Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 26 април - 2 май)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате разговор или сериозен ангажимент с човек роден под земните зодиакални знаци, който ще има отношение към ваши финансови и професионални дела и интереси.

Възможно е дори да получите пари или друга някаква облага, полза от такъв човек.

През тази седмица може да ви се наложи да пътувате по работа, по семейни причини или поради невъзможност да откажете една покана. Въпреки някои ваши предварителни притеснения, пътуването може да се окаже интересно, емоционално и полезно за вас.

През тази седмица много от семейните представители на този зодиакален знак ще преживеят неочакван конфликт в семейството си. Вероятно това в някаква степен ще ви помогне да изясните някои недоразумения, съмнения или подозрения и да направите отношенията си хармонични и по- стабилни.

През тази седмица мнозина от вас ще се разделят с жена, която е ваша приятелка, съседка или колежка.

Седмицата може да се запомни с промяна на работното ви място, като преместване на нова позиция, нова дейност, нов проект или клиенти или изцяло нова работа.

Младежите и девойките Овен ще са фокусирани върху осигуряване на добри доходи, джобни пари чрез почасова работа или временен ангажимент и др.

Мъжете също ще са фокусирани върху финансовата стабилност в живота си, което може да бъде причина за работа с документи, договор, търсене на важен кредит или други подобни действия.

Жените ще са стълбовете в дома и всеки ще разчита на тях. Отговорностите ви ще са големи, но вие ще се справите добре.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ви предстоят разговори или ще вземете решения, които ще определят плановете ви за следващия месец – два или почти за целия летен сезон.

Въпреки финансовите ви и професионални приоритети, които ще имате, през тази седмица внимание ще изискат семейните ви отношения, където ще възникне проблем или ситуация, която ще трябва да бъде преодоляна или разрешена в рамките на периода.

Ако сте семейни не допускайте конфронтация в отношенията си с брачния партньор или с негови/нейни роднини, тъй като те могат да доведат до нежелани промени във ваши планове и усложнения в живота ви.

През тази седмица интересни събития могат да възникнат около човек, който живее в друго селище или държава. Може да имате повод за празнуване или събиране свързано с такъв човек.
Седмицата ще бъде благоприятна за тези от вас, които ще пътуват с цел работа, лечение, престой в санаториум или специален оздравителен център и др.

През тези седем дни ще имате много повече контакти с нови и стари приятели. Ще споделяте общи спомени, ще обсъждате с тях различни идеи или планове.

Едно ново реално или виртуално приятелство ще ви помогне да научите нови и интересни неща.

Девойките и младежите Телец ще се срещнат с много нови хора през седмицата. Трудно начало ще имат вашите отношения с представители на Козирог, Телец или Дева, но предстои интересно развитие на вашите връзки.

Жените ще имат причина много по-внимателно и детайлно да обмислят свои планове и идеи. През тази седмица няма и не трябва да бързате за никъде…

Мъжете ще приемат много чувствително и емоционално неприятностите, с които ще се сблъскат през тези седем дни. От вас ще се изиска не само мъдрост в действията, но и да боравите с умения като дипломатичност и търпеливост.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате неочаквани интересни, емоционални или романтични преживявания. Те могат да ви дадат надежда за едно перспективно развитие на вашите лични, семейни или професионални отношения.

Това е напълно възможно, но и нищо няма да ви бъде дадено без да вложите конкретни усилия от ваша страна.

Дали ще постигнете и съхраните хармония и уважение в такива отношения или ще следвате моментни емоции и капризи, ще зависи изцяло от вас.

През седмицата очаквайте появата на нови шансове и обстоятелства, за развитие на важни за дома ви дела, включително такива свързани с купуване на нов дом, преместване в ново жилище, по-големи ремонти и др. (в зависимост от собствените ви цели и планове).

Няма нужда да пиша, че конфликтите през тази седмица са нежелани. Те могат да завихрят буря от трудно контролируеми емоции и да ви разделят временно или завинаги с хора, които са важна част от живота ви.

Действията на човек, роден под огнен зодиакален знак, ще ви разочароват или ядосат.

Дайте си време да премислите това, което се случва и каква е причината.

Тази седмица носи събитие свързано с момиче или с млада жена, което може да изиска да купите подарък или да изпратите специални поздравления.

Младежите и девойките Близнаци ще са уязвими откъм лъжливи комплименти или клюки, което може да създаде нежелана дисхармония в живота им.

Мъжете ще са с желание за любовни и интимни преживявания, които да подхранят самочувствието им, да им създадат нужния духовен или емоционален комфорт.

Жените ще са с ясна визия какво искат да постигнат през тези седем дни и ще са достатъчно амбициозни и активни да следват своите цели.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще ви зарадва вниманието или желанието за помощ, разбиране на личните ви проблеми, от страна на жена, която може да бъде ваша роднина, приятелка или съвсем страничен човек.

През тези седем дни ще ви изненадат събития в живота на човек от собственото ви семейство или действия, които ще се предприемат по отношение на образование или карие

През седмицата ще ви ангажират различни финансови дела свързани с ваше дете или с възрастен човек от семейството ви.

През седмицата на изпитание ще бъдат поставени ваши приятелски отношения, поради сблъсък на интереси или други лични проблеми.

Една среща или разговор през тази седмица ще ви помогне да се изчистите от ваши подозрения, които сте имали за един определен човек или събитие. Това по някакъв начин ще ви помогне да направите нови планове за бъдещето си.

Като цяло през седмицата ще имате благоприятни възможности за развитие на семейните си планове, за покупки за дома или обгрижване на имот, който притежавате.

Младежите и девойките Рак ще трябва да се фокусират върху самосъхранение през тези седем дни поради възникването на неочаквани събития и промени в средата, където живеят или учат.

Мъжете ще разчитат твърде много на други хора за развитието на свои важни планове и идеи. Това може да ви донесе успех, но не бива да се разчита само на това…

Жените нека бъдат максимално предпазливи във всяка една сфера от живота си.

Пазете се от кражба, от любопитство към лична информация във вашия компютър или телефон, към подозрителен интерес към ваши лични планове или отношения.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще очаквате по-добри доходи или важни новини в семейството си, които да ви помогнат за разрешаване на един проблем или ситуация. Не са изключени неочаквани разходи за семейни нужди.

Това ще бъде благоприятна седмица за романтични пътувания и преживявания, за развитие на виртуална романтична кореспонденция и онлайн разговори.

През седмицата ще имате благоприятно време за вземане на решение свързано с промяна по местоживеене заради партньора ви (за тези от вас, които се намират в подобна ситуация).

През тази седмица следете внимателно новини, които касаят дома или семейството ви.

Те могат да дойдат чрез хора родени под знака на Дева, Козирог или Телец или да касаят такива хора от семейството ви.

Неприятности с хора от водните зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци, могат да имат връзка с ваши семейни отношения или с преживени вече неприятни събития.

Младежите и девойките Лъв ще се забавляват и разтоварват чрез комуникация с приятели от близо и далеч. Ще обичате да споделяте неща, които трудно бихте споделили с родители или с брат и сестра.

Мъжете ще имат много смели, рационални и реално постижими планове за седмицата. Вложете достатъчно воля и ще има на какво да се зарадвате.

Жените също ще имат желание да комуникират повече с приятели или с роднини. Ще имате достатъчно теми за обсъждане свързани с различни събития в семейството.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ви се дава да преживеете любовни притеснения свързани с партньор, които някои от вас имат, и който се намира в друго населено място.

Пътуванията свързани с романтични срещи, могат да се окажат разочароващи или да ви поставят в някаква деликатна ситуация.

През тези седем дни насочете своето внимание към семейството си и към близкия си кръг роднини. Някои от вас ще са сериозно ангажирани с подготовката на бъдещи промени в живота на семейството си.

Определено пред вас са неща, с които ще може да постигнете успех или прогрес.

Това ще бъде благоприятна седмица за начало на брачно съжителство или за сватба.

През седмицата мнозина от вас ще преминат през моменти на напрежение в дома си, които може бързо да приключат, ако се използва мъдрост, търпение и разбиране в думи или в решения.

Бъдете искрени и коректни в отношенията си с родственици, с които ще имате контакт през тези седем дни.

Използвайте тази седмица за създаване на нови познанства с хора от различните краища на света, които могат да обогатят вашите познания за живота извън пределите на вашата роднина.

Младежите и девойките Дева ще имат чудесно време за разгръщане и доказване на таланти и способности в различни сфери от живота: учение, кариера, изкуство, спорт и др.

Мъжете ще са нетърпеливи и това може да предизвика поредица от неприятни грешки и недоразумения.

Жените ще трябва да вземат конкретно решение, което ще рефлектира сериозно върху техния личен или професионален живот.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще ви вълнуват различни събития или преживявания, които ще са свързани с хора от различни разстояния. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, което ще осъществите с приятели или с роднини.

Възможно е пътуване свързано с кратък престой на друго място (например за почивните дни).

Като цяло седмицата вещае позитивни за вас събития и преживявания свързани с хора от друг град или държава.

През тези седем дни е желателно да избягвате напрежение в отношенията си. Няма да спечелите нищо с конфронтация или налагане на вашата воля.

През тази седмица отделете време да прецените по-добре някои ваши познанства и отношения. Бъдете решителни в желанието си да се разделите с тези, които ви пречат или се месят в личния ви живот.

Това може да бъде една благоприятна седмица за развитие на имотни дела, промени свързани с жилище или селски имот и др.

Успехи през седмицата могат да имат тези от вас, които се занимават с покупки или с продажби.

През тази седмица ще бъде добре да подредите личните си вещи и архиви, да се освободите от ненужни неща, които само запълват пространство в жилището ви.

Младежите и девойките Везни ще имат чудесна седмица за разширяване на кръга си от познати, за усвояване на нови знания и за реализиране на важни задачи, които отварят пътища към нови хоризонти в живота им.

Жените ще имат повече работа тъй като на плещите им лежат несвършени задачи от изминалата седмица, а новата седмица идва с нови ангажименти.

Мъжете ще са склонни да реагират прибързано на всяка ситуация, която не им харесва. Трудно ще проявявате търпение за да видите развоя на събитията. А той няма да бъде лош за вас…

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица мнозина ще имат причина да пътувате по семейни причини или със семейството си.

Възможни са всякакви по характер контакти с роднини отблизо и далеч.

През тази седмица ще възникнат битови проблеми или проблеми с личен автомобил, които ще изискват по-дълго време за тяхното разрешаване.

Бъдете внимателни в действия от материален или имотен характер свързани с хора родени под водни зодиакални знаци.

През седмицата ще имате шанс или възможност за реализация на нещо, което е важно за вас.

Вероятно за това ще получите съдействие от страна на жена, която познавате или която тепърва ще срещнете.

При възникване на конфликт не бързайте да реагирате. Може да допуснете прибързани обвинения или обида, а по-късно да съжалявате за действията си.

Младежите и девойките Везни ще очакват новини или резултати свързани с изпити, представяния, интервюта и други важни за бъдещето им дейности.

Мъжете, ако създадат нови приятелства през тази седмица те ще останат за дълго в живота им.

Жените ще трябва добре да огледат плюсовете и минусите на едно решение, което им предстои да вземат през тези седем дни.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате възможност да получите по-ясна представа за бъдещето развитие на ваша романтична или брачна връзка (това касае тези отношения, които преживяват период на някакви изпитания).

Дали една такава връзка ще оцелее или ще преживее окончателен край ще зависи от индивидуалния ви хороскоп.

Важно е да се знае, че тези събития имат конкретен смисъл и те или ще заздарвят вашите отношения или ще освободят място за нов по-стойностен партньор да заеме мястото до вас.

През тази седмица може да следите внимателно здравословното състояние на близък човек. Това може да бъде някой, който живее в друго населено място или да пътувате по здравословни причини.

Седмицата носи някакво притеснение свързано с пътуване за роднина или приятел.

Това ще бъде сложна седмица за уреждане на договори или документи. В случай, че ви се налагат подобни действия, бъдете готови за всякакво развитие на подобни дела.

През тази седмица може да преживеете начало на една промяна в живота ви, но тя ще се осъществява много бавно и почти незабележимо.

Младежите и девойките Стрелец ще са нетърпеливи, емоционални, склонни към капризи или докачливост. Нищо хубаво няма да излезе от подобни действия.

Мъжете ще имат важен разговор с жена, който може да касае въпроси свързани с работа, със семейството, с някакъв обществен или политически проект и др.

Жените ще се чувстват изоставени при разрешаването на неприятности, които едва ли са възникнали само по тяхна вина.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица избягвайте да вземате страна в конфликт или в проблеми между жени. Няма да можете да помогнете с нищо, но може да се окажете в един момент попаднали в много деликатна ситуация.

През тази седмица бъдете разумни и предпазливи на работното си място. Внимание ще изиска работа с нови клиенти или с нови бизнес партньори.

През седмицата не избързвайте в своите заключения относно действия или думи на други хора. Изчакайте да видите тяхното развитие, да разберете по-добре смисъла на това, което те казват или правят.

През тази седмица ще бъдете свидетели на една неочаквана драма или инцидент, или ще получите новина свързана с такива.

Използвайте тази седмица за уреждане на всякакви парични дела или документи от финансово материален характер.

Седмицата ще бъде благоприятна, както за покупки така и за продажба на вещи или имот.

Младежите и девойките Козирог от една страна ще искат още да са в онзи безгрижен период на детството си, а от друга ще искат да са достатъчно независими за да вземат самостоятелни решения и да живеят по свои собствени правила. Ще ви бъде трудно да намирате баланса…

Жените Козирог да не рискуват с прибързани действия, които могат да причинят загуби в лични отношения, в работа или в други важни дела.

Мъжете ще имат желание или повод за една среща. Дано очакванията ви се покрият от това, което ще преживеете в действителност.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще възникне интересна възможност за развитие на ваши планове, ще имате късмет или подкрепа от страна на роднина или някой, с когото работите заедно.

През тези седем дни ще имате емоционални преживявания свързани с личния живот на близък човек или приятел.

През тази седмица ще имате възможност да намерите разрешение на недоразумения или противоречия с приятели. Ще можете да възобновите отношенията си с тях, както и да осъществите други някакви контакти с хора от миналото си.

На работното ви място ще възникне напрежение, което ще бъде проверка за умението ви да избягвате конфликтни ситуации.

Младежите и девойките Водолей ще бъдат обект на нечие желание да ги използва в своя изгода или с някаква нелоялна цел. Бъдете внимателни, не бързайте да приемате всяка покана, нито лесно да допускате нови хора до себе си.

Това, че някой е приятел на някой, когото вие познавате, не е гаранция за лоялност, искреност и честност.

Мъжете ще се чувстват твърде обременени от много семейни задачи и задължения и това ще провокира конфликти с останалите членове на семейството ви. Един спокоен разговор относно това как се чувствате ще бъде много по-добро решение за вас.

Жените ще имат възможност да извлекат печалба от една своя дейност или идея. Всичко ще зависи от това как представяте нещата и какви очаквания имате.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще трябва да се концентрирате много по-добре в задачите, които ще имате в работата си.

По-голямото внимание от ваша страна ще ви предпази от грешки или пропуски, както и от опитите на някой да ви злепостави пред началници или клиенти.

Ако имате собствен бизнес бъдете внимателни с документи, с които ще се занимавате или с евентуални сделки, договорености, които ще сключите през седмицата.

През тези седем дни ще ви зарадва придобивка или успех в живота на близък роднина.

Трудни през седмицата ще бъдат отношенията между различните поколения в дома или в семейството ви.

Възможно е тези затруднения да не са свързани с конкретен конфликт, а с емоции или преживявания, през които някой от семейството ви преминава.

Младежите и девойките Риби ще се зарадват на някаква сума пари в личния си бюджет. Ако това са пари, които ще получите от някаква работа, то задоволството ви ще е огромно, а самочувствието определено по-високо.

Мъжете ще трябва да направят някакво важно плащане, да оформят важен документ или договор или друга бумащина със значение за бъдещите им дела.

Жените ще имат лични поводи за радост, ще имат по-добро самочувствие или по-добро настроение.

(Източник: astro.velida.net)