Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 23 - 29 ноември)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ви предстои да преживеете интересни събития свързани с човек от кръга ви роднини. Вероятно през тези седем дни ще присъствате на събиране свързано, което ще има връзка с рожден ден, имен ден и други.

Тази седмица определено ще успее да ви изненада с различни неочаквани събития, които тепърва ще имат развитие или влияние в живота ви до края на годината и през 2021. В повечето случаи те ще имат отношение към хора, които живеят близо до вас.

През тази седмица ще ви изненада едно неочаквано развитие в положителна посока на деликатна ситуация или връзка на работното ви място.

През този период ви предстои да приключите един ангажимент или проект, да се зарадвате на един успех.

Нови обстоятелства ще ви дадат възможност да се върнете към ваши стари планове и идеи, с вероятност за успешна реализация. През тази седмица ще планирате различни срещи или събирания, които ще осъществите през декември.

Ще ви се наложи да помолите приятели за помощ, съвет или съдействие.

Тази седмица може да ви срещне с интересен човек чрез реална или онлайн среща.

Новините, които ви предстои да получите през тази седмица ще са в основата на някои ваши планове за декемврийските празници.

Жените Овен ще разрешат със затруднение или с повече напрежение някои свои финансови проблеми, плащания и задължения.

Мъжете ще са нетърпеливи, склонни към конфронтация, когато нещата се развиват бавно или по различен начин от това, което те очакват.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще получите неприятна новина свързана със събитие в живота на хора, които познавате. То може да има отношение към една загуба, измама и др.

Пред вас е една благоприятна седмица за развитие на планове свързани с вашата кариера или бизнес.

През тези седем дни може да получите предложение или да ви зарадва един успех и др.

Някои неприятности през тези седем дни могат да се задълбочат поради липсата на контрол върху собствените ви емоции. Тези проблеми ще имат деликатен характер и затова към тях ще трябва да се подхожда предпазливо, с търпение.

Неочакваните събития през тази седмица ще са свързани с пари или вещи. Вероятно не всичко ще се развие според собствените ви очаквания или желания. Бъдете внимателни във всичко, което има връзка с пари или с документ.

През седмицата ще възникне притеснение или грижа около здравето на близък човек.
Тази седмица ще бъде благоприятна за всякаква работа в дома ви, за подредба или премествания, ремонти и подобрения.

Настроението на жените Телец през седмицата ще зависи от финансово-материалната им стабилност. Някои от вас ще се зарадват на добри новини или получаване на важен документ от друг град или държава.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с важна работа.

Мъжете ще присъстват на няколко интересни срещи и събирания. През седмицата ще научите много нови неща и дано успеете да се възползвате практично от получената информация.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица в която ще ви се наложи да преодолеете с дипломатичност един неприятен конфликт.  Вероятно той ще възникне неочаквано за вас, но изцяло от вас ще зависи неговото бързо разрешение.

През тази седмица избягвайте да хвърчите из облаците, бъдете здраво стъпили на земята и търсете винаги разумно и практично разрешение на всеки възникнал проблем или ситуация.

Избягвайте хитрости или прояви на манипулация, които ще се обърнат против вас.

Тази седмица ще преживеете приятно събитие и ще бъдете облагодетелствани по някакъв начин от действията или подкрепата на човек от семейството си.

Тази седмица няма да бъде сложен период за вас, въпреки изпитанията, през които ще ви се наложи да преминете. Те са част от вашето израстване като личност. Преминете ли с мъдрост през тези изпитания, вие ще можете да се радвате на едно спокойно и хармонично време.

Жените Близнаци ще имат ангажименти свързани с неприключени задачи и дела. Миналото ви ще ви следва с някои ваши страхове или неизчистени отношения. Ще имате повод за радост, но не следвайте сляпо емоциите си.

Мъжете ще имат възможност да постигнат съгласие и хармония в отношенията си с жени: роднини, приятелка или съпруга. Не се опитвайте да надхитрите жена родена под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате срещи или контакти с човек, който живее или работи в друго населено място.

Тази личност ще ви даде важна информация или предложениe, на база на които ще направите свои планове за 2021 година.

През тази седмица избягвайте всякакви спорове или конфликти с човек от кръга си приятели, защото тези събития ще се обърнат против вас.

Ще загубите едно приятелство и всички произтичащи от това последствия.

През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с млад човек, най-вероятно от дома на ваши роднини или приятели.

Тази седмица ще бъде благоприятна за постигане на реални успехи в работа или бизнес, с които сте ангажирани.
На успехи ще се радват тези от вас, които имат собствен или семеен бизнес.

През седмицата има вероятност да преживеете неприятна конфликтна ситуация с жена, чието нелоялно поведение ще ви донесе някаква загуба или провал.

Жените Рак ще имат ангажименти с различни институции при развитие на важни за семейството си дела. Образованието или кариерата на дете може също да изиска някакъв ангажимент от вас.

За мъжете от този зодиакален знак седмицата носи приключване на един етап от работата им, на някакъв проект или друг важен момент от живота им. Това е седмица на важни събития, ехото от които ще усетите в края на годината или през 2021.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще бъде добре да насочите вниманието си към приключване на ваши задачи и планове. Декември носи нови неща в живота ви и по-големи усложнения при тяхното осъществяване. В повечето случаи те ще имат връзка със семейството или с любовния ви живот.

Тази седмица ще благоприятства началото на нещо ново в личния ви живот като нова приятелска връзка, начало на общо съжителство или брак.
Предстои ви да проведете интересни разговори с роднини и приятели от близо и далеч.

Ако не сте положили достатъчно грижи за собственото си здраве, през тази седмица ще ви се наложи да коригирате начина си на живот, да предприемете някакво лечение, терапия и др.

Определено това е седмица, в която ще трябва да обърнете по-сериозно внимание на здравето си и да не допускате несериозно отношение към здравословните си неразположения.

През седмицата ви предстоят парични разходи, които могат да създадат временни притеснения.

Като цяло през тази седмица ще трябва добре да контролирате финансовите си ресурси и да обмисляте добре всеки разход. Бъдете внимателни при работа или подписване на финансов документ или договор.

Жените Лъв ще са склонни към песимистични настроения, липса на желание за отговорна или физическа работа. Липсата на амбиция може да доведе до загуба на важна възможност или шанс, които ще се появят през тези седем дни.

Мъжете ще са склонни да разпиляват понякога времето си с приятни занимания, срещи или разговори с приятели, любовни приключения или забавления. Вероятно имате нужда от подобен отдих, но не прекалявайте със загубата на ценно за вас време.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ви предстои да коригирате някои ваши безперспективни планове или отношения. Ще бъде важно за вас, в края на тази година да намерите достатъчно кураж за някои кардинални решения и действия.

Чистете подобни неща от живота си, за да имате достатъчно свобода за действие през новата година.

Мнозина ще очакват през тази седмица пратка или документ от друго населено място. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване до място, където имате имот или където сте били преди време.

През тези седем дни ще ви натъжи новина свързана с човек, който е от кръга ви приятели, колеги или съседи. Седмицата вещае раздяла с приятел, поради различни житейски събития в неговия или в нейния живот.

Любовният ви живот може да бъде интересен, особено ако сте в началото на една романтична връзка. Добри перспективи имат отношения с партньор, който е от друга националност или религия, но внимавайте с тези, които са религиозни до фанатизъм.

Седмицата носи неотложни ангажименти свързани с домашни или битови проблеми.

Някои от вас ще преживеят притеснения около организирането и подготовката на едно предстоящо пътуване.

Жените ще търсят практични решения на проблеми, които им висят на врата от доста време насам. Осъзнавате, че те ви носят твърде голям психически или емоционален товар.

Мъжете ще имат повече задачи от битов или имуществен характер, но тяхната реализация едва ли носи някакви затруднения. Всичко ще зависи от способността ви правилно да си организирате задълженията.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате важен семеен ангажимент или ще присъствате на събитие свързано с човек от кръга ви роднини.

Най-вероятно тези неща ще бъдат добре организирани и едва ли ще възникнат някакви изненади.

През тази седмица ще бъде много важно да запазите хармонията и разбирателството в семейството си и най-вече в брачните си отношения. Дори да липсва любов между вас и партньора ви, търсете някакви компромисни варианти за да имате спокойствие и хармония по време на тези трудни епидемиологични времена.

Тази седмица ще бъде важна поради някаква причина за жена от дома или от семейството ви, която ще очаква вашата подкрепа, внимание или помощ.

През тези седем дни ще направите равносметка на загубите и провалите, които сте преживели през годината. В повечето случаи ще осъзнаете че те са били за ваше добро или са дали възможност на нови по-добри неща да се появят в живота ви.

През тази седмица очаквайте различни новини от роднини, които живеят на близо или надалеч.

Жените Везни ще се паникьосат прибързано от една стресова ситуация. Възможно е някой друг да ви уплаши с невярна информация или фалшива новина.

Мъжете ще се въодушевят много от новите си контакти и познанства с хора от различни разстояния. Възможно е прибързано да започнете да градите в мислите си планове или да дадете свобода на въображението си, какво може да очаквате от едни такива нови отношения.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която може да преживеете разочарования или промени в плановете ви свързани с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място. Колкото и дребни да са тези промени, вие ще сте склонни да ги приемате като някаква загуба, провал на ваша надежда или план.

През седмицата внимавайте във финансовите си отношения с хора, които вероятно имат свои собствени финансови проблеми или парични нужди. Тези неща мога да рефлектират неблагоприятно върху връзките ви.

През тази седмица може да изживеете радост от подарък, покупка или придобивка, от получаване на пари и др. Някои хора знаят как да ви зарадват и ще направят всичко възможно да ви създадат настроение през седмицата.

Използвайте тази седмица да планирате важни дела, чиято реализация ще ангажира вниманието ви през декември, тъй като сега ще възникнат неочаквани или нови благоприятни обстоятелства за вас.

За младите хора родени под този зодиакален знак седмицата ще бъде непредсказуема. Това може да е вследствие едно заблуждение, илюзия или интрига. Събития от близкото ви минало могат да създадат сериозно напрежение.

Жените Скорпион от прекалена емоционалност или настъпателност могат сами да си причинят загуба или неизпълнение на някои важни за семейството дела.

Мъжете нека избягват важни планове за седмицата, тъй като ги очакват много изненади, неочаквани случки и преживявания. Бъдете готови за едно ново начало или стартиране на една нова идея/план.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще бъде добре да насочите вниманието си към някои важни проблеми свързани с пари, с документ или договор.

През този период ще зависите в голяма степен от благоразположението или помощта на други хора. Постигането на важен за вас успех ще зависи от желанието на други хора да ви помагат.

Добре да знаете, че във финансов план седмицата ще изиска от вас по-голям самоконтрол и по-голямо внимание.

През седмицата ще възникнат проблеми или ще ви се наложи да разрешите някаква неприятност, която ще има връзка с хора от друго населено място.

Хубавите събития през тази седмица ще дойдат чрез ваши стари приятелства или вече създадена романтична връзка.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически дела, стига да не се изкушите от някакви хитрости или други нечестни действия.

Не пренебрегвайте действията или коментарите на хора, с които имате общи професионални интереси. Те се опитват да ви дадат съвет или да ви предупредят за задаващ се проблем на работното ви място.

Това може да бъде седмица, която ще запомните с важно събитие в кръга си от роднини.

Жените Стрелец ще се ангажират със задачи и дела, които касаят родственик от мъжки пол. Любовните ви отношение ще дадат силно отражение на ситуацията в дома ви.

Мъжете ще получат важна новина или предложение, което ще им отвори нова възможност за изява. Възползвайте се от тези възможности, защото те ще ви изведат на едно ново ниво на развитие.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към реализирането на една ваша идея или към изпълнението на едно ваше обещание.

Малките неприятности през тези седем дни ще ви тормозят и ще ви накарат да търсите причините за тяхното възникване. Вероятно ще трябва да направите някакъв разход за тяхното разрешаване.

През седмицата внимателно следете отношенията с хора, които не са от вашия град или държава. Възможно е да има някои потайности във вашите отношения, които в бъдеще да са причина за напрежение между вас.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на финансовите ви дела, но не са изключени спорове или конфликти свързани с пари.

През седмицата ще получите полза от познанството си с жена, която работи в някаква институция или има собствен бизнес.

През тази седмица бъдете внимателни с документи, с поверителна информация или кореспонденция, които ще представляват интерес и за някой друг.

Любовният ви живот не вещае промени. Една стара връзка или предишен ваш брачен партньор, ще е повод за разговор или ще имате неочаквана среща. През седмицата с лекота ще успеете да намерите дипломатично разрешение на ситуация свързана с мъж от кръга ви роднини или приятели.

Жените Козирог ще имат едно благоприятно време за стабилизиране на отношения в семейството, в работата или в любовта. Новите ви познанства ще бъдат внимателно селектирани от вас по определени критерии.

Мъжете ще имат ядове за повредени или некачествени лични вещи, битови проблеми в дома си или проблеми с техника на работното си място.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да търсите компромисни или практични решения за да запазите стабилност в дома и най-вече в семейния си бюджет.

Възможни са неочаквани разходи или пропуснати плащания, които ще трябва да направите през тази седмица или в началото на декември.

Тази седмица ще успее да зарадва голяма част от родените под знака на Водолей с добри новини, които ще дойдат от друг град или държава.

Те могат да бъдат свързани с ваши интереси или занимания, но може да касаят и предстоящо пътуване до края на годината. Не са изключени покани за гостуване или пътуване с роднини или с приятели.

Въпреки сложната ситуация в повечето семейства, това ще бъде време за вземане на важно решение свързано с образованието или работата на човек от дома ви. Необходимостта от подобно решение може да възникне от събитие, което ще се случи през тези седем дни.

Мнозина от вас ще имат ангажимент с човек, който живее в друго населено място.

Жените Водолей ще имат сложни отношения с мъже, което понякога може да провокира желание или решение за раздяла (това не касае само любовния ви живот).

Мъжете ще преживеят неочаквано напражение или стресова ситуация с човек от кръга си роднини. Брачните ви отношения ще бъдат подложени на изпитание от конфликти по теми, които създават сериозни разногласия в брака ви.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица определено ще бъде доста напрегната и непредсказуема като развитие за вас. Ще сте склонни лесно да предизвиквате раздразнение или неприязън с начина си на поведение или с прибъразните си коментари.

Вероятно подобно емоционално състояние от ваша страна ще се дължи на напрежение, което имате в работата или в семейството си, като това не би трябвало да бъде оправдание за вашето отношение към другите хора.

Опитайте се да си наложите по-строг контрол в начина си на поведение през тези седем дни. Ако останете разочаровани в очакванията си за по-добри доходи през седмицата, то приемете факта, че това е временна ситуация.

През седмицата за всяко забавяне или отлагане на всички важни за вас дела ще си има конкретна, разумна причина.

В професионален план седмицата ще благоприятства различни контакти с партньори или колеги.
Добри резултати може да очаквате от разговори с тях, както и при съвместното изпълнение на важни и за двете страни ангажименти.

През седмицата може да срещнете нови потенциални клиенти или партньори. Някои от вас дори ще попаднат в среда, която да даде по-големи възможности за реализация.

През седмицата ще посетите учреждание или институция за да уредите важни за вас документи или други бюрократични действия. Въпреки по-голямото напрежение през тези седем дни, постигнатите резултати ще има с какво да ви радват.

Жените Риби ще очакват потвърждение на една новина или предложение. Мнозина от вас ще се зарадват на получаването на пари.

При мъжете ситуацията ще е по-различна, тъй като точно паричните ресурси или очаквани приходи ще са повод за конфликти и спорове.

Източник: astro.velida.net