Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите 30 ноември - 6 декември

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще възникне важен ангажимент или събитие свързано с ваш роднина, който не е задължително да живее във вашия дом. В много отношения седмицата ще бъде емоционално натоварена и от вас ще се изиска да имате предварителн план или нагласа за някои събития.

Напрежение може да възникне поради прибързани или емоционални действия на хора, с които ще имате контакт.

През тази седмица бъдете предпазливи и избягвайте рискове, събирания на обществени места, срещи с непознати хора и др.

Тази седмица може да ви зарадва с новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

През седмицата може да получите неочаквана новина свързана с човек, с когото имате професионални или бизнес контакти.

През тази седмица мнозина ще имат повод да се съберат с роднини и с приятели в домашна обстановка, ако условията в страната, където живеете позволяват това.
През тези седем дни ще бъде важно добре да преценявате с какви задачи и обещания се ангажирате.

Възможно е да възникне необходимост от вземане на важно решение свързано с договор, с нова дейност, клиенти и др.

Жените Овен ще обмислят едно пътуване. Контактите ви с хора от различни дестинации ще са причина за нови и идеи и планове.

Мъжете да бъдат внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби. Всичко между вас трябва да бъде ясно и без недомлъвки или подозрения.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица бъдете предпазливи с новите си контакти, независимо дали са професионални, приятелски или романтични.

През седмицата една личност ще изиграе определена роля в живота ви, която ще има мисия за изпълнение и ще трябва да се приеме като такава.
Повод за събиране или динамични разговори могат да бъдат деца или роднини.

Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Въпреки развитието на положителни събития през седмицата, мнозина ще са подвластни на вътрешно безпокойство или страх. За някои от вас това може да има връзка със събития от личен или бизнес характер, за други – с евентуален здравословен проблем.

През седмицата може да ви разочарова проява на нелоялност или злонамереност от страна на човек, когото познавате.

Седмицата ще е благоприятна за планиране и реализиране на различни дела от семеен характер. Парични постъпления в семейния бюджет ще позволят разходи за малки удоволствия, покупки за празниците и др.

Ако имате желание с един разговор да разрешите един проблем в семейството си, това определено няма да се случи. От вас ще се изискат конкретни действия и най-вече промяна в собственото ви поведение.
Ако все пак възникне конфликт, бъдете отворени да чуете думите на другите хора.

Жените Телец ще обсъждат различни събития или планове с дете или млад човек роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Мъжете трудно ще реализират своите планове тази седмица. Възможно е да имате по-големи или нереални очаквания за развитието на някои събития.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица покажете готовност да направите компромиси, с желание да хармонизирате вашите семейни или любовни отношения.

Разбира се, трябва да сте наясно дали това ще бъде достатъчно за да стабилизирате вашата връзка или брак и дали те въобще имат бъдеще. Ще бъде важно реално да виждате в перспектива тези отношения. Да не се водите единствено от емоциите си в настоящето.

През тази седмица ви предстои среща или разговор с мъж, който ще има различна позиция от вас по важен въпрос свързан с вашия дом, семейство или работа.

Един такъв разговор обаче може да се обърне и да ви донесе приятни емоции. Тази личност дори може да ви помогне за постигане на важен за вас успех.

През седмицата ще бъдете съпричастни към една житейска драма в живота на жена, която познавате. Събитието може да бъде свързано с кражба, загуба и др.

През седмицата негативно влияние върху домашните ви и семейни отношения може да има от страна на човек, който обича да се меси в чуждите дела, вместо да се фокусира върху собствените си проблеми.

През седмицата избягвайте да налагате своето мнение или да изисквате промяна в плановете на други хора, ако те нямат подобно желание.

Жените Близнаци ще преживеят неприятна новина свързана с човек от близкото или по-далечно роднинско обкръжение.

Мъжете ще имат важни ангажименти или сложни отношения с жена родена под знака на Телец, Козирог или Дева.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, тази седмица ще се запомни с различни изненади, които вероятно ще са свързани с пари или със семейството ви.

През седмицата ще възникне възможност за допълнителни доходи или почасова работа, за тези от вас, които търсят това.

Седмицата ще бъде благоприятна за изпълнение на професионалните ви задължения. Добри перспективи ще има за тези от вас, които се стремят към успехи в сферата на образованието или бизнеса.

През тези седем дни ще можете да изградите или развиете важни за вас професионални отношения с хора от различни разстояния.

През тази седмица ще имате финансови ангажименти свързани с роднини. Възможни са неотложни или необходими разходи, но също така може да получите пари или финансов документ свързан с тях.

Като цяло това може да бъде една много благоприятна седмица, в която ще имате възможност да постигнете напредък в развитието на важни дела или отношения.
Жените Рак определено ще бъдат изненадани от някои събития в дома си или в кръга си от роднини.

Мъжете ще се наложи да проведат важни разговори или да поставят началото на някаква нова дейност (отношения) с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица някои от изненадите, които ви предстои да преживеете ще бъдат свързани с пътуване или с хора от далеч.

Трудно е да се прогнозира дали това ще ви донесе радост или стрес, но определено тези събития донесат промени на някои ваши планове.

За тези от вас, които ще пътуват през тази седмица предупреждението е да бъдат внимателни независимо дали използват собствен автомобил или друг вид транспорт.

През седмицата ще преживеете една по-голяма несигурност или нестабилност при изпълнение на ежедневните си задачи и ангажименти.

Всичко, което ще постигнете през тези седем дни ще става бавно и ще бъде по-сложно за изпълнение.

Вашите успехи през тези седем дни ще зависят от търпението ви и от умението ви да правите компромиси.

През седмицата ще имате възможност да развиете благоприятно за вас отношения с хора от кръга ви колеги или партньори. Ще имате много повече разговори, ще получите повече съобщения или писма от приятели и роднини от близо и далеч.

Новите познанства, които ще създадете през седмицата ще ви донесат нови идеи и оптимизъм за бъдещето ви.

През тази седмица планирайте и реализирайте важни за вас дела свързани със семейството, тъй като обстоятелствата ще бъдат благоприятни за подобни действия.

Жените Лъв ще имат повече задачи и отговорности в работата или в дейността, с която са ангажирани. Това ще бъде благоприятно време за нови изяви свързани със собствен бизнес или артистична дейност. Новаторството ще е плюс за тези, които ще го използват.

Мъжете ще търсят причината за сложните отношения с приятел. За неприятностите, които преживяват в една романтична или приятелска връзка.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще търсите начини за допълнителни доходи или за финансовото осигуряване на семейството през празниците в края на годината. Такива възможности няма да ви липсват, така че всичко ще зависи от вашата амбиция и желание за работа.

През седмицата ще проведете разговор свързан с вашата кариера, с възможността да преминете на нова позиция или поради започването на нова дейност, продукция и др.

Възможно е да имате среща или контакт с човек, който ще е представител на някаква институция, фирма или организация.

Някои от неочакваните събития през тези седем дни ще имат връзка с вашето собствено семейство или с някой от кръга ви роднини.

През седмицата може да ви се наложи да се погрижите за здравето на близък човек или да помогнете на някого в трудна житейска ситуация.

Като цяло пред вас е една благоприятна седмица за вземане на важни решения или за начало на промени.

Жените Дева ще преживеят някои сложни, емоционални моменти с мъж, като те могат да касаят неговото здраве, начина му на общуване или действията му от последните няколко седмици.

Мъжете ще трябва добре и разумно да планират разходите си през седмицата. Предстоят ви няколко важни покупки за дома, за личния ви автомобил или за дейността, с която сте ангажирани.

Това ще бъде благоприятна седмица за продажба на вещи или на имот.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ви очакват различни телефонни разговори или посещения в дома ви, които ще имат някакво значение за вас. Ще бъдете търсени от приятели за срещи или разговори по най-различен повод.

При неочаквани обстоятелства може да срещнете ваши стари съседи, колеги, познати, бивши съученици и др.

През тази седмица ще имате интересни разговори или ангажименти с жена, която е ваша родственица.

Седмицата може да бъде запомнена с новини или събития свързани с бременност или с раждането на дете.

През тези седем дни ще имате различни поводи да се зарадвате на различни преживявания, които съдбата ще ви даде по най-различен начин.
Ще можете да получите успокоение по важни за вас сложни въпроси или дела.

Тази седмица може да ви даде много, ако следвате естествения ход на събитията. Избягвайте да манипулирате хора, избягвайте прояви на агресия или прибързаност.

За мнозина от вас ще възникне необходимост от важен разговор с мъж, който не живее заедно с вас.

Жените Везни ще получат важна или интересна информация от финансов характер. Възможно е получаване на пари чрез документ или договор.

Мъжете да бъдат по-внимателни със здравето си. Ако бъдете грижовни за себе си, някои неразположения могат да преминат много бързо.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ви носи хармония в семейните и любовни отношения. Разбира се, това няма да стане без усилия от ваша страна. Определено ще има необходимост да направите някои компромиси.

Това ще бъде благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак.

През тези седем дни мнозина от родените под този зодиакален знак ще пътуват или ще посрещат гости от друго населено място. Тези събития определено вещаят приятни емоции и преживявания.

През тази седмица ще имате възможност да уредите свои финансови отношения с други хора, да получите пари или важни за вас финансови съвети.
Като цяло финансовите ви дела през тази седмица не вещаят неприятни изненади.

Възможно е обаче да преживеете разочарование от покупка, поради лошо качество или недостатъчна функционалност според вашите потребности.

През седмицата мнозина ще преживеят радост от успех, който ще постигне човек от семейството или от кръга ви роднини.

Паричните постъпления ще идват предимно от работа или чрез финансова институция.
Жените Скорпион ще преживеят неприятен конфликт с романтичен или брачен партньор. Не са изключени прояви на ревност, недоверие или подозрителност.

Мъжете поради самонадеяност, липса на амбиция или леност могат да пропуснат една благоприятна за тях ситуация или възможност. Някой друг до вас обаче ще се зарадва на този пропуск от ваша страна, защото това ще се окаже негов/неин шанс.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица вашите планове ще са свързани с развитието на ваши финансови дела и интереси.

Навлизате в месец, когато ще се нуждаете от повече приходи или от по-голяма стабилност, затова и вниманието ви ще бъде насочено към развитието на стари или нови източници на доходи.
През тази седмица внимавайте какво обещавате и доколко сте способни да изпълните обещанията си. Една такава ситуация ще даде важно отражение върху ваши отношения.

През тази седмица може да ви изненада среща или телефонен разговор с човек, с когото се познавате отскоро.

През тези седем дни може да очаквате различни новини или разговори с хора от далеч.

Записвайте сънищата си през тази седмицата. Ще имате много интересни, непонятни сънища, чието разгадаване ще ангажира вниманието ви през следващите няколко дни.

Една неочаквана идея за вас ще дойде по неочаквано време и на неочаквано място.
В работата си следете внимателно действията на колеги.

Жените Стрелец ще имат благоприятно време за романтични срещи и интимни преживявания. Новите познанства ще са интересни, но тяхната дълготрайност няма да зависи единствено от вас.

Мъжете ще има за какво да се радват, но недейте очаква да получавате хубави неща, ако не сте готови вие самите да дадете такива. Всичко през тези седем дни ще зависи от собствената ви емоционална стабилност и умението ви да възприемате света около себе си с по-светли краски.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която може да очаквате романтични преживявания, повече нови познанства, срещи или запознанства.

През седмицата може да преживеете интересни моменти с настоящата ви любовна връзка. Вашия любим може да ви изненада с подарък или със специален жест на внимание.

През седмицата ще преживеете важно събитие свързано с роднина или ще имате важен разговор, който да има връзка с ваш план, чиято реализация ще искате до края на годината.

Седмицата вещае приятни изненади или възникване на нови благоприятни възможности за развитие на личните ви планове и идеи.
През седмицата може да очаквате среща, на която ще се ядосате за нещо или на някого. Вашата свръхчувствителност през седмицата може да предизвика една конфликтна ситуация.

През седмицата ще получите предложение, което може да ви свари неподготвени да дадете конкретен отговор. За съжаление най-вероятно ще бъдете поставени принудени да вземете бързо решение (дано да е правилно!).

Някои от вас ще преминат през моменти на тъга, свързана с минали преживявания или липсата на хора, които вече са в Отвъдното.

Жените Козирог ще имат достатъчно домашни задължения и задачи, за да мислят за пилеене на времето си в различни удоволствия, които нямат особено значение за живота им като цяло. Жена от семейството ви ще се нуждае от повече внимание.

Мъжете ще могат да се зарадват на една придобивка, която в някои случаи могат да получат чрез човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще търсите разрешение на неприятност или сложна ситуация свързана с жена. Като цяло влиянието на жени върху личните ви или семейни дела ще бъде много по-голямо от обикновеното.

През тези седем дни ще се наложи да помогнете по един или друг начин на човек, който ще има сериозен битов или имотен проблем. Възможни са аварии или повреди в дома на родители или други близки родственици.

През седмицата ще имате конкретни очаквания за развитието на важни за семейството ви дела. Предварителната ви подготовка или нагласа за тях ще ви бъде от голяма помощ.
Седмицата носи повече разходи за най-различни неща свързани с дома или с близки хора, но всичко ще бъде добре планирано и реализирано без особени затруднения.
Това ще бъде благоприятна седмица за продажба на недвижим имот или друг вид имущество.

Жените Водолей ще имат сериозни разговори свързани с бъдещето на дете, внуче или друг млад родственик. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело свързано с родителски права или издръжка ще могат да разчитат на успех.

Мъжете ще имат интересни преживяване с жена, която е родена под знака на Овен, Лъв или Стрелец, независимо дали е роднина, приятелка, колежка и др.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате много задачи за изпълнение, кратки срокове за тяхната реализация и почти никакво време за почивка. Това ще изиска от вас максимална организация и стриктно изпълнение на задълженията ви.

Ще можете да постигнете или запазите финансова стабилност. Не са изключени нови приходи в бюджета ви.

Възможно е да възникне неприятност или допълнителен ангажимент свързан с финансов документ или с плащане, но вие ще съумеете да намерите бързо решение.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на финансови или банкови документи и договори.

През тази седмица ще бъдете съпричастни към събитие в живота на роднини отблизо или отдалеч.

Някои неприятни моменти в семейството ви тази седмица могат да бъдат причинени от действията или необмислените коментари на други хора извън дома ви.

Седмицата ще бъде непредсказуема и сложна, ако имате ангажимент със съдебно или юридическо дело.

Жените Риби трудно ще реализират очакванията си за тази седмица, защото някои ваши идеи и планове ще се нуждаят от много повече време за развитието си.

Мъжете ще търсят изход от различни неприятни и сложни ситуации. Трудна комуникация ще имате с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби, които няма да са склонни към компромиси или разбиране на вашата гледна точка.

(Източник:astro.velida.net)