Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 19-25 април)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която за вас бъде добре да приемете философски едно неприятно събитие, свързано с човек, когото познавате.

Различни събития през тези седем дни може да изискат от вас да тръгнете на кратко пътуване, да отидете в дома на роднини или приятели, които живеят на някакво разстояние от вас.

Неприятностите или затрудненията през тази седмица вероятно няма да ви касаят пряко. Въпреки, че ще се случат в живота на други хора, те ще имат някакво влияние върху вас, променяйки по някакъв начин вашето ежедневие или планове.

Съдбата ще ви изпрати поне един шанс през тази пролетна седмица, да реализирате свое желание или идея. През тези дни определено няма да ви липсва късмет в новите ви начинания.

През седмицата ще трябва да обмисляте по-практично своите действия или ангажименти, включително тези, които ще имате с хора от кръга ви приятели или партньори.

През седмицата динамиката на събитията ще бъде голяма и ще се изиска от вас да покажете стабилност и последователност в действията си.

Успехите ви ще са реално постижими, но само ако покажете постоянство и воля при изпълнение на планове и задачи. които ще имате през тези седем дни.

Младежите и девойките Овен ще са много нетърпеливи и импулсивни през тези седем дни. Това може да ви забърка в най-различни, трагични или комични ситуации.

Мъжете ще имат полезен разговор, среща или събиране с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Жените ще преживеят стресиращо възникването на една неприятност, която всъщност ще има много простичко разрешение.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, очаквайте седмица, в която ще ви зарадват новини и събития свързани с човек, който живее в друго населено място или държава. Най-вероятно това е някой, с когото имате романтични или роднински отношения.

През тази седмица бъдете внимателни и предпазливи в думи или в обещания, които давате на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, тъй като има вероятност да възникне недоразумение или да бъдете обект на нечия манипулация.

Всъщност отношенията ви с хора от земните зодиакални знаци ще са много важни за вас, но стига да се базират на честност, уважение и откровеност.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, за развитие на контакти с хора от различни държави.

Ще имате интересна комуникация с хора родени под въздушните зодиакални знаци.

През седмицата ще търсите най-доброто разрешение на битов или имотен проблем, който определено ще се нуждае от някакво проучване, търсене на специалист, професионален съвет и др.

Родените под знака на Телец ще благоприятна седмица за хармонизиране на любовните си отношения и за възстановяване на стари приятелски връзки.

Младежите и девойките Телец ще обмислят много задълбочено една своя идея или желание и ще търсят (основно в мислите си) варианти за тяхното реализиране.

Мъжете ще се ангажират с един емонт, с подмяна на вещ или техника в дома или с друга битова ситуация.

Жените ще са стожерите в дома, всеки ще разчита на тях, всеки ще ги търси за помощ, но те самите рядко ще получават такава.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която за да реализирате голяма част от плановете си, ще ви се наложи да разчитате на мъж или на мъже.

Много добро развитие през седмицата могат да имат отношения между различните поколения мъже в едно семейство. Но нищо няма да се получи ако не се търси съгласие, хармония, компромиси, когато възникнат сериозни разногласия. Тях ги има на всякъде, но всеки ги разрешава по различен начин.

През тази седмица ще споделите една своя идея свързана с дома ви и ще търсите конкретни начини да я реализирате. Вероятно това ще има връзка с някаква промяна и идеята ви определено ще бъде много добра.

През тези седем дни може да ви зарадва документ или новина свързана с имот или собственост, които притежавате или искате да закупите. Тази благоприятна тенденция важи и в случай, че сте в процес на някаква продажба.

През тази седмица може да присъствате на събиране свързано с човек, който е в Отвъдното или да присъствате на разговор по въпроси, касаещи наследство.
През седмицата ще ви се наложи да отложите една среща или да откажете една покана, поради друг внезапно възникнал ангажимент.

Девойките и младежите Близнаци ще преживеят събитие, среща или разговор с жена, която живее в друго населено място или която има работа свързана с пътуване.

Мъжете ще се наложи да поемат един сериозен семеен ангажимент, който ще има определен срок за изпълнение.

Жените да се подготвят за седмица на неочаквани събития, които ще се случат в дома, в работата или в обществото, където живеят.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тези седем дни проверете добре всичко свързано с документи или с багаж, ако ви предстои да пътувате, независимо от разстоянието. Има вероятност при едно такова пътуване да възникне неочаквана ситуация, която да ви създаде напрежение или да ви причини някаква загуба.

През тези седем дни бъдете внимателни в професионалните си и бизнес отношения. Бъдете предпазливи за да не допуснете непрофесионално изпълнение на вашите задачи поради прибързаност или липса на достатъчно опит.

Неприятностите тази седмица ще се отразят негативно на вашите планове и действия, тъй като могат да ви провокират към прибързани емоционални реакции и това да доведе до тяхното задълбочаване.

През тази седмица вероятно ще се появят нови хора в кръга ви от колеги, клиенти или партньори.

През тези седем дни не отказвайте помощ на хора, които имат нужда от такава.

През седмицата ще бъде важно да пазите личната си поща и телефон от чуждо любопитство.

Възможно е да очаквате напразно важен за вас документ или информация, които да се забавят за неопределено време.

Младежите и девойките Рак ще са неудовлетворени от развитието на събития, за които са имали много по-големи очаквания и надежди.

Мъжете ще имат емоционални преживявания с приятели.

Жените да се пазят от клюки, разпространение на непроверена или невярна информация.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще получите ще ви зарадва документ за пари, които ще получите от една институция, банка или друг източник. В някои случаи това може да ви изненада.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори свързани с по-високо заплащане, за стартиране на проект, от който ще очаквате добри приходи и други.
През седмицата внимание от вас ще изискат семейните ви отношения, където може да възникне конфликтна ситуация, с трудно прогнозимо развитие.

Невъзможно е да се каже откъде ще тръгне конфликта или с какво ще бъде свързан проблема, но бъдете много внимателни, когато възникне нежелано напрежение във вашето семейство.

През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване, но само ако имате конкретна цел: бизнес, среща с важни хора, а не с цел туризъм или развлечения.

През тези седем дни може да ви притесни здравето на близък човек роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Девойките и младежите Лъв ще имат седмица на много и разнообразни контакти с приятели или съученици. Може да сте ангажирани с някакъв изпит, представяне, кандидатстване за нова работа, което ще има благоприятно развитие за вас.

Жените да бъдат внимателни със споделянето на лични или семейни тайни. Веднъж излезли от вас думи, няма да се върнат обратно, а ще продължат своето движение от уста на уста.

Мъжете ще имат поводи за лично удовлетворение от добре свърена работа, стабилизиране или хармонизиране на важни отношения и др.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ви предстои разминаване на интереси и конфликтна ситуация свързана с  дете или с родители.

Като цяло тази седмица ще се запомни с получаването на неприятна новина или преживяването на неочаквано събитие, свързано с човек от кръга ви роднини, съседи или приятели.

През седмицата ще ви зарадва здравословното възстановяване и стабилизиране на мъж и успешната терапия след операция или друг вид лечение.

През седмицата ще възникне спор или напрежение с човек роден под водните зодиакални знаци, което ще има връзка с финансов документ, с неизпълнено обещание или с пари.

През седмицата ще имате очакване и надежда да получите подкрепа, помощ или съдействие от страна на жена, най-вероятно ваша майка, баба, сестра, дъщеря и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за любовни и романтични преживявания.

Младежите и девойките Дева ще преживеят събитие свързано с съученик, приятел или млад родственик роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Мъжете ще имат възможност да вкарат свежи пари в личния си или семеен бюджет.

Жените ще се ангажират с важен договор или споразумение от финансов, професионален или политически характер.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица за вас ще бъде важно да постигнете стабилност и да осигурите комфорт в семейството си, в семейните си и роднински отношения. Вашите усилия трябва да бъдат насочени в тази посока и определено няма да бъдат безсмислени.

Мнозина от вас ще се зарадват на добри приходи в семейния си бюджет или на успешната реализация на една сделка за семейството.

Разходите, които ще направите за дете или за близък роднина ще бъдат необходимост, но вероятно добре планирани, без сътресения или други негативни последици.

През седмицата реализацията на вашите планове ще става бавно, като понякога ще ви се налага да правите крачка назад, за да коригирате нещо. Важното е, че успехите ви ще бъдат реално постижими.

Това ще бъде благоприятна седмица за лечение и за възстановяване след операция или друга специална медицинска интервенция.

През седмицата ще очаквате важна за вас информация или документ, на база на които ще направите ваши нови планове за следващите няколко месеца.

Младежите и девойките Везни ще трябва да се погрижат за физическата си форма. Спортувайте, излизайте сред природата и внимавайте с цигарите и алкохола.

Мъжете ще запомнят тази седмица с преживяване, което ще имат с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Жените ще имат едно чудесно, благоприятно време за постигане на реален напредък във важни за тях дела.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви се наложи много мъдро, практично и дипломатично да се справите с една ситуация на напрежение на работното ви място. Най-вероятно това ще има връзка с мъж, който е ваш колега, ръководител или клиент.

През седмицата контактите ви с хора, които представляват държавна или банкова институция могат също да бъдат проблематични.

През тази седмица за някои от вас ще възникне неочаквана необходимост от промяна свързана с пътуване. Промените в този план ще са индивидуални, но най-вероятно ще имат връзка със член на вашето семейството или с роднинските ви отношения.

Лицемерното отношение към вас от страна на една личност, опитите за хитруване или за манипулация могат да объркат отношенията ви, да ви причинят разочарование от този човек и др.

През седмицата ще можете да се зарадвате на покупка за дома си или лично за вас.

Добро развитие през тези седем дни ще имат и вашите романтични и любовни отношения.

През седмицата ще имате благоприятно време за нови начинания, чиято реализация ще може да се осъществи в рамките на няколко дни или седмици.

Младежите или девойките Скорпион ще имат романтично преживяване с по-възрастен партньор.

Жените ще се натъжат или разстроят от неприятна новина свързана с момиче или с млада жена.

Мъжете са на прага на важни промени в живота си, които ще изискат и вземане на поне едно съдбовно решение.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате повече или по-чести телефонни разговори или срещи. Тази динамика в ежедневието ви ще бъде свързана с различни събития, които ще касят хора от семейството ви.

През седмицата може да очаквате ново развитие на проблеми от финансов или материален характер. Ситуацията сега ще бъде по-благоприятна и ще способства за по-доброто развитие на тези ваши дела.

Като цяло през тези седем дни ще успеете да постигнете желаното от вас развитие на ваши планове и идеи. Всяко събитие през седмицата ще се характеризира и ще се запомни с интересно развитие.

През седмицата може да възникне необходимост за пътуване или ще преживеете неочаквани събития свързани с хора от друга общност.

За някои от вас е възможно да възникне нов шанс в личен или професионален план свързан по някакъв начин с пътуване.

Седмицата ще се запомни с едно приятно събитие, като в някои случаи то може да бъде свързано с романтично приятелство или любов.

Младежите и девойките Стрелец ще трябва да са много внимателни в интимните си и сексуални отношения, тъй като има опасност от забременяване или заболяване.

Мъжете Стрелец ще имат много сериозни отговорности свързани с работа, бизнес, обществени или политически задачи, проекти и др.

Жените ще очакват едно ново развитие на сложни ситуации в живота си, които да им дадат по-голяма свобода за бъдещи действия и изяви.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица някои от по-важните събития в живота ви ще бъдат свързани с дете или с млад човек, които са родени под знака на Козирог, Дева или Телец или имат такъв акцедент.

През тази седмица ще ви зарадва новина за дългоочакана бременност или раждане на бебе в кръга ви от роднини, приятели и съседи.
През седмицата внимавайте във финансовите си и професионални отношения с хора, които са по-възрастни от вас или заемат по-висока позиция в работата или в обществото, където живеете.

Възможно е през седмицата да получите обещание, което няма да бъде изпълнено или някой да допусне неприятна грешка в работата си с вас.

През тези седем дни, деликатни ще бъдат отношенията ви с мъже, тъй като те ще имат силно желание да налагат своята воля или да контролират вашите действия.

Поради тази причина особено сложни ще се окажат отношенията между бащи и синове.

През седмицата ще ви натъжи новина свързана с човек от кръга ви приятели, свързана с неуспех или загуба в неговия/нейния живот.

Младежите и девойките Козирог ще преминат през много силен седемдневен период, стига да имат ясни цели за живота си и идея как да ги постигнат.

Жените Козирог ще са обременени от повече финансови задачи и дела, плащания или уреждане на различни парични ангажименти.

Мъжете ще имат неясен седемдневен период, в който събитията ще имат развитие, което вие сами сте определили от действията си от началото на април досега.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е една благоприятна седмица за развитието на ваши романтични и любовни отношения, особено ако сте несемейни или сте в групата търсещи сериозна връзка.

Непредсказуемо, но интересно развитие могат да имат отношения с партньор роден под въздушен зодиакален знак.

През тези седем дни ще проявите нетолерантност спрямо действията на жена, която не живее във вашия дом. Тя ще направи опит по някакъв начин да влияе на вашите семейни отношения или ще бъде причина за интриги на работното ви място.

През тази седмица се стремете да избегнете неприятни хора и неприятни ситуации. Тяхното развитие може да вземе неочакван обрат и да ви навреди по някакъв начин, както психически така и физически.

Неочакван разход ще създаде временно напрежение в дома ви.

Девойките и младежите Водолей ще имат чудесен период за срещи и събирания, но не допускайте непредпазливост или арогантност в действията си, особено ако има някакви епидемиологични ограничения в страната, където живеете.

Мъжете Водолей ще са много оптимистично настроение за развитието на свои планове, в които влагате много енергия и ресурси. Добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак.

Жените ще са изправени преди избор, който ще има важно значение за личния им или професионален живот.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, използвайте тази благоприятна седмица за работа и за изпълнение на ваши важни семейни ангажименти.

Ще имате успешни посещения в различни държавни, банкови или юридически институции по въпроси, които са от значение за семейството или за бизнеса ви.

През тази седмица бъдете внимателни с промени в живота си или при вземане на важни решения, тъй като ще сте склонни да се влияете от емоциите си. Тяхната променливост, нестабилност може да създаде нежелателно объркване в живота ви.

През тази седмица ще ви изненада една новина свързана с човек, когото познавате. Тези новини вероятно ще касаят човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

През тези седем дни интересно развитие ще имат ваши приятелски отношения с жена, с която най-вероятно си комуникирате виртуално, и с която споделяте общи интереси или идеи.

Седмицата носи нови познанства с хора от различни разстояния.

Младежите и девойките Риби ще имат много по-силен стремеж към романтични и интимни преживявания.

Мъжете ще трябва да се примирят с известен застой в делата си, но това в никой случай не е изгубено време за вас. Има какво да правите, какво да учите, да се развивате в различни посоки.

Жените ще се ангажират с подарък за момиче или млада жена. Една такава личност може да бъде причина за събиране, за поздравления по телефона или за друго приятно преживяване.

Източник: astro.velida.net