Семейството на Боб Сагет разкри: Починал е от странна травма на главата

Боб Сагет

Боб Сагет

Американският комик и актьор Боб Сагет, чиято внезапна смърт миналия месец в хотел във Флорида шокира Холивуд, е починал от странна травма на главата. Това съобщи семейството на комика.

Сагет, любим на поколения зрители заради ролята си в хитовия ситком от 1980-1990 г. „Пълна къща“, беше намерен мъртъв в хотел в Орландо, докато си почивал след поредно представление от турнето му. Обстоятелствата около смъртта на 65-годишния мъж бяха обект на разследване.

„Властите са установили, че Боб е починал от травма на главата“, съобщи семейството му.

„Властите са стигнали до заключението, че той случайно е ударил задната част на главата си в нещо, не го е сметнал за сериозно, и е заспал“, съобщават близките, като добавят, че смъртта на комика няма общо с наркотици или алкохол.

Сагет придоби световна слава с ролята си в „Пълна къща“ на Дани Танър, където играеше овдовял баща на три момичета, включително дъщеря, изиграна последователно от сестрите-близначки Мери-Кейт и Ашли Олсен.

След смъртта му семейство Олсен отдава почит на Сагет като го описват като „най-любящия, състрадателен и щедър човек“.

Сагет беше и стендъп комик, озвучаваше роля в сериала на CBS „How I Met Your Mother“, беше водещ на „Най-смешните домашни видеоклипове на Америка“./БГНЕС