"Драми" в ефир: Андрей Арнаудов и Рут Колева паникьосаха водеща, продуцентът 10 мин. обяснява как си ударил пръста на ръката

Андрей Арнаудов, снимка: БГНЕС

Андрей Арнаудов, снимка: БГНЕС

"Огромна драма" се завихри в предаването "Преди обед". Андрей Арнаудов от Иван и Андрей пристигнал в последната минута до студиото. 10 минути зрителите на лайфстайл изданието слушаха как именникът на днешния ден имал порта на къщата си с фотоклетка, но била замръзнала и затрупана от снега. След това решил да изрови от снега ключовете, но и те били замръзнали. Продуцентът и водещ се тюхкаше, че не се е сетил да накара жена си да му донесе гореща вода. Вместо това, взел чук, с който счупил ключовете и дори си ударил пръста. В крайна сметка успял да стигне до бул. "Черни връх" на бегом, но нямало таксита, а огромно задръствания. Водещият отворил кола и помолил шофьора да го закара до НДК. 

Десислава Стоянова и екипът зад нея изпаднали в паника, след като Андрей така и не идва. Освен това, и вторият ѝ гост - певицата Рут Колева закъсня заради снега с 10 минути и се включи по-късно в предаването. На нейно място беше поканен синоптикът Боби Лазаров. Зрители се шегуват в социалните мрежи, че удареният пръст на Андрей трябва да бъде включен в обедната емисия на БТВ като първа новина.