Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 1-7 февруари)

Овен
Тази седмица ще бъде многообещаваща за родените под знака на Овен. Предстоят ви срещи, разговори, договори и споразумения, които ще подобрят материалното ви и финансово състояние.

Мнозина ще преживеят важно събитие в дома си свързано с момиче или жена.
Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, което ще ви срещне с нови хора.

Седмицата ще благоприятства планове и ангажименти свързани с преместване или пребиваване за по-дълго време на друго място.
През тези седем дни вероятно ще имате повече разходи свързани с дома си или с допълнителен имот, който притежавате. Пазете се от излишни разходи!

Търсете и проверявайте за по-добри оферти и предложения, когато се ангажирате с действия за дома си.
Важно събиране в дома ви, за което ще се подготвите специално или ще поканите специални гости.

Пазете се от чуждо посегателство върху лични вещи или информация от хора с нечестни намерения.

Седмицата носи вероятност за раздяла с роднина, съседи или с приятели поради различни житейски причини.

Мнозина ще бъдат изненади от нещо ново в дома си или в семейството. Като цяло седмицата ще благоприятства и закриля семейството и семейните ви дела.

Това важи най-вече за отношения изградени на доверие, взаимност, разбиране и уважение.

Приятна и спокойна седмица!

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица често ще възникват конфликти, но те ще са по-скоро проява на свръхемоционалност или чувствителност по определени въпроси свързани със семейството или с брака ви.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на общ семеен бизнес или общи семейни дела, особено ако имате партньор представител на въздушните или водните зодиакални знаци.

През тези седем дни ще имате определени очаквания за развитието на личните си финансовите си дела. В голяма степен те ще са свързани с хора от близкото ви обкръжение, с роднини или със семеен бизнес.

През седмицата ще възникне една непредвидена ситуация, която ще изиска от вас бързи действия и решения. В повечето случаи тя ще има връзка към хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Опитайте се да избегнете конфликт с мъж свързан с пари, тъй като той ще има неочаквано развитие.

Седмицата носи вероятност за добро заплащане от работата или някаква допълнителна дейност.
През седмицата ще имате непредвидени разходи свързани с деца или млади хора.

Телец ще се зарадват на пари, които ще получат от друго населено място, или които ще вложат в едно пътуване.

Мъжете могат да се зарадват на предложение, което ще им донесе много добър доход.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще благоприятства развитието на съдебно дело от финансов характер или на други ваши парични дела.
Здравето на човек, който не живее с вас в един дом ще ви бъде грижа или притеснение.

Каквито и финансови проблеми да възникнат през седмицата за вас, те ще са в повечето случаи следствие на ваши грешки, прибързани действия, необмислени покупки и инвестиции и др.

Очаквайте през тези седем дни разговори или събиране с роднини отблизо и далеч по някакъв важен за семейството ви повод. Ще имате кратко
пътуване в страната, в която живеете.

През седмицата може да ви натъжи действие на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион с едно негово важно решение или действие без да се съобрази с мнението или съвета на хората около себе си.

През тези седем дни може да в ъзникне конфликт с деца или заради деца.

Седмицата носи добро развитие на семеен бизнес или бизнес от дома.
Важните събития в дома ви през този период ще са провокирани от различни действия на хора родени под огнените зодиакални знаци.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, седмицата носи различни събития или преживявания с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Някои от вас могат да преживеят неочаквана среща, която да провокира завръщане в живота им като приятелство или партньорство на една стара
любов или познанство.

Седмицата носи различни събития за родителите родени под този зодиакален знак, които имат дъщеря или внучка. Вие по-скоро ще следите
събития в нейния живот, отколкото да имате реално участие в тях.

Седмицата може да се запомни и с някои голямите промени във вашите обществени, професионални, бизнес или политически изяви.

Ако не сте били активни в тази сфера през тези седем дни може да положите началото на нова активна дейност или ще се включите в някаква благотворителна акция.

Ако обаче досега сте били само член, последовател на някаква обществена или политическа организация, през тази седмица може да настъпи обрат във вашето участие в нея.

Седмицата може да бъде запомнена с важен документ или ангажимент свързан с майка, баба или с друга близка жена.

През тази седмица мнозина ще получат предложение за работа или бизнес. То няма да бъде лошо за вас, стига да съвпада с това, което вие искате за себе си като ангажимент и развитие.

Изненадата през тази седмица може да бъде свързана със сватба или друго важно събитие в живота на ваши приятели или далечни роднини, с които имате контакти.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате конкретни планове или ангажименти свързани с жилището, къдете живеете.

Възможни са ремонти, подобрения, промяна от всякакъв вид, включително преместване в нов дом или квартира.

Това ще бъде благоприятна седмица за закупуване на допълнителен или ваканционен имот.

През тези седем дни ще се обсъжда начало на собствен или семеен бизнес. На успехи ще могат да се надяват тези от вас, които планират да работят в дома си, в лично ателие, офис и др.

Седмицата ще създаде възможности за изграждане на нови перспективни отношения с хора родени под земните зодиакални знаци.

Конфликти в дома ви или с роднини през тези седем дни, могат да разстроят отношенията ви с тях за дълго време.

Вероятна е житейска раздяла с възрастен родственик или с човек от кръга ви приятели.

Приоритет за някои от вас ще бъдат наследствени дела, ангажименти с наследствен имот, жилище на родители или на други родственици. Ще успеете да реализирате важен за вас план свързан с имот или с движимо имущество.

Неприятности в любовния живот могат да провокират желание за раздяла. Не избързвайте с подобни решения. Понякога едно такова решение не подлежи на корекции.

Момчетата и младите мъже ще имат възможност да постигнат важни резултати в области свързани с образование или кариера.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ви очаква много работа. Семейството ви може да остане малко назад, за да могат да се реализират други по-важни цели.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало или развитие на семеен бизнес. Възможни са промени и премествания в работата или бизнеса ви.

При семейните представители на Дева, брака ще бъде подложен на повече напрежение и лесно ще възникват конфликти.

През седмицата може да очаквате събитие свързано с годеж или сватба.

Ще възникнат по-сериозни проблеми със здравето на човек от кръга ви роднини или приятели.

През тази седмица голям шанс за развитие ще имат ваши стари идеи и планове. Ще възникнат неочаквани нови възможности за тях. Внимавайте обаче с кого и как се обвързвате при тяхното реализиране.

Ако са свързани с документи или договори внимавайте при тяхното подписване.

Седмицата като цяло ще бъде благоприятна за финансовите ви дела. Понякога може да имате напрегнати моменти свързани с действия, от които очаквате добра печалба.

Перспективни финансови отношения и действия може да имате с хора родени под водните зодиакални знаци.

През седмицата може да ви изненада новина свързана с бременност, с неочаквана промяна в образованието или кариерата на дете. Ново развитие ще има кариерата за тези от вас, които работят с деца.

Момичетата и младите жени ще са много емоционални, лесно влюбчиви и с желание за повече романтични преживявания.

Везни
Родените под знака на Везни ще запомнят седмицата с различни събития в семейството ви и с близки роднини. Преди всичко с тези от тях, които живеят в друго населено място или държава.

През седмицата ви предстоят динамични контакти по специални поводи или свързани с предстоящи срещи.

може да се запомни с важно събитие или преживяване свързано със снаха, зет, дете, внуче и други.

Тази седмица ще е интересна поради развитието на различни по важност събития свързани с близки или с далечни роднини.

Седмицата ще донесе някакви вълнения на тези от вас, които имат които имат син или внук.

С неочаквани пари, печалба от лотария или игра на късмета може да ви изненада седмицата.
Възможни са неочаквани пари от дете или заради дете.

Тази седмица ще донесе нови възможности за работа на някои от вас свързани с друг град или държава, работа онлайн или при специфични условия.

Седмицата носи интересни новини свързани с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Жените ще обмислят една промяна, нов или допълнителен ангажимент, който може да има връзка с дете или с деца.

Мъжете ще преживеят по-емоционално свои лични притеснения. Трудна комуникация ще имате с хора родени под земните зодиакални знаци: Козирог, Телец или Дева.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, седмицата носи вероятност да получите покана за пътуване свързано с почивка или с приятни срещи със стари и нови приятели.

Семейният ви живот през тези седем дни едва ли ще бъде застрашен от проблеми, които да не могат да бъдат разрешени. Финансовата стабилност в дома ви ще е важна и за стабилността на брака ви, затова вниманието ви ще бъде насочено именно към подобрение на семейния ви бюджет.

Възможни са неочаквани доходи или по-големи постъпления, но те ще са в голяма степен неочаквани или някакъв еднократен приход.

Роднина от страна на брачния ви или интимен партньор ще е причина за важно събитие или преживяване.

През седмицата ще имате чести съновидения свързани с хора от Отвъдното.
Седмицата носи по-трудна реализация на планове свързани с чужбина или по-незначителни успехи в сравнение с предходните седмици.

Трудно ще се реализират през тази седмица планове свързани със закупуване на някакъв вид собственост.

Вероятни са проблеми от финансов, данъчен или битов характер свързани с имот, който се намира в друго населено място или държава.

Някои от вас ще преживеят промяна свързана с настоящата си работа, която едва ли ще е планирана предварително. Могат да възникнат проблеми свързани с желанието ви да промените работното си място или професията си.

Жените да внимават при работа с документи.

Мъжете ще могат да реализират голяма част от плановете си, а късмета често ще бъде на тяхна страна.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще бъде важно да мислите какво говорите и какво правите.

Всяко непремислено действие или коментар ще е основата на сложна и деликатна за вас ситуация, на неприятни емоционални недоразумения и раздори.

Не се вторачвайте в това, какво искате и какво очаквате да постигнете през тази седмица. Мислете за реално достижими неща, съобразени със средата където живеете или работите.

Седмицата ще бъде важна, успешна и прогресивна за вас, но единствено ако успеете да се съхраните от конфликти.

Материалните ви дела ще имат естествено и благоприятно развитие, независимо дали ще касаят собственост, продукция или търговски дела.

Има вероятност да се ангажирате с подарък за близък човек, който ще празнува някакъв личен празник: рожден ден, юбилей и др.

През тази седмица не страдайте за изгубени неща и хора. Всяко нещо идва и си отива от живота ви, независимо дали е приятел, вещ или ангажимент. Движение винаги има и ще има във всяко едно нещо, с което сме свързани по някакъв начин.

Това, което ще преживеете тази седмица е само поредния урок, който животът ви дава.
Избягвайте сложни и неясни отношения с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете ще имат много работа и повече отговорности, така че планирайте добре ежедневните си задачи и ангажименти.

Жените ще преминат през седмица на различни изненади.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица някои от основните ви ангажименти ще бъдат свързани с мъж от семейството ви.

Възможно е това да бъде млад човек: по-млад брат, зет, син или внук, който ще има нужда нужда от някаква помощ или просто да си поговори с някого.

Седмицата носи много разговори, обсъждания на важни планове и събития с жени, както от семейството ви, така и от кръга ви приятели, колеги или политически съмишленици.

Във финансов план ще имате благоприятно време за работа, за подсигуряване с по-добри доходи чрез различни източници, проекти, почасова работа и др.

Не са изключени неочаквани печалби, но не стойте и не се надявайте само на това.
В любовта ще искате повече от това, което може да получите. Някакъв прелом ще преживеят отношения свързани с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Седмицата ще благоприятства пътувания и организиране на планове, мероприятия свързани с хора от близо и далеч.

Ако планирате преместване по местоживеене, през тази седмица ще се наложи да направите корекция на плановете си.

Младите мъже Козирог ще бъде добре да свършат повече полезна работа в дома си. Причината за това ще бъде ясна в близкото ви бъдеще.

Жените Козирог ще разчитат на друга жена или на жени за реализация на по-важните си планове през седмицата.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица дайте воля на детето вътре в себе си. Дайте воля на своите мети и желания от детството, правете неща, които тогава не сте успели поради някаква причина.

През тази седмица ще бъде важно да върнете макар и за кратко емоциите от детството си.
Някои неприятни събития или преживявания свързани с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева ще ви дадат нова възможност да оцените истинската стойност на живота, който имате в момента.

Здравето ви може да бъде нестабилно, но най-вероятно ще касае ваш стар хроничен или неизлекуван проблем.

Едно от най-важните неща през тези седем дни е да организирате плановете си практично, с яснота в това дали са постижими през тези седем дни или ще изискат много повече време.

Бъдете предпазливи в отношенията си с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, особено при споделяне на лична, конфиденциална информация.

През тези дни ще получите най-различни новини за събития в живота на хора, които са свързани по някакъв начин с вашето семейство.

Поводи за срещи няма да липсват, но и неочаквани такива ще има, също. Особено в любовта.

Мъжете над 35 години ще имат сериозни и отговорни дела и ангажименти свързани с документи, споразумения или някакви други формалности.

За жените ще бъде важно да избягват конфронтация с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица носи неочаквани събития свързани с вашата кариера. Разбира се, те ще бъдат индивидуални и ще зарадват ннякои от вас, но други могат да останат разочаровани или да преживеят загуба.

Всичко зависи и от вашия личен хороскоп.
Седмицата ще благоприятства развитието на финансовите ви дела, но не бъдете неблагоразумни и обмисляйте добре всякакви рисковани действия от финансов характер.

Ако пътувате през седмицата бъдете внимателни и се съобразявайте с метеорологичната обстановка, с транспорта и с всичко, от което зависи усеха на вашето пътуване.

Ако сте ангажирани със съдебно дело, седмицата ще изиска обмисляне на вашата стратегия и една корекция, която може да ускори или подобри вашата позиция.

Конфликтите са нежелателни, защото има хубави неща, които седмицата е приготвила за вас. Радвайте им се, и не развлаяйте настроението си с неща, които утре може и да нямат значение за вас.

Младите мъже ще имат желание да бъдат повече време в дома си с приятни за тях занимания.

Момичетата и младите жени ще са склонни да отделят повече време за външния си вид, с посещения в различни салони за красота, магазини за нови дрехи и др.
Седмицата ще ви зарадва с подарък или с жест на внимание от страна на хора извън дома ви.

Източник: astro.velida.net