Балканският готвач, тъпото джихадистко копеле, щайгата, ГРУ и КГБ

Сега ни поканиха и Владимир Путин за десерт, напират за "мирния атом"

Светолав Пинтев 

„Ислямска държава“ се закани люто на Балканите. „Не сме ви забравили , имахме си друга работа, ще ви посетим“, викат. Само да не си счупят зъбките…Всички взеха да налитат на тия пусти Балкани.... Това джихадисти, това империалисти...
Румънски готвач стана един от героите британски по време на терористичната атака в Лондон, която бе извършена в края на  миналата седмица, както тогава писа The Telegraph. Колегите от там разказаха една наистина вълнуваща история. Когато миналата събота няколко откачeни изроди атакуваха с ножове минувачи в Лондон, като убиха седем души, а други 48 раниха, храбрият балканец хич не се маял,  ами халосал един от теористистите-джихадисти по главата с все сила. Треснал го с първата щайгата, която му се случила под ръка. И много добре направил, като на подложил преколонена главица на ятагана, ако схващате историческия план. 
 Джихадистът паднал като талпа, естествено, а храбрият готвач, след като обезвредил  така небрежно тъпото терористично копеле, успял да спаси над 20 души, като ги приютил в пекарната си. Ще излиза това злощастно дете на джихада  с нож срещу лъв балкански, въоръжен с щайга. Къде отиваш ти бе, Оуигофрен, както любезно се изразява Светльо Хиподилски. Това ми напомня и за един тип, който гръмна с пистолета си, както  си седял в  кафенене,  един от терористите , окървавили Париж. Точно на този джихадист не му се е получило да го окървави, де. А и френските медии съобщиха, после покриха случая, не знам защо.  
Юнашка и сурова порода сме балканците, дума да няма. Със  зъби можем да им прегризем вратлетата джихадистки, в юначка кръв да ги удавим, дето пеят из македонския край. Хеле пък братята македонци,  като ги споменах, които хем безспорно са от нашето коляно по род и език, ама по учебниците, написани от Коминтерна,  са си преки потомци на Александър Велики, което ще рече и на самия бог Амон. Даже добичетата им са от семката на коня му Буцефал, ако ги питаш. Започвам да им вярвам да ви кажа, въпреки че съм чудесно осведомен за историята на тази фалшификация.
Ама им завидях направо, когато видях как медиите им разобличиха козните на КГБ,  което сега са го нарекли ФСБ. Също като нашата велика група Формация Студио Балкантон. Което пък ми напомни песента им „Пак ще се срещнем след 10 години“. И се срещнаха.... Македонските медии не спестиха нищо за заговора срещу страната им, който се плете от едно десетилетие. Както преди това направиха черногорците, когато им спрeтнаха опит за преврат. Оказа се, че в Македония са замесени ГРУ и СВР всъщност. Първото даже действало от щаб квартирата си в София. Чудно. Няма и голямо значение,

КГБ е универсален символ на злото

Приемете го като поетична фигура.

Руски шпиони и дипломати участват от близо десетилетие в разпространяване на пропаганда и провокиране на нестабилност в Македония като част от кампания на Балканите срещу разширяването на НАТО, стана ясно от изтеклия доклад на македонските служби, който организацията OCCRP, публикувала световноизвестните разкрития „Досиетата от Панама“ и „Руската пералня“, разкри.

За последните девет години Република Македония е под силна подривна, пропагандна и разузнавателна активност, водена пряко от посолството на Руската федерация, стана ясно от там.

Службите в Македония не се потопиха, както биха направили нашите при подобна ситуация, а разкриха част от информацията си пред медиите. А това означава, че наистина милеят за страната си и си вършат работата.
Директорът на македонската служба за сигурност и контраразузнаване  Владимир Атанасовски изнесе пред местните вестници и електронни издания множество факти, които разкриват ролята на руското посолство в Скопие.
Мисълта ми е, че болшинството медии изнесоха фактите, което не си представям как би могло да се случи у нас при подобни обстоятелства. Тук 99 % от главните редактори щяха да се гънат като тръстики на вятъра, а колегите в поверените им медии да обясняват как мръсните сородоиди лъжат грозно и се опитват да натопят Москва, а тя е невинна като сълза на сърна. А  у нас обстоятелствата всъщност са същите, може и много по зле да се, но никой не казва „гък“.

Нещо абсолютно естествено, като се има предвид КОЙ държи монопола в медиите и разпространението на печата.. Страшно е да си помислиш колко са агентите на влияние на КГБ, които се опитват да формират общественото мнение.  Има информация за хиляди агенти. Къде са службите, нищо ли не знаят? Та то е видимо с просто око. А бруталната настоятелност, с която се опитват да ни наложат катастрофалния проект АЕЦ „Белене“ е направо страшна. Цяла една партия открито работи в тази посока и дори крещи неистово, че сме длъжни да пуснем „мириня атом“ да бушува в страната ни с руска техника, с руска широта. И на джихадистите това ще се хареса. Сега ни поканиха и Путин за десерт.