Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 22-28 февруари)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете мнозина от вас ще бъдат емоционално и психически нестабилни, което ще провокира различни настроения.

Промяната в настроенията ще ви правят трудни за комуникация, особено с хора, с които работите заедно. ОПитайте се да си осигурявате максимално време за почивка. Избягвайте напрежението и хора, които създават напрежение около себе си.

През тази седмица може да ви се наложи отново да разговаряте по парични дела, които са били обект на разговор преди време, без да се постигне конкретен резултат.
През тази седмица избягвайте обвързващи ви финансови отношения с хора, които не познавате добре или такива, които имат лоша репутация.

През тази седмица приятели ще ангажират вниманието ви с повече разговори или с динамична размяна на съобщения, като причината за това ще бъдат събития в техния личен или професионален живот.

През седмицата ще ви подразни коментар за вас от страна на приятел, който ще бъде направен във ваше отсъствие и който ще приемете като обида и лицемерие.

През тази седмица ще ви изненадат събития на работното ви място, свързани с нови хора в екипа ви, нови клиенти или развитие на нови професионални контакти с хора от различни разстояния.

Жените ще могат да постигнат важни резултати в делата си, особено тези, които носят доходи в личния им или бизнес бюджет.

Мъжете Овен ще се ядосват на повечето задачи свързани с битови проблеми, ремонти, повреди на различна техника или автомобил.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненада възникването на неочакван проблем, който ще ви създаде притеснение, а в някои случаи може да бъде причина за здравословно неразположение.

През седмицата са възможни грижи свързани със собственото ви здраве, като: посещение при лекар, зъболекар или друг специалист.

Изненадите през тази седмица ще ви създават безпокойство, независимо дали са приятни или не.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори или действия свързани с наследство, имот или финансови ресурси, които са притежание на ваши родители и други роднини.
Нестабилното и неясно положение на някои брачни отношения ще предизивика по-сериозни разговори относно бъдещето на вашите отношения.

През тази седмица независимо от по-голямата ви ангажираност със собствените ви проблеми, ще ви се наложи да обърнете внимание и на други хора. Те ще ви потърсят за да споделят свои неприятности, за които ще имат нужда от вашия съвет или помощ.

През седмицата избягвайте да се фокусирате единствено върху собствените си проблеми и помогнете на другите, ако това е според възможностите ви.

Жените Телец ше обсъждат или планират различни финансови разходи свързани с дома си, с подръжката на някакво имущество, с продажба или с покупка на вещи, стоки и др.

Мъжете ще имат късмет в дела и планове свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Може да възникне неочаквана възможност за вас, която да изиска пътуване през годината.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица някои неочаквани събития ще променят отношенията ви с човек, който е ваш роднина, приятел или бизнес партньор. Вероятно тези промени ще бъдат положителни и перспективни, във ваша полза и интерес.

Важна роля през седмицата в развитието на вашите планове или начинания ще изиграе човек, с когото вече сте работили заедно, имате някакво общо минало.
През седмицата ще бъдат напразни злонамерените опити на някой, да атакува вашата любовна или брачна връзка с някаква интрига. Едно такова изпитание през тази седмица може дори да заздрави още повече вашите лични отношения.

През седмицата бъдете предпазливи в отношенията си с жени, особено когато споделяте лична или конфиденциална информация свързана с вашата работа.

Отношенията ви са хора родени под огнени или земни знаци ще поставят на изпитание умението ви да лавирате в различни деликатни ситуации.

През тази седмица ще ви зарадва покана от страна на приятели, които ще имат повод за събиране свързано с важно семейно събитие или стартиране на важна промяна в живота им.

Жените Близнаци ще обмислят свои бъдещи планове, чиято цел ще бъде да се освободят от неработещи отношения или дейност, която не им носи печалба. Драма в личния жвиот на хора, които познавате ще бъде повод за размисли относно нещата в живота.

Мъжете ще са емоционални и това ще ги прави да търсят повече романтика и интимност в любовта или в брака си. Вероятно е ново запознанство, флирт или кратка авантюра.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще ви изненада телефонен разговор свързан с решение или с промяна в живота на мъж, най-вероятно човек, който е свързан с вашето семейство.

През тази седмица мнозина от вас ще имат повод за събиране в семейството си или с приятели, като в повечето случаи повода ще бъде момиче или жена.

През седмицата ще ви зарадва благоприятното развитие на здравословен проблем на ваш роднина.

Тази седмица ще бъде важна за развитието на вашите професионални или бизнес дела. Това особено важи в случай, че вашата работа е свързана с клиенти, с контакти с хора от различни институции или с пътуване.

Ако ви предстои интервю за нова работа, то обстоятелствата определено ще бъдат благоприятни за вас.

Като цяло пред вас е една седмица на събития, които ще се развиват на бързи обороти и тяхната динамика понякога ще ви създава напрежение и стрес.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на важни семейни дела, за годеж или сватба, за зачеване или раждане на дете.

Мъжете Рак ще се зарадват на новини или събития свързани с бебе, с малко дете или с млад човек.

Жените ще търсят в миналото си причината за някои настоящи свои неуспехи или затруднения. Младите жени ще трябва да са много внимателни през тези седем дни, когато ще трябва да вземат важни решения.

Лъв
Ако си роден под знака на Лъв, през тези седем дни от вас ще се изиска едно по сериозно отношение към вашето собствено здраве или здравето на човек от семейството ви.

Една неприятна новина, която ще получите през седмицата може да ви свари неподготвени.
Ще ви бъде трудно да реагирате по най-добрия за вас начин в съответната ситуация.

През тази седмица ще имате желание да разрешите някои битови или имотни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно средства или благоприятни обстоятелства.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за купуване на вещи за дома, тъй като в последствие ще се окажат с лошо качество или ще преживеете разочарование поради друга причина.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате една интересна идея, която тепърва ще ви донесе полза, включително такава свързана с допълнителен доход.

Като цяло тази седмица ще бъде успешна за вас, стига да избягвате всякакви прояви на хитрост или злонамереност.

Жените Лъв ще останат разочаровани от свое очакване свързано с любовен или брачен партньор. Може би товарите човека до вас с неща, които в момента са невъзможни за изпълнение.

Мъжете ще имат сложни отношения с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Здравето ви може да бъде проблематично за някакъв период от време.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате повод да се зарадвате на събитие свързано с някаква промяна в живота на човек от семейството ви.

През тези седем дни конфликт свързан с дете може да бъде причина за размяна на обвинения между хората в семейството ви, но в края на краищата ще разберете, че се карате за глупави неща.

За някои от вас седмицата носи новина или събитие свързано с бременност или с раждането на бебе.

Като цяло събитията през тази седмица ще бъдат свързани със семейството и с дома ви.
Те определено ще имат благоприятно влияние върху развитието на важни планове и дела. През седмицата мнозина ще присъстват на годеж, сватба, рожден ден или юбилей.

В работата си следете внимателно думите или действията на жена, която си е поставила за цел да ви злепостави или да ви създаде някакъв проблем.

Жените Дева ще имат няколко приятни преживявания с приятели или със съседи. Важно събитие от семеен характер в живота на близък приятел може да бъде повод за събиране или оживени разговори по телефона.

Мъжете ще преминат през няколко сложни ситуации на работното си място, свързани с недоразумения, аварии, различни грешки или закъснения. Отношенията ви с колеги или с клиенти родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще определят успехите или неуспехите ви през седмицата, там където работите.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които са представители на зодия Рак, Риби или Скорпион.

Възможно е първоначално те да ви зарадват с новина, предложение или нещо друго, но по-късно да разберете, че зад това да се крие нещо, което носи притеснение или разочарование.

През седмицата може да възникне с дете или друг млад човек от семейството ви. Не бързайте да заемате позиция, не бързайте да защитавате или да обвинявате. Утре всичко ще изглежда по-различно.

Една такава ситуация няма да доведе до някаква драматична ситуация, но ще бъде причина за кратък или по-дълъг емоционален дискомфорт.

Тази седмица ще бъде важна за професионалното ви развитие. В случай, че работите с пари, бъдете внимателни за да не допуснете грешка или недоглеждане, което след това да ви коства някаква загуба.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за разговори свързани с по-високо заплащане или по-добри финансови условия при сделка.
Жените Везни ще очакват една важна или полезна за тях среща. Възможно е да възникне необходимост да отидете в някаква институция или на някакво публично събиране.

Мъжете ще са склонни много внимателно да планират действията и решенията си. Това особено важи за личните им или романтична връзка, която имат. Ще запомните седмицата с някои преживявания свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще получите новини, които ще променят ваши планове и може да внесат объркване в някои ваши надежди и очаквания.

Тези събития в никой случай не бива да се приемат с притеснение, а да се гледа напред и да се търси развитие на идеи и планове при едни нови обстоятелства.

През тази седмица бъдете внимателни с документи, с личната си поща или телефон. Желанието на някой да надникне в личното ви пространство може да ви създаде сериозни главоболия.

През седмицата мнозина от вас ще направят посещение при лекар, което най-вероятно ще е предварително планиран ангажимент. Възможно е посещение в държавна институция с цел разрешаване на някакъв проблем.

Като цяло това ще бъде благоприятна седмица за лечение, за посещение при зъболекар, козметик и други.
През тези седем дни неочаквано може да разкриете една тайна или да получите повече информация за събитие от миналото ви. Това няма да промени нищо, но ще направи житейски ви урок по-ценен.

През тази седмица за някои от вас ще възникне неочакван разход свързан с дете, който ще покрие някакви щети, които то е направило.

Жените Скорпион щеосъзнаят важността на тези седем дни за разрешаване и приключване на някои неприятни задължения и ангажименти.

Мъжете ще са склонни емоционално да се разделят с хора, които им противоречат, от които нямат повече нужда или поради някаква друга причина. Съветите на жена, която живее извън вашия дом, може да ви навредят.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще ангажира вниманието ви с повече семейни дела и с повече професионални ангажименти.

Всичките тези неща ще трябва да бъдат добре организирани от ваша страна, тъй като тяхното реализиране ще изиска някакво време.

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на официален брак или за покупка (преместване) на нов дом.
През седмицата ще ви потърсят за лична среща или телефонен разговор хора, които имат сериозен проблем или имат нужда от съвет за разрешаването на една сложна ситуация в живота си.

През тези седем дни добро развитие ще имат ваши стари познанства и дори може да имате специални преживявания свързани с тях.

По-неясно или проблематично ще бъде развитието на новите познанства, тъй като има вероятност към вас да проявят интерес хора с фалшива самоличност или с цел да ви измамят за нещо.

Като цяло седмицата носи хармония в дома и в любовния ви живот. Вибрациите ще спомагат за постигане на неочаквани успехи или ще са в основата на странни, но положителни преживявания.

Жените Стрелец ще се тревожат около здравето или личния живот на човек, който живее извън техния дом. Голяма част от комуникацията ви през тези седем дни ще е свързана с тази личност.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която за вас ще бъде важно да можете да постигнете развитие и завършек на важни дела свързани с финансово-материална ви стабилност.

Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на по-добра работа или нови източници на доходи.

Благоприятните тенденции, които ще бъдат актувални за вас през тази седмица могат да бъдат помрачени от няколко конфликтни ситуации. Те няма да ви донесат загуби, но ще създадат объркване, ще ви попречат да вземете правилно решение и да избегнете напрежението.

През тази седмица се стремете към реално постижими цели и не си губете времето с неща, които са в сферата на мечтите.
Отсъствието от дома ви за един ден или през почивните дни (за някои от вас), ще е свързано с приятни преживявания или с желание да си осигурите почивка и развлечения.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в друг дом или за обсъждане на подобни планове.

Като цяло пред вас е седмица на важни промени или събития, които ще рефлектират върху бъдещето ви развитие. Търсете съветите и помощта на хора родени под въздушни или водни зодиакални знаци.

Мъжете Козирог ще имат причина да преценят по-сериозно едно приятелство, което в момента им създава някакви съмнения или неудобства.

Жените ще са здравословно нестабилни или твърде много проблеми в живота им ще са причина за безсъние, миграна и други неразположения.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица действията ви ще зависят от решенията на други хора. Тази ситуация, може да ви направи несигурни, зависими от обстоятелства, върху които нямате контрол.

Мнозина от вас ще вземат решение да изчакат развитието на определени събития като зрители, отколкото да имат водеща роля в тях.

В голяма степен вашата несигурност ще се дължи на факта, че хората, на които разчитате са ангажирани с много други задачи или ще ви плаши тяхната несериозност.

През тази седмица ви предстоят интересни срещи и разговори предимно с приятели, които ще се окажат полезни с техните съвети или с контактиъе, които имат в различни институции.
През седмицата не се впечатлявайте от думи или предложения на човек, който ще се опита да ангажира вниманието ви с нови финансови възможности или с примамлив кредит.

Като цяло през седмицата бъдете предпазливи във финансовите си дела и действайте по-консервативно, когато събитията изискват от вас конкретни действия.

През тази седмица може да бъдете поканени на събиране свързано с рожден ден, годеж, юбилей или друго важно събитие.

Ако сте родители може да посетите училище или държавна институция, поради важен ангажимент свързан със собственото ви дете.

Жените Водолей ще могат да реализират свои интересни идеи свързани с дома, в който живеят или с имот, който притежават. Това е седмица на нечоаквани събития във вашия дом.

Мъжете ще отделят време и ресурси за проучване или реализиране на различни възможности свързани с пътуване, с работа в друг град или държава или работа с чуждестранна компания.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще направите някои промени в свои планове свързани с пътуване, или ще ви се наложи неочаквано да реализирате такова, поради важна причина.

Като цяло тази седмица носи промени в живота ви свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава.
През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с роднина или с приятел, които може да живеят надалеч от вас.

Ако имате някакви очаквания свързани с дете, то ще останете разочаровани в своите очаквания.

През седмицата ще получите обещание, което ще се окаже невъзможно за реализация от страна на този, който ви го е дал.

Като цяло през тази седмица бъдете по-търпеливи в действията си свързани с хората, с които ще имате контакти.

През тази седмица ще ви се наложи да помогнете на жена (която може да познавате, но може да бъде и непозната), която се опитва да се измъкне от една неприятна ситуация.

Жените Риби ще са изправени пред труден избор или решение свързано с любовния им или интимен живот.

Мъжете ще имат своите поводи за малки радости. Ще бъде важно да правите добре преценка на събития или възможности, които ще възникнат през седмицата. Има вероятност да вложите много енергия в нещо, което не е перспективно и да пропуснете други, по-добри неща.

Източник: astro.velida.net