Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 11 - 17 януари)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете ангажирани с изпълнение на обещание, което сте дали на роднина.

Тази седмица носи важни събития от семеен характер в живота на роднина или приятел.

За някои от вас ще възникне притеснение свързано със здравето или друга трудна ситуация в живота на близък човек, който живее в друго населено място.

Това ще бъде благоприятна седмица за разрешаване на битови проблеми в дома, за уреждане на документи от имуществен характер, за покупка на вещи за дома и др.

Възможно е да бъдете изненадани от подарък или придобивка за дома.
През тази седмица ще бъдете нетолерантни към всякакви прояви на манипулация, интриги, опити за измама или клюки.

Ще избухвате бързо и ще сте склонни дори да задълбочите подобен проблем, за да поставите някого на мястото му и да разкриете неговата/нейната истинска същност.

При подобни ситуации все пак си наложете по-голям самоконтрол, защото като буря може да пометете важни за вас отношения или да обидите някой, който няма вина за конкретната ситуация.

Жените Овен ще трябва да се концентрират по-сериозно върху разрешаването на някои свои неприятности.

Мислете преди да говорите или преди да действате. Важна роля в живота ви през тази седмица ще изиграят хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете ще имат повече работа и различни задачи за изпълнение. Някои от тях ще са изоставени от изминалата година, което ще изиска и по-отговорно отношение към тяхното изпълнение.

Като цяло седмицата носи за вас приятни преживявания и важни шансове за изява.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате сложен разговор или трудна среща с жена, който може да провокира различни чувства или ответни реакции.

Тези събития могат да касаят нейния или вашия личен живот, което може да се приеме като проява на нетактичност или нежелано вмешателство.

Тази седмица ще изиска от вас едно по-категорично търсене на решения и конкретни действия при разрешаването на неприятни домашни проблеми, които поради някакви причини продължавате да отлагате.

Приятните моменти през тези седем дни ще имат връзка със събития или разговори, които ще проведете с хора отблизо или отдалеч.
Те може да са база на някои бъдещи промени в живота ви, като: нов дом, някакъв вид преместване, нова работа и други.

Тази седмица ще изиска от вас едно по-разумно изразходване на паричните ресурси, тъй като ще възникнат примамливи възможности да купите някои неща на изгодна цена или да направите перспективна инвестиция.

Подобни действия обаче могат да създадат нестабилност в бюджета ви.

Като цяло седмицата ще ви даде късмет при стартиране на нови начинания, но това не изключва засилено внимание от ваша страна с цел предпазване от грешки и опити за измама.

Жените Телец ще имат важни отношения с представители на земните зодиакални знаци: Дева, Козирог или Телец. В личния си живот ще имате възможност да си създадете малки удоволствия.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния.

Мъжете ще имат възможност да постигнат важни успехи или да получат признание за извършена работа.

Хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак ще имат благоприятно влияние върху делата ви. Финансово ще можете да си осигурите стабилност или добри доходи

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще обмислите и планирате една промяна в живота си свързана с ново семейство, с нов дом, с нова работа или друго важно начинание.

Някои от вас ще бъдат ангажирани с грижи за наследствен имот или с вещи (документи) на човек, който вече е в Отвъдното. Ще търсите най-доброто и най-практично решение на тези въпроси.

През седмицата ще възникне неочакван битов проблем в дома ви, който ще успеете да разрешите в рамките на няколко дни.

Ако имате очаквания за споразумение от финансов характер или получаване на пари, едва ли ви очакват някакви изненади.

Напрежение може да възникне с дете или с млад човек от семейството ви, който е на прага да допусне неприятна грешка в живота си.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване на по-далечни разстояния, за развитие на отношения с хора в чужбина или такива, които са чужденци в страната, в която живеете.

През седмицата ще очаквате важна информация свързана с финансовите ви интереси и цели.
През седмицата може да търсите източника или причината за някои неприятни коментари по ваш адрес.

Жените ще имат по-голямо влияние от страна на жени при вземане на решение за бъдещето си.

Домашните ви ангажименти ще са повече, затова ще бъде добре да си планирате добре ежедневните задачи.

Срещи или събирания от най-различен характер ще направят седмицата ви интересна, но и натоварена.

Мъжете Ще имат също важни и интересни контакти с жени, но те в повечето случаи ще са по неприятен повод.

Внимание ще изискат отношенията ви с жени родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Приятелите ви ще имат нужда от вас и от вашето внимание но не разпилявайте времето си.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще останете разочаровани от новина или действия на мъж, който е ваш роднина, приятел или колега.

Бихте могли да му простите за неговите действия поради липса на достатъчно житейски опит или възпитание, но това едва ли ще промени чувствата ви като цяло.

Ако ви се налага да пътувате тази седмица бъдете внимателни с багаж, билети, личен портфейл и всяко друго нещо, което е важно за това пътуване.

Седмицата е благоприятна за пътуване, но изисква по-голямо внимание при подготовката му и при самата му реализация.

Ако имате някакви очаквания свързани с получаването на пари или с финансов документ, тази седмица може да ви изненада. Възможен е конфликт или спор с някой, който ще има участие в тази ситуация.

Това е неблагоприятна седмица за кредити и всякакви рискови финансови операции.

Седмицата ще се запомни от мнозина от вас с важно събитие свързано със син, племенник, внук или друг млад мъж от кръга ви роднини или приятели.
През тези седем дни ще ви се наложи да поемете по-големи отговорности за семейството или за собствените си деца.

Жените ще имат сложна седмица, да бъдат предпазливи и да избягват необмислени, прибързани или рискови действия. Възможни са пари в семейния бюджет, както и някои важни събития в дома (семейството).

Мъжете ще се влияят в решенията си от жена, която може да е майка, сестра, съпруга и др. Това или ще им помогне да разрешат едни неприятности или ще им създаде нови. Всичко ще е индивидуално, но ще премине бързо.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще преживеете емоционално събития в живота на човек от кръга ви роднини или приятели, чиито планове вие смятате за твърде рисковани и дори непостижими.

Разбирате, че не може да влияете и не трябва на решенията на други хора, и това ще ви създава допълнително притеснение.

Тази седмица ще бъде благоприятна за финансови или бизнес отношения с хора, с които вече имате създадени приятелски или професионални контакти.

Благодарение на нечие предложение, идея или помощ, ще можете да си осигурите по-добър или допълнителен доход (ако имате такава цел).

Като цяло седмицата ще благоприятства финансовите ви дела, но е желателно все пак да бъдете предпазливи и да не „хвърчите из облаците“.

През тези седем дни ви предстоят интересни срещи или разговори, на които ще обсъждате различни ваши бъдещи планове и ангажименти.

Възможно е да ви изненада предложение за кредит, за по-добра заплата и др.
През тази седмица близка жена: роднина или приятелка ще сподели с вас интересни или неприятни моменти от личния си живот.

Жените Лъв ще имат интересна и в много отношения успешна седмица. Новите хора в живота ви идват с нови мисии и задачи, бъдете отворени за тях.

Влияние във важните ви дела през седмицата ще има от страна на хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Това е седмица на важни решения, стига да сте готови за тях.

Мъжете ще бъдат оптимисти за развитието на делата си и ще започнат да правят нови планове за близкото си бъдеще.

Ще сте склонни да слушате или следвате съветите на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Имуществените ви планове или задачи ще имат добро развитие. Парите едва ли ще са проблем, но вие знаете как да планирате действията си в този план.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е една динамична седмица, в която ще може да постигнете важни успехи, в зависимост от собствените ви амбиции и активност.

Определено през тези седем дни няма да ви липсват шансове или възможности.
Всичко ще зависи от това с какво може да се ангажирате и какъв потенциал за реализация имате.

Седмицата ще се запомни с непланирани, неочаквани срещи и разговори с жени.

На работното ви място може да възникне ситуация, в която да се обсъждат действията на човек от колектива ви. Възможно е тази личност да има планове за промяна или събитията в колектива ви да изискат такава.

През седмицата бъдете внимателни във финансовите си отношения, тъй като са възможни недоразумения или различни по характер затруднения.

Любовният ви живот няма да е в застой, и определено ще бъде по-активен или по-интересен от изминалата седмица. Е, не чакайте нищо наготово!

Жените Дева ще имат свои малки радостни моменти през седмицата. Ще имате силни позиции или по-добри възможности в работата си.

Силна седмица, която ще изиска практично планиране и максимално използване на благоприятните ситуации и възможности.

Мъжете ще са склонни да следят някои събития, да изчакват тяхното развитие. Може да сте склонни лесно да изпадате в стрес, но това ще зависи в голяма степен и от духовното ви развитие.

Седмицата ще благоприятства пътуванята ви, както и контактите ви с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, събитията през тази седмица ще ви помогнат да постигнете важен за вас успех.

Има обаче опасност поради прибързаност или самонадеяност да преживеете доста неприятна загуба. Не насилвайте събитията! Дайте им време да се развият спокойно и по естествен път.

За някои от вас, тези неща могат да имат връзка с пари или с важен за вас документ.

Тази седмица някои от вас ще очакват конкретен отговор или финализиране на сделка свързана с продажба или покупка на някакво имущество или вещи.
Като цяло не бива да се очакват изненади в този план.

През тази седмица вашата доверчивост или проява на наивност в една определена ситуация може да предизвика опит за манипулация или измама от страна на друг човек.

Хубавото е, че вие ще се усетите много бързо и няма да допуснете загуба или вреда за себе си. От друга страна едно такова събитие ще ви даде важен житейски урок.

През тази седмица ще се случат някои интересни или важни събития в живота на тези от вас, които са родители, и чието дете и живее в друг град или държава.

Ако ви предстоят срещи с приятели или познати през седмицата, ще направите добро впечатление, ако подарите цвете или друг някакъв жест на специално внимание.

Една новина или предложение свързано с пари, ще бъде в основата на събития през следващата седмица.
Жените Везни може да планират едно пътуване, но да настъпят неочаквани промени свързани с него. Някои от вас могат да получат неприятна новина от друго населено място свързана с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете да бъдат много внимателни с финансовите си дела и особено с очакванията си за някакви конкретни парични постъпления.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще разговаряте с човек от семейството, относно събиране в собствения ви дом или относно друго важно събитие, което предстои в кръга ви от роднини.

Някои от вас могат да очакват гости в дома си, които ще останат за погустуват за няколко дни.

В любовния ви живот може да се преживее неприятна ситуация, в зависимост от тенденциите в личните ви хороскопи. За някои тя може да има връзка с раздяла или разкриване на неприятни истини и действия.

Тази седмица носи неочаквани събития или промени в работата на човек от семейството ви, които ще бъдат повод за емоционални и динамични разговори.

Седмицата може да се запомни с неочаквана оферта за нова работа, за допълнително обучение или почасова дейност.
Ако през тази седмица разчитате на помощта или контактите на друг човек, който ви е обещал съдействие, може да останете разочаровани от неизпълненото обещание.

През седмицата ще успеете сравнително бързо да се преборите с едно здравословно неразположение или стресова ситуация.

Като цяло от вас през тази седмица ще се изиска да имате повече смелост да се разделите с неща от миналото си. Новата година тепърва ще отвори за вас нови възможности, както и нови хора ще навлязат в живота ви.

Жените Скорпион ще се сблъскат с трудния, опърничавия и лицемерен характер на жена на работното си място.

Мъжете ще бъдат изненадани от една ситуация, която ще им даде много добър шанс за успех.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ви предстои да срещнете и запознаете с нови хора. Бъдете отворени да научите нови неща от тях, дори те да не съвпадат със собствените ви интереси.

В личния ви живот и в любовта може да възникне напрежение свързано с проява на ревност, с неприятно недоразумение или вследствие намесата на други хора във вашите отношения.

През тази седмица много по-сериозно ще обмислите свои битови или имуществени проблеми. Ще имате желание да направите някои важни промени или нововъведения в дома, в който живеете.

По-трудно ще бъде разрешаването на проблеми от имуществен характер, в които има намесени и други интереси: на ваши роднини, съседи и други.
През тази седмица се опитайте да не мислите за минали събития, загуби или провали.
Освободете се от страха или липсата на самочувствие, които са ви причинили. В момента в живота ви макар и бавно се развива една благоприятна промяна, която ще се отрази на вашето семейство или кариера.

Жените Стрелец ще присъстват на събиране свързано с мъж, което за някои от тях ще изиска избор на подарък. Тази седмица ще има за вас по-бавно развитие, отколкото при мъжете, но това няма да ви навреди.

Мъжете да бъдат предпазливи в професионални или бизнес отношения с непознати хора или с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще трябва да намерите с такт и дипломатичност разрешение на проблем, който притеснява семейството ви.

Вие ще имате по-оптимистично или по-различно виждане на ситуацията и затова ще бъде важно да успокоите атмосферата в дома си.

Тази седмица ще получите неочаквани новини, покана за среща или за пътуване от страна на приятели. Въобще контактите ви с приятели през тази седмица ще са много емоционални, свързани с най-различни събития или новини.

През седмицата може да бъдете обект на манипулация или да бъдете ощетени по някакъв начин от страна на млад човек или дете.

Седмицата вещае радостен повод за събиране или радост свързана с вашия личен живот.
Не отказвайте нито една покана през седмицата, независимо дали имате настроение за събиране или излизане извън дома си.

Някои от представителите на Козирог ще преживеят емоционални проблеми породени от техния собствен темперамент и нетърпение.

Избягвайте намеса в разрешаването на неприятности в живота на приятели. Преди да вземете такова решение, преценете добре възможностите си, за да ни създадете допълнителни проблеми.

Мъжете Козирог мислено ще правят смели планове за бъдещето си. Има опасност да си надцените силите или да не видите реално дали тези планове са наистина постижими. Здравето ви ще бъде нестабилно, затова бъдете внимателни.

Жените ще запомнят седмицата с важно събитие с мъж. Той може да бъде роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни или да притежава високо духовно развитие. Хора от миналото ще ви потърсят по различни поводи.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица се пазете от нереални очаквания или от излишно безпокойство за бъдещето си.

Събитията така ще се развият през тези седем дни, че вие определено ще има за какво да бъдете доволни.
През седмицата избягвайте да се намесвате в неприятни отношения или конфликти между жени. Една такава намеса може да ви коства загуба на приятелство или ще се натоварите психически с проблеми, които не са ваши.

Ако вашето търпение е провокирано от сприхавия характер на жена, вложете всичко от себе си за да игнорирате нейното въздействие върху вас.

Във финансов план седмицата ще изиска много предпазливи действия от ваша страна и преди всичко с разходите, които ще искате или ще планирате да направите.

Новина свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате ще ви изненада.

Избягвайте предложения или покани от непознати хора. През тази седмица рискови действия могат да провокират неприятни ситуации в живота ви.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то има връзка с ваши родственици.

В любовта седмицата ще бъде благосклонна към романтичните срещи, новите запознанства с роднини или приятели на партньора ви и др.

Жените Водолей ще са склонни да търсят вина в другите хора за някои свои неуспехи (преди всичко поради прибързани действия).

В работата ви може да се появят нови колеги или нови клиенти. Някои от вас ще се ангажират сериозно с разрешаването на административен проблем.

Мъжете ще имат ангажимент с жена (най-вероятно от семейството), който или няма да им бъде приятен или ще им донесе разочарование при неговото изпълнение. Изненадите през тази седмица ще запомните за дълго време.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще се натоварите твърде много с различни събития в живота на хора от кръга ви роднини.

През тази седмица са възможни промени вътре в дома, в който живеете или ще вземете важно решение, което ще касае собственото ви семейство.

През тази седмица ще имате разговори ли ще обсъждате някаква идея от финансов характер. Възможно е да получите важен финансов документ, договор или кредит.

През седмицата за някои от вас ще възникне неочаквана причина за пътуване. В някои случаи едно такова пътуване ще има връзка с имот, който притежавате в друго населено място.

Като цяло седмицата изисква повече внимание при пътуване и съобразяване с метеорологичните условия или трафика по пътищата.

Седмицата ще бъде един интересен период от живота ви. Ще съумеете да намерите начини да си почините, ако имате нужда от почивка.
Ще намерите начини да се ангажирате с неща, които вярвате, че ще ви донесат реални успехи в рамките на седмицата. Въобще ще имате избор да направите това, което смятате, че е най-доброто за вас през този период от време.

При жените Риби и хубавите и неприятните неща в голяма степен ще имат връзка с хора отблизо и далеч, с пътуване или с някакви виртуални контакти и комуникация.

Мъжете ще намерят начин да се поглезят с някаква покупка за себе си или за семейството, която пак да бъде предимно за техния комфорт. Това ще бъде благоприятна седмица за продажби, ако сте ангажирани с такива.

Източник: astro.velida.net