Седмичен Хороскоп

Какво вещаят звездите (12 – 18 април)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, в средата на април ще имате седмица на трудни или важни решения свързани с любовния ви или семеен живот. Събитията, които преживявате напоследък ви притискат към промени, които ще бъдат за ваше добро.

През седмицата ще преживеете важно събитие свързано с роднина или с приятел, който може и да не живее в същото населено място като вас.

Тази седмица ще бъде благоприятна за реализацията на ангажименти и задачи, които ще изискат контакти с различни хора от държавни или частни институции.

Седмицата ще благоприятства сключването на брак или уреждането на документи, които са важни за семейството ви.

Може да използвате тези седем дни за ангажиране с покупки за комфорта на дома или бизнеса ви.

През тези седем дни може да ви изненада един подарък или жест на внимание от страна на човек, с когото имате приятелство.

Внимание и прецизност в действията ви ще изискват финансовите ви действия с хора, с които имате професионални или бизнес отношения, тъй като лесно може да се допуснат грешки или недоразумения.

Младите мъже и жени ще имате седмица, в която ще трябва много да мислят преди да вземат решение или да дадат някому едно обещание. Емоционалните или прибързани действия могат да ви докарат грешки, които трудно ще поправите.

Жените Овен нека да действат бавно през тези седем дни. Никой не ви гони и не трябва да бързате за никъде.

Мъжете да избягват рискове, екстремни спортове и действия, шофиране с несъобразена скорост, употреба на алкохол или наркотици.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица на април различни събития или спомени ще ви върнат към миналото ви, към ваша стара любовна връзка или приятелство.

През тези седем дни ще ви изненадат гости в дома ви, неочаквана среща на обществено място или други контакти, които няма да са случайни и ще имат някакво значение за вашето настояще или бъдеще.

През тази седмица избягвайте финансови отношения с жена, независимо дали тя е част от собственото ви семейството, роднина или приятелка, тъй като впоследствие ще възникнат обстоятелства, които ще създадат напрежение помежду ви.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, тъй като ще имате възможност да се срещнете с интересни хора.
Ще може да създадете нови познанства и да разширите кръга си от приятели.

През седмицата важна роля в живота ви ще има човек, който живее в друго населено място.

Младите жени и мъже ще трябва да се вслушат в съвета на по-голям мъж, да приемат подадена от него ръка за помощ или подкрепа.

Мъжете Телец ще имат пред себе си една романтична седмица, в която ще могат да покажат своите чувства, да потърсят нова любов, да възстановят стара връзка, да стабилизират тези отношения, които имат в момента.

Жените ще са склонни към паника, черногледство и песимизъм както за това, което се случва в момента в живота им, така и за бъдещето като цяло. Не давайте почва на подбни настроения да растат у вас!

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, в средата на април ще имате седмица, в която ще се зарадвате на събития или новини, които ще дойдат от друго населено място или ще са свързани по някакъв начин с миналото ви.

В някои случаи тези събития могат да имат връзка с предстоящо пътуване или преместване.

През тези седем дни ще обмисляте загуба или провал в живота на приятел или роднина. Едно събитие, чиито неприятни последствия засягат пряко не само самият човек, но и неговите близки хора.

През тази седмица от вас ще изиска повече търпение в отношенията ви с брачния партньор. През тези седем дни и двете страни ще сте много чувствителни и емоционални по отношение на събития, които се развиват в момента.

През седмицата ще имате неприятен разговор и среща с жена или ще преживеете сложни и трудни отношения с ваша колежка.

Младите мъже и жени ще очакват да получат важна информация, която ще определи решения за бъдещи промени и ангажименти в различни области на живота.

Мъжете Близнаци ще имат повече професионални ангажименти и повече възможности да докажат своите способности и умения. Това ще бъде благоприятна седмица за вашия бизнес.

Жените ще имат повече срещи и контакти в дома си или на публично място с най-различни хора, с приятели, съмишленици или клиенти.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще се радвате на успехите в живота на близък човек, които могат да касаят семейство или кариера.

През тази седмица ще възникне неочакван разход, който в началото може да предизвика напрежение при вземането на правилно решение. С помощта на близките си хора ще успеете да намерите най-правилното решение.

През тази седмица ще научите интересни неща свързани с преживявания в живота на момче или млад мъж от кръга ви роднини или приятели.

През тази седмица избягвайте да се натоварвате с големи очаквания, да нервничите, да създавате стрес около себе си. Седмицата като цяло ще бъде успешна и продуктивна за вас.

Благоприятно влияние върху развитието на вашите планове ще има от страна на хора родени под огнени зодиакални знаци.

Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на семейство, за сключване на брак или за реализиране на други важни промени от семеен характер.

Младите жени и мъже ще запомнят тази седмица с няколко неочаквани събития, срещи или разговори. Предстои ви да научите няколко важни житейски урока!

Мъжете Рак ще имат поводи за събирания със съученици, приятели, колеги, съмишленици. Седмицата ще премине през една динамика от контакти с най-различни хора от близо и далеч.

Жените ще са уязвими от неправилно виждане развитието на различни актуални събития. Това може да е поради ваша илюзия, самозаблуда или някой умишлено да ви води в погрешна посока.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица вложете повече енергия и амбиция в работата и бизнеса си, където ще може да постигнете много.

Важни за вас ще бъдат отношения с колеги, клиенти или с бизнес партньори. Търсите нови неща във вашите отношения, развивайте се, не се осланяйте на постигнати резултати и успехи.

Някои от вас ще запомнят тази седмица с едно събитие в кариерата си, което може да е свързано с промяна на нова позиция, начало на новата дейност или разкриване на нови пазари.

През тези седем дни ще сте нетърпеливи или ще имате специално очакване относно развитието на ваша любовна връзка с човек, който в момента се намира в друго населено място или държава.

Внимание през седмицата ще изиска здравето на дете или роднина.

През тази седмица една от главните теми на разговори в семейството и в кръга ви от роднини или приятели ще бъде личния или професионалния живот на член на вашето семейство.

Младите мъже и жени нека да използват тези пролетни дни за себедоказване в сферата, в която учат или работят.

Това е време за растеж на база усвоени знания и умения. Не разпилявайте ценното за вас време!

Жените Лъв ще получат полезна или важна за бъдещите си планове информация. Не допускайте прекалено вълнение, а мъдро огледайте новите възможности в живота си.

Мъжете ще имат благоприятно време за растеж, за прогрес както в кариера, така и в обществено – политически живот. Късмет може да ви бъде даден по няколко начина, но всичко ще зависи от вашата готовност да приемете и използвате обстоятелствата.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще следите едно неприятно събитие в живота на човек, когото познавате. Причините за тези събития могат да бъдат най-различни, затова избягвайте предварителни догадки или гадания.

Като цяло през тази седмица ще следите развитието на различни събития, които ще се случват в живота на близки хора.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е извън границите на вашата държава.

През седмицата ще ви зарадва новина, която ще е важна за развитието на ваши лични планове.

Някои от вас ще преживеят напрежение в любовта, която ще ви покаже, че трябва да промените нещо в отношенията си. Разбира се, ако искате да запазите връзката си.

Седмицата ще се запомни с различни неочаквани случки в семейството ви.

Младите мъже и жени ще трябва да покажат една по-голяма отговорност, едно по-ясно виждане на своите цели в живота си. Вече трябва да имате изградена програма какво искате да постигнете и как.

Това е седмица, която ще отвори за вас нови хоризонти и ще ви даде нови възможности за придвижване напред.

Мъжете Дева ще трябва много по-категорично да разрешат свои неприятности независимо с какво или с кого са свързани. Вие имате нужда от хармония и свобода на действие в живота си, борете се за тези неща, но честно и систематично.

Жените ще са поставени в ситуация, в която ще трябва да вземат важно решение, да определят посоката си на развитие, на собствената си съдба.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще преживеете напрежение в отношенията си с човек, който е ваш роднина или е член на семейството ви, независимо дали живеете заедно или не.

Причината за конфликтите и противопоставянията могат да бъдат най-различни. Тяхното задълбочаване обаче няма да ги разреши и в никой случай няма да ви е в помощ.

През тези седем дни има вероятност да се забави или изгуби важно за вас писмо, информация или документ. Възможно е някой умишлено или не да ги получи вместо вас и да се възползва по различен начин от ситуацията.

През тази седмица едно от важните събития в дома ви ще бъде свързано с дете или с младеж/девойка. Това може да бъде свързано с рожден ден, с успех в училище или с друга някаква публична изява.

Тази седмица ще имате късмет и успех във финансовите си дела, но това не бива да ви прави непредпазливи. Рискувате сами да си причините някаква загуба или провал.
Младите жени и мъже ще имат желание да се забавляват, да се насладят максимално на хубавите неща в личния си живот: любов, приятелства и всякакви други забавления. В това няма нищо лошо стига да не правите тези неща за сметка на други важни задачи и ангажименти в живота си.

Мъжете Везни ще трябва да се погрижат за физическото си здраве и външен вид. Това ще бъде благоприятно време за терапия, зъболечение и всякакви лечебни процедури.

Жените ще отделят повече внимание за контакти и срещи с приятели, за които не са имали достатъчно време напоследък. Ще създадете и нови познанства основно на бза общи интереси, бизнес или други важни житейски цели.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще бъдете ентусиазирани и развълнувани от срещите си с различни хора. Особено силно впечатление ще оставят у вас разговори с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Вероятно ще се въодушевите от техните разговори или предложение. Не губете обаче връзка с реалността и действайте единствено на база реалните си възможности. Това особено важи за неща, които имат връзка с нова работа, нов бизнес и др.

През тези седем дни ще преживеете кратко напрежение или безпокойство свързано с пари, които ще загубите, или ще възникнат като неочакван разход.

През тази седмица ще бъде добре за вас да приемете съветите на хора родени под огнените зодиакални знаци, по въпроси свързани с вашите пари.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване със семейството ви или ако решите да отидете на гости на ваши роднини.

Това ще бъде благоприятно време за годеж или сватба с партньор от друг град или държава.

През седмицата се опитайте да дадете кураж на една жена, която ще приема събитията в живота си като загуба. Това вероятно ще се дължи на невъзможността и ясно да вижда по-надалеч в бъдещето си. Истината е, че трудностите, през които тя сега преминава, разчистват ненужните неща в живота и, независимо колко те са важни за нея и колко е привързана тя към тях.

Младите мъже и жени нека да използват максимално тези седем дни за реализиране на свои лични цели и планове.

Много обстоятелства или хора ще бъдат на ваша страна. Бъдете мобилизирани и активни, защото нищо няма да се случи без ваше участие.

Мъжете Скорпион ще са емоционално и психически лабилни, но може да поработите върху това и да излезете от подобни депресиращи състояния.

Жените ще имат благоприятно време за организиране на документация, договори и други важни споразумения, финансови дела и т.н.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще имате разговори и срещи със стари приятели или с хора, които живеят в други градове и държави. Предстои ви да размените интересна и полезна информация, да планирате бъдещи срещи и др.

През седмицата ще имате възможност да възстановите и хармонизирате отношенията си с жена, с която сте преживели неприятен спор или конфликт.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на вашите професионални ангажименти, за постигането на по-добри финансови резултати и за получаване на доходи чрез работа или бизнес.

През седмицата мнозина ще пътуват заедно с деца или с приятели, за удоволствие и за посещение на интересни места.

Ако имате дете, което се намира в друго населено място, през тази седмица има вероятност да преживеете специално събитие свързано с неговия живот.

Младите мъже и жени ще могат да получат добри постъпления от основната си работа, от някакъв почасов ангажимент и др.

Мъжете Стрелец ще имат ангажимент, разговор или ще преживеят важно събитие свързано с дете или с внуче.

Жените трябва да са много внимателни през тези седем дни. Пазете и съхранявайте добре лични документи, информация и вещи с важно за вас значение.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате по-големи очаквания за срещи, събирания или общи действия с приятели и това може да ви създаде разочарование, нещо за което те няма да имат вина.

През тези седем дни от вас ще се изиска по-сериозно внимание във финансовите ви дела. Това особено важи в случай, че имате ангажимент свързан с договор или с уреждане на друг важен за вас документ.

Ваше приятелство с жена ще бъде причина за събиране или пътуване, което ще ви донесе приятни емоции.

През седмицата бъдете внимателни на работното си място, изпълнявайте стриктно задачите и задълженията си, не допускайте разсеяност при работа с документи. Не обръщайте внимание на клюки или коментари свързани с ваши колеги или ръководители.

Хубавите събития през тази седмица вероятно ще ви изненадат и те ще имат връзка с вашия дом или семейство.

Младите мъже и жени ще се наложи да прекарат повече време в дома си, да се ангажират с повече домашни задачи, като за това ще си има определена причина.

Мъжете Козирог могат да бъдат сами на себе си врагове през тези седем дни. Бъдете предпазливи с думите си, те могат да наранят някого повече, отколкото вие предполагате или сте имали като умисъл в действията си.

Жените ще имат ангажименти или важни контакти с жени предимно от село, от друг град или държава.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще ви бъде трудно да разрешите неприятности с някои хора или да хармонизирате отношенията си с тях. Причината за това може да бъде факта, че са ваши роднини или по-възрастни от вас.

През тези седем дни ще имате срещи или виртуални контакти с дете или с млад човек, които ще ви разстроят, натъжат по някаква причина.

През седмицата ще получите подкрепа или важно за вас съдействие от страна на човек, който не живее във вашия дом и който най-вероятно не е ваш роднина. Той може да е част от работния ви екип, да е публична фигура, приятел или съсед.

Като цяло седмицата ще има с какво да ви зарадва, тъй като ще възникнат интересни и полезни за вас шансове и възможности за постигане на реални успехи, реализиране успешно на важни за вас задачи.
През седмицата следете внимателно отношенията си с хора родени под водните зодиакални знаци.

Младите мъже и жени ще трябва да намерят хармония в отношенията си с по-възрастен мъж: баща, дядо, по-голям брат и др. Няма да бъде лесна задача, но това трябва да ви бъде приоритет.

Жените Водолей ще имат продуктивно време, донякъде благодарение на добре планирани действия и задачи още преди началото на настоящата седмица.

Мъжете ще имат време, в което ще вземат важни решения, без емоции и без да се поддават на чужди влияния или съвети.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е една благоприятна седмица за развитие на вашите професионални или бизнес дела. Бъдете активни, амбициозни, действайте смело и решително. Имате цели, вложете енергия в тяхното осъществяване.

Използвайте максимално новопоявилите се шансове или търсете нови възможности за вашето развитие.

Внимателно следете отношенията си на работното място с хора родени под водни зодиакални знаци. Не приемайте моите думи като знак за опасност от техни негативни действия срещу вас, а се стремете да не допускате нежелани противоречия или конфликти.

През тези седем дни ще ви зарадват събития свързани с раждането на дете, с рожден ден или друго специално събитие, свързано с приятни емоции, преживявания и подаръци.

През седмицата бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които са родени под огнени знаци, тъй като неприятностите с тях могат да предизвикат нежелани за вас проблеми.

Тази седмица внимание ще изиска здравето ви, като е възможно да приемете несериозно едно неразположение или да предприемете самолечение, което да се окаже погрешно.

Младите мъже и жени ще имат благоприятно време за годеж или сватба, за организиране на важно събитие от семеен характер.

Възможно е да поставите началото на общо съжителство с романтичния си партньор.

Мъжете Риби трудно ще реализират плановете си. Осъзнайте факта, че е дошло време за една важна промяна!

Жените може да пътуват в реалността или в мечтите си. За вас ще бъде важно да имате опция да бягате от рутината в настоящето си ежедневие, от застоя или липсата на възможност за свободни действия.

(Източник: astro.velida.net)