Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 5-11 април)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще възникне необходимостта да реализирате важни планове от финансов характер.

За тяхното реализиране ще ви се наложи да разчитате на хора, с които ви предстои да се срещнете през тези седем дни.

Благоприятно развитие през седмицата ще имат парични дела с хора родени под земните зодиакални знаци.

Събития, които ще възникнат през тази седмица ще ви накарат по-сериозно да се погрижите за собственото си здраве или за здравето на човек от семейството си.

Едва ли ще има причина за паника, но ще се наложи да организирате нов режим на хранене, физическа дейност, консултация с лекар, терапия или друг вид лечение.

През тези седем дни вашата емоционална нестабилност ще ви прави много по-чувствителни към действията и думите на другите хора, които може неволно да ви обидят с тяхна забележка или коментар.

Ако нещо не се реализира по начина, по който вие очаквате, проявете търпение. Бъдещето ще има с какво да ви изненада.

Новина или телефонен разговор с приятели ще бъде причина за конфликт с някой, който разпространява невярна информация за вас или за хора, които познавате.

Младите мъже и жени нека да са стъпили здраво на земята през тези седем дни. Това не е време да витаете из облаците и да вярвате на сладки обещания.

Мъжете Овен трудно ще преживеят едно разочарование или обида. Тези, които изпаднат в пдообно настроение нека да го приемат като знак, че има още много да учат в този живот.

Жените ще търсят нови начини за реализация, нови възможност да подобрят жизнения си стандарт или социалния си статус. Идеи няма да ви липсват, отсейте най-доброто от тях!

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица в която ще възникне объркване или разочарование, поради невъзможността ви да реализирате свои лични планове.

Хубавото е, че тези емоции и настроения ще отминат бързо, тъй като новите неща или ситуации ще се появят в живота ви. Те определено ще са много по-добри за вас.

Това ще се окаже най-интересната и емоционална част на седмицата: неочакваното развитие на нови неща в живота ви, за които не сте подготвени.

Тази седмица ще бъде благоприятна за работа свързана с пътуване.

Възможно е благоприятно развитие на ваши професионални контакти с хора от различни населени места.

Възможно е получаване на пари от друг град (държава).

Както вече споменах, тази седмица ще намери начин да ви изненада с най-различни събития, но някои от тях ще бъдат вследствие действията на човек от собственото ви семейство.

През седмицата ще ви се наложи да разговаряте по-важен въпрос с роднини или ще сте част от промяната в техния живот.

Младите жени и мъже ще получат нужното внимание или помощ от страна на близка жена: майка, баба, по-голяма сестра и др.

Мъжете Телец ще имат много благоприятно време и късмет за постигане на важни резултати, за изяви в работата или в обществения живот.

Жените също ще имат много добри възможности, както за планиране на важни задачи, така и за тяхното изпълнение. Приятни изненади ви очакват!

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с разрешаването на стари проблеми или неприятности, на които сте погледнали несериозно преди време или сте отложили тяхното разрешаване поради някаква причина.

През тези седем дни възникването на нови обстоятелства или помощ, която ще получите от други хора, ще спомогнат за тяхното приключване.

През тези седем дни ви предстои да направите по-големи разходи за дома или семейството си.

Като цяло във финансов план от вас ще се изиска по-голям контрол върху семейният ви бюджет.

През тази седмица мнозина от вас ще се наложи да приготвят подарък за близък човек, който ще има рожден ден или друг специален празник.

През седмицата ще следите развитието на здравословните проблеми на човек, когото познавате.

Това ще бъде благоприятна седмица за покупки за личния ви гардероб или за личните ви нужди.

Младите мъже и жени трудно ще постигат успехи, поради разсеяност, липса на мотивация, разпиляване на време за незначителни неща.

Жените Близнаци ще имат много ангажирана седмица, със задачи неизпълнени от предишните седмици, както и с възникване на нови, които ще отнемат повече от планираното за изпълнение време.

Мъжете ще очакват някой друг да свърши по-важните задачи в дома или на работното им място. Това няма да се приеме добре от страна на други хора, които открито могат да покажат своето негодувание.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще възникне благоприятна възможност за създаване на нови професионални или бизнес контакти.

Възможно е да развиете или задълбочите тези отношения и да постигнете дълготрайно сътрудничество, в областта в която работите.

През тази седмица ще трябва добре да обмислите ваша идея или план за допълнителна или временна работа.

През тези седем дни ще ви зарадват различни новини от близо или отдалеч.

През седмицата ще получите покана, която определено ще ви зарадва и може да изиска от вас някаква подготовка, приготовление.

Ако ще пътувате през тази седмица вероятно ще преживеете неприятна ситуация, свързана с действията или поведението на човек, с когото ще пътувате заедно или който ви предстои да срещнете.

През тази седмица някои от вас ще се разделят с приятел или с роднина поради различни житейски причини.

През тези дни ще проведете важен разговор или ще вземете решение свързано с дома, в който живеете или собственост, която притежавате и др.

Младите мъже и жени ще увеличат кръга си от приятели. Силно впечатление може да ви направи ново познанство с човек роден под знака на Дева, Телец или Козирог.

Жените Рак ще имат интересна дейност или лични ангажименти с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Мъжете ще поемат някаква отговорност свързана с дете, с млад човек, по-млад брат или сестра и др.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви изненада решение или действие на близък човек, който не живее във вашия дом.

Вашите опасения са свързани седна евентуална загуба или провал, но вие нямате да имате никакво влияние или въздействие върху тези събития.

През тези седем дни ще обмисляте или ще разговаряте относно едно предстоящо пътуване, което ще предприемете сами или с други близки хора. То може да бъде на дълго разстояние или да бъде за по-дълъг период от време.

През седмицата ще ви натоварят психически и емоционално, проблеми на работното ви място или от битов характер.

Бъдете внимателни, ако работите с техника или със специфични машини и инструменти.

През седмицата любовният живот на близка жена: роднина или приятелка ще предизвика раздразнение у вас или желание да и кажете някои истини, свързани с нейни грешки, неправилни действия или илюзии.

Младите мъже и жени ще направят някои важни планове с приятели, които може да са родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Като цяло тази седмица ще сте по-големи оптимисти за бъдещето си или развълнувани около предстоящо събитие.

Мъжете Лъв ще се ангажират с някакъв документ или договор, който може да има финансов характер.

Жените ще са нервни, нетърпеливи, лесно ще се уморяват през седмицата. Подсилете организма си и имунната си система с подходящи натурални средства.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица могат да ви изненадат гости, които могат да пристигнат от друг град или държава.

Най-вероятно ще преживеете приятни емоции с тях или ще изпитате удовлетворение от нещата, които ще свършите заедно.

През тези седем дни ви предстои да преживеете различни събития свързани с хора на различна възраст, като повечето от тях ще са причина за приятни преживявания.

През този период от време някои от вас ще преживеят неочаквана промяна с имот или жилище, което притежават.

Възможни са съновидения свързани с роднини, които са в Отвъдното, и които ще ви дадат важни послания свързани с вашия живот.

През тази седмица избягвайте да притискате развитието на събития свързани с реализирането на ваши планове или идеи, които смятате че са важни за семейството ви. Възможно е точно този седемдневен период да не е най-благоприятното време за това.

Младите мъже и жени ще са част от различни събирания и мероприятия с роднини или с приятели, със съученици или съмишленици.

Мъжете Дева ще могат да постигнат добри резултати в дела свързани с хора от различни разстояния или с пътуване, което ще възникне през тази седмица.

Жените трябва да внимават с многото информация, която ще получат през тези седем дни. Пазете се от любопитството на други хора, които ще искат да знаят повече неща за вашия личен или професионален живот.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще ви разочароват или натъжат действията на член на вашето семейство.

Възможно е това да касае неизпълнено обещание, някакъв вид загуба или глупава грешка, която да даде някакво отражение върху семейния ви живот и планове.

През тези седем дни ще възникнат промени свързани с пътуване, което е във вашите планове или в плановете на близък човек. Възможно е да преживеете стресова ситуация свързани с хора от друго населено място.

През седмицата следете внимателно новини свързани с хора родени под огнените или въздушни зодиакални знаци, които се намират в друг град или държава.

Тази седмица ще запомните със събитие свързано с бебе, малко дете или с ваше собствено дете (ако имате такова).

През седмицата ще преживеете някакъв вид раздяла или неприятно събитие с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги.

Младите жени и мъже ще попаднат в една неловка, конфликтна или неприятна ситуация. Тя може да бъде предизвикана от хора с бурен темперамент, които трудно контролират емоциите си.

Жените Везни ще се зарадват на добри финансови възможности, приходи или на нови възможности за подобряване на финансовото си положение.

Мъжете трябва да приемат сериозно някои домашни ангажименти или проблеми, да поемат своята отговорност и да не я прехвърлят на други членове на семейството си.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви изненадат събития или срещи с хора от различни краища на страната, където живеете или от света.

През седмицата ще проведете важен разговор с жена, който ще определи ваши планове за следващата седмица.

През тези седем дни ще имате възможност да възобновите ваши професионални или бизнес отношения или ангажименти.

Като цяло седмицата тази седмица ще бъде позитивна и успешна за вас, но се стремете да не допускате намесата на други хора в живота си, когато вземате важни решения. През този период ще бъде важно да съхраните своята независимост и индивидуалност.

Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически действия, за контакти с държавани или финансови институции.

Не пренебрегвайте информацията, която ще получите от хора, с които се познавате чрез различните социални мрежи и платформи.

Младите мъже и жени ще разширят кръга си от приятели, които в повечето случаи ще бъдат приятели на техни стари приятели.

Мъжете Скорпион ще преминат през седмица на важни събития в семейството, на работното си място или в обществото където живеят. Тези от вас, които ще са ангажирани със съдебни или юридически дела нека покажат едно по-сериозно отношение, добра подготовка и професионализъм.

Жените ще обичат да прекарват времето си с други жени, с които ще имат интересни теми за обсъждане. Седмица, която ще се запомни с интересно събитие в живота на момиче или млада жена.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица очаквайте една промяна в дома си, която може да бъде изтълкувана или приета от вас по най-различен начин.

Би трябвало вече да сте приели житейската истина, че за всяко събитие в живота ви си има причина, време и място за развитие, и вие трябва точно по този начин да приемате нещата.

През тези седем дни ще имате много контакти със стари и нови приятели. Тези седем дни ще бъдат благоприятно време за създаване на нови познанства с хора, които ще обогатят вашия мироглед и познания в различни сфери от живота.

Особено важни и интересни за вас ще бъдат познанства с хора родени под земни зодиакални знаци.

През седмицата мнозина от вас ще се зарадват на пари, които ще подобрят семейния бюджет или ще получат документ, свързан с бъдещи приходи.

През седмицата прояви на нелоялност, измама или манипулация ще предизвикат много бързи и категорични решения у вас за приключване на отношенията ви с някои хора.

Младите жени и мъже нека погледнат по-сериозно на задачите и ангажиментите, които имат в училище, в университета или в кариерата си. Това е седмица, в която може да изградите един успех или да постигнете с лекота един провал. От вас зависи…

Мъжете Стрелец ще бъдат принудени по-сериозно да погледнат на финансите си, на разходите, които правят и на парите, които получават.

Жените ще се наложи да се погрижат за външния си вид, за здравето си, да потърсят лекарски съвет относно някои неразположения.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще се сблъскате с ината и неотстъпчивостта на дете или на млад човек от семейството ви.

През тези седем дни избягвайте негативно отношение към проблемите на хора от дома ви. Старайте се с разум, по-философски да приемате събитията от техния личен живот.

Споровете и конфликтите през тази седмица могат да се задълбочат неприятно, да доведат до припомняне на минали грешки или неприятни инциденти.

Ако вложите самоконтрол върху собствените си емоции най-вече, то тези неприятни моменти ще отшумят много бързо или въобще няма да възникнат.

През тази седмица избягвайте паника във финансовите си дела, тъй като седмицата ще има с какво да ви зарадва.

Научете се на търпение и изчаквайте естественото развитие на събитията.

През седмицата благоприятно развитие ще имат планове и действия свързани с имущество в дома, със собственост, която притежавате, или която е притежание на ваши роднини.

Младите мъже и жени ще имат поводи и желание да преминат през една приятна седмица, с повече развлечения, срещи или запознанства. Бъдете внимателни и се съобразявайте с обстановката в страната, където живеете.

Мъжете Козирог ще бъдат подложени на натиск от страна на приятел или роднина да вземат решение или да свършат някаква работа, за която няма да имате желание.

Жените ще имат желание да реализират една своя идея или план, но контрола на мъж върху техните действия и решения може да се окаже сериозен проблем.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която някои от вас ще получат възможност да възобновят своя предишна любовна или приятелска връзка.

Доколко обаче нейното развитие ще е перспективно при това възраждане, ще зависи и от вашия индивидуален хороскоп.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова любовна връзка. включително на такава с партньор от друго населено място или държава.

През тази седмица ще бъдете склонни да се връщате към миналото си, търсейки там причини за сегашните си проблеми или неприятности. Би било добре да се поучите от житейския си опит и по-философски да приемате събитията в настоящето си.

През тази седмица могат да възникнат леки здравословни проблеми свързани с човек от семейството ви или от близкия ви кръг приятели.

Битовите проблеми, които ще възникнат в дома ви ще намерят бързо разрешение, но не се правете на майстори ако нямате опит или познания.

През тази седмица избягвайте контакти с държавни или с юридическия инстанции по въпроси свързани с ваша лична собственост, или собственост на човек от семейството ви.

Младите жени и мъже ще се изправят лице в лице с последствията от свои предишни грешки или неизчистени неприятности и отношения.

Мъжете Водолей ще поемат отговорност за разрешаване на различни битови или имуществени дела, важни за семейството или за някой от кръга роднини.

Жените ще преминат през седмица на неочаквани събития, които променят бавно, но сигурно живота ви.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица бъдете внимателни, когато давате ваши лични вещи на други хора. Има опасност те да бъдат загубени или повредени безвъзвратно.

През тази седмица ще се реши бъдещето на една ваша приятелска връзка. Това ще касае човек, който гледа преди всичко собствения си интерес, егоист или самовлюбен в себе си човек.

През тези седем дни от вас ще се изиска търпение и самоконтрол, ако искате да избегнете на всяка цена конфликти, загуби или неприятности.

Прояви на емоционална нестабилност от ваша страна могат да усложнят подобни преживявания.

През тази седмица бъдете внимателни и разумни при разговори свързани с пари. Седмицата ще бъде неблагоприятна за вземане на кредит, независимо от къде и колко като сума.

Положителните събития през тези седем дни ще бъдат свързани с възможността много добре да планирате и подготвите ваши бъдещи действия, свързани с реализацията на един план или идея.
Младите мъже и жени да се пазят от прибързани, необмислени, екстремни действия. Живота ви е даден да го пазите, а не да го разпилявате или губите с лудории.

Жените Риби ще са както винаги ангажирани с повече семейни задачи. През тези седем дни ще поискате помощ, споделяне на някои семейни задължения.

Мъжете ще са развълнувани от новина или предложение, което ще получат от мъж. То може да ви донесе нещо хубаво и стойностно в живота, но преди всичко проверете информацията, източника и запазете всичко това в тайна поне за едно определено време.

(Източник: astro.velida.net)