Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 4 - 10 януари)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица някои от вас ще се ангажират с търсене на разрешение на един неприятен конфликт, който вероятно ви създава напрежение от доста дълго време.

Тази ситуация ви влияе неблагоприятно на психиката, на настроението и дори на самочувствието ви.

Разбирате, че не е важно да сте победители, а да си осигурите спокойствие и емоционален комфорт. Това ще ви направи склонни с по-голяма лекота да направите един компромис.

През седмицата ще възникне сериозен ангажимент свързан с документ, който в някои случаи може да има връзка с някакъв вид плащане.

Може да възникне напрежение свързано със сложността на изпълнение на тази задача. Възможно е да възникне необходимост да ангажирате и други хора.

През тази седмица ще имате интересни или полезни за вас разговори с роднини от близкото си обкръжение.

В повечето случаи тази комуникация ще ви зареди с положителни емоции, ще ви даде яснота по реалната реализация на ваши планове, ще ви помогне да се освободите от насъбралото се напрежение у вас през последните седмици.

Седмицата вещае важно събитие или събиране свързано с рожден ден, имен ден, годеж, сватба и др.
Интересни събития могат да се очакват в любовния ви живот, където една създадена вече или нова романтична връзка на този етап ще се развие по един желан и очакван от вас начин.

Това ще бъде благоприятна седмица за нови романтични контакти (ако търсите такива), но тяхното развитие ще бъде индивидуално за всеки един от вас.

Жените Овен да обърнат по-голямо внимание на семейните си отношения, тъй като има вероятност да обидят дълбоко близък човек или прибързано да откажат важна помощ.

Мъжете ще се тревожат за здравето на близък човек или приятел, който може да бъде роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще продължи бавното излизане от една здравословна, емоционална или професионална криза, която някои от вас преживяха много трудно и болезнено.

Неблагоприятното влияние, на което бяхте подложени през последните седмици-две започва да отстъпва на по-добри въздействия.

Разбира се, всичко ще зависи (както е било досега) и от собствените ви решения и действия.

Това ще бъде една интересна седмица, защото понякога шансовете ще възникват от нищото и ще ви изненадват с това, което ще ви предложат.

Повечето от новите неща в живота ви ще дойдат чрез хора или събития от други градове и села.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, независимо от неговата причина, но най-вероятно на кратко разстояние или за няколко дни.

През тези седем дни ще ви зарадват пари в семейния бюджет, пари за дете или от дете и други.
Мнозина ще преживеят важни събития свързани роднина или с приятел, които ще бъдат свързани с успехи или промени в личния им живот.

През тази седмица ще се ангажирате по някакъв начин с приятели, които не живеят в същото населено място като вас. Възможно е те да ви поискат услуга, информация, съвет и други.

Жените Телец ще се ангажират по-сериозно с някои проблеми в дома си, тъй като за вас личния комфорт е много важен.

Мъжете да се приготвят за една седмица на изненади, в която ще трябва да реагират и да действат бързо, но с разум и с яснота.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате интересни преживявания свързани с жена. За някои от вас обаче, те могат да бъдат неприятни, да касаят нейни здравословни или житейски проблеми.

Много е вероятно тази жена да не живее с вас в един дом, поради което ще имате по-чести телефонни разговори или ще направите посещения в нейния дом.

През тази седмица нетърпението ви може да предизвика някои неочаквани емоционални реакции от ваша страна, да предизвика конфликти или да доведе до задълбочаването на проблеми.

В повечето случаи това ще е вследствие нежеланието ви да оставите някои събития да се развият по естествен начин.

Разбира се, от вас зависи да си наложите самоконтрол върху подобни реакции и да избегнете нежелани преживявания.

През седмицата ще имате възможност да се зарадвате на благоприятното развитие на важен за вас финансов ангажимент.
Благоприятно развитие ще имат и ваши планове свързани с поддръжка на имот или стопанство, които притежавате.

Тази седмица ще ви зарадва възстановяването на контакт с човек, с когото сте били приятели в миналото, бивш колега, съсед, съученик и други.

През тази седмица може да преживеете съжаление или разочарование, свързано с нереалното ви очакване за развитието на важна ситуация на работното ви място.

Жените да бъдат внимателни с разходите си, да планират по важност плащанията за сметки или други задължения. Не отлагайте дела свързани с важни документи или договори.

Мъжете също ще трябва да проявят по-голяма предпазливост с парите си, но при тях съвета ми е да избягват рискове, хазартни игри и други несигурни действия с цел бързи и лесни печалби.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще направите промени, подобрения или малки ремонти в дома си, като това може да предизвика разчистване (изхвърляне) на стари непотребни вещи.

През седмицата има вероятност да забравите или загубите документи или вещи, които носите със себе си, затова бъдете внимателни на обществени места или когато използвате публичния транспорт.

Едно от специалните ви очаквания за тези седем дни ще бъде свързано с пари, с уреждането на финансов или друг някакъв документ, който ще има значение за близкото ви бъдеще.

Седмицата не носи получаване на голяма сума пари, но едва ли ви очакват затруднения, особено ако практично използвате семейния си бюджет.
През седмицата ще очаквате и ще проведете няколко срещи, които ще представляват интерес за вас.

За мнозина през тази седмица ще възникне възможност за пътуване поради различни причини.

Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане на бъдещи промени на материалното ви състояние, като продажба или покупка на някакъв вид собственост, промени в техния статут и други.

Жените Рак ще се зарадват на едно пътуване или на развитието на важни отношения, планове свързани с хора от други градове и държави.

Мъжете ще са силно зависими в решенията си от мнението или съдействието на жена от кръга роднини, приятели, колеги и др.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще имате най-различни благоприятни за вас отношения с хора от различни населени места и държави. Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на контакти с нови, непознати хора.

Тъй като някои от изненадите през седмицата ще имат връзка с подобни събития, бъдете внимателни, когато някой ви иска пари или ви убеждава да инвестирате в нещо.

През седмицата ще имате възможност да се срещнете с най-различни хора, повечето от които ще ви заредят с положителни емоции. Такива контакти ще ви обогатят с полезна информацияще получите, ще важни съвети или предложения.

Като цяло комуникацията ви с хора през тази седмица ще има важно значение за вашия социален и професионален живот.
През седмицата ще възникне неприятно събитие или ще получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате, който вероятно живее в друг дом или в друго населено място.

Възможно е въпросното събитие да касае някакъв инцидент, злополука или друга неприятна ситуация.

През седмицата внимание ще изиска ваш разговор с човек, който ще се нуждае от някаква помощ, съдействие за реализация на личен план и др.

През седмицата ще настъпи промяна в живота на мъж, който живее във вашия дом или е от кръга ви близки роднини.

Жените Лъв ще планират много по-сериозно и отговорно някои свои планове за зимния или пролетния сезон.

Ще сте твърде предпазливи или мнителни в контактите си с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете ще имат много благоприятно време за лична реализация. Шансовете, които ще получите през тези седем дни могат да ви осигурят важен напредък и прогрес в различни области от живота.

Силна подкрепа или ценни съвети ще получите от човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще сте в очакване на важна за вас информация или документ, от които ще зависи вашата ангажираност и планове за близките няколко седмици.

Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на важните за вас дела, уреждането на различни документи или обсъждането на предложения, от които очаквате да ви донесат някаква полза, успех.

Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да реализирате по най-добрия за вас начин ангажименти свързани със семейството и с работата ви.
През тези седем дни ще можете да направите промени или да стартирате нови начинания, от които очаквате благоприятен ефект за семейството или кариерата си през 2021 година.

Тази седмица ще ви изненада неразумните постъпки на човек, когото познавате, и който ще опита с лъжа да прикрие свои действия или планове.

Някои от неочакваните събития през тази седмица ще имат връзка с решения и действия от страна на ваш роднина или приятел, които всъщност са били обмислени от тях преди доста време.

Ще ви изненада тяхната решителност и амбиция да реализират категорично тези техни планове.

През седмицата се пазете от вирусни инфекции или простуда. Избягвайте контакти с непознати животни, които могат да проявят агресивност спрямо вас.

Ще възникне ангажимент свързан с имущество, което притежавате, който не бива да бъде отлаган за следващата седмица.

Жените Дева ще проявят нетърпимост или ще предизвикат конфликт с човек, който се опитва да се намеси в личните им дела и планове или обратното.

Мъжете ще трябва много тактично да подходят към разрешаването на неприятности с друг мъж от кръга им роднини или приятели.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще обърнете по-сериозно внимание на ваши стари ангажименти, които изискват от вас едно по-сериозно отношение, повече работа или други неотложни действия от ваша страна.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупка или продажба на имущество или на вещи за дома.

През тази седмица може да имате интересни преживявания с приятели или ще създадете нови познанства с интересни хора. Определено сега ще предпочитате да общувате с хора, от които ще има какво да научите или за какво да разговаряте.

През тази седмица ще ви потърсят хора, които имат лични или семейни проблеми, които ще искат да споделят с вас.

Вероятно те ще се нуждаят от вашето мнение, ще ви поискат съвет или просто ще имат желания да поговорят с някого за тях.

Като цяло през седмицата ще имате благоприятно време за развитие на плановете си, затова избягвайте прибързаност в действията си.
Научете се да изчаквате и да бъдете по-търпеливи по отношение развитието на определени ситуации.

Така например поради припряност или липса на увереност в развитието на някои събития, през тази седмица може да пропуснете важни шансове и възможности.

Жените Везни да бъдат по-дискретни с отношенията си с приятели. Не бързайте да споделяте всичко, особено неща, които касаят вашия собствен, личен живот.

Мъжете ще имат желание да зарадват с нещо собственото си дете или друг човек от семейството, като в повечето случаи това може да бъде един неочакван подарък.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ви предстои да вземете трудно решение, което ще касае бъдещето ви, и което може да се отрази на здравето ви като безсъние, мигрена и други.

Трудността се дължи на факта, че то носи една по-голяма промяна в начина ви на живот или в работата ви.

През седмицата ще получите интересна информация и ще проведете важни за вас разговор, който ще окаже някакво въздействие върху вашите планове или решения.

Влиянието на жена върху вашите дела тази седмица определено ще бъде положително, тъй като тя ще съумее да ви даде мъдър или практичен съвет.

През седмицата ще следите различни промени или събития в работата на хора от кръга ви роднини или приятели.

Седмицата ще бъде благоприятна за представяния, промоции или при интервю за нова работа.

Като цяло седмицата ще бъде стъпка напред в живота ви, стига да имате достатъчно воля и амбиция да действате в тази посока.
Няма да ви липсва късмет, затова се опитайте да намирате винаги практични решения на свои неприятности или проблеми. Седмицата ще бъде благоприятна в този план, затова не разпилявайте това ценно за вас време.

Жените ще са склонни към една по-сериозна и задълбочена преценка на живота си през изминалата година.

Мъжете ще търсят нови или по-добри начини за осигуряване на стабилни доходи за семейството или за личния си бюджет.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която вашите успехи или неуспехи ще зависят изцяло от собствените ви действия и активност.

През тези седем дни ще може да постигнете много, но може да попаднете в застой, ако се отдадете на ленност или оставите други хора да свършат вашата работа.

Важността на тази седмица ще се определи от шансовете, които ще ви бъдат дадени и които ще могат да бъдат реализирани или пропуснати единствено от вас.
През седмицата ще възникнат неотложни ангажименти свързани с човек от семейството ви.

Това може да създаде напрежение у вас поради краткото време, с което ще разполагате за тяхното изпълнение или поради друга някаква причина.

През тази седмица основно ще се фокусирате върху изпълнението на вече започнати професионални проекти или задачи, преди да се ангажирате с нови такива.

Ако сте в процес на някакви промени в работата, те вероятно ще продължат своето развитие извън рамките на тази седмица.

През тази седмица ще получите благоприятни новини свързани с минали събития, провали или грешки допуснати от вас или от други хора на вашето семейство.

През тези седем дни ще имате една по-ясна представа защо сте преживяли определени събития и какъв е техния смисъл или урок в живота ви.

Жените Стрелец ще са много по-категорични в оставяне в миналото неработещи отношения, проекти желания. Ще искате да се ангажирате с неща, които наистина могат да се случат през тази година.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване и за реализиране на планове свързани с хора или институции, които се намират в друг град или държава.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще проведете разговор или ще поискате повече информация от приятел, за неговите/нейните действия, с които ви е злепоставил по някакъв начин пред други хора.

Разбира се в неговите или в нейните действия може и да няма лош умисъл, но е добре тази ситуация да бъде изчистена, за да няма недоразумения или лоши чувства.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако неговата цел е свързана с ангажименти с роднини от близо и далеч. Някои от вас може да пътуват с цел годеж, сватба или друго важно събиране.

Благоприятно развитие през седмицата ще имат романтични контакти с партньор от друго населено място.

Ще успеете да помогнете с разумен или практичен съвет при разрешаването на сложна ситуация в живота на човек, когото познавате.

В работата си избягвайте напрежение или спорове с колеги или с клиенти, които имат неотстъпчив характер или по-голям инат.

През седмицата очаквайте малки доходи в семейния си бюджет, които могат да дойдат благодарение член на вашето семейство.
Жените Козирог ще трябва много сериозно да контролират нетърпението си и неотстъпчивостта си в ситуации, които могат да прерастнат в сериозен конфликт.

Мъжете ще планират важна за тях среща, която в някои случаи може да има връзка с жена, да има романтичен или делови характер.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате сериозни, а може би и не толкова приятни ангажименти свързани с мъж.

Те могат да имат отношения към неговото здравословно състояние или друг сложен житейски проблем в неговия живот.

Тази седмица ще бъде благоприятна за развитие на ваши любовни или професионални дела.
Не притискайте събития или хора да действат по-бързо, да изпълняват ваши моментни желания и капризи. Всяко нещо си има своето място и време в живота ви за да се случи.

През седмицата една личност от кръга ви роднини или приятели ще успее да ви изненада.

Възможно е това да има връзка с разкриване на някаква тайна или ще касае плановете и действията на други хора. В този случай тази информация ще ви бъде от голяма полза.

През тази седмица ще възникнат спорове или други моменти на напрежение в семейството ви, в които може да размените необмислени обиди или обвинения, за които после ще съжалявате.

Както винаги, така и сега всичко зависи от способността ви да контролирате собствените си емоции.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, за развитие на нови познанства с хора от различни населени места, за обсъждане на общи интереси и действия с роднини и приятели отблизо и далеч.

Жените Водолей ще са в голяма степен зависими от действията на мъж при изпълнение на свои лични, семейни или професионални планове. Това всъщност може да бъде за ваше добро.

Мъжете ще разделят времето си между любовта и работата, а за някои от вас те могат да са на едно място.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към проблемите в живота на човек от кръга ви приятели.

Проблемите в живота на този човек ще бъде дотолкова сериозни, доколкото паниката и стреса му позволят.

От вас ще се изиска да му дадете някакво разумно обяснение за събитията, които преживява, за да може по-спокойно да ги приеме и да премине през тях.

В личния ви живот ще получите повече информация за минали събития, за които сте имали съвсем друга представа.

Не съм сигурна, дали това има някакво значение в настоящето ви, но тогава сте ги преживяли много по-болезнено, отколкото в действителност са били.

Всичко това ще стане по един неочакван начин, въпреки че няма случайни неща в живота.
Семейните проблеми в живота на човек, който е ваш роднина или приятел ще продължат да се задълбочават и през тази година.

Не е ясно докъде могат да стигнат, дали ще предизвикат раздяла или развод, или ще успеят да намерят компромис за съхраняване на този брак.

През тази седмица избягвайте действия свързани с покупка или продажба на всякакъв вид имущество.

Може да направите разход за имот, който е притежание на ваши родители или на родители на брачния ви партньор, но за вас това ще бъде като вид инвестиция.

Жените Риби ще приемат твърде сериозно и емоционално някои проблеми в семейството си, а не трябва.

Те най-вероятно са предизвикани от цялостното натоварване на членовете на семейството ви от различни лични, професионални или други притеснения.

Мъжете ще останат разочаровани от обещание или разговор свързан с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

(Източник: astro.velida.net)