Шестият албум на Intelligent Music Project е вече факт

В него участват членове на Rainbow, Black Sabbath, Asia, Styx и Nazareth

музикантите от Intelligent Music Projec

музикантите от Intelligent Music Projec

От днес феновете на рок музиката вече могат да слушат дългоочаквания шести албум “The Creation” на българската супергрупа Intelligent Music Project. 12-те песни вече присъстват във всички музикални платформи, а диск може да бъде закупен освен от сайта на групата, така и от книжарници “Orange” и бензиностанции „Лукойл“. 

“The Creation” е поредното произведение на изкуството на българския бизнесмен, филантроп и меценат д-р Милен Врабевски. В албума се разгръщат темите за страха, за вътрешните сигнали и гласове във всеки от нас, както и за техниките, които спомагат на човек да се справя с ежедневните предизвикателства.

„Не трябва да взимате живота толкова насериозно. Опитайте се да наблюдавате собственото си развитие отгоре. По този начин ще се превърнете в съпричастен свидетел на своето съществуване. Всяка болка трябва да бъде обгърната от вашата грижа, но не от името на човека, който е част от проблема, а с вниманието на обикновен свидетел. Така ще се превърнете в източник на баланс, обич и хармония за целия свят и за себе си включително“, споделя д-р Врабевски.

Intelligent Music Project и този път спазва установената от самата група традиция в албумите им да участват световноизвестни изпълнители. В “The Creation” това са острието на Rainbow, Vandenberg и Michael Schenker Group – Рони Ромеро, Джон Пейн (ex-Asia) и Карл Сентанс (Nazareth). Това е и третият албум поред, в който се изявява вокалистът на британската прогресив рок група River Hounds Ричард Грисман. И докато тези четирима невероятни изпълнители са добре познати на феновете на Intelligent Music Project, една огромна изненада дебне в “The Creation”. Барабаните в албума са записани от двама легендарни баранисти – Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath) и Тод Сукерман (Styx). 

Какво разказаха звездите за “The Creation”, вижте тук: https://www.youtube.com/watch?v=QKe6_xjTgHQ&ab_channel=intelligentmusicrec

И тази година Intelligent Music Project ще зарадват българските рок фенове с  лятно турне в подкрепа на новия албум. Освен титулярния вокалист на супергрупата Рони Ромеро, в него ще вземат участие и легендарният барабанист на Rainbow и Black Sabbath Боби Рондинели и дългогодишният вокалист на Asia Джон Пейн.

Българската част от “The Creation Tour 2021” ще се проведе в края на месец май в Пловдив, Варна, Бургас и София. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim: https://bit.ly/3bWU9q8.