Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 29 март - 4 април)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица обърнете по-сериозно внимание на информация или предложение, които ще получите особено ако е свързано с работа, с бизнес, с някаква обществена изява.

През седмицата ще ви разочароват нелоялните и користни действия на жена, която ще действа по един нечестен начин, без да мисли за последствията от собствените си постъпки.

Разговорите ви с нея, няма да променят нищо, затова ако е възможно игнорирайте нейните действия или прекъснете отношенията си.

През седмицата основните ви проблеми или неприятности ще дойдат чрез хора с труден или конфликтен характер, с които ще ви бъде трудно да комуникирате или чийто характер няма да може да промените.

Това ще бъде благоприятна седмица за всякакви семейни събирания, покупки за дома или подобрение в семейното ви жилище.

Девойките и младежите от този зодиакален знак да внимават с парите, с които разполагат, за какво ги харчат и как ги печелят, ако имат свои собствени източници на доходи.

Жените Овен ще трябва да вложат време, енергия и търпение в стабилизиране на личния си или любовен живот. През тази седмица от вас ще зависи дали ще започнете нова връзка, ако сте свободни и търсите нов романтичен партньор.

Мъжете ще съумеят да се радват на малките успехи, определено няма да сте алчни или горделиви. Внимание ще изискат важни разговори с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ще ви се налага да действате много бързо и адекватно.

Ще възникват неочаквани ситуации, които ще изискат от вас да вземате правилни решения и да избягвате задълбочаването на проблемите.

Вашата интуиция сега ще бъде ваш съветник и ориентир при вземане на необходимите решения.

През тези седем дни ще мислите много сериозно и внимателно преди да вземете решение, преди да дадете обещание или преди да започнете нова дейност.

Хората могат да ви приемат за твърде консервативни, но вие всъщност ще бъдете предпазливи. Практичната ви природа ще има нужда от по-голяма яснота преди да се обвържете с нови ангажименти.

През тази седмица съдбата ще бъде благосклонна върху развитието на неща, които касаят семейството ви. Благоприятно развитие ще имат планове свързани с ваши родственици, с които най-вероятно живеете заедно.

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак или за друго важно семейно събитие.

Действията на млад човек могат да ви натъжат, защото ще сте наясно че той/или тя правят грешка. Вашата намеса обаче ще бъде приета недружелюбно.

Девойките и младежите от този зодиакален знак ще са в трудно време, на сложни решения, които ще изискат база от житейски опит, който вероятно все още ви липсва.

Жените Телец ще имат интересни и полезни разговори с жена. Благоприятно влияние върху мислите и действията ви ще има от страна на хора родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Мъжете ще търсят начини да разрешат бързо и евтино домашен или битов проблем. Ще ви затрудни избор на подарък за приятел, който ще има личен празник.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица може да останете разочаровани от една планирана среща, за която ще имате предварително големи надежди и очаквания.

Възможно е тази среща въобще да не се състои или причината за вашето разочарование да бъде човека, с когото ви предстои да се срещнете.

Тази седмица ще ви предостави нови възможности за развитие в професионален план.

Възможно е да постигнете успех при кандидатстване за по-добре платена работа, да бъдете одобрени за преместване на нова позиция, което да се приеме като израстване в кариерата и др.

През седмицата бъдете отворени за всякакви нововъведения, предложения и възможности за развитие.

В любовта може да възникне неочаквано недоразумение, което да създаде притеснение у вас или у партньора ви, докато се изясни цялата ситуация.

Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви планове и дела, особено тези които касаят семейството и семейния ви бюджет.

Възможни са добри приходи в дома ви благодарение работата или ангажиментите на други членове на семейството ви.

Някои от вас ще могат да се зарадват с една неочаквана печалба и получаване на пари от неочакван източник.

Младите жени и мъже да бъдат предпазливи с интимния си живот. Не са изключени неприятни преживявания, неочаквана бременност или други нежелани ситуации.

Жените Близнаци нека да обмислят повече новите си начинания, важните си решения и промени. Сега не е време да бързате, а да действате внимателно, смислено и практично.

Мъжете ще са нетърпеливи, нетактични понякога или лесно докачливи от коментари и забележки на други хора. Конфликтите могат да бъдат ежедневие за вас, ако допуснете това.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате планове да свършите важна за вас работа, която касае вашия дом или друг имот, за който се грижите.

Вероятно нещата ще стават бавно или ще се наложи да отложите някои неща поради необходимостта от помощ или съдействие на други хора.

Това ще бъде трудна седмица за вземане на важни решения, както и за ангажиране с юридически дела от имотен характер.

През седмицата ще разчитате много на помощта или обещание, което сте получили от страна на ваш приятел. Няма причина нещата да не се случат, затова избягвайте песимистични мисли и паника.

През седмицата някои от вас ще изживеят стресова ситуация свързана с неочаквано събитие в живота на жена, която може да живее в друго населено място.

През седмицата ще ви зарадват успехи и постижения на човек от кръга ви роднини или приятели.

Младите мъже и жени ще се сблъскат с някои неприятности през тази седмица, които ще има помогнат да натрупат определен житейски опит, който да им помогне при бъдещи подобни ситуации.

Жените Рак трудно ще постигнат реални успехи през тези седем дни. Недовършена работа или проблематични отношения от предходната седмица могат да бъдат все още актуален проблем за вас.

Мъжете ще трябва по-отговорно да изпълнят свой ангажимент към близка жена, приятелка и др. Като цяло събитията през тази седмица ще имат осезаемо женско влияние върху вас.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица носи различни събития свързани с бебе или с дете, които ще донесат приятни емоции в любовните ви или семейни отношения.

През седмицата избягвайте финансови ангажименти с хора от кръга ви приятели, тъй като може необмислено да се въвлечете в неприятности или проблеми, които те имат.

През тази седмица ще ви изненада неприятно една новина свързана с човек, когото познавате, с неговото/нейното семейство, работа или личен живот.

Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на ваши планове или събития, които касаят дома ви и близките ви роднини.

Това ще бъде благоприятна седмица за важни промени в дома, за покупка за вашия бит или за преместване в нов дом и др.

Младите жени и мъже ще имат силен период от време, в който ще могат да докажат своите способности, чувства, да постигнат определени цели, да реализират стойностни желания.

Жените Лъв ще имат повече работа в дома и повече ангажименти в семейството си, но резултатите определено ще ви накарат да се чувствате горди от постигнатото.

Мъжете ще имат важни срещи или разговори, които ще определят развитието на бъдещи планове. Възможно е събиране или присъствие на обществено мероприятие по важен повод.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, една от интересните ситуации за вас през тази седмица ще бъде свързана с жена. Нейните действия спрямо вас, които могат да бъдат както очаквани, така и да успеят да ви изненадат.

В повечето случаи обаче нейното влияние в живота ви ще има важно значение и трябва да се приеме с внимание.

Седмицата носи сложни проблеми или ситуации на работното ви място, които могат да повлияят на ваши надежди и очаквания.

Здравословният проблем на човек, когото познавате може да се задълбочи и да предизвика силно безпокойство в кръга му от близки родственици.

През тази седмица ще сте много чувствителни и емоционални, което лесно ще провокира спорове или напрежение в отношенията ви.

Ще сте склонни към излишна подозрителност, което ще създаде напрежение и конфликти във важни за вас отношения.

Седмицата ще бъде благоприятна за любовни преживявания, включително с партньор който живее в друго населено място. Романтични пътувания или пътувания с цел отдих също ще имат благоприятно време за реализация.

Младите мъже и жени ще преминат седмица на различни изненади, възникване и развитие на неочаквани ситуации или събития. Промените в живота ви ще са очевидни и надявам се за ваше добро.

Мъжете Дева ще могат да свършат добра работа в дома си, на работното си място или в стопанството. Това е седмица, в която ще можете да постигнете повече за личната си стабилност и комфорт.

Жените ще имат повече професионални ангажименти, но и възможности да покажат своите умения, да реализират някои интересни идеи, да поставят начало на нова бизнес дейност.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще бъде важно да контролирате негативните си емоции и настроения. От това ще зависи дали ще може да постигнете успехи и развитие на важни за вас планове.

През тези седем дни избягвайте да разпилявате времето и енергията си за неща, които нямат дълготрайно значение в живота ви.

През тази седмица може да ви натъжи една неприятна новина свързана с мъж, който е ваш роднина, приятел, колега или познат.

През тези дни ще ви се наложи да отидете някъде без да имате желание за това. Възможно е да възникне необходимост да се срещнете с неприятни за вас хора.

През седмицата харчете разумно парите си, избягвайте емоционални покупки или инвестиции.

Младите мъже и жени ще са склонни да отделят повече време за срещи и забавления с приятели. Пролетното време ще ви влияе позитивно, но не разпилявайте енергията си и не занемарявайте основните си задължения.

Жените Везни ще се зарадват на допълнителни пари в личния си бюджет.

Мъжете ще имат успешна седмица, с възможности да реализират няколко интересни идеи и планове.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще бъде важно да проявите дипломатичност и предпазливост в отношенията си с хора, с които работите заедно.

През тази седмица вероятно ще възникне ангажимент свързан с избор на подарък за роднина, приятел или друг важен за вас човек. Вероятно причината за това ще бъде важен повод като: имен ден, рожден ден, годеж, сватба и други.

През тази седмица любовните ви отношения ще са подложени на по-голяма чувствителност от страна на единия партньор и като цяло ще са деликатни.

Възможно е да възникнат неочаквани разговори свързани със стари проблеми или преживявания. Възможно е те да са били причина за изпитание на вашите чувства в миналото.

Седмицата ще бъде благоприятна за ангажирането ви с финансови дела, за получаване на пари, уреждането на финансови документи и други.

Младите жени и мъже ще имат благоприятно време за постигане на по-добри финансови резултати, намиране на по-добре платена работа, оформяне на важни финансови документи и др.

Мъжете Скорпион ще усетят липса на достатъчно енергия да изпълнят предварителните си планове за седмицата. Това може да се дължи на пролетна умора или на други сериозни обстоятелства.

Жените не бива да допускат влияние на манипулативни хора в живота си. Ще сте уязвими откъм прояви свързани с лъжи, интриги или други нечестни действия.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица не допускайте напрежение по въпроси свързани с финансови документи или пари.

Седмицата ще бъде благоприятна за вас в подобни действия или начинания и едно напрежение определено няма да ви е в помощ.

През тези седем дни очаквайте интересни новини или полезна за вас информация, която ще бъде важна за вашата работа или бизнес.

Възможно е да възникне нова възможност за работа или да преживеете ново развитие на ваши професионални отношения с хора отблизо или отдалеч.

Тази седмица ще ви изненадат гости в дома ви или ще получите неочаквана покана за събиране в дома на ваши съседи, приятели или роднини.

През седмицата ще ви зарадва събитие в живота на близък човек, което носи благоприятна промяна в живота на тази личност.

Младите жени и мъже ще имат благоприятно време за пътувания свързани с развлечения, посещения на интересни или непознати места, срещи с хора отблизо и далеч и др.

Мъжете Стрелец ще имат силна и продуктивна седмица. Ще вършите задачите си с лекота. Ще се радвате на трудно постигнати успехи или на важни промени в живота си.

Жените ще са по-неблагоприятна позиция от силния пол. Важни планове или отношения ще се изплъзват от вашия контрол, ще имат противоположно на вашите очаквания развитие.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица планирайте внимателно, разумно и практично ангажиментите си. Внимание с предимство обърнете на тези, които са важни за дома и семейството ви.

Това е една благоприятна седмица за личните ви семейни дела, така че организирайте се максимално добре, за да се зарадвате с добри резултати в края на седмицата.

Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище, покупка на нов дом и други действия свързани с имоти.

Въпреки тези благоприятни тенденции, старайте се да имате разумни и реални очаквания за тази седмица. Така ще се съхраните от разочарования или негативни настроения.

Конфликтите през тази седмица могат да предизвикат различни негативни реакции от страна на други хора. За вас те могат да бъдат причина за главоболие, безсъние, проблеми с кръвното налягане, раздразнителност и др.

През тези седем дни ще възникнат неочаквани събития свързани с дете: бременност, новина за раждане на бебе, успех в някаква изява и др.

През седмицата ви предстоят интересни събирания, които ще ви срещнат със знаещи и можещи хора. Ще имате благоприятна седмица за контакти с хора, с които имате общи интереси, хобита или обществени каузи.

Младите мъже и жени ще могат да се зарадват на добри приходи чрез работа, някаква почасова дейност или на финансова помощ от роднини.

Жените Козирог ще трябва да избягват всякакви рискови действия, независимо с каква дейност са свързани. Неприятна новина може да разстрои някои от вас.

Мъжете ще са фокусирани върху изпълнението на определени обещания, които са получили от роднини или приятели. Това е седмица, в която по-скоро ще искате да получавате, отколкото да давате.

Нарушението на баланса може да ви създаде проблеми, нали?

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще ви бъде трудно да разрешите неприятности с някои хора или да хармонизирате отношенията си с тях.

Причината за това може да бъде факта, че са ваши роднини или по-възрастни от вас.

През тези седем дни ще имате срещи или виртуални контакти с дете или с млад човек, които ще ви разстроят, натъжат по някаква причина.

През седмицата ще получите подкрепа или важно за вас съдействие от страна на човек, който не живее във вашия дом и който най-вероятно не е ваш роднина. Той може да е част от работния ви екип, да е публична фигура, приятел или съсед.

Като цяло седмицата ще има с какво да ви зарадва, тъй като ще възникнат интересни и полезни за вас шансове и възможности за постигане на реални успехи, реализиране успешно на важни за вас задачи.

През седмицата следете внимателно отношенията си с хора родени под водните зодиакални знаци.

Младите мъже и жени ще трябва да намерят хармония в отношенията си с по-възрастен мъж: баща, дядо, по-голям брат и др. Няма да бъде лесна задача, но това трябва да ви бъде приоритет.

Жените Водолей ще имат продуктивно време, донякъде благодарение на добре планирани действия и задачи още преди началото на настоящата седмица.

Мъжете ще имат време, в което ще вземат важни решения, без емоции и без да се поддават на чужди влияния или съвети.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица ще има с какво да ви зарадва, ако вложите търпение и амбиция при изпълнение на ваши планове и ангажименти. Ще имате късмет при изпълнение на задачи от материален или битов характер.

През тези седем дни може да се зарадвате на една покупка или подарък, на изгодна за вас сделка или на друга благоприятна ситуация.

В емоционален план ще възникне напрежение в брачните ви отношения. Причина з атов амогат да бъдат различни по характер недоразумения, прояви на ревност или желание за контрол над другия партньор.

През седмицата интерес за вас ще представляват новини или информация, която ще получите чрез приятели, която ще се окаже полезна за вашите планове.

През седмицата може да създадете нови познанства на база общи интереси или съвместно участие в различни обществени мероприятия.

През седмицата ще възникне много неприятен конфликт между вас и дете или друг млад човек, който може да се задълбочи много неприятно.

Младите жени и мъже ще попаднат в една неловка, сложна или стресова ситуация. Бъдете внимателни, търсете помощ и не действайте на своя глава, пренебрегвайки съветите на близките си хора.

Мъжете Риби ще получат важни новини, предложение или информация, която ще се окаже много полезна за личните ви дела. Всичко свързано с документи или бумащина ще има благоприятно развитие.

Жените ще са настроение за романтични, интимни приключения, флиртове или освежаване на настоящата си връзка. Благоприятно време за среща с нов партньор или за търсене на такъв.

Източник: https://astro.velida.net