Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 25 - 31 януари)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е нова важна за развитието ви седмица, със своите предизвикателства и очаквания да успеете в различни задачи, с които ще се ангажирате.

Някои от важните проекти и дела през седмицата ще бъдат свързани с обща работа или помощ от страна на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Новите познанства през седмицата няма да са случайни и ще имат важна роля в развитието ви.

През тези седем дни добре обмисляйте как да разрешите или развиете ваши битови или имотни проблеми и дела. Особено внимание ще изискат по-неприятните от тях, които не търпят отлагане и изискват спешен ремонт или подмяна.

През тези седем дни бъдете внимателни при покупка на нови вещи за дома или нов имот.

Седмицата може да бъде запомнена с някои важни събития свързани с жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Младите жени и момичета родени под този зодиакален знак ще се наложи да оставят някои свои планове за реализация в едно по-добро време.

Сега ще бъде излишно и напразно да притискате събития и обстоятелства да заработят във ваша полза. Не са изключени загуби или разочарования.

Младите мъже и юношите ще трябва да се примирят с реалните си възможности през тази седмица. Много малко неща ще зависят от собствените ви желания, разочарования не са изключени. Това особено важи за ваши очаквания свързани с пари.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще бъде много важно да сте стъпили здраво на земята, когато правите планове, както за тези седем дни, така и за близкото си бъдеще.

Основните проблеми или разочарования могат да са вследствие неправилна преценка от ваша страна, виждане на някои ситуации през „розови очила“.

Седмицата ще бъде запомнена с няколко неочаквани събития и въпреки вашата подозрителност тези преживявания имат важно и положително влияние върху вас и вашите дела.

Седмицата ще изиска едно по-голямо внимание при пътуване, особено ако то е свързано с вашия романтичен или брачен партньор, с любовна среща.

Това сложно влияние важи и за тези от вас, които имат такъв партньор, който се намира в друг град или държава.

И още едно уточнение в този план свързано с партньор роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец – с такъв човек винаги може да очаквате неочакваното.

Седмицата ще благоприятства среща, разговор или общи действия с мъж роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни, независимо дали е ваш роднина, клиент, колега и др.

Тази седмица ще бъде запомнена преди всичко с важни събития или промени в собствения ви дом, със създаване и развитие на приятелски отношения с хора от различни места, както и с определени преживявания с дете или с внуче.

Седмицата носи важно събитие свързано с бебе или с дете в дома на ваши приятели или съседи.

Мъжете над 35 годишна възраст ще имат интересна комуникативна седмица, която ще запомнят с различни срещи и преживявания с хора отблизо и далеч.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имат възможност да си осигурите добри приходи, но внимателно следете разходите, които планирате да направите или които ще възникнат внезапно.

Баланса в бюджета ви ще бъде много важен през тези седем дни.

През седмицата избягвайте да споделяте финансовите си дела с други хора, особено ако те имат градивно развитие. Избягвайте да привличате към себе си завистливи или неискрени хора и енергии.

През тази седмица ще осъзнаете невъзможността да реализирате ваша идея или план свързан с работа или бизнес, особено ако разчитате за това на хора от семейството си или от кръга си роднини.

Възможно е близък човек да преживее загуба на работа, банкрут или друга неприятна ситуация свързана с кариерата си.

Седмицата ще изиска по-голямо внимание при ремонти или различни подобрения в дома ви, които ще са свързани с наемане на специалисти (професионалисти).

През седмицата както писах в началото финансовите ви дела ще имат положително развитие за вас, като това особено осезаемо може да се усети при жените над 35 годишна възраст.

Спестявайте, инвестирайте във важни за вас идеи и планове – но разумно. Това е време, в което може да си осигурите някаква стабилност и да преживеете по-лесно някои бъдещи затруднения.

Някои от вас ще се зарадват на очаквани или неочаквани пари, които ще получат от жена.

През седмицата за съжаление ще получите новина, която може да ви разстрои, да бъде свързана със здравето на човек, когото познавате или да предизвика конфликт поради невярна, злоумишлено вредна информация.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, седмицата през която ви предстои да преминете носи някои затруднения или стресови ситуации, но преминаването през тях ще е възможно и без да се преживяват загуби или драми.

Преди всичко се фокусирайте върху собственото или на близките си хора здраве.

Не бързайте да унивате, ако развитието на плановете и ангажиментите ви става бавно, неясно, със спънки или друг вид затруднения. И това ще отмине от живота ви като мръсната вода…

Сложни ще бъдат отношенията ви с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, защото самите те ще са фокусирани върху собствените си дела и проблеми.

Каквото и да загубите през тези дни, то остава в миналото ви. Някои събития още през тази седмица ще ви дадат светлина и ясното относно някои благоприятни събития през следващите седмици.

Чистенето, което сега се случва в живота ви не е напразно. Нуждаете се от свобода на действие, от място знакови неща и хора в живота ви.

Някои от хубавите събития през тези седем дни ще са свързани с важно събитие в живота на мъж от кръга ви роднини.

Седмицата ще благоприятства развитието на професионалните ви планове, както и на някои идеи свързани с бизнес, с дейност, в която могат да се включат и други членове на семейството ви.

Мъжете над 35 годишна възраст ще имат свои специални шансове през седмицата свързани предимно със семейството им, които ще трябва максимално да се оползотворят. Не е изключено събиране по специален повод.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица си наложете по-голям контрол върху финансите.

Избягвайте примамливи оферти за бързи печалби или лесни инвестиции.

Внимавайте във финансови отношения с непознати хора. Ако имате очакване някой да ви върне заем даден преди време от вас, то очакванията ви могат да се окажат напразни. Поне за тази седмица…

Абсолютно всякакво внимание отделете в дела или отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

В по-добра позиция ще бъдат жените над 35 годишна възраст, които също е добре да се съобразяват с тези съвети, но при тях са възможни добри финансови постъпления или печалби ако работят в сферата на бизнеса или търговията.

През тази седмица в предстоят различни важни разговори основно с жени. Ще обсъждате евентуалната полза от конкретни или общи действия с тях. Ще мислите новаторски, ще имате идеи, ще търсите реализация.

Младите жени родени под този зодиакален знак ще трябва бързо да вземат едно решение, свързано с ангажимент, който ще трябва да се реализира в кратък срок от време.

Кои са опасностите през тази седмица, освен прибързаност във финансовите ви дела? Бягайте като дявол от тамян от конфликти. Не е важно кой ще спечели сега, а кой ще се съхрани психически и емоционално от обиди, обвинения и всякакви лоши думи.

Ако някои ваши планове се забавят поради ината на други хора, не се тревожете. Това, което ви е дадено да постигнете, никой не може да го провали. То ще се случи, тогава когато трябва!

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще трябва да напътствате, да учите, но с такт и с търпение по-младите от вас. Може да им дадете различни житейски уроци, но не им натрапвайте вашия опит или знания, ако те не проявят готовност за това.

Определени събития ще изискат някаква ангажираност от ваша страна в дела свързани с дете или с момче.

Някои от неочакваните събития през седмицата ще са свързани с вашия дом, с имот, който притежавате или с някакъв вид имущество.

Възможни са покупки, но са възможни и продажби свързани със семейно или собствено имущество, стока.

Седмицата ще благоприятства развитието на ваши планове свързани с пътуване. Ще имате интересни контакти и разговори с приятели, които живеят в други райони или държави.

Може да правите общи планове за бъдещи действия, когато ситуацията в света стане по-спокойна и за пътуване и за работа.

Не е изключено да пътувате през седмицата, но най-вероятно в страната, където живеете.

Някои от сложните ситуации през тези седем дни ще имат връзка с информация, която може да се каже фалшива или прибързано доставена ви, което също няма да ви бъде от полза. Бъдете внимателни в отношения с хора, които имат лоша репутация, хора с фалшива самоличност, с нечестни намерения.

Подхождайте към разрешаването на неприятностите си отговорно и не търсете лесни начини да се измъкнете от тях.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ви предстои да се ангажирате с повече грижи и задачи свързани с хора от собственото си семейство или роднини.

Ще имате повече контакти с хора, които ще ангажират вниманието ви с различни неприятности. Много е вероятно за тяхното разрешаване да разчитат на вас.

През тези седем дни повече хора ще ви търсят за услуга или за съвет, за участие в различни мероприятия.

През седмицата ще бъдете натоварени с повече ангажименти свързани с битови проблеми, с плащания на различни сметки важни за вашето домакинство.

Във финансов план седмицата носи сигурност в дома ви, благодарение действията или доходите на всички членове на семейството ви.

През тези седем дни ще преживеете изненада свързана с жена, която познавате сравнително отскоро.

Жените Везни ще търсят ново разрешение на стари проблеми. Може да ви се наложи да потърсите примирие с хора, с които сте имали конфликти в миналото или сте преживели раздяла с тях.

Мъжете ще трябва да действат внимателно по въпроси, които касаят семейството и близките роднини. Някои събития ще успеят да ви изненадат и то определено неприятно.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, почти през цялата седмица ще имате нестабилно, променливо настроение. Възможно е вашето оправдание да бъде, че това ви състояние се дължи на неприятностите или напрежението, които преживявате през последните седмици.

Използвайте тези седем дни да обмислите добре причините, които ви създават такъв дискомфорт. Избягвайте да хвърляте вината на други хора.

Аз бих искала да насоча вниманието ви към положителните тенденции на седмицата, от които ще можете да се възползвате ако успеете да контролирате емоции и настроения. Те ще ви помогнат да постигнете значителни успехи, дори в някой планове и идеи, които ще възникнат през тези седем дни.

Опитите за измама и за хитруване спрямо вас ще бъдат бързо усетени и отхвърлени.

Това ще бъде приятна седмица за пътуване със семейството или по семейни причини.

Ще преживеете приятна изненада свързана с дете или с млади хора, които живеят в друг град или държава. Възможно е тази изненада да бъде свързана с предстоящо гостуване или с друго голямо събитие.

През тази седмица с нетърпение ще очаквате писмо или телефонен разговор с момиче или с млада жена.

Жените Скорпион ще преживеят интересни срещи и разговори, които ще им помогнат да организират някои важни планове за следващия месец. Не са изключени неочаквани срещи и познанства.

Мъжете ще успеят да се освободят от някои неприятни задължения и отношения. Следете внимателно контактите си с хора родени под знака на Близнаци, Везни и Водолей и не прибързвайте в действия или решения свързани с такива хора.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще избягвайте да правите планове свързани с пари. Не давайте и не искайте обещания свързани с пари, дори това да касае ваши роднини или приятели.

Тази седмица може да запомните с неочаквани промени в дома ви. Те може да касаят преместване или нови мебели, промяна в интериор, покупка на нови вещи или битови уреди за дома и други.

През седмицата може да ви изненада един подарък или ще намерите нечия загубена (забравена) вещ.

През тази седмица ще получите новина свързана с бременност или с раждането на дете. Тази новина може да ви изненада, тъй като не сте имали предварителна информация за подобно събитие.

Ако сте родители на вече пораснало дете през седмицата може да ви зарадва новина свързана с негов успех или изява.

През тази седмица ще ви разтревожи здравословен проблем на човек, когото познавате и чието развитие ще бъде проблематично.

Жените ще се вълнуват от различни новини, които предстои да получат през седмицата. Някои от тях ще създават притеснения, безпокойства, несигурност и дори страх за бъдещето.

Мъжете ще се радват на малките подаръци или придобивки, които ще си осигурят през тези седем дни по един или друг начин.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще трябва да се мобилизирате максимално, за да се съхраните от някои сътресения или негативни преживявания в ежедневието си.

През тези седем дни ще възникнат различни стресови ситуации, които вече ще сте преживяли в миналото си с други хора или на други места.

Тези от вас, които са си научили урока едва ли ще допуснат нови грешки.

През тази седмица избягвайте покупка на стоки втора употреба, вземане вещи под наем или назаем и други.

През тези седем дни ще ви изненада подарък или друг вид придобивка, която може да дойде чрез човек от семейството ви или някой, който ви обича.

Мнозина ще присъстват на събиране свързано с бебе, дете или с младежи.

Интересни събития или преживявания ще възникнат около мъж от кръга ви роднини, тъй като те ще бъдат емоционални и ще доведат до някакви промени в живота му.

Жените Козирог ще са твърде нетърпеливи през тези седем дни. Нетърпението и желанието да постигнат определен успех или позиция може да ги въвлече в нежелан и неприятен конфликт.

Мъжете ще имат много работа, но не всичко ще им се прави с желание. Възможно е да сте ангажирани с някои досадни задължения, които с удоволствие бихте прехвърлили на някой друг.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете интересно или важно събитие свързано с човек от кръга ви роднини.

Като цяло роднини, а вероятно и приятели ще изиграят положителна роля в живота ви през тази и следващата седмица.

Очаквайте предложение или покана, които не бива да бързате да приемате, нито да отхвърляте. Дайте си време да прецените добре възможностите си преди да дадете отговор.

През тази седмица може да получите предложение или възможност за покупка на нещо, което представлява интерес за вас. Възможни са събития свързани с продажба на вещи или имот, които притежавате.

В материален план тази седмица ще благоприятства различни действия, от които очаквате облага или успех.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на пари или документ, който ще дойде чрез някаква институция или представител на фирма, организация, и др.

През тези седем дни мнозина ще имат грижи свързани със собственото си дете, с неговото образование, здраве или личен живот.

Жените Водолей ще запомнят седмицата с преживяване, което ще има връзка с мъж от кръга им приятели.

Мъжете ще бъдат изненадани от среща, разговор или предложение, което ще получат от жена. Въобще през тази седмица жените в живота ви ще успяват да ви изненадват по най-различен начин.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще се запознаете с човек, който ще внесе някакво объркване във вашите мисли, идеи или планове.

През тази седмица ще преживеете житейска раздяла с човек, чиято мисия във вашия живот е приключила.

Тази седмица като цяло ще бъде напрегната за домашните ви дела и отношения. Възможно е да възникне здравословен проблем на роднина, който ще изиска по-дълго време за лечение.

Някои от вас ще преживеят нежелана промяна на жилище или ще им се наложи да разрешават неприятен проблем със съседи, наематели или хазяи.

Добро развитие през тази седмица ще имат вашите професионални или бизнес контакти Възможно е да възникнат нови интересни идеи или да намерите нови пазари за вашата продукция.

Седмицата вещае получаване на пари чрез документ, банков превод и др.

През седмицата ще възникне неприятно противоречие жена от кръга ви роднини, която ще се опита да опонира на ваше желание или идея.

Мъжете Риби ще имат повече напрегнати дни в семейството си. Това може да се дължи на промени, които се осъществяват в момента и които създават напрежение върху всички членове на семейството.

Жените ще са настроени за важни дела. Ще имат големи надежди за бъдещето си, за постигане на конкретни успехи в личния или в професионалния живот. Това е важна седмица за вас и действайте смело по задачи, които имат значение за вас.

Източник: astro.velida.net