Слави се похвали с юнашки рейтинг за милиони, забрави една малка подробност

Слави Трифонов отново се похвали с юнашки рейтинг, бие всички  телевизи като маче у дирек,  ако може да му се вярва, но...

Ето какво писа "Марица" преди време:

  Малките букви под изследването, което според Слави доказва небивалия интерес към програмата му, уточняват, че това изследване не е пийпълметрия (която се отчита чрез приемници), а всъщност е социология, проведена сред 1 600 души по смс и онлайн метод. Как тези 1 600 души довеждат до достигнат общ брой от 1 450 000 и какъв е този метод, е пълна мистерия. Интересен е и фактът, че въпросната агенция, заела се да мери любопитството към новия канал, е собственост на дама на име Милкана Николова, част от екипа на първата пийпълметрична система у нас, стартирана навремето от агенцията на Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. Самият Кънчо, съвсем и най-случайно, беше гост на старта на канала с такт на ръченица. Иначе фирмата се занимава с рекламни и медийни изследвания, но не и с пийпълметрия."

Та Слави написа днес във "Фейсбук":

Продължавам да ви информирам за това, което правим и за вашия реален интерес към това, което правим. Защото, както съм казвал неведнъж - силата е в истината.

Според данните на „Би Медия Консултант“ вчера, 13 ноември, достигнатата аудитория (Reach %) на „7/8 ТВ“ в часовия пояс 19:00 - 23:45 ч. на национална база във възрастовата група 15-70 г. е 1 милион 127 хиляди 480 зрители. Или 22.3 % Reach.

Лидер по зрителски интерес вчера отново е „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ с достигната аудитория на национална база от 12.7 % Reach. Снощното предаване беше особено специално за мен заради участието на Камен Воденичаров, който се превъплъти в образа на Соломон Паси. За мен беше удоволствие отново да участвам в скеч заедно с Камен. Нещо, което не се беше случвало от 1998 г.