седмица може да получите пари чрез представители на водните зодиакални знаци, независимо дали са ваши роднини, работодатели, наематели и други.

Финансовите ви дела с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви донесат полза, стига да съумеете да комуникирате и действате в хармония с тях.

През тези седем дни ще възобновите стар конфликт или проблем с човек, който е бил ваш приятел, близък на семейството ви или съсед. Вероятността да разрешите неприятностите си с тази личност са минимални, но и проявите на инат няма да помогнат.

Седмицата ще бъде благоприятна за романтични запознанства, срещи и преживявания.
По-добре поставени ще бъдат отношения с партньор от близко разстояние, отколкото извън вашето населено място.

През седмицата бъдете добре подготвени ако трябва да пътувате, независимо от разстоянието. Много важно за вас ще бъде през тези седем дни да избягвате рискове действия и спортове.

Жените ще имат свежи идеи, от които ще очакват реални резултати и успехи. Помощта на жена ще ви бъде от полза, особено ако тя е част от семейството ви.

Мъжете ще насочат вниманието си към различни възможности да подобрят доходите си. Такива може и да има, но опасността да се загледате по нелегални или рискови такива е много голяма. Последствията разбира се остават за ваша сметка.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще бъде добре да обърнете повече внимание на здравословното си състояние. Ако е необходимо предприемете някакви действия за да се предпазите от грипни заболявания, настинки и други неразположения.

Възможни за проблеми предимно за тези от вас, които имат някакво хронично заболяване, както и има знак за опасност от инциденти по невнимание. През седмицата ще имате интересен или важен ангажимент с мъж, който ще трябва да бъде изпълнен в рамките на този период.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване независимо от неговата цел и времетраене.

През тези седем дни избягвайте да показвате прекалена увереност или да капризничите в любовните си отношения. Не ги поставяйте на изпитание, тъй като може да се окажете неподготвени за последствията.

В края на месеца една случка или зложелателна информация може да ви изненада неприятно, и да предизвика нежелана криза в романтичната ви връзка.

През тези седем дни ще получите новина със закъснение, която ще ви натъжи или разочарова. Възможни са различни забавяния или загуба на писма или пратка.

В работата ви може да възникне напрежение в случай, че носите отговорност за някаква продукция, стоки и други материални ценности.

Жените Водолей ще имат желание за събирания с приятели или с приятелски семейства. В зависимост от обстановката в страната, където живеете ще се постараете да организирате такива и да създадете приятно настроение за себе си и за хората около вас.

Мъжете ще искат да бъдат обичани (както винаги), но някак си ще им убягва умението да показват чувствата си, да дават нужната топлина и нежност на жената до себе си. Дали може да промените нещо? На този въпрос само вие може да отговорите…

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви се наложи да направите важни промени в плановете си. Това ще се дължи на едно по-различно мислене от ваша страна в този момент или на желанието ви да избегнете някаква загуба или криза.

През седмицата ще следите внимателно развитието на здравословен проблем на мъж, когото познавате. Отношенията ви с хора родени под въздушните зодиакални знаци ще преминат през период на напрежение или притеснение, което може да бъде предизвикано от ваши собствени необмислени коментари или действия.

През тази седмица ви предстоят разходи свързани с хора от семейството ви, които може да са поради най-различни причини. Някой от вас ще се зарадват на пари, които ще получат през тези седем дни.
През тази седмица избягвайте конфликти с хора, които поради липса на достатъчно житейски опит или манталитет, може да реагират прибързано и емоционално. Като цяло седмицата носи повече отговорности и задачи, както в дома ви, така и на работното ви място.

Жените Риби да избягват прояви на ревност, да насилват или притискат хора или събития да се движат в желаната от тях посока. Това е седмица на динамично развитие на важни събития, върху които трябва да имате контрол, но преди всичко ще трябва да контролирате себе си.

Мъжете ще имат възможности да постигнат успехи, да реализират свое желание, да постигнат резултати в публична или бизнес дейност. Това е седмица на приятните изненади и неочаквани възможности и успехи за вас.

Източник: astro.velida.net